Mobil uygulamada %30 indirim var bakarsanBu gün defactoda bir tane beyaz pantolon beğendim ama o kadar cok kalabalikti ki sirayi bekleyip denemeye usendim yarin aksam gidip alacam) soyle bi ustume tuttum cok 38 rahat olur ... hatta bide 36 deniyeyim diyorum bakalim nasil olacak....
Aaa bilmiyordum bi bakayim sağol canım...Mobil uygulamada %30 indirim var bakarsan
Bugun doğum günün mu ? Pastayi gorunceGünaydın gönülyine kimse yok
Ben bu sabah sabittim cunku wc problemim var yineBende düne göre 100 gr eksideyim alllaha şükür
Misafir varken zor canim.... benim sadece babam geliyor onda bile beni bi telas aliyor..... bide hep yöresel yemekler ister... bu son geldiginde oyle cok yöresel seyler yapmadim halim yoktu....Ben de Çocuklarla boğuşuyorum .
Hiç böyle kötü bi hafta geçirmemiştim çoktandır . Çocuklar dede babaanne anneanne şımarıklığındalar valla avaz avaz bağırasım geldi .bi de sonuncu oldum omuzlarım da bi yük , hengamede diyet gidiyor elden
oo süper 36 beden ada kesinlikle olursun bu yazBu gün defactoda bir tane beyaz pantolon beğendim ama o kadar cok kalabalikti ki sirayi bekleyip denemeye usendim yarin aksam gidip alacam) soyle bi ustume tuttum cok rahat 38 olur ... hatta bide 36 deniyeyim diyorum bakalim nasil olacak....
yok önümüzdeki Cumartesi olacak pastanın resmini atayım sana tencerenin içinde yaptım ters çevirdim ilk kez denedimBugun doğum günün mu ? Pastayi gorunce
Coook guzel gorunuyor off offf ellerine sağlık ne hamaratsin maşallah ben cok hazirciyim yaaaoo süper 36 beden ada kesinlikle olursun bu yaz
yok önümüzdeki Cumartesi olacak pastanın resmini atayım sana tencerenin içinde yaptım ters çevirdim ilk kez denedim
Çok begendim çok güzel olmuş.oo süper 36 beden ada kesinlikle olursun bu yaz
yok önümüzdeki Cumartesi olacak pastanın resmini atayım sana tencerenin içinde yaptım ters çevirdim ilk kez denedim
Aslında pekte hamarat değilim bisküvi puding ve meyveden oluşan birşey çok basitCoook guzel gorunuyor off offf ellerine sağlık ne hamaratsin maşallah ben cok hazirciyim yaaahic beceremem..
Kot pantolonla basic tişört aldım kendimeAaa bilmiyordum bi bakayim sağol canım...
Magnezyum sülfat iyi geliyor dedi benim diyetisyenBen bu sabah sabittim cunku wc problemim var yine
Ben videodan izleye izleye yapiyorum bazen...Aslında pekte hamarat değilim bisküvi puding ve meyveden oluşan birşey çok basit
Gule gule kullan... esim buradaki defactodan dene netten bakalim dedi....Kot pantolonla basic tişört aldım kendime
Magnezyum sülfat iyi geliyor dedi benim diyetisyen
Masallah menulerin cok guzel canim ... guzel ilerliyorsun.21 nisan menü
Saat09:30
Br dilim kepek ekmeği
Biraz beyaz peynir
Tere
Salatalık
Saat 13:00
Sütlü kahve
Saat 17:30
Bir tabak haşlanmış karnabahar
3 yrmek kaşığı yoğurt
Bir dilim kepek ekmeği
1 litre su içtim henüz. Akşamda bir kahve daha içebilirim.
LAydLiNe
Kaptan kusura bakma gelince üst üste geliyor mübarek 1 haftadır çocuklarla uğraşıyorum. Salgın varmış hasta oldular ishal kusma hiç bişey yemeden baygın gibi yattılar hep doktora gittik yatış verdi hastanede yattık 2 gün ancak çıktık cuma günü.anneme gitmiştim ben hastayım yatıp dinleneyim diye ama malesef çocuklar hasta olunca kendi hastalığımı unuttum.simdi kendi evime geldim şükür..ben nerde hata yaptım kısmına yazmıştım tarife de yazacaktım ama tarif bulamadım hatta burdan tarif istedim unutmuşum bu arada.listeden izne çıktığım içinde girmedim bidaha yoksa beni biliyorsun bi fırsatını bulur en azından tarifi yazar çıkardım.seni zor durumda bırakmak istemezdim hakkını helal et..bu arada benim kan değerleri de düşmeye başladı 2.igneden sonra şükür inş. Ameliyat olmadan sıfırlanacak gibi duruyor ağrım ve kanamam var ama geçecek inş. Öpüyorum hepinizi.
oo süper 36 beden ada kesinlikle olursun bu yaz
Bu gün bitiyor indirim. Ama yaparlar yine.Gule gule kullan... esim buradaki defactodan dene netten bakalim dedi....
Magnezyumu bende duydum ama aliskanlik yapar mi ki onu kullanmadigimiz dönemler yine kabizlik olur mu ki ?? Aslinda benimki tam kabizlik degil benim makatta catlaklik olunca bir gun wc olmazsa sıkıntı oluyor cok korkuyorum...
Bi yarin bakayim olmadi alirim ..sonra kampanya olursa takip ederim olmadi oradanda bluz bakarimBu gün bitiyor indirim. Ama yaparlar yine.
Kabızlık yoksa normalde gerek yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?