Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydin kizlar,bugün abime gidiyorum saliya kadar yokum arada ugramaya calisirim insallah.

Spor listesine tamam diyirum ama ya 2 kisi kalirsa puanin altinda ne olacak

Sabah sporumu ve kahvaltimi yaptim... bugun disari cikmayacagiz kizim rahatsiz dinleniyor... bende bugun mutfak dolaplarınin icini hallederim .... aksama anca gelirim görüşürüz

Günaydin kizlar,bugün abime gidiyorum saliya kadar yokum arada ugramaya calisirim insallah.

Spor listesine tamam diyirum ama ya 2 kisi kalirsa puanin altinda ne olacak

Kura çekeriz canım

Günaydın kızlar. Sabah erken kalktım biraz spor yaptım.
30 squat
30 lungee
100 jumping jack
50 climbing mountain
50 bridge

Bunları nasıl hesaplayacağım ki

Puanlamaya ekleyelim bunlarıda LAydLiNe

günaydın merhabalar regl oldum parmaklarım bile şişmiş yüzüklerim olmadı bu akşam kalabalık misaifr ağırlayacağım ve şuanda çalışıyorum. çıldıreceğimmmm...

Erken çıkamazmısın canım. Ben haftaiçi misafir almamaya çalışıyorum. Alsamda çaya çağırıyorum yemeğe değil

Selam kızlar bu saate kadar iş güç yaa hergun ayniBugün spor yapamıyorum grip oluyorum yormamak için bari evi halledeyim dedim spor yarın inşallah

Kızlar bugün arkadaşım kahveye geldi. 1 aydır falan gorusemedik telden görüştük de o çalıştığı için ugrayamadik birbirimize. 1 ayda 5 kilo vermis.sadece diyor ekmeği ve şekeri kestim spor falan hikâye diyor boğazını tut diyor. Şekerli hiçbir şey yememiş. O gün evde ne çıksa yedim diyor 1 er tabak. Salatam var diyor. Ondan şu kadar bundan bu kadar yok bende diyor bide oturuyor çalışırken genelde. Ayy ben mi beceremiyorum bu işi birr

Ayy tadını çıkar burası buz gibi ağlıyor huysuz dışarıyı istiyor benim oğlan napicam şaşırdım.

Onun metojpzması daha iyi çalışıyordur yeni mi başlamış diyete

Onun metojpzması daha iyi çalışıyordur yeni mi başlamış diyete
Bir ay önce başlamış 5 kilo vermis. Fark ettim de ben zaten gerçekten zayıflamış. Spor sıfır 3 ogün yedim diyor 7 'den sonra bisey yemedim onun dışında evde ne yemek pistiyse yedim dedi. Ben adamı talan ettim 1 kilo veremedim

Canım sen de ilk başladığında gayet iyi verdin neden öyle diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…