Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Makat çatlağı anal fissür diye geçiyormuş. Isırgan otu işe yarıyormuş denedin mi hiç ada81
Evet denedim canim lapa seklinde yapiyorum 20 dk üstünde oturuyorum....ibrahim saracoglunun onerdigi bi kur.. cok sukur o biraz rahatlatti benim catlak cok derindeymis dr oyle soylemisti.... bide patlican sapi kuru yapıyorum oda cok iyi geliyor.. aslinda patlican sapi kuru hemoride iyi geliyormus ama banada faydasi oldu... hatta suan patlican sapi suyu iciyorum ). Dun patlican aldim bugun onlari firina gonderdim saplarinida kaynattim...
Ben zamaninda cok ihmal ettim kroniklesti benimki artik...cok ama cok demli caylar ictim oda kabizlik ve kansızlık yapti makat catlakligimi cok ilerletti...
Bir suru yorum okudum ameliyatta çözüm olmuyormus.... bu yuzden cok dikkat ediyorum ki 1 gun dahi olsa kabiz olmayayim diye....

Bence sizlerin metabolizmasi bana göre masallah cok cok iyi..... cunku ben gunluk 2 saat spor yapiyorum ona rağmen az gidiyor... spor benim kadar yapmayıp benden iyi kilo veren oluyor bazen...
Haftada 1 gitse çook mutlu olacam. Oda yeter bana 300 gr gidiyor 3 ogunde çıldırıyorum sonra. Diğer ayın 21 'ine 5 kilo versem yeter. Sonra 1 aylık 5 kilo hedefi daha inşallah

Supeerrr

Kızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık çay 7 zeytin 1 koz biber

Ara saat 15 de
1 küçük havuç şekersiz sütlü kahve

Saat 17.30 da
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata 1 bardak ayran

Arada 1 kupa yeşil çay

Su 2 lt
Spor yok

Bugün menü
Sabah 10.20
Menemen(peynirli )
7 yeşil zeytin
1 salatalık
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
1c.bardagi kefir
1 dilim ananas

Aksam 16.30
2 lahmacun
Bol yeşillik

2.5 lt su icildi LAydLiNe

Spor sabah
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş yapildi

Temizlik yapildi ve avmde gezildi....

Cok guzel menu canim afiyet olsun

Kullanıcı Adı : bir_dilim_pasta
İsim (İsteğe Bağlı ):mine
Mesleginiz:smmm
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Sakarya
Boyunuz :164
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :damar yoluyla verilen ilaçlardan dolayı 2 haftada 10 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : hem eski halime dönmek istiyorum hem de doktorum 56-57-58. Kilo aralığına inmemi istedi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : masa başı çalışanlar zayıflıyor grubuna katılmıştım
Neden 13. Takım? ada81 beni davet etti

Hosgeldin canim keyifle kilo vermeler... hergun menulerimizi ve yaptığımız sporlari paylaşıyoruz... gun icerisinde de hayati paylasiyoruz ) katılımın ne kadar cok olursa motivasyonun o sekilde artar canim.... menulere yorum yapiyoruz...
Suan diyete yeni mi basladin ? Yoksa diyettemisin spor yapiyormusun ?

Hoşgeldin canım. O nasıl bir kullanıcı adı öyle

Gluten alerjim olduğu için glunetsiz besleniyorum. Ayrıca şekeri de doktor yasaklamıştı. 6 aydın glütensiz şekersiz yaşıyorum. Tabi hafta sonları ciddi kaçamaklar yapıyorum. Kilo vermem çok yavaş. Spor yapmıyorum fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum.

Insallah bizlerle birlikte motive olup sporuda hayatiniza katarsiniz... yarindan itibaren menuleri bekliyoruz

Hoşgeldin canım. Fazla kilon yok kısa zamanda verirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…