Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, ben geldim. Çok hasta bir şekilde.. o ne soğuktu anlatamam. Küçük kız da hasta ben de hastayım.
Hosgeldin cok gecmis oldun canim... kızında sende bir ihlamur icin bagisikliga iyi geliyor...

Bende eskiden siyirirdim annem bi gun böcek yapar siyirma dedi ... tiksindim artik diyet yapmasamda siyirmiyorum.... sende oyle düşün bagirsaklarda bocek yapar diye
bağırsak kurdu olmasın o
Damla var aslında çocuğa da vermem lazım ama hep unutuyorum

Onun bir kandırma lafı olduğunu beynim biliyor bende işe yaramıyor
Ver mutlaka. Ben de Demir’i unutuyordum, şimdi sürekli Demir ilacı vermek zorunda kaldım Kıza. Demir depoları hep boş, ondan mı acaba diye kendimi hep suçluyorum.

Hosgeldin cok gecmis oldun canim... kızında sende bir ihlamur icin bagisikliga iyi geliyor...
Kızlar geldim ama suçlu geldim. ben gezide dün ve bugün çok kötü beslendim. Yarın tartılacağım ama çok ümitli değilim. Bu hafta izine ayrılıp Ramazan’a kadar kilomu toparlayıp geleyim diyorum.
Yani yine burda olacağım ama listeden çıkmam gerek.
Beypazarı güveci(pirinçli pilavmış), ev baklavası, tarhana çorbası, Beypazarı kurusu, sarma kuruyemiş, tandır ekmeği, saç kavurma..
Utanarak yazıyorum, miktarlar çok değildi ama hepsinden yedim
Yazarken bile utandım, dünyayı yemişim..
Dışarda olduğum için çok su da içemedim
LAydLiNe

of ben de hiç üşenmem öyle tatlıya pastaya, keşke hiçbirşey yapamasaydım mutfakta.
Eşimle oğlum mısır yiyor ayy nasıl koktuuuu ammaa yemiyorum haa
Mısırı seviyorsun dimi? Geçen gün Mısırla kaçamak yapacağım demiştin de

Benim kız çok zorladı beni, inşallah öyle olmaz. Meğer yalnız kalmak istiyormuş. Yanında biri olunca hala yapmıyor.

Ben gruptan çıkıyorum kızlar belki engel alcam biliom ama canım çok skkn beni kabul ettğinz için saolun Allah a emanet olun.

Hayırdır canım kötü bişey yoktur inşallah. Gruptan niye çıkıyorsun ki kafanı toplayınca gelirsin

Herkese iyi akşamlar, benim diyet falan kalmadı ortada.... herkesten özür dilerim, bu haftalık bana müddet tanıyın I bu haftadan sonra düzelteceğim

Sınav zamanı olur canım yapacak bişey yok sen yine kendini çok salmamaya dikkat et toplaması zor olmasın

Kızlar, ben geldim. Çok hasta bir şekilde.. o ne soğuktu anlatamam. Küçük kız da hasta ben de hastayım.

Geçmiş olsun canım.

bağırsak kurdu olmasın o

Ver mutlaka. Ben de Demir’i unutuyordum, şimdi sürekli Demir ilacı vermek zorunda kaldım Kıza. Demir depoları hep boş, ondan mı acaba diye kendimi hep suçluyorum.

D vit unutuyorum hep ya aklıma gelmişken verdim şimdi. Kan ilacı 3 aylıkken bikaç gün kullandım kıza kabız yaptı daha vermedim. Geçen hafta kan değerlerine baktırdık demiri de kanı da gayet iyi. Yani senin vermemenle alakalı olduğunu sanmıyorum canım

Hey maşallah bu cumadan sonra ramazana bir cuma kalıyor hangi ara toplayıp dönecen listeye

2 günde yediğimi 10 günde toplarım diye ümit ediyorum.

23 Nisan Spor Listesi

1.madamhd
50 dk kardiyo yürüyüş = 250

5bin adım = 75 puan

2- ada81
60 dk cardio yürüyüş = 300
30 dk eliptik = 150
Toplam 450

madamhd canim bence spor puanlari icin kendini yorma kimse pek istekli değil... cok az kisi spor yapiyor bi tadi kalmiyor rakiplik yok... belki ramazan sonrasi bi istek olur...

madamhd canim bence spor puanlari icin kendini yorma kimse pek istekli değil... cok az kisi spor yapiyor bi tadi kalmiyor rakiplik yok... belki ramazan sonrasi bi istek olur...

Bende aynı fikirdeyim canım. Siz istediniz diye yapacaktım. bu ara bende dahil herkes dağıttı zaten inşallah toparlarız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…