Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eksiklik mi vardı ki. Bilmiyorum canım yoğurt falan ye istersen
Gectigimiz kasımda 24 idi d vitaminim dr ocak gibi bir tane daha iç demisti ama ben nisana kadar salladim.. hadi iceyim dedim bir hafta dişimi sıkacam artik demir ilacida oyle oldu ilk bir hafta cok aciktirdi sonra alışmıştım...

Benim muhallebime laf edene de bakın hele

Ben laf etmişmiydin

Benim 12 falandı kimse takviye vermedi

Kek yaptım. kapta kalan hamuru sıyırmaya bayılırım ama biran önce suyun altına attım kendimden kurtarmak için. Bu iradeyi hep gösterebilsem keşke Kendime inanamıyorum

Ben laf etmişmiydin

Benim 12 falandı kimse takviye vermedi
Düşük canim bi netten arastir istersen d vitamini eksikliği kilo vermeyi engelliyormus.... hatta bi deney yapilmis d vitamini kullananlar daha cok kilo vermisler.... d vitamini tokluk hissi veriyormus gerci bende vermedi o ayri

Kek yaptım. kapta kalan hamuru sıyırmaya bayılırım ama biran önce suyun altına attım kendimden kurtarmak için. Bu iradeyi hep gösterebilsem keşke Kendime inanamıyorum
Bende eskiden siyirirdim annem bi gun böcek yapar siyirma dedi ... tiksindim artik diyet yapmasamda siyirmiyorum.... sende oyle düşün bagirsaklarda bocek yapar diye

İyi akşamlar.
Bugün herkes evde olduğu için kahvaltı yaptım.

Beyaz peynir
Sucuklu yumurta
5 zeytin
Kendi yaptığım şekersiz fıstık ezmesinden iki çay kaşığı kadar yedim

Akşam bir kase çorba
Köfte
Fırında pişmiş patates ve patlıcanı üzerine yoğurtla yedim.
Arkadaşımın Doğum günü için yaptığım pastanın kremasından bir kaşık tattım tadını ayarlamak için

Düşük canim bi netten arastir istersen d vitamini eksikliği kilo vermeyi engelliyormus.... hatta bi deney yapilmis d vitamini kullananlar daha cok kilo vermisler.... d vitamini tokluk hissi veriyormus gerci bende vermedi o ayri

Damla var aslında çocuğa da vermem lazım ama hep unutuyorum

Bende eskiden siyirirdim annem bi gun böcek yapar siyirma dedi ... tiksindim artik diyet yapmasamda siyirmiyorum.... sende oyle düşün bagirsaklarda bocek yapar diye

Onun bir kandırma lafı olduğunu beynim biliyor bende işe yaramıyor

Canim menulerinde saat belirt olur mu ? Birde mutlaka miktar yaz kofte kac tane yedin

Ben 6 aydır şekersiz besleniyorum fakat hala şeker isteğim geçmedi. Zor dizginliyorum kendimi. Gerçekten zor. Bir kaç Ayda bir gibi şeker izni veriyorum kendime.

Ben 6 aydır şekersiz besleniyorum fakat hala şeker isteğim geçmedi. Zor dizginliyorum kendimi. Gerçekten zor. Bir kaç Ayda bir gibi şeker izni veriyorum kendime.
Bende uzun suredir yemiyorum bir tek kizimin dogum gununde kucuk bir dilim yedim ama oyle cok mutlu olmadim ben mutlu olacam sanıyordum..

23 Nisan

Kahvaltı 09.30
1 yağda yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Ara 13.00
1 bardak süt

Öğle 14.00
6 yk kabuska
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

16.30 (misafirlikte)
3 parça ızgara tavuk göğsü
Bikaç tane biber

Akşam 19.15
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
Salata - 1 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
1 bardak sütlü kahve
10 fındık

Su 2,5 olur yatana kadar
50 dk kardiyo yürüyüş - 5 bin adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…