Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence güzel olur spor listesi ama benim adım yok listede

5 dk karın eritme hareketi yaptım robotla yandı karnım valla 60 sn de plank tamamdır şimdi biraz kitap okuyayım

madamhd tamamdır canım takımdaki herkes listede. Bu hafta takımın cezası spor. Madem sondan 2. Olduk cezamızı çekelim.

Yaa hiç üzülme canım gördüğün gibi el birliğiyle mahvettik. Ben yanarım yanarım da o bireysel kısmına girme hayaline böyle girdiğine yanarım :) haftaya bi birincilik patlat hadi
Aynen şu an etiketi gördüm sonuncu olmuşum.
Bilmiyorum ki şu an ki ruh Halimle hiç bişi yapamayacağım gibi geliyor sabah olsun bakalım

11:30
Sirkeli limonlu su
Zencefilli beyaz çay
Çörekotlu 2 yağda yumurta
Beyaz peynir
Marul domates taZe soğan kapya biber

17:00 yeşil mercimek Bulgurlu salata
10 tane falan çubuk kraker
Birkaç dilim elma
Cafe latte

2,5 lt su

Canım ben ekranın resmini çekip yüklüyordum. Herkes de yapabilir bence.

Bence güzel olur spor listesi ama benim adım yok listede

Kusura bakma canım gözümden kaçmış. Bilinçli olarak yapmadım.

Misafirlerim yarım saat önce gitti. Kızı uyuttum. Masayı ve Evi toplamam lazım. Memleketten bir akrabamız gelmiş, yarın kahvaltıya çağırdım. Çok kaşınıyorum ben. Yorgunluktan belim kırılıyor.

19.4 oruç menğm
20:30-sahur (21:30 da yattım)
3 yk domatesli bulgur pilavı (kara bulgur)
Biraz tavuk
1 dilim ekmek

20:00
1 kase tarhana çorbası
Avuç içi kadar fırında balık kroket

21:00
3 çiğ köfte
3 yk yoğurtlu kabak

1 Türk kahvesi

Yalnızca 1 bardak su içtim. Yatana kadar 1 lt ye tamamlamaya çalışacağım.

Bugün hiç açlık çekmedim. Sanırım bulgur beni tok tuttu.

Vallahi canım. Eğer listeye faydası olacak biri varsa beni hemen çıkar. Sizinle olmak önemli. Benim düzenim bir oturmuyor beceremiyorum bari burayı etkilemeyim
o zaman daha kötü olursun. Bu hafta dişimizi sıkalım, hepbirlikte verelim.
Verdim canim uyuyor ama hiriltisi var.. yastığına cold mix damlattim rahat nefes alsin diye... insallah atlatir...
ben öyle durumlarda soğan koyuyorum baş ucuna. Belki sen de biliyorsundur. 1 soğanı 5 e kesip bir kasenin içine koy, çocuğun yanına koy, nefesi açılıyor. Odadaki herşey solan kokuyor ama olsun, değer. Çok etkili.
zafer sarhoşluğu oldu.
Nasılsıniz. Bütün gün dışarıdaydım. Menum çok saçma oldu
tebrik ederim canım, 1 olmuşsun
kabul bakalım, bu hafta çekişelim.

Normalde yarın da oruç tutmam gerek, Cuma günü yalnız tutulmuyor diye biliyorum. Ama misafirim gelecek, başarım ben şimdi

Kızlar umarım bu hafta 0.30 un altına düşmeyiz. Sonuçların çoğunluğu beni üzdü. Düzenli ve istikrarlı gidemiyoruz maalesef. Bir hafta iyiysek diğer hafta kötü oluyoruz. Sizce neden böyle oluyor?
Geçen hafta hepimiz güzel sonuç alınca şımardık. 0.3 ün altına düşünce ne oluyor kaptan bu arada?
Benim kendi adıma eleştirim, bir tek Pazar günü bir pasta yemiştim. Sonrasında hiç kaçamağım olmadı. Spor 1 kez yapabildim. Ondan olabilir. Bu hafta sporumu yapacağım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…