Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben regl oldum kızlar neden kilo veremediğim anlaşıldı. Bi gidiyo gelmiyo bi 15 günde bir geliyor ne zaman düzene girecek anlamadım

Canim benim komsumda sporsuz kilo verdi... spor vucudu daha zayif daha sıkı olmasini sagliyor.. spor yapan biri ayni kilodaki kisiden daha zayif durur....
Ben arkadasinin bu beslenme seklini yillar once denemistim yok anacim 2 kilo anca verdim ... kendime ozel yemek yapinca kilo gitmeye başladı...

Ayy vallahi kara kara düşündüm Bugün. Ne yapacam ne şekil yapsam diye. 2 mi 3 ogunmu diye. Bıktım artık kilolu olmaktan. Sanırım yarın 2 ogune baslicam

Ay kıyamam ya çok sopuk değilse ona göre giydir r tur atın gelin yada balkonda birşeyler yapın varsa
Buzz gibi. Markete götürdüm güç bela rüzgar 'dan ucacaktik. Sağlıklı atistirmalik aldık geldik. Yarın cikacam hava güneşli gösteriyor yarın. Çatladı bugün sıkıntıdan

Kızlar menum Sabah 10 da
2 yumurta
8 zeytin salatalık domates kk peynir 2 dik form ekmek Çay

Saat 13.30
4 kaşık türlü 1 bardak ayran

Saat 15.30
Sütlü kahve 2 kuru incir

Saat 18 de
4 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık mercimek li pilav

Su 1 lt Ancak
Bogazim ağrıyor icemedim su
Spor yok

Buzz gibi. Markete götürdüm güç bela rüzgar 'dan ucacaktik. Sağlıklı atistirmalik aldık geldik. Yarın cikacam hava güneşli gösteriyor yarın. Çatladı bugün sıkıntıdan
Çok iyi anlıyorum hava kötüyken zor oluyor çocuk eğlendirmek arkadaşı falan olsa bari şimdi burada okullar tatil arkadaşın kızı bizde acayip üstünden yük kalktı 3 yaşta büyük ondan ablalık yapıyor

Kahvaltı 09:30
1 haş yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
Marul maydanoz

13:00 1 elma

Akşam 18:00
1 fırında alabalık
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
1 şişe maden suyu

2 lt su
2 bardak maydanoz suyu

Bugün yine misafirim vardı
bi baktım ki 18 e kadar bişi yememişim
başım döndü gözlerimin önü karardı ,
yemeği yedim ,şimdi elim kolum döküldü öyle uzandım çocuklara annem bakıyo ,
hiç halim kalmadı nedense .
Bi size bakayım dedimm

Bir zamanlar 87 olan ben miydim canım daha önce yaptın yine yapacaksın
Kafamda deli sorular evrene pozitif enerjide veriyorum beni tinlamiyor anacim ben aç kalmadan kilo veremiyorum ıyice anladım yani. Bugün artı uçuşa geçmişti dünkü pilav la

Diyete ilk başlayan herkes kolay kilo verir zaten. Sen onun laflarına niye takılıyorsun ki. Hem herkesin metabolizması farklı. Sen önüne bak illaki gidecek o kilolar

Ben regl oldum kızlar neden kilo veremediğim anlaşıldı. Bi gidiyo gelmiyo bi 15 günde bir geliyor ne zaman düzene girecek anlamadım

Bende bu ay 15 gün arayla oldum canım. Bende bile henüz düzen yok yani

Kız spor yapıyorum kendimi yirtiyorum 300 500 gr gidiyor 3 ogunlede herhalde leptin çalışmıyor diye. Sabrim kalmadı yaa 2 ogune baslicam

ada81 in söylediklerine kulak ver sen. O da kendini yırtıyordu 200-300 gr gidiyordu bak şimdi takır takır gidiyor kiloları.
Tamam baci ada da 2 ogune geçince kilo vermesi hızlandı işte. O sporu şahane yapıyor ben onun kadar yapamam haftanın 4 günü yapıp 2 ogune donucem. Diyet psikolojisi ne girdim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…