Sinavlar var degil mi ? Aman dikkat et canim toparlamak zor olmasinHerkese iyi akşamlar, benim diyet falan kalmadı ortada....herkesten özür dilerim, bu haftalık bana müddet tanıyın I bu haftadan sonra düzelteceğim
Evet sıkıntıdan heryerimi sivilce bastıSinavlar var degil mi ? Aman dikkat et canim toparlamak zor olmasin
Hosgeldin cok gecmis oldun canim... kızında sende bir ihlamur icin bagisikliga iyi geliyor...Kızlar, ben geldim. Çok hasta bir şekilde.. o ne soğuktu anlatamam. Küçük kız da hasta ben de hastayım.
bağırsak kurdu olmasın oBende eskiden siyirirdim annem bi gun böcek yapar siyirma dedi ... tiksindim artik diyet yapmasamda siyirmiyorum.... sende oyle düşün bagirsaklarda bocek yapar diye
Ver mutlaka. Ben de Demir’i unutuyordum, şimdi sürekli Demir ilacı vermek zorunda kaldım Kıza. Demir depoları hep boş, ondan mı acaba diye kendimi hep suçluyorum.Damla var aslında çocuğa da vermem lazım ama hep unutuyorum
Onun bir kandırma lafı olduğunu beynim biliyor bende işe yaramıyor
Kızlar geldim ama suçlu geldim. ben gezide dün ve bugün çok kötü beslendim. Yarın tartılacağım ama çok ümitli değilim. Bu hafta izine ayrılıp Ramazan’a kadar kilomu toparlayıp geleyim diyorum.Hosgeldin cok gecmis oldun canim... kızında sende bir ihlamur icin bagisikliga iyi geliyor...
onu bile yapacak halim yok, neyse ki yarın annem gelecek. Biraz rahat ederim diye ümit ediyorum, yarın yaptırırımHosgeldin cok gecmis oldun canim... kızında sende bir ihlamur icin bagisikliga iyi geliyor...
Allah kolaylık versin canım, mezun olalı 17 sene oldu hala rüyalarımda ya sınava çalışıyorum, ya geç kalıyorum.Evet sıkıntıdan heryerimi sivilce bastı
of ben de hiç üşenmem öyle tatlıya pastaya, keşke hiçbirşey yapamasaydım mutfakta.İrmik helvasının hastasıyız dedeeee
Ben canım tatlı isterdi kalkar irmik helvası yapardım canım ister yaş pasta yapardım arada basit bişey olsun diye tavuk göğsü yapardım eşim bir dilim alırdı gerisini ben gider gelir yerdim. Bu kilolar kolay gelmedi
Mısırı seviyorsun dimi? Geçen gün Mısırla kaçamak yapacağım demiştin deEşimle oğlum mısır yiyor ayy nasıl koktuuuuammaa yemiyorum haa
Burada havalar ısındı 20 derece üstü büyük oğlan 2,5 -3 yaş arası öğrenmişti
Şimdi küçük olan tan 2,5 yaşında 30 aylık
Ama şuanda bir başarı gösteremedik tuvalarte gitmeyi oturmayı çok seviyor popsunu kuşunu hep yıkatıyor hem lazımlığına hem tubalete oturuyor
Ama gezerken şırrr gidiyor altından
Bende evi topladım süpürdüm yemek yaptım falan ilgilenemedim yanlış günde başladım
Benim kız çok zorladı beni, inşallah öyle olmaz. Meğer yalnız kalmak istiyormuş. Yanında biri olunca hala yapmıyor.
benim de hep yara dudak içlerim diş etlerim hep iltihap. Bi dişim çekilecek bende hiç çiğneyemiyorum acı veriyor niye oldu bilmiyorum
Benimki hiç bilmiyor , artık wc ye yapacağz diyorum tamam koşucaz koşucