Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dİkkat ediyorsun 300-500 gidiyor , etmesen 5-9 kg olup sana gelecek olumlu düşün canım
Yok olumlu düşünüyorum zaten de yaz geldi yusyuvarlagim hâlâ. Şöyle yaparım böyle yaparım diyordum yalan oldu. Çok mhtsuzum bu halimden kendimi böyle görmek istemiyorum artık aynada

Onceden 72 olup dıyete girerdim 68 olunca guzel oldum amaann yeter diyip bırakırdım dıyetı.. Simdi 67 yım ve kendimi hala şişman buluyorum nıye boyle hıssedıyorumki
Çok mutsuzum 60 olamayacakmışım gibi geliyor
Zayıfladıkça zayıflası geliyor insanın.. 83 halim nasılmış acaba diyorum 67 lik halimi beyenmezken

Bugunku menüm

9.00 1 kase nesfıt

12.00 gıda fuarına gittik habire bıseyler tattırdılar hepsinden 1 ısırık lokum, pısmanıye, cakıl tası, sucuk yedım hepsi ortalama 1,tatlı kasıgı kadardı

18.00 1 kase dovme corbası

2 litre su

Bir turlu duzene giremedim yaa sacma sapan besleniyorum bu aralar evde dursam sorun yokta Bı yere gidince agzımı tutamıyom işte

Benim icin 65 hayalken simdi 62.5 oldum hala kendimi cok kilolu hissediyorum 56 olsam diye hayal kuruyorum

Aslında bir kasık bile bişey yesem hemen doyuyorum o yondem sıkıntı yok yemek fazla yemiyorum ama boyle kacamak yaptımmı sinir oluyorum

Aksine bugun de eltım küçüğünü hastaneye yatırmış ıkı cocugu bendeydi bugun onun 2 benim 3, 5 cocukla kafayı yıcektım

Bugün menü
Sabah 10.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik
2 yk patlican salatasi

Ara
Yarim avuç kabak cekirdegi

Aksam 16.40
10 yk yesil mercimek salatasi

2 lt su icildi LAydLiNe

Spor sabah
50 dk eliptik
20 dk cardio yürüyüş yapildi

Daha sonra temizlik yapildi .....

Tamam baci ada da 2 ogune geçince kilo vermesi hızlandı işte. O sporu şahane yapıyor ben onun kadar yapamam haftanın 4 günü yapıp 2 ogune donucem. Diyet psikolojisi ne girdim en azından
Ben sporu abartıyorum canim sen benim kadar yapamazsan bile 2 ogune gecersen yine kilo verirsin... ama sunu unutma ilk zamanlar ac uyuyacaksin mide kuculdukce ac uyumalar azaliyor.....

Hihh işte bende öyle düşünüyorum. Aynaya bakınca kendimi hicc beğenmiyorum

Ben sporu abartıyorum canim sen benim kadar yapamazsan bile 2 ogune gecersen yine kilo verirsin... ama sunu unutma ilk zamanlar ac uyuyacaksin mide kuculdukce ac uyumalar azaliyor.....
Gün içinde hareketliyim zaten. Kolay kolay oturmuyorum. Sporu yapınca sonra acikiyorum haftada bir kaç gün yapacam sporu mümkün değil sana yetisemem sporda sen on numara yapıyorsun sporu. 2 ogune geçtiğimde özellikle akşam için onerin var mı bana neler yapabilirim. Yada senin yaptığını söyle bir özet gecsen bana ada'm

afiyet olsun cnm cok guzel
Cumaya kadar dişini sık ıkı ogun yap canım.. Hem alışırsın hemde tartıda eksi gorunce bırakamazsın artık 2 ogunu

5 bin adım attım bugun.. 10 dakikada kardıo yaptım şimdi. Arkada Bı kat yag var ve bugun fark ettim erıyecegı yerde sarkmaya başlamış ya

Aksam yemegini 17.30 - 18.00 gibi bitirmis ol canim... kahvaltini saat 10.00 -10.30 arası yap bir minik ara yap saat 15.00 gibi...
Sabah ilk basta 2 yumurta , zeytin peynir , boool yesillik tuket canim yaninda bir dilim ekmek tuket tabiii istersen kuruyemiste olur ama ben kizarmis form ekmek tuketiyorum...
Aksamda bir gun protein bi gun sebze yapabilirsin ben sebze ile cok doymadigimi farkettim o yuzden hafta sonu bakliyat hafta ici protein agirliklik veriyorum...
Aksam 6 dan sonra aciksan bile hic bisey yeme canim sık dişini....

Slm kızlar

Bugün üzerimde acayip bir tembellik var. Saçma sapan bir gün geçirdim. Siz de ne var ne yok?
Bende dolap ici temizliğe başladım ... cok yoruldum bugün....carsamba gunune kadar ufak ufak dolapları bitirecem sonrada cam kapi duvar yapilacak... yardimci bayan alacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…