Güzel olurEvet kızlar. Herkesten yorum bekliyorum. Yeniden spor listesi yapılmasını istiyor musunuz?
Eğer yeniden yapılacaksa bir puan belirleyeceğiz o puanın altında kalan sonraki hafta spor listesini tutacak. mesela puan haftalık 500 olsun. Benim haftalık sporum 500ün altında kalırsa listeyi ben tutacam. Adanın sporu azsa ada tutacak gibi.
Lütfen herkes fikrini belirtsin.
LAydLiNe
Anka
ada81
aypare ackerman
Gonul83
gulenyuzumsunsen
MuMu85
Akkat
papatya1994
asya_01
hayallerimgercek
Guzel fıkır.. Ama ramazan gelıyo oructa spor yapmam soyleyeyımEvet kızlar. Herkesten yorum bekliyorum. Yeniden spor listesi yapılmasını istiyor musunuz?
Eğer yeniden yapılacaksa bir puan belirleyeceğiz o puanın altında kalan sonraki hafta spor listesini tutacak. mesela puan haftalık 500 olsun. Benim haftalık sporum 500ün altında kalırsa listeyi ben tutacam. Adanın sporu azsa ada tutacak gibi.
LAydLiNe
Anka
ada81
aypare ackerman
Gonul83
gulenyuzumsunsen
MuMu85
Akkat
papatya1994
asya_01
hayallerimgercek
teşekkürler. Tişörtle çıkmış insanlar çok güzel bu hafta artık hergün parklardayızIyi eğlenceler canım. Aayy biz buz tuttuk yorgan çektim ustume
ton balıklı yapıyorum arada güzel oluyorbim den namet hindi füme de al salata ile hindi füme benim joker menüm :) safi protein olduğu için yağ yaktırıyor :) iyi eğlenceler
teşekkürler canım süper bahar havası yaşıyoruzNe guzel normal de almanya soguk olur hep yagisli olur... turkiye sicak olurdu bu yil biz donuyoruz cok soğuk... havanin tadini cikarin
Gönül sen bildirim yaptın mı?
eyi madem sen kaşındın:) yüzde olarak kim faZla verirse kabul muhaydi o zaman. Ye beni sıkıysa
ben kez tüyü montla çıktım dışarı. Düşün artık soğuğu
Yok ya rahat bırakalım da iyice sal kendini dimi yok listeden falan çıkmak anca beraber kanca beraberKaptan beni listeden cikarabiliyorsan çıkar. Takıma bir katkım yok. Bir halti becerdigimde yok. Yine sizlerle olurum menu paylasirim listede olmam. Benim zehir zikkim bir hayatım var bir türlü duzelmiyor bari sizi etkilemeyim
Evet bana uyar.alt limit 200 olabilir. En az 30 dakika yürüyüş yapılsa her gün 210 puan yapar haftalık.Evet kızlar. Herkesten yorum bekliyorum. Yeniden spor listesi yapılmasını istiyor musunuz?
LAydLiNe
Anka
ada81
aypare ackerman
Gonul83
gulenyuzumsunsen
MuMu85
Akkat
papatya1994
asya_01
hayallerimgercek
Spor listesi yapilsin istiyorum canim... ama sen cok guzel tablo hazirlamistin diyelim ki ben ceza aldim o tabloyu nasıl olusturacam.. tamam evde pcde excelde tutarim ama buraya yansitma nasıl olacak... niye soyluyorum zamaninda ben spor listesini tutmustum ama excelden buraya yansıtamamistim sadece kizlarin haftalik spor puanlarini yaziyordum gun gun degilde toplu sekilde....Evet kızlar. Herkesten yorum bekliyorum. Yeniden spor listesi yapılmasını istiyor musunuz?
LAydLiNe
Anka
ada81
aypare ackerman
Gonul83
gulenyuzumsunsen
MuMu85
Akkat
papatya1994
asya_01
hayallerimgercek
Ekran görüntüsü alınabilir ya da hiç yapamazda kağıt kalemle tablo yapanlar olmuştu. Sen zaten cezaya kalmazsın cezaya kalan düşünsünSpor listesi yapilsin istiyorum canim... ama sen cok guzel tablo hazirlamistin diyelim ki ben ceza aldim o tabloyu nasıl olusturacam.. tamam evde pcde excelde tutarim ama buraya yansitma nasıl olacak... niye soyluyorum zamaninda ben spor listesini tutmustum ama excelden buraya yansıtamamistim sadece kizlarin haftalik spor puanlarini yaziyordum gun gun degilde toplu sekilde....
Yani herkes o tabloyu yapabilir mi ?
Ramazanda bende yapamam o ay spor listesine girmeyiz.Guzel fıkır.. Ama ramazan gelıyo oructa spor yapmam soyleyeyım
Hal kalmıyor cunku
Kagit kalemle yada pc den ekran görüntüsü alınabilir... hayat bu belli mi olur aslinda benim kronik ayak burkulmam var nasıl oldu bu sporda yaşamadım bilmiyorum masallah diyeyimdeEkran görüntüsü alınabilir ya da hiç yapamazda kağıt kalemle tablo yapanlar olmuştu. Sen zaten cezaya kalmazsın cezaya kalan düşünsün
evet bend evet diyorumÇok üzgünümilk defa artı geldim takımı ben mahvettim
Hakkınızı helal edin inşallah telafi edeceğim
Bende arkama hiç bakmıyorum hatalar yaptım farkındayım inişli çıkışlı oluyor bu kilo verme işi haftaya bomba gibi geliyorum ve inşallah mezunumEvet kızlar. Herkesten yorum bekliyorum. Yeniden spor listesi yapılmasını istiyor musunuz?
LAydLiNe
Anka
ada81
aypare ackerman
Gonul83
gulenyuzumsunsen
MuMu85
Akkat
papatya1994
asya_01
hayallerimgercek
evet bend evet diyorum
Bende arkama hiç bakmıyorum hatalar yaptım farkındayım inişli çıkışlı oluyor bu kilo verme işi haftaya bomba gibi geliyorum ve inşallah mezunum
Sende asıl bu hafta mezun olalım :)
Yaa hiç üzülme canım gördüğün gibi el birliğiyle mahvettik. Ben yanarım yanarım da o bireysel kısmına girme hayaline böyle girdiğine yanarım :) haftaya bi birincilik patlat hadiÇok üzgünümilk defa artı geldim takımı ben mahvettim
Hakkınızı helal edin inşallah telafi edeceğim
Ya evet yaaaaa :)alıntıları ters yazmışın ne diyo diyorum
Canim detoks yapma gerekirse iki hafta sonra mezun ol... saglikli beslen kilon kalici olsun... senin masallahin var yaparsin....Bu haftaki kötü sonuçta benimde büyük bir payım var bana inçe inçe mesajlarınızı aldım hepinizi okudum nasıl ki iyi bir yüzde ile geldim mi tebrik alıyorsam mutlu oluyorsam ve listeyi epey bir yükseltiyorsam kötü sonuçta da eleştiriyi kabul ediyorum ve kuyruğumu kıstırıp gizli gizli okuyorum yorumları tek tek cevap yaZmayayım dedim artık haftaya mezun olurum epey sıkı geliyorum çünkü yetti gayri
Aslında tam detoks değildi benimki adı öyleCanim detoks yapma gerekirse iki hafta sonra mezun ol... saglikli beslen kilon kalici olsun... senin masallahin var yaparsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?