Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı faslim bitti kahvemi içiyorum kızlar. Sonrası evi toplamaca. Siz napiyorsunuz

Ben de Çocuklarla boğuşuyorum .
Hiç böyle kötü bi hafta geçirmemiştim çoktandır . Çocuklar dede babaanne anneanne şımarıklığındalar valla avaz avaz bağırasım geldi .bi de sonuncu oldum omuzlarım da bi yük , hengamede diyet gidiyor elden

3 ogunle açlık cekmiyorsun az porsiyon da yapsan 500 gr gidiyor en fazla. 2 ogune başladım bugün ve tertemiz bir sayfa açıyorum Allah'ın izniyle
inşallah çok acıkmazsın.
Tunaydin kızlar
tünaydın
Günaydın herkese
günaydın canım
Kahvaltı faslim bitti kahvemi içiyorum kızlar. Sonrası evi toplamaca. Siz napiyorsunuz
yola çıktık biz de

Yaa tamam olan oldu napalım..

ha desen ki kendimi kaybettim yedim de yedim sonuncu oldum tamam. keşke yemeseydim diye bi pişmanlıkla kendini suçlayabilirsin. Ama öyle bişey yok.

Benim senden en ufak bir şikayetim yok. Dünyanın sonu değil. Elinde olan birşey değildi.

Varsa bu hafta seni suçlayan gelsin söylesin.

Sen niye kendi kendine dertleniyorsun.
Bu hafta toparlarsın. Olmadı haftaya toparlarsın.

Çıkardım seni listeden yine derece yapamıyoruz. Sanki 1. olacaktık da sen engel oldun. Hepimiz kötüydük bu hafta. Üzülmesi gereken sen değilsin.

gulenyuzumsunsen anka gayet güzel yazmış bende zahmet etmeden altına imzamı atıyım

Bende dahil herkes bahar depresyonunda heralde baksana takım ne kadar sessiz

11de kalktım kafam kazan gibi ya

gulenyuzumsunsen anka gayet güzel yazmış bende zahmet etmeden altına imzamı atıyım

Bende dahil herkes bahar depresyonunda heralde baksana takım ne kadar sessiz

11de kalktım kafam kazan gibi ya
Çok teşekkürler kızlar sağolun
Ocak ayından beri listedeyim % 2 küsürle gelmedim ama -%2 yle geldim çok üzüldüm
Normal yemeklerimi bile yiyesim gelmiyor inanırmısınız .
Ama dikkat ediyorum inşallah aynı şeyleri bi da yapamam çok koydu valla

Bu hafta ben öyleyim dün sushi yedik

hiç gitmedim yedi göllere ama çok güzel piknik alanıymış duyduğuma göre
Benim için 23 Nisa’n çok çok önemliydi küçükken bayılırımdım 23 nisanlara şimdi nasıl geçiyor acaba uzak kaldım okullardan
Yok canım bu hafta sen kolay lokma oldun benim için :) kesin yersin bol bol
Hiç düşmemişim ben. Bolu’ya gideceğimi unuttum yoksa senle yarışa girmeZdim ama napalım, hamama giren terler
Kaçamak yapmadan et ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum orda
yarın tartı gününden anlaşılır artık bu haftanın gidişatı
Güzel canım. Pastadan bir dilim yeseydin keşke
nanik
çok beğendim bayağ kalorili olmuş :)
3 ogunle açlık cekmiyorsun az porsiyon da yapsan 500 gr gidiyor en fazla. 2 ogune başladım bugün ve tertemiz bir sayfa açıyorum Allah'ın izniyle
inşallah bi hafta 1 kg ve üzeri versen çok motive olacaksın bence

Valla oturdum ağladım sinirimden oğlan ağlıyor habire yağmur yağıyor ınsan burnunu dışarı çıkaramıyor günlerdir böyle. Cildiracam bende

Evet canım yaa aynen. 2 ogune başladım bugün inşallah sonu güzel gelir.

3oglanannesi bi ses ver canım merak ettik seni numaran da yok bende. İyi misin?
Kaptan kusura bakma gelince üst üste geliyor mübarek 1 haftadır çocuklarla uğraşıyorum. Salgın varmış hasta oldular ishal kusma hiç bişey yemeden baygın gibi yattılar hep doktora gittik yatış verdi hastanede yattık 2 gün ancak çıktık cuma günü.anneme gitmiştim ben hastayım yatıp dinleneyim diye ama malesef çocuklar hasta olunca kendi hastalığımı unuttum.simdi kendi evime geldim şükür..ben nerde hata yaptım kısmına yazmıştım tarife de yazacaktım ama tarif bulamadım hatta burdan tarif istedim unutmuşum bu arada.listeden izne çıktığım içinde girmedim bidaha yoksa beni biliyorsun bi fırsatını bulur en azından tarifi yazar çıkardım.seni zor durumda bırakmak istemezdim hakkını helal et..bu arada benim kan değerleri de düşmeye başladı 2.igneden sonra şükür inş. Ameliyat olmadan sıfırlanacak gibi duruyor ağrım ve kanamam var ama geçecek inş. Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…