- 12 Ağustos 2015
- 233
- 338
- 103
İnşallah .yapmam lazım artıkCanım hoş geldin aramıza. Boyuna göre kilon çok çok fazla. Bu kez kendine güven ve buradan hedefine ulaşmadan ayrılma sakın
Çok şeyi denedim çok çeşitli listeler ama insülin direncim old. İçin ve kilom çok old için diyetisyene gttm ve bana bir liste verdi o listeyi uygulamaya başlıycam yarından itibarenUyguladigin bi yontem var mi nasil besleniyorsun ? Mesala ben 2 öğün bir minik ara yapıyorum... burada diyetisyen menusunu uygulayan arkadaslarda var...
Canim insulin direncini en iyi duzenli spor kırıyor... duzenli spor şart...Çok şeyi denedim çok çeşitli listeler ama insülin direncim old. İçin ve kilom çok old için diyetisyene gttm ve bana bir liste verdi o listeyi uygulamaya başlıycam yarından itibaren
Karatay diyeti ile baslasana canim... senin kilondaki biri icin en uygun karatay benceZayıflama hapları çayları hatta herbalife dahi fenedim ama hiçbirini uzun soluklu sürdüremedim çünkü nevrim dönüyo ve kan şekerim düşüyo anlık krizlerle ne bulsam yiyordm doyma hissim yoktu ama artık bunları aşmalıyım ve insülin direncinden dolayı ilaç verdiler ilaç ve diyet yarın başlıycam inş
Keşke kendime ayırableceğim bibuöuk saatim olsa ama gurbette ve iki bçk yaşnda bi çocukla bazen işim zorlaşıo ama bnlar bahane deil bliyorumCanim insulin direncini en iyi duzenli spor kırıyor... duzenli spor şart...
Mesala ben her sabah ac karnina 1.5 saat spor yapiyorum..... cok faydasini gordum...
Diyetisyenin verdiği listeyi denycem başarılı olamazsam onu denerim :)Karatay diyeti ile baslasana canim... senin kilondaki biri icin en uygun karatay bence
Canim bende ailemde uzaktayim... benimde 1 kizim var 6 yaşında.... ben kizim cok kucukkende spor yapardim kizimi uyuttugum saatleri değerlendirirdim... aksam esim gelince ona birakirdim en kötü 1 saat ayirirdim kendime... kizimin önüne oyuncak koyardim bende yürüyüş bandina cikardim yada eliptik yapardim.....Keşke kendime ayırableceğim bibuöuk saatim olsa ama gurbette ve iki bçk yaşnda bi çocukla bazen işim zorlaşıo ama bnlar bahane deil bliyorum
Evde koşu bandı var ama Oğlum çok meraklı oynarken çıkmayı denediğimde parmağını falan sokuyor Eşimin de çalışma saatleri düzenli olmadığı için daha çok benim onu idare etmem gerekiyorCanim bende ailemde uzaktayim... benimde 1 kizim var 6 yaşında.... ben kizim cok kucukkende spor yapardim kizimi uyuttugum saatleri değerlendirirdim... aksam esim gelince ona birakirdim en kötü 1 saat ayirirdim kendime... kizimin önüne oyuncak koyardim bende yürüyüş bandina cikardim yada eliptik yapardim.....
Lesli biliyormusun canim lesli yap hergun 45 dk sadece.... oğlunada oyun gibi gelirEvde koşu bandı var ama Oğlum çok meraklı oynarken çıkmayı denediğimde parmağını falan sokuyor Eşimin de çalışma saatleri düzenli olmadığı için daha çok benim onu idare etmem gerekiyor
Benim aklım hep pasta börekte zatenGördükçe aklimiza pasta gelecek
10 sene önce geldim ben buralara hala buralardayım10 sene önce kilo derdim yokmuş ki pasta seçmişim
Ben de bu aralar fenayim anka .... youtubeda izliyorum yutkunuyorum nasil bi eziyet yapiyorsam kendime artikBenim aklım hep pasta börekte zaten
10 sene önce geldim ben buralara hala buralardayım
Leslie arada yapıodumLesli biliyormusun canim lesli yap hergun 45 dk sadece.... oğlunada oyun gibi gelir)
Hoşgeldin canım. Niye öyle umutsuz kullanıcı adı aldın ki. Onu şöyle daha özgüvenli bi isimle değiştirelim mi? Beynine olumsuz mesaj gitmesin. Bak ben küllerden doğuyorum çok özgüvenliKullanıcı Adı: iradesizzz
İsim: birsen
Meslek :ev hanımı
Medeni durum:evli
Çocuk sayısı :1
Yaşadığnz şehiriyarbakır
Boy:1.59
Kilo:103.2
Hedef kilo: 75
Kilo alma hikayeniz : Gebelikte 30 kilo almak
Kilo vermeyi neden istiyosnz: Sağlığım için tekrar çocuk sahbi olmak için
Daha önce cuma zayıflama yarışması na katıldınız mı: Evet Sanırım daha önce başka bir grup daydım Ama kaçıncı Grup hatırlamıyorum
Neden 13. Takım ?:ada81 davet etti sağolsun. :)
Ben de bu aralar fenayim anka .... youtubeda izliyorum yutkunuyorum nasil bi eziyet yapiyorsam kendime artik
Biraz once survivordakiler yemek yedi ben yutkundum
Bi 58 olsam ben kafami pastanin icine gomecem
Ben 1 dilim kek yuttum
Hoşbuldum kendmi ezerek gerçeği grerek motıve olmaya çalşyrm :)Hoşgeldin canım. Niye öyle umutsuz kullanıcı adı aldın ki. Onu şöyle daha özgüvenli bi isimle değiştirelim mi? Beynine olumsuz mesaj gitmesin. Bak ben küllerden doğuyorum çok özgüvenli
Gelmez inşallah. Akşama kadar yemedim akşam dayanamadım ama zevk de almadım ya güzel gelmediBi 58 olsam ben kafami pastanin icine gomecemafiyet olsun diyecemde arti gelir mi sabaha
Hımmm peki öyle motive oluyorsanHoşbuldum kendmi ezerek gerçeği grerek motıve olmaya çalşyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?