- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Kolay gelsin canım .Bende dolap ici temizliğe başladım ... cok yoruldum bugün....carsamba gunune kadar ufak ufak dolapları bitirecem sonrada cam kapi duvar yapilacak... yardimci bayan alacam..
Tamam canım teşekkür ederimAksam yemegini 17.30 - 18.00 gibi bitirmis ol canim... kahvaltini saat 10.00 -10.30 arası yap bir minik ara yap saat 15.00 gibi...
Sabah ilk basta 2 yumurta , zeytin peynir , boool yesillik tuket canim yaninda bir dilim ekmek tuket tabiii istersen kuruyemiste olur ama ben kizarmis form ekmek tuketiyorum...
Aksamda bir gun protein bi gun sebze yapabilirsin ben sebze ile cok doymadigimi farkettim o yuzden hafta sonu bakliyat hafta ici protein agirliklik veriyorum...
Aksam 6 dan sonra aciksan bile hic bisey yeme canim sık dişini....
Sanada kolay gelsin canim temizlik dusuncesi bile üstümüzde yükKolay gelsin canım .
Misafirlerim gidince bende başlayacağım inşallah
Canım iki gündür misafir telaşım çok. Ama hiç kaçamak yapmadım Ona göre. Birazdan yola çıkacağız, çanta hazırlayıp geliyorum. Spor yapmaya fırsat bulamadım ama bol bol yürüyeceğim.. Bolu’ya gidiyoruz, orda kar yağıyormuş.Spor listesi tutuyormuyuz ne yapıyoruz kızlar ikili yarışlar ne oldu gerçiAkkat benim rakibim bu hafta ama ben şimdi 45 dkmleslie yaptım mekik yapamayacağım çok sıcakladım terledim gündüz hava 25 derece idi son leslielerim inşallah
Ooo sana iyi eğlenceler orada adamın nasıl iştahı açılır şimdi bol bol yersinCanım iki gündür misafir telaşım çok. Ama hiç kaçamak yapmadım Ona göre. Birazdan yola çıkacağız, çanta hazırlayıp geliyorum. Spor yapmaya fırsat bulamadım ama bol bol yürüyeceğim.. Bolu’ya gidiyoruz, orda kar yağıyormuş.
Abant’a geçen sene gitmiştik. Bu sene yedi göllere gidelim dedik. Nasıl olur sence? Vakit kalırsa belki Abant’a da gideriz. Benim kardeşim Öğretmen, onun yanına gidiyoruz. O bizi gezdiriyor. Bir de 23 Nisan töreni oluyor, miniklerin gösterisi onu izleyip döneriz Salı günü.Ooo sana iyi eğlenceler orada adamın nasıl iştahı açılır şimdi bol bol yersinBolu da okudum ben böyle sopuk kar görmedim Abant kar yağınca ve baharda Harika olur çiçeklerin fotoğrafını istiyorum ata da binersin belki
Hiç düşmemişim ben. Bolu’ya gideceğimi unuttum yoksa senle yarışa girmeZdim ama napalım, hamama giren terlerBende düne göre 100 gr eksideyim alllaha şükür
Güzel canım. Pastadan bir dilim yeseydin keşke10:00 zencefilli beyaz çay
Sirkeli limonlu su
Yoğurt yulaf ezmesi 1 kivi karışımı
13:45 birkaç çatal karnabahar haşlama
Pulbiberli az yoğurt
Mercimekli Bulgurlu salata
15:45 birkaç çilek 10 Antep fıstığı
Akşam yedi gibi biraz azıcık pasta tırtıkladım
2 lt su şimdi 45 Leslie ve mekik yapıyorum
En son 70 dim, şuan memleketteyim gidince tartılacağım inşallahPatates, beyaz ekmek, pankek olmamış. Bir de o akşam ki elmayı hiç yemesen olurdu. Biliyorsun zaten zamanla düzelecek. Kaç kilosun şimdi?
3 ogunle açlık cekmiyorsun az porsiyon da yapsan 500 gr gidiyor en fazla. 2 ogune başladım bugün ve tertemiz bir sayfa açıyorum Allah'ın izniyleasya_01 canım ben de diyete başladığımdan beri sürekli beslenme şeklimi değiştiriyorum, en son yaptığım metabolik balansla hızlı kilo verdim ama onda da hiç listenin dışına çıkmamam gerekiyor. Bana da gelen giden çok oluyor. Önümüzdeki haftasonunun itibaren ada81 in beslenme listesini uygulayacağım. Böyle deneme yanılma yoluyla ile bulacağız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?