- 12 Ağustos 2015
- 233
- 338
- 103
çok güzel fikir evde bulunmasın diyeBen videodan izleye izleye yapiyorum bazen...) bugun kızım pasta istedi evde bulunmasin diye ona küçük bi pasta aldik tek kişilik... yarisini yedi yarisida yarina dedim
hımm Harika bir nick:) hoşgeldin canım mineciğim ben gönül resimde gördüğün gibi memnun oldum10 sene önce kilo derdim yokmuş ki pasta seçmişim
İşte tam burası :)İhtiyacım olan şey motive
İnşallah. Çok yavaş veriyorum. Yavaş olunca da çabuk moralim bozuluyor.
Kullanıcı Adı: iradesizzz
İsim: birsen
Meslek :ev hanımı
Medeni durum:evli
Çocuk sayısı :1
Yaşadığnz şehiriyarbakır
Boy:1.59
Kilo:103.2
Hedef kilo: 75
Kilo alma hikayeniz : Gebelikte 30 kilo almak
Kilo vermeyi neden istiyosnz: Sağlığım için tekrar çocuk sahbi olmak için
Daha önce cuma zayıflama yarışması na katıldınız mı: Evet Sanırım daha önce başka bir grup daydım Ama kaçıncı Grup hatırlamıyorum
Neden 13. Takım ?:ada81 davet etti sağolsun. :)
Aksam dolu dolu olmus canim ... ama saglikli seylerden dolu dolu olmus...bakalim yarin tarti ne diyecek
öğlen güzel yedim bir tabaktan biraz fazlaydı ekmek olmayınca doymuyorumAksam az olmus ama menu guzel canim
HogwldşnKullanıcı Adı: iradesizzz
Yaşadığnz şehiriyarbakır
Daha önce cuma zayıflama yarışması na katıldınız mı: Evet Sanırım daha önce başka bir grup daydım Ama kaçıncı Grup hatırlamıyorum
Desene iyi bi ceza vermişimçok güzel fikir evde bulunmasın diyebenim yaptığım pasta hala dolapta duruyor nasıl eziyet çekiyorum anlatamam gözüm seyiriyor ama asla yemiyorum
hımm Harika bir nick:) hoşgeldin canım mineciğim ben gönül resimde gördüğün gibi memnun oldum
İşte tam burası :)
çok profesyonelce görünüyor. Ellerine. Sağlık.oo süper 36 beden ada kesinlikle olursun bu yaz
yok önümüzdeki Cumartesi olacak pastanın resmini atayım sana tencerenin içinde yaptım ters çevirdim ilk kez denedim
ben ameliyat oldum o derttenEvet denedim canim lapa seklinde yapiyorum 20 dk üstünde oturuyorum....ibrahim saracoglunun onerdigi bi kur.. cok sukur o biraz rahatlatti benim catlak cok derindeymis dr oyle soylemisti.... bide patlican sapi kuru yapıyorum oda cok iyi geliyor.. aslinda patlican sapi kuru hemoride iyi geliyormus ama banada faydasi oldu... hatta suan patlican sapi suyu iciyorum). Dun patlican aldim bugun onlari firina gonderdim saplarinida kaynattim...
Ben zamaninda cok ihmal ettim kroniklesti benimki artik...cok ama cok demli caylar ictim oda kabizlik ve kansızlık yapti makat catlakligimi cok ilerletti...
Bir suru yorum okudum ameliyatta çözüm olmuyormus.... bu yuzden cok dikkat ediyorum ki 1 gun dahi olsa kabiz olmayayim diye....
hoş geldin canım aramıza. İstediğin kiloya en koşa zamanda sağlıkla ulaşman dileğiyle..Kullanıcı Adı : bir_dilim_pasta
İsim (İsteğe Bağlı ):mine
Mesleginiz:smmm
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Sakarya
Boyunuz :164
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :damar yoluyla verilen ilaçlardan dolayı 2 haftada 10 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : hem eski halime dönmek istiyorum hem de doktorum 56-57-58. Kilo aralığına inmemi istedi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : masa başı çalışanlar zayıflıyor grubuna katılmıştım
Neden 13. Takım? ada81 beni davet etti
hoş geldin Birsen. Ben Fatma. Öncelikle ben de tam 30 kg aldım hamilelikte. Sürekli yatmak zorundaydım, hiç hareket edemedim. Hala vermem gereken 15 kg ım var. Umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.Kullanıcı Adı: iradesizzz
Yaşadığnz şehiriyarbakır
ben farklı bir baskülde tartılacağım ama.. umarım farklılık yoktur. Gerçi bu gayri resmi bir ölçüm olacak.Evet kizlar yarin pazartesi tarti günümüz var unutmayın .... pazartesi kilomuzu bilirsek cumaya kadar onlemler aliriz)
Merhaba EbruHoş geldin canım aramıza ben Ebru
Merhaba Gönülçok güzel fikir evde bulunmasın diyebenim yaptığım pasta hala dolapta duruyor nasıl eziyet çekiyorum anlatamam gözüm seyiriyor ama asla yemiyorum
hımm Harika bir nick:) hoşgeldin canım mineciğim ben gönül resimde gördüğün gibi memnun oldum
İşte tam burası :)
Merhaba Anka. Son bir kaç yıldır Google yönlendirmesi dışında giriş yapmadım siteye. Tilki misali dönüp dolaşıp yine buraya geliyorumBenim aklım hep pasta börekte zaten
10 sene önce geldim ben buralara hala buralardayım
Size güveniyorumMoral bozmak yok. Bizimde yavaş ilerlediğimiz durakladığımız oluyor tabi ki peki biz napıyoruzzz tam gaz devam ediyoruzz
Hoşgeldin canım. Bu sefer istikrar sağlayacaksın ve beraber zayıflayacağız inşallah
Bugün pek içaçıcı değildi
hoş geldin canım aramıza. İstediğin kiloya en koşa zamanda sağlıkla ulaşman dileğiyle..
GunaydınGünaydın herkeseeeee
Geçer tabii ki canım günaydınGunaydıntartılcam şimdi bişey soracaktım ben bugun evi komple temizliycem spor yerıne gecıor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?