Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uyguladigin bi yontem var mi nasil besleniyorsun ? Mesala ben 2 öğün bir minik ara yapıyorum... burada diyetisyen menusunu uygulayan arkadaslarda var...
Çok şeyi denedim çok çeşitli listeler ama insülin direncim old. İçin ve kilom çok old için diyetisyene gttm ve bana bir liste verdi o listeyi uygulamaya başlıycam yarından itibaren

Çok şeyi denedim çok çeşitli listeler ama insülin direncim old. İçin ve kilom çok old için diyetisyene gttm ve bana bir liste verdi o listeyi uygulamaya başlıycam yarından itibaren
Canim insulin direncini en iyi duzenli spor kırıyor... duzenli spor şart...
Mesala ben her sabah ac karnina 1.5 saat spor yapiyorum..... cok faydasini gordum...

Zayıflama hapları çayları hatta herbalife dahi fenedim ama hiçbirini uzun soluklu sürdüremedim çünkü nevrim dönüyo ve kan şekerim düşüyo anlık krizlerle ne bulsam yiyordm doyma hissim yoktu ama artık bunları aşmalıyım ve insülin direncinden dolayı ilaç verdiler ilaç ve diyet yarın başlıycam inş

Karatay diyeti ile baslasana canim... senin kilondaki biri icin en uygun karatay bence

Canim insulin direncini en iyi duzenli spor kırıyor... duzenli spor şart...
Mesala ben her sabah ac karnina 1.5 saat spor yapiyorum..... cok faydasini gordum...
Keşke kendime ayırableceğim bibuöuk saatim olsa ama gurbette ve iki bçk yaşnda bi çocukla bazen işim zorlaşıo ama bnlar bahane deil bliyorum

Keşke kendime ayırableceğim bibuöuk saatim olsa ama gurbette ve iki bçk yaşnda bi çocukla bazen işim zorlaşıo ama bnlar bahane deil bliyorum
Canim bende ailemde uzaktayim... benimde 1 kizim var 6 yaşında.... ben kizim cok kucukkende spor yapardim kizimi uyuttugum saatleri değerlendirirdim... aksam esim gelince ona birakirdim en kötü 1 saat ayirirdim kendime... kizimin önüne oyuncak koyardim bende yürüyüş bandina cikardim yada eliptik yapardim.....

Evde koşu bandı var ama Oğlum çok meraklı oynarken çıkmayı denediğimde parmağını falan sokuyor Eşimin de çalışma saatleri düzenli olmadığı için daha çok benim onu idare etmem gerekiyor

Evde koşu bandı var ama Oğlum çok meraklı oynarken çıkmayı denediğimde parmağını falan sokuyor Eşimin de çalışma saatleri düzenli olmadığı için daha çok benim onu idare etmem gerekiyor
Lesli biliyormusun canim lesli yap hergun 45 dk sadece.... oğlunada oyun gibi gelir )

Benim aklım hep pasta börekte zaten

10 sene önce geldim ben buralara hala buralardayım
Ben de bu aralar fenayim anka .... youtubeda izliyorum yutkunuyorum nasil bi eziyet yapiyorsam kendime artik
Biraz once survivordakiler yemek yedi ben yutkundum

Hoşgeldin canım. Niye öyle umutsuz kullanıcı adı aldın ki. Onu şöyle daha özgüvenli bi isimle değiştirelim mi? Beynine olumsuz mesaj gitmesin. Bak ben küllerden doğuyorum çok özgüvenli

Hoşgeldin canım. Niye öyle umutsuz kullanıcı adı aldın ki. Onu şöyle daha özgüvenli bi isimle değiştirelim mi? Beynine olumsuz mesaj gitmesin. Bak ben küllerden doğuyorum çok özgüvenli
Hoşbuldum kendmi ezerek gerçeği grerek motıve olmaya çalşyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…