Ben içine zencefil atmaya başladım çok acı oluyor ama zencefilli bu şekilde tüketmek istedimGün de 1 kupa icecem bundan sonra
Bu hafta içi zencefil zerdecal alacam aktardan. Dün güneşli gösteriyor du 12 ye kadar gunesliydi şimdi yağmur yağıyor. Ilk fırsatta lacamBen içine zencefil atmaya başladım çok acı oluyor ama zencefilli bu şekilde tüketmek istedim
deme öyle kız. Spor yapıp dengelerim. Senin dilinden kurtulamam yoksa :) Kar yağıyormuş Bolu’da.hiç gitmedim yedi göllere ama çok güzel piknik alanıymış duyduğuma göre
Benim için 23 Nisa’n çok çok önemliydi küçükken bayılırımdım 23 nisanlara şimdi nasıl geçiyor acaba uzak kaldım okullardan
Yok canım bu hafta sen kolay lokma oldun benim için :) kesin yersin bol bol
yarın tartı gününden anlaşılır artık bu haftanın gidişatı
nanik
çok beğendim bayağ kalorili olmuş :)
inşallah bi hafta 1 kg ve üzeri versen çok motive olacaksın bence
çok çıkarıyor oKızlar yeşil çay için ce sizde idrara çok cikiyormusunuz
hangi resimAy resimdeki minnoş sen misin
inşallah en kısa sürede toparlanırsınız canım.Kaptan kusura bakma gelince üst üste geliyor mübarek 1 haftadır çocuklarla uğraşıyorum. Salgın varmış hasta oldular ishal kusma hiç bişey yemeden baygın gibi yattılar hep doktora gittik yatış verdi hastanede yattık 2 gün ancak çıktık cuma günü.anneme gitmiştim ben hastayım yatıp dinleneyim diye ama malesef çocuklar hasta olunca kendi hastalığımı unuttum.simdi kendi evime geldim şükür..ben nerde hata yaptım kısmına yazmıştım tarife de yazacaktım ama tarif bulamadım hatta burdan tarif istedim unutmuşum bu arada.listeden izne çıktığım içinde girmedim bidaha yoksa beni biliyorsun bi fırsatını bulur en azından tarifi yazar çıkardım.seni zor durumda bırakmak istemezdim hakkını helal et..bu arada benim kan değerleri de düşmeye başladı 2.igneden sonra şükür inş. Ameliyat olmadan sıfırlanacak gibi duruyor ağrım ve kanamam var ama geçecek inş. Öpüyorum hepinizi.
Geçti gitti ameliyata gerek kalmaz allah yardım eder inşallah kendine çok iyi bak bizde seni öptükKaptan kusura bakma gelince üst üste geliyor mübarek 1 haftadır çocuklarla uğraşıyorum. Salgın varmış hasta oldular ishal kusma hiç bişey yemeden baygın gibi yattılar hep doktora gittik yatış verdi hastanede yattık 2 gün ancak çıktık cuma günü.anneme gitmiştim ben hastayım yatıp dinleneyim diye ama malesef çocuklar hasta olunca kendi hastalığımı unuttum.simdi kendi evime geldim şükür..ben nerde hata yaptım kısmına yazmıştım tarife de yazacaktım ama tarif bulamadım hatta burdan tarif istedim unutmuşum bu arada.listeden izne çıktığım içinde girmedim bidaha yoksa beni biliyorsun bi fırsatını bulur en azından tarifi yazar çıkardım.seni zor durumda bırakmak istemezdim hakkını helal et..bu arada benim kan değerleri de düşmeye başladı 2.igneden sonra şükür inş. Ameliyat olmadan sıfırlanacak gibi duruyor ağrım ve kanamam var ama geçecek inş. Öpüyorum hepinizi.
Beyaz çay ve zencefil bir arada içiyorum yoğurda da bazen zerdeçal ve çörek otu atıyorum bir bardak limonlu sirkeli su içiyorum bu aralar böyleyimBu hafta içi zencefil zerdecal alacam aktardan. Dün güneşli gösteriyor du 12 ye kadar gunesliydi şimdi yağmur yağıyor. Ilk fırsatta lacam
Çok söylerim seni geçersem eğer çatlatırım seni bunalıma girersindeme öyle kız. Spor yapıp dengelerim. Senin dilinden kurtulamam yoksa :) Kar yağıyormuş Bolu’da.
