Gectigimiz kasımda 24 idi d vitaminim dr ocak gibi bir tane daha iç demisti ama ben nisana kadar salladim.. hadi iceyim dedim bir hafta dişimi sıkacam artik demir ilacida oyle oldu ilk bir hafta cok aciktirdi sonra alışmıştım...Eksiklik mi vardı ki. Bilmiyorum canım yoğurt falan ye istersen
Yeme canim yeme düşün giyecegin guzel kiyafetleri...Eşimle oğlum mısır yiyor ayy nasıl koktuuuuammaa yemiyorum haa
Benim muhallebime laf edene de bakın hele
Gectigimiz kasımda 24 idi d vitaminim dr ocak gibi bir tane daha iç demisti ama ben nisana kadar salladim.. hadi iceyim dedim bir hafta dişimi sıkacam artik demir ilacida oyle oldu ilk bir hafta cok aciktirdi sonra alışmıştım...
Düşük canim bi netten arastir istersen d vitamini eksikliği kilo vermeyi engelliyormus.... hatta bi deney yapilmis d vitamini kullananlar daha cok kilo vermisler.... d vitamini tokluk hissi veriyormus gerci bende vermedi o ayriBen laf etmişmiydin
Benim 12 falandı kimse takviye vermedi
Bende eskiden siyirirdim annem bi gun böcek yapar siyirma dedi ... tiksindim artik diyet yapmasamda siyirmiyorum.... sende oyle düşün bagirsaklarda bocek yapar diyeKek yaptım. kapta kalan hamuru sıyırmaya bayılırım ama biran önce suyun altına attım kendimden kurtarmak için. Bu iradeyi hep gösterebilsem keşke Kendime inanamıyorum
Yeme canim yeme düşün giyecegin guzel kiyafetleri...
Düşük canim bi netten arastir istersen d vitamini eksikliği kilo vermeyi engelliyormus.... hatta bi deney yapilmis d vitamini kullananlar daha cok kilo vermisler.... d vitamini tokluk hissi veriyormus gerci bende vermedi o ayri
Bende eskiden siyirirdim annem bi gun böcek yapar siyirma dedi ... tiksindim artik diyet yapmasamda siyirmiyorum.... sende oyle düşün bagirsaklarda bocek yapar diye
Canim menulerinde saat belirt olur mu ? Birde mutlaka miktar yaz kofte kac tane yedinİyi akşamlar.
Bugün herkes evde olduğu için kahvaltı yaptım.
Beyaz peynir
Sucuklu yumurta
5 zeytin
Kendi yaptığım şekersiz fıstık ezmesinden iki çay kaşığı kadar yedim
Akşam bir kase çorba
Köfte
Fırında pişmiş patates ve patlıcanı üzerine yoğurtla yedim.
Arkadaşımın Doğum günü için yaptığım pastanın kremasından bir kaşık tattım tadını ayarlamak için
Canim kizinkini ihmal etme ben hergun vermistim kizima cok önemliymiş...Damla var aslında çocuğa da vermem lazım ama hep unutuyorum
Onun bir kandırma lafı olduğunu beynim biliyor bende işe yaramıyor
Anladım. Bundan sonra dikkat ederim. Şu an hatırlamıyorum hiç biriniCanim menulerinde saat belirt olur mu ? Birde mutlaka miktar yaz kofte kac tane yedin
Bende uzun suredir yemiyorum bir tek kizimin dogum gununde kucuk bir dilim yedim ama oyle cok mutlu olmadim ben mutlu olacam sanıyordum..Ben 6 aydır şekersiz besleniyorum fakat hala şeker isteğim geçmedi. Zor dizginliyorum kendimi. Gerçekten zor. Bir kaç Ayda bir gibi şeker izni veriyorum kendime.
Benim sağlık sorunlarım yüzünden yasaklandı ama yediğimde de hiç pişmanlık duymadım. O istek geçmedi hiç bendeBende uzun suredir yemiyorum bir tek kizimin dogum gununde kucuk bir dilim yedim ama oyle cok mutlu olmadim ben mutlu olacam sanıyordum..
Neden gidiyorsun canım ? Sıkıntıların halolur yine gelirsin aramiza..Ben gruptan çıkıyorum kızlar belki engel alcam biliom ama canım çok skkn beni kabul ettğinz için saolun Allah a emanet olun.
Hayirdir canom ne oldu böyle birdenBen gruptan çıkıyorum kızlar belki engel alcam biliom ama canım çok skkn beni kabul ettğinz için saolun Allah a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?