Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben videodan izleye izleye yapiyorum bazen...) bugun kızım pasta istedi evde bulunmasin diye ona küçük bi pasta aldik tek kişilik... yarisini yedi yarisida yarina dedim
çok güzel fikir evde bulunmasın diye benim yaptığım pasta hala dolapta duruyor nasıl eziyet çekiyorum anlatamam gözüm seyiriyor ama asla yemiyorum
10 sene önce kilo derdim yokmuş ki pasta seçmişim
hımm Harika bir nick:) hoşgeldin canım mineciğim ben gönül resimde gördüğün gibi memnun oldum
İhtiyacım olan şey motive
İşte tam burası :)

İnşallah. Çok yavaş veriyorum. Yavaş olunca da çabuk moralim bozuluyor.

Moral bozmak yok. Bizimde yavaş ilerlediğimiz durakladığımız oluyor tabi ki peki biz napıyoruzzz tam gaz devam ediyoruzz

Hoşgeldin canım. Bu sefer istikrar sağlayacaksın ve beraber zayıflayacağız inşallah

Aksam dolu dolu olmus canim ... ama saglikli seylerden dolu dolu olmus...bakalim yarin tarti ne diyecek

Bugün pek içaçıcı değildi

Aksam az olmus ama menu guzel canim
öğlen güzel yedim bir tabaktan biraz fazlaydı ekmek olmayınca doymuyorum
Hogwldşn

Desene iyi bi ceza vermişim

oo süper 36 beden ada kesinlikle olursun bu yaz
yok önümüzdeki Cumartesi olacak pastanın resmini atayım sana tencerenin içinde yaptım ters çevirdim ilk kez denedim
çok profesyonelce görünüyor. Ellerine. Sağlık.
ben ameliyat oldum o dertten
hoş geldin canım aramıza. İstediğin kiloya en koşa zamanda sağlıkla ulaşman dileğiyle..
hoş geldin Birsen. Ben Fatma. Öncelikle ben de tam 30 kg aldım hamilelikte. Sürekli yatmak zorundaydım, hiç hareket edemedim. Hala vermem gereken 15 kg ım var. Umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.
Ben de arkadaşlara katılıyorum, kullanıcı adını değiştirmelisin. Mesela iradeli olabilir. Bilinçaltına o şekilde mesaj gönderme.
Evet kizlar yarin pazartesi tarti günümüz var unutmayın .... pazartesi kilomuzu bilirsek cumaya kadar onlemler aliriz )
ben farklı bir baskülde tartılacağım ama.. umarım farklılık yoktur. Gerçi bu gayri resmi bir ölçüm olacak.

21.4

09:00
Çeyrek bayat simit
1 dilim peynir
2 yk kabak salatası

13:30(yolda; midem bulandı)
3 ceviz
5-6 çubuk kraker
1 fırt kakaolu süt

16:00
1 saç kavurma(çok yağlıydı, yağını süzüp yedim)
1 dilim ekşi mayalı ekmek(malesef beyaz undan)

1 lt su
Bütün gün yollatsaydık. Yolda ancak bu kadar dikkat edebildim.

Hoş geldin canım aramıza ben Ebru
Merhaba Ebru
Merhaba Gönül

Benim aklım hep pasta börekte zaten

10 sene önce geldim ben buralara hala buralardayım
Merhaba Anka. Son bir kaç yıldır Google yönlendirmesi dışında giriş yapmadım siteye. Tilki misali dönüp dolaşıp yine buraya geliyorum
Size güveniyorum

Son bir kaç gündür üzerimde gereksiz, nedensiz bir mutluluk, huzursuzluk tuhaf duygular var. Size aksettirmek istemedim ama geçmiyor nedense. Her şeye karşı ilgisizim, isteksizim, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Çok abartmadım hafta sonu ama kötü beslendim. Size diyorum yaaa o bir lokmalar hep zarar veriyor diye.

Cuma :66.8

Bugün : 67.9 hiç öyle abartı bir kaçamak yoktu ama lokmalar bile sebep oluyor.

Dikkat etmek lazım

Günaydın kızlar

Kilom 71,5 hadi bakalım geçen haftaki gibi başladık bakalım nasıl geçecek bu hafta.

Benim Cuma akşamına aldığım program perşembeye değişti. Ve ben aşure yapacaktım off ben nerelere gidem gidem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…