Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben içine zencefil atmaya başladım çok acı oluyor ama zencefilli bu şekilde tüketmek istedim
Bu hafta içi zencefil zerdecal alacam aktardan. Dün güneşli gösteriyor du 12 ye kadar gunesliydi şimdi yağmur yağıyor. Ilk fırsatta lacam

deme öyle kız. Spor yapıp dengelerim. Senin dilinden kurtulamam yoksa :) Kar yağıyormuş Bolu’da.
Kızlar yeşil çay için ce sizde idrara çok cikiyormusunuz
çok çıkarıyor o
Ay resimdeki minnoş sen misin
hangi resim
inşallah en kısa sürede toparlanırsınız canım.

Geçti gitti ameliyata gerek kalmaz allah yardım eder inşallah kendine çok iyi bak bizde seni öptük
Çocuklar şimdi nasıllar

Bu hafta içi zencefil zerdecal alacam aktardan. Dün güneşli gösteriyor du 12 ye kadar gunesliydi şimdi yağmur yağıyor. Ilk fırsatta lacam
Beyaz çay ve zencefil bir arada içiyorum yoğurda da bazen zerdeçal ve çörek otu atıyorum bir bardak limonlu sirkeli su içiyorum bu aralar böyleyim

deme öyle kız. Spor yapıp dengelerim. Senin dilinden kurtulamam yoksa :) Kar yağıyormuş Bolu’da.
çok çıkarıyor o
hangi resim
inşallah en kısa sürede toparlanırsınız canım.
Çok söylerim seni geçersem eğer çatlatırım seni bunalıma girersin

O önemli değil canım. Hallettik tarif işini. Geçmiş olsun yeniden. İnşallah geçer bir an önce. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Yok canım dip köşe yapıyorum bahar temizliği. Salı günü arkadaş gelecek beraber bitireceğiz ben dolap içlerini halledeceğim o zamana kadar da 4 çocukla yavaş oluyor biraz
Öyle tâbi ben bir taneyle rezil oluyorum. Allah kolaylık versin canım

Canim , benim gibi besleneceksen biraz miktarlari ilk basta artir... mesala aksam yemeğin 13 -14 yk olsun .... sabah mutlaka 2 yumurta olsun...

Ben yine temizlikle ugrastim sonra kizim cok sıkıldi onu avm ye götürdük... sabah sporumu yapmistim ) dun d vitamini almistim iki gündür istahim acildi yaaa aklim hep yemekte... netten okudum normal de istah artirmazmis ben niye boyle oldum bilemedim...

1 aylık hedef koydum kızlar. 2 ogunle inşallah bu ay 5 kilodan kurtulurum.
Bence sizlerin metabolizmasi bana göre masallah cok cok iyi..... cunku ben gunluk 2 saat spor yapiyorum ona rağmen az gidiyor... spor benim kadar yapmayıp benden iyi kilo veren oluyor bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…