Bence güzel olur spor listesi ama benim adım yok listedeEvet kızlar. Herkesten yorum bekliyorum. Yeniden spor listesi yapılmasını istiyor musunuz?
Eğer yeniden yapılacaksa bir puan belirleyeceğiz o puanın altında kalan sonraki hafta spor listesini tutacak. mesela puan haftalık 500 olsun. Benim haftalık sporum 500ün altında kalırsa listeyi ben tutacam. Adanın sporu azsa ada tutacak gibi.
Lütfen herkes fikrini belirtsin.
LAydLiNe
Anka
@ada81
@MrsParanoid
Gonul83
gulenyuzumsunsen
@MuMu85
Akkat
@papatya1994
@asya_01
@hayallerimgercek
Ah kıyamam yavrum rabbim şifa versinIyi geceler kizlar... kizima bi ates düşürücü daha verdim ara ara uyanip ates olcerim simdiden uyuyayim biraz....
Bi ara sayikladi sizi öğretmene soyleyecem diyordu
Sabah ola hayrola
Robot derken5 dk karın eritme hareketi yaptım robotla yandı karnım valla 60 sn de plank tamamdır şimdi biraz kitap okuyayım
Ne okuyorsun?5 dk karın eritme hareketi yaptım robotla yandı karnım valla 60 sn de plank tamamdır şimdi biraz kitap okuyayım
Ya youtuubede 8 dklık karın eritme hareketi deyince çıkıyor robot karın eritme hareketi yapıyor ben artık hep onunupavağımRobot derken
Aynen şu an etiketi gördümYaa hiç üzülme canım gördüğün gibi el birliğiyle mahvettik. Ben yanarım yanarım da o bireysel kısmına girme hayaline böyle girdiğine yanarım :) haftaya bi birincilik patlat hadi
Spor listesi yapilsin istiyorum canim... ama sen cok guzel tablo hazirlamistin diyelim ki ben ceza aldim o tabloyu nasıl olusturacam.. tamam evde pcde excelde tutarim ama buraya yansitma nasıl olacak... niye soyluyorum zamaninda ben spor listesini tutmustum ama excelden buraya yansıtamamistim sadece kizlarin haftalik spor puanlarini yaziyordum gun gun degilde toplu sekilde....
Yani herkes o tabloyu yapabilir mi ?
Bence güzel olur spor listesi ama benim adım yok listede
o zaman daha kötü olursun. Bu hafta dişimizi sıkalım, hepbirlikte verelim.Vallahi canım. Eğer listeye faydası olacak biri varsa beni hemen çıkar. Sizinle olmak önemli. Benim düzenim bir oturmuyor beceremiyorum bari burayı etkilemeyim
ben öyle durumlarda soğan koyuyorum baş ucuna. Belki sen de biliyorsundur. 1 soğanı 5 e kesip bir kasenin içine koy, çocuğun yanına koy, nefesi açılıyor. Odadaki herşey solan kokuyor ama olsun, değer. Çok etkili.Verdim canim uyuyor ama hiriltisi var.. yastığına cold mix damlattim rahat nefes alsin diye... insallah atlatir...
zafer sarhoşluğu oldu.Belliydi bu sonuç olacagıbu hafta herkes bol bol kacamak yaptı artı Olmasın da ne olsun yani bıran once herkesin n kendını toparlaması lazım kılo vermesek bile genelde sabit kalıyoduk ama cogu kişi arti gelmiş. Bu hafta daha dikkat edelim kızlar lutfen kacamak olmasın menulerde
tebrik ederim canım, 1 olmuşsunNasılsıniz. Bütün gün dışarıdaydım. Menum çok saçma oldu
kabul bakalım, bu hafta çekişelim.teşekkürler. Tişörtle çıkmış insanlar çok güzel bu hafta artık hergün parklardayız
ton balıklı yapıyorum arada güzel oluyor
teşekkürler canım süper bahar havası yaşıyoruz
eyi madem sen kaşındın:) yüzde olarak kim faZla verirse kabul mu
Yok ya rahat bırakalım da iyice sal kendini dimi yok listeden falan çıkmak anca beraber kanca beraber
Geçen hafta hepimiz güzel sonuç alınca şımardık. 0.3 ün altına düşünce ne oluyor kaptan bu arada?Kızlar umarım bu hafta 0.30 un altına düşmeyiz. Sonuçların çoğunluğu beni üzdü. Düzenli ve istikrarlı gidemiyoruz maalesef. Bir hafta iyiysek diğer hafta kötü oluyoruz. Sizce neden böyle oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?