HoşbuldumYeni gelen kilar hosgeldiniz ,ben biraz depresyonda oldugum icin yoktum bi kac gündür
Ranazana 79 olma hayallerim vardi
Ben de eksiyim.Bir ben miyim ekside olan
Sizi şimdi çatlatırdım da neyse
Pikniğe davetliyim gidip muffin yapacağım
Belki ıspanaklı kiş
inşallah canımHep artı olurdun şimdi değilsin cumaya güzel bir eksi gelecek inşallah
Tamam olurBu hafta yanıbaşımdasın tamam mı? Şu 7 lerden bir daha gelmemek üzere kurtarmamız lazım seni. Gitti mi misafirlerin?
Misafirleri beklemeyelim o zaman. Ben sürekli buralardayım. Yediklerini, yemek istediklerini, ne varsa yaz tamam mı?inşallah canım
Tamam olurMisafirler gitmediler kaptan..çarşambaya giderler sanırım
Ayyy sevsinler seni emi
Bende geçen hafta aynı şeyi düşündüm. O kadar canım sikildiki orda bir kadın dokulmusleri ayikliyordu. Herşey ateş pahası insanların gücü yokBen de pazara gittim geldim şoka girdim. Şu pahalılıkta bir çok insanı düşününce gerçekten çok lüks yaşıyoruzyaptığımız bütün kaçamaklar aç insanları düşündükçe haram gibi geliyor
BEn karnabahar yiyince ertesi gün fazla geliyorum belki senin de öyledir. Hemen moralini bozma uzun bir yolculuğa çıktık sonucu düşünMerhaba herkese
Cuma Günü: 71.1
Bugün: 71
Haftasonu hiç kaçamak yapmadım. Hatta dün kayınvalidem içli gözleme bile yapmış bir kere tadına bile bakmadım. Herkes gözleme yerken ben haşlanmış karnabaharımı yedim. Ama yine de sadece 100 gram gitmiş iki günde biraz üzüldüm
Şişkinlik mi yapıyor acaba? Ben hiç dikkat etmedim.BEn karnabahar yiyince ertesi gün fazla geliyorum belki senin de öyledir. Hemen moralini bozma uzun bir yolculuğa çıktık sonucu düşün
Aynen ben de yapıyorŞişkinlik mi yapıyor acaba? Ben hiç dikkat etmedim.
Deyi ayırmışım birleştiremiyorum gözüme gözüme batıyorAynen ben de yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?