Evet denedim canim lapa seklinde yapiyorum 20 dk üstünde oturuyorum....ibrahim saracoglunun onerdigi bi kur.. cok sukur o biraz rahatlatti benim catlak cok derindeymis dr oyle soylemisti.... bide patlican sapi kuru yapıyorum oda cok iyi geliyor.. aslinda patlican sapi kuru hemoride iyi geliyormus ama banada faydasi oldu... hatta suan patlican sapi suyu iciyorumMakat çatlağı anal fissür diye geçiyormuş. Isırgan otu işe yarıyormuş denedin mi hiçada81
Sali kizimin 23 nisan gosterisi var yarin alayimda sali giyeyim uzerine siyah bir bluz ...beyaz bi ayakkabi giyerim diye hayal ediyorum.. suan netten siparis versem hemen gelmezada81 kampanya bitmeden al bence netten beden değişikliği yaparsın
Haftada 1 gitse çook mutlu olacam. Oda yeter bana 300 gr gidiyor 3 ogunde çıldırıyorum sonra. Diğer ayın 21 'ine 5 kilo versem yeter. Sonra 1 aylık 5 kilo hedefi daha inşallahBence sizlerin metabolizmasi bana göre masallah cok cok iyi..... cunku ben gunluk 2 saat spor yapiyorum ona rağmen az gidiyor... spor benim kadar yapmayıp benden iyi kilo veren oluyor bazen...
SupeerrrBu gün defactoda bir tane beyaz pantolon beğendim ama o kadar cok kalabalikti ki sirayi bekleyip denemeye usendim yarin aksam gidip alacam) soyle bi ustume tuttum cok rahat 38 olur ... hatta bide 36 deniyeyim diyorum bakalim nasil olacak....
Cok guzel menu canim afiyet olsunKızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık çay 7 zeytin 1 koz biber
Ara saat 15 de
1 küçük havuç şekersiz sütlü kahve
Saat 17.30 da
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata 1 bardak ayran
Arada 1 kupa yeşil çay
Su 2 lt
Spor yok
Cok guzel menu canim afiyet olsun
Canim formu buraya yazacaksn seni tanimis olacagizMErhaba. Gruba baktım katılım şartlarını okudum. Katılım formunu yorum kısmına mı doldurup bırakacağım. Yoksa özelden mi göndermeliyim.
Hosgeldin canim keyifle kilo vermeler... hergun menulerimizi ve yaptığımız sporlari paylaşıyoruz... gun icerisinde de hayati paylasiyoruzKullanıcı Adı : bir_dilim_pasta
İsim (İsteğe Bağlı ):mine
Mesleginiz:smmm
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Sakarya
Boyunuz :164
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :damar yoluyla verilen ilaçlardan dolayı 2 haftada 10 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : hem eski halime dönmek istiyorum hem de doktorum 56-57-58. Kilo aralığına inmemi istedi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : masa başı çalışanlar zayıflıyor grubuna katılmıştım
Neden 13. Takım? ada81 beni davet etti
Kullanıcı Adı : bir_dilim_pasta
Kilo alma hikayeniz :damar yoluyla verilen ilaçlardan dolayı 2 haftada 10 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : hem eski halime dönmek istiyorum hem de doktorum 56-57-58. Kilo aralığına inmemi istedi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : masa başı çalışanlar zayıflıyor grubuna katılmıştım
Gördükçe aklimiza pasta gelecekHoşgeldin canım. O nasıl bir kullanıcı adı öyle
Gluten alerjim olduğu için glunetsiz besleniyorum. Ayrıca şekeri de doktor yasaklamıştı. 6 aydın glütensiz şekersiz yaşıyorum. Tabi hafta sonları ciddi kaçamaklar yapıyorum. Kilo vermem çok yavaş. Spor yapmıyorum fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum.Hosgeldin canim keyifle kilo vermeler... hergun menulerimizi ve yaptığımız sporlari paylaşıyoruz... gun icerisinde de hayati paylasiyoruz) katılımın ne kadar cok olursa motivasyonun o sekilde artar canim.... menulere yorum yapiyoruz...
Suan diyete yeni mi basladin ? Yoksa diyettemisin spor yapiyormusun ?
10 sene önce kilo derdim yokmuş ki pasta seçmişimHoşgeldin canım. O nasıl bir kullanıcı adı öyle
Insallah bizlerle birlikte motive olup sporuda hayatiniza katarsiniz...Gluten alerjim olduğu için glunetsiz besleniyorum. Ayrıca şekeri de doktor yasaklamıştı. 6 aydın glütensiz şekersiz yaşıyorum. Tabi hafta sonları ciddi kaçamaklar yapıyorum. Kilo vermem çok yavaş. Spor yapmıyorum fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum.
Kullanıcı Adı : bir_dilim_pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?