çok çıkarıyor o
hangi resim
inşallah en kısa sürede toparlanırsınız canım.
O önemli değil canım. Hallettik tarif işini. Geçmiş olsun yeniden. İnşallah geçer bir an önce. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kaptan kusura bakma gelince üst üste geliyor mübarek 1 haftadır çocuklarla uğraşıyorum. Salgın varmış hasta oldular ishal kusma hiç bişey yemeden baygın gibi yattılar hep doktora gittik yatış verdi hastanede yattık 2 gün ancak çıktık cuma günü.anneme gitmiştim ben hastayım yatıp dinleneyim diye ama malesef çocuklar hasta olunca kendi hastalığımı unuttum.simdi kendi evime geldim şükür..ben nerde hata yaptım kısmına yazmıştım tarife de yazacaktım ama tarif bulamadım hatta burdan tarif istedim unutmuşum bu arada.listeden izne çıktığım içinde girmedim bidaha yoksa beni biliyorsun bi fırsatını bulur en azından tarifi yazar çıkardım.seni zor durumda bırakmak istemezdim hakkını helal et..bu arada benim kan değerleri de düşmeye başladı 2.igneden sonra şükür inş. Ameliyat olmadan sıfırlanacak gibi duruyor ağrım ve kanamam var ama geçecek inş. Öpüyorum hepinizi.
SüpermişKendimi yatak odasına kilitledim 15 dk Leslie yaptım
500 de zıplama yapmadıkça uyumayacağım bugün
1 lt de su içtim ,
Anka bugün rüyamda seni gördüm , evine gelmiştim 4 çocuğunu da gördüm sana a aa ne 70 i sen 45 kilo anca varsın diyordum
Anka
Yok canım dip köşe yapıyorum bahar temizliği. Salı günü arkadaş gelecek beraber bitireceğiz ben dolap içlerini halledeceğim o zamana kadar da 4 çocukla yavaş oluyor birazBitmedimi dünde yapiyordun günlük temizlik mi detaylı mi
Öyle tâbi ben bir taneyle rezil oluyorum. Allah kolaylık versin canımYok canım dip köşe yapıyorum bahar temizliği. Salı günü arkadaş gelecek beraber bitireceğiz ben dolap içlerini halledeceğim o zamana kadar da 4 çocukla yavaş oluyor biraz
Önümüzdeki ay dimi inşallah neden olmasın1 aylık hedef koydum kızlar. 2 ogunle inşallah bu ay 5 kilodan kurtulurum.
Önümüzdeki ayın 21 'ine kadarÖnümüzdeki ay dimi inşallah neden olmasın
Ve gülenyüzümsünsen sahalara geri dönerKendimi yatak odasına kilitledim 15 dk Leslie yaptım
500 de zıplama yapmadıkça uyumayacağım bugün
1 lt de su içtim ,
Canim , benim gibi besleneceksen biraz miktarlari ilk basta artir... mesala aksam yemeğin 13 -14 yk olsun .... sabah mutlaka 2 yumurta olsun...asya_01 canım ben de diyete başladığımdan beri sürekli beslenme şeklimi değiştiriyorum, en son yaptığım metabolik balansla hızlı kilo verdim ama onda da hiç listenin dışına çıkmamam gerekiyor. Bana da gelen giden çok oluyor. Önümüzdeki haftasonunun itibaren ada81 in beslenme listesini uygulayacağım. Böyle deneme yanılma yoluyla ile bulacağız artık.
Bence sizlerin metabolizmasi bana göre masallah cok cok iyi..... cunku ben gunluk 2 saat spor yapiyorum ona rağmen az gidiyor... spor benim kadar yapmayıp benden iyi kilo veren oluyor bazen...1 aylık hedef koydum kızlar. 2 ogunle inşallah bu ay 5 kilodan kurtulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?