Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın merhabalar kızlar
dün sabah 6 akşam 7 ye kadar elektrik kesikti adana naın yarısında telefonun şarjı bitti bir gün evvelinden msiafilerim vardı yemekli gece 3 de yattım pilim bitti. . dün sabah az omlet domates salatalık yeşillikle kajhvaltı ettim ama saat 11.30 yani sabah öğlen tek öğün oldu akşam da yulaf ezmesinden çorba yaptım ekmeksiz falan 2 minik kase yedim..
bu sabah tartılmadım regl ken eller ayaklar bacaklar bomba gibi şişiyor benim. eminim 73 çıkarfım tartıda.
bu gün oğlumun 23 nisan gösterisi var az sonra okula gidip kostümüm alıp hazırlıklara başlayacağız.

ama sık sık buralarda olacağım.

Bi de gittim 9. Takımdan nanekekikle, 4. Takımdan klbk33 le yarışa girdim yenilirsem dillerinden düşemem %3 yapcam yazdım her yerde

Sen bence aşurenin tadına bile bakma. Ben unutmuşum yarışları. O değil de yarış önemli. Bence bu hafta sakla dolaba aşureyi cuma tartıldıktan sonra ye.

Tuz dan olabilir mi acaba tuzlu seyler bnde çok ödem yapıor

Canım hem tuzlu yedim çünkü iki gün üst üste turşu yedim. Hem de yememem gereken şeyler yedim. Turşunun da etkisi vardım muhtemel ama bunun yanında diğer cıss şeylerinde etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…