Ebru ben de bu hafta hep şunu düşündüm. Kaçamaksız kilo verince bir lokma da kaçamak yapsak çok hızlı kilo artışı oluyor. Bunun hiç kaçamak yapmadan diyet yapmakla alakası olabilir mi?Son bir kaç gündür üzerimde gereksiz, nedensiz bir mutluluk, huzursuzluk tuhaf duygular var. Size aksettirmek istemedim ama geçmiyor nedense. Her şeye karşı ilgisizim, isteksizim, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Çok abartmadım hafta sonu ama kötü beslendim. Size diyorum yaaa o bir lokmalar hep zarar veriyor diye.
Cuma :66.8
Bugün : 67.9 hiç öyle abartı bir kaçamak yoktu ama lokmalar bile sebep oluyor.
Dikkat etmek lazım
aman yapma sakın, ben kendimi tutamazdım.Günaydın kızlar
Kilom 71,5 hadi bakalım geçen haftaki gibi başladık bakalım nasıl geçecek bu hafta.
Benim Cuma akşamına aldığım program perşembeye değişti. Ve ben aşure yapacaktım off ben nerelere gidem gidem
ona baka baka eridim gittim bayatlasa bari güya küçük yaptım çöpe gitse yazık olacak çocuklarda yiyor ama bitmiyorDesene iyi bi ceza vermişim
Yooo yine çok iyi yemişsin kötü değil tartıldın mı21.4
09:00
Çeyrek bayat simit
1 dilim peynir
2 yk kabak salatası
13:30(yolda; midem bulandı)
3 ceviz
5-6 çubuk kraker
1 fırt kakaolu süt
16:00
1 saç kavurma(çok yağlıydı, yağını süzüp yedim)
1 dilim ekşi mayalı ekmek(malesef beyaz undan)
1 lt su
Bütün gün yollatsaydık. Yolda ancak bu kadar dikkat edebildim.
Mutsuzluk yazacağım yerde mutluluk yazmışım. Artık ne kadar sevmiyorsam mutsuzluğu yazarken bile yazamıyorumSon bir kaç gündür üzerimde gereksiz, nedensiz bir mutluluk, huzursuzluk tuhaf duygular var. Size aksettirmek istemedim ama geçmiyor nedense. Her şeye karşı ilgisizim, isteksizim, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Çok abartmadım hafta sonu ama kötü beslendim. Size diyorum yaaa o bir lokmalar hep zarar veriyor diye.
Dikkat etmek lazım
Merakla bekliyorum seniona baka baka eridim gittim bayatlasa bari güya küçük yaptım çöpe gitse yazık olacak çocuklarda yiyor ama bitmiyor
Yooo yine çok iyi yemişsin kötü değil tartıldın mı
Ben gidiyorum az sonra tartıya
Sanırım aşureye dayanamazdımGünaydın kızlar
Kilom 71,5 hadi bakalım geçen haftaki gibi başladık bakalım nasıl geçecek bu hafta.
Benim Cuma akşamına aldığım program perşembeye değişti. Ve ben aşure yapacaktım off ben nerelere gidem gidem
Eve gidince yeniden tartılırsın. Ama dikkat et misafirlikte.Cuma: 79,6
Pazartesi: 79,5
Baskül farkı var ama.
Anladım ben zatenMutsuzluk yazacağım yerde mutluluk yazmışım. Artık ne kadar sevmiyorsam mutsuzluğu yazarken bile yazamıyorum
Çocuklara söz verdim mecburen yapacağım artıkaman yapma sakın, ben kendimi tutamazdım.
Ben de mutsuzluk diye okumuşum. Nasıl mutsuzsam mutluluk Kelimesini bile yanlış okuyorum.Mutsuzluk yazacağım yerde mutluluk yazmışım. Artık ne kadar sevmiyorsam mutsuzluğu yazarken bile yazamıyorum
Off yaaa çok güzel destek oluyorsunuzSanırım aşureye dayanamazdım
Tuz dan olabilir mi acaba tuzlu seyler bnde çok ödem yapıorSon bir kaç gündür üzerimde gereksiz, nedensiz bir mutluluk, huzursuzluk tuhaf duygular var. Size aksettirmek istemedim ama geçmiyor nedense. Her şeye karşı ilgisizim, isteksizim, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Çok abartmadım hafta sonu ama kötü beslendim. Size diyorum yaaa o bir lokmalar hep zarar veriyor diye.
Dikkat etmek lazım
Ikı kaşık tadına bakıver :)Günaydın kızlar
Benim 2 kaşık anlayışım yok ki illa tencerenin dibini görene kadar yerimIkı kaşık tadına bakıver :)
Şey yap sen de perşembe yap cuma gunu ye bekledıkce de guzel oluoBenim 2 kaşık anlayışım yok ki illa tencerenin dibini görene kadar yerimya da hiç bakmamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?