Yok olumlu düşünüyorum zaten de yaz geldi yusyuvarlagim hâlâ. Şöyle yaparım böyle yaparım diyordum yalan oldu. Çok mhtsuzum bu halimden kendimi böyle görmek istemiyorum artık aynadaDİkkat ediyorsun 300-500 gidiyor , etmesen 5-9 kg olup sana gelecek olumlu düşün canım
Benim icin 65 hayalken simdi 62.5 oldum hala kendimi cok kilolu hissediyorum 56 olsam diye hayal kuruyorumOnceden 72 olup dıyete girerdim 68 olunca guzel oldum amaann yeter diyip bırakırdım dıyetı.. Simdi 67 yım ve kendimi hala şişman buluyorum nıye boyle hıssedıyorumki
Çok mutsuzum 60 olamayacakmışım gibi geliyor
Zayıfladıkça zayıflası geliyor insanın.. 83 halim nasılmış acaba diyorum 67 lik halimi beyenmezken
Allah kolaylık versin canim tahmin edebiliyorum ...Aksine bugun de eltım küçüğünü hastaneye yatırmış ıkı cocugu bendeydi bugunonun 2 benim 3, 5 cocukla kafayı yıcektım
Moralini yuksek tut ki kasintilarin azalsin gecsin.... buraya elinden geldigince katil ki aklın dagilsinHeryerim kaşınıyor cok moralim bozuk
Buraya fazla giremiyorum kusura bakmayın
Ben sporu abartıyorum canim sen benim kadar yapamazsan bile 2 ogune gecersen yine kilo verirsin... ama sunu unutma ilk zamanlar ac uyuyacaksin mide kuculdukce ac uyumalar azaliyor.....Tamam baci ada da 2 ogune geçince kilo vermesi hızlandı işte. O sporu şahane yapıyor ben onun kadar yapamam haftanın 4 günü yapıp 2 ogune donucem. Diyet psikolojisi ne girdim en azından
Hihh işte bende öyle düşünüyorum. Aynaya bakınca kendimi hicc beğenmiyorumOnceden 72 olup dıyete girerdim 68 olunca guzel oldum amaann yeter diyip bırakırdım dıyetı.. Simdi 67 yım ve kendimi hala şişman buluyorum nıye boyle hıssedıyorumki
Çok mutsuzum 60 olamayacakmışım gibi geliyor
Zayıfladıkça zayıflası geliyor insanın.. 83 halim nasılmış acaba diyorum 67 lik halimi beyenmezken
Gün içinde hareketliyim zaten. Kolay kolay oturmuyorum. Sporu yapınca sonra acikiyorum haftada bir kaç gün yapacam sporu mümkün değil sana yetisemem sporda sen on numara yapıyorsun sporu. 2 ogune geçtiğimde özellikle akşam için onerin var mı bana neler yapabilirim. Yada senin yaptığını söyle bir özet gecsen bana ada'mBen sporu abartıyorum canim sen benim kadar yapamazsan bile 2 ogune gecersen yine kilo verirsin... ama sunu unutma ilk zamanlar ac uyuyacaksin mide kuculdukce ac uyumalar azaliyor.....
afiyet olsun cnm cok guzelBugün menü
Sabah 10.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik
2 yk patlican salatasi
Ara
Yarim avuç kabak cekirdegi
Aksam 16.40
10 yk yesil mercimek salatasi
2 lt su icildiLAydLiNe
Spor sabah
50 dk eliptik
20 dk cardio yürüyüş yapildi
Daha sonra temizlik yapildi .....
Cumaya kadar dişini sık ıkı ogun yap canım.. Hem alışırsın hemde tartıda eksi gorunce bırakamazsın artık 2 ogunuGün içinde hareketliyim zaten. Kolay kolay oturmuyorum. Sporu yapınca sonra acikiyorum haftada bir kaç gün yapacam sporu mümkün değil sana yetisemem sporda sen on numara yapıyorsun sporu. 2 ogune geçtiğimde özellikle akşam için onerin var mı bana neler yapabilirim. Yada senin yaptığını söyle bir özet gecsen bana ada'm
Kotu Bı gundu kaptanımSlm kızlar
Bugün üzerimde acayip bir tembellik var. Saçma sapan bir gün geçirdim. Siz de ne var ne yok?
Aksam yemegini 17.30 - 18.00 gibi bitirmis ol canim... kahvaltini saat 10.00 -10.30 arası yap bir minik ara yap saat 15.00 gibi...Gün içinde hareketliyim zaten. Kolay kolay oturmuyorum. Sporu yapınca sonra acikiyorum haftada bir kaç gün yapacam sporu mümkün değil sana yetisemem sporda sen on numara yapıyorsun sporu. 2 ogune geçtiğimde özellikle akşam için onerin var mı bana neler yapabilirim. Yada senin yaptığını söyle bir özet gecsen bana ada'm
Bende dolap ici temizliğe başladım ... cok yoruldum bugün....carsamba gunune kadar ufak ufak dolapları bitirecem sonrada cam kapi duvar yapilacak... yardimci bayan alacam..Slm kızlar
Bugün üzerimde acayip bir tembellik var. Saçma sapan bir gün geçirdim. Siz de ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?