Canim.tutulsa güzel olur ama mecbur diye bisey yok rahat olNormalde yarın da oruç tutmam gerek, Cuma günü yalnız tutulmuyor diye biliyorum. Ama misafirim gelecek, başarım ben şimdi
Günaydın canım ıslık ne işGünaydın kızlar
Günaydin kizlar,bugün abime gidiyorum saliya kadar yokum arada ugramaya calisirim insallah.
Spor listesine tamam diyirum ama ya 2 kisi kalirsa puanin altinda ne olacak
Günaydın kızlar. Sabah erken kalktım biraz spor yaptım.
30 squat
30 lungee
100 jumping jack
50 climbing mountain
50 bridge
Bunları nasıl hesaplayacağım ki
günaydın merhabalar regl oldum parmaklarım bile şişmiş yüzüklerim olmadı bu akşam kalabalık misaifr ağırlayacağım ve şuanda çalışıyorum. çıldıreceğimmmm...
TemizlikteNedesiniz kızlar
Bende öyle yaptım bugünTemizlikte
Ayy tadını çıkar burası buz gibi ağlıyor huysuz dışarıyı istiyor benim oğlan napicam şaşırdım.papatya1994 karnabaharı bugün yedim yoğurtla senin cezanı da yaptım LAydLiNe senin dediğin gibi çocuklara bisküvili pudingli muzlu çilekli pasta yaptım yeme dedin şuan dolapta donmasını bekliyorum süslemek için of offf parka gidiyorum yine çocuklarla
Onun metojpzması daha iyi çalışıyordur yeni mi başlamış diyeteKızlar bugün arkadaşım kahveye geldi. 1 aydır falan gorusemedik telden görüştük de o çalıştığı için ugrayamadik birbirimize. 1 ayda 5 kilo vermis.sadece diyor ekmeği ve şekeri kestim spor falan hikâye diyor boğazını tut diyor. Şekerli hiçbir şey yememiş. O gün evde ne çıksa yedim diyor 1 er tabak. Salatam var diyor. Ondan şu kadar bundan bu kadar yok bende diyor bide oturuyor çalışırken genelde. Ayy ben mi beceremiyorum bu işi birr
Bir ay önce başlamış 5 kilo vermis. Fark ettim de ben zaten gerçekten zayıflamış. Spor sıfır 3 ogün yedim diyor 7 'den sonra bisey yemedim onun dışında evde ne yemek pistiyse yedim dedi. Ben adamı talan ettim 1 kilo veremedimOnun metojpzması daha iyi çalışıyordur yeni mi başlamış diyete
Canım sen de ilk başladığında gayet iyi verdin neden öyle diyorsun.Bir ay önce başlamış 5 kilo vermis. Fark ettim de ben zaten gerçekten zayıflamış. Spor sıfır 3 ogün yedim diyor 7 'den sonra bisey yemedim onun dışında evde ne yemek pistiyse yedim dedi. Ben adamı talan ettim 1 kilo veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?