Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu gün defactoda bir tane beyaz pantolon beğendim ama o kadar cok kalabalikti ki sirayi bekleyip denemeye usendim yarin aksam gidip alacam ) soyle bi ustume tuttum cok rahat 38 olur ... hatta bide 36 deniyeyim diyorum bakalim nasil olacak....

Mobil uygulamada %30 indirim var bakarsan

Misafir varken zor canim.... benim sadece babam geliyor onda bile beni bi telas aliyor..... bide hep yöresel yemekler ister... bu son geldiginde oyle cok yöresel seyler yapmadim halim yoktu....

oo süper 36 beden ada kesinlikle olursun bu yaz
Bugun doğum günün mu ? Pastayi gorunce
yok önümüzdeki Cumartesi olacak pastanın resmini atayım sana tencerenin içinde yaptım ters çevirdim ilk kez denedim

Eklentiler

• 0A1F9DC2-9F53-4EA5-B37D-EA784876DC20.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 30
yok önümüzdeki Cumartesi olacak pastanın resmini atayım sana tencerenin içinde yaptım ters çevirdim ilk kez denedim
Coook guzel gorunuyor off offf ellerine sağlık ne hamaratsin maşallah ben cok hazirciyim yaaa hic beceremem..

Kızlar dün giremedim hiç evde değildim. Bugün eve geldim menü dr yazamadım. Ama kaçamak yapmadım dışarıda olmama rağmen. Dün akşam dışarıda yedik yemek. Ben sadece 5 köfte ve salata yedim.

21 nisan menü
Saat09:30
Br dilim kepek ekmeği
Biraz beyaz peynir
Tere
Salatalık

Saat 13:00
Sütlü kahve

Saat 17:30
Bir tabak haşlanmış karnabahar
3 yrmek kaşığı yoğurt
Bir dilim kepek ekmeği

1 litre su içtim henüz. Akşamda bir kahve daha içebilirim.

LAydLiNe

Aslında pekte hamarat değilim bisküvi puding ve meyveden oluşan birşey çok basit
Ben videodan izleye izleye yapiyorum bazen...) bugun kızım pasta istedi evde bulunmasin diye ona küçük bi pasta aldik tek kişilik... yarisini yedi yarisida yarina dedim

Kot pantolonla basic tişört aldım kendime

Magnezyum sülfat iyi geliyor dedi benim diyetisyen
Gule gule kullan... esim buradaki defactodan dene netten bakalim dedi....
Magnezyumu bende duydum ama aliskanlik yapar mi ki onu kullanmadigimiz dönemler yine kabizlik olur mu ki ?? Aslinda benimki tam kabizlik degil benim makatta catlaklik olunca bir gun wc olmazsa sıkıntı oluyor cok korkuyorum...

Masallah menulerin cok guzel canim ... guzel ilerliyorsun.

İkizlere geçmiş olsun canım inşallah toparlarlar hemen. Senin de sıkıntıların biter inşallah biran önce

Çok güzel görünüyor gerçekten

Bu gün bitiyor indirim. Ama yaparlar yine.

Kabızlık yoksa normalde gerek yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…