Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım teşekkür ederim

Aaa kimse yok bu aralar ayrıca kimse menü de paylaşamayıp birkaç kişi hariç ne oluyoruz neredeyiz bende Leslie yapıyorum az sonra halim kalırsa 8 dk mekik

10:00 zencefilli beyaz çay
Sirkeli limonlu su
Yoğurt yulaf ezmesi 1 kivi karışımı

13:45 birkaç çatal karnabahar haşlama
Pulbiberli az yoğurt
Mercimekli Bulgurlu salata

15:45 birkaç çilek 10 Antep fıstığı

Akşam yedi gibi biraz azıcık pasta tırtıkladım

2 lt su şimdi 45 Leslie ve mekik yapıyorum

Spor listesi tutuyormuyuz ne yapıyoruz kızlar ikili yarışlar ne oldu gerçi Akkat benim rakibim bu hafta ama ben şimdi 45 dkmleslie yaptım mekik yapamayacağım çok sıcakladım terledim gündüz hava 25 derece idi son leslielerim inşallah

Kızlar günaydın. Dün kahvaltıya misafirim vardı, öğleden sonra kardeşimle eşi geldi şehirdışından. Onlar kaldı, bugün Bolu’ya gidiyoruz. Birazdan yola çıkacağız.

Canım iki gündür misafir telaşım çok. Ama hiç kaçamak yapmadım Ona göre. Birazdan yola çıkacağız, çanta hazırlayıp geliyorum. Spor yapmaya fırsat bulamadım ama bol bol yürüyeceğim.. Bolu’ya gidiyoruz, orda kar yağıyormuş.

Ooo sana iyi eğlenceler orada adamın nasıl iştahı açılır şimdi bol bol yersin Bolu da okudum ben böyle sopuk kar görmedim Abant kar yağınca ve baharda Harika olur çiçeklerin fotoğrafını istiyorum ata da binersin belki

asya_01 canım ben de diyete başladığımdan beri sürekli beslenme şeklimi değiştiriyorum, en son yaptığım metabolik balansla hızlı kilo verdim ama onda da hiç listenin dışına çıkmamam gerekiyor. Bana da gelen giden çok oluyor. Önümüzdeki haftasonunun itibaren ada81 in beslenme listesini uygulayacağım. Böyle deneme yanılma yoluyla ile bulacağız artık.

Abant’a geçen sene gitmiştik. Bu sene yedi göllere gidelim dedik. Nasıl olur sence? Vakit kalırsa belki Abant’a da gideriz. Benim kardeşim Öğretmen, onun yanına gidiyoruz. O bizi gezdiriyor. Bir de 23 Nisan töreni oluyor, miniklerin gösterisi onu izleyip döneriz Salı günü.

Güzel canım. Pastadan bir dilim yeseydin keşke

20.04 menüm
11:00
2 kaşık peynir eritmesi tereyağlı
4 zeytin
3 yk menemen
Yarım simit
1 tatlı kaşığı höşmerim(hediye geldi Balıkesir’den sadece tadına baktım)

15:00
120 g dana et kavurma
1 dilim ekmek

18:30
1 kase ezogelin çorbası
1 içli köfte
3-4 adet minik ciğer şiş

1 kupa sütlü kahve
1 incir
1 ceviz

3 ogunle açlık cekmiyorsun az porsiyon da yapsan 500 gr gidiyor en fazla. 2 ogune başladım bugün ve tertemiz bir sayfa açıyorum Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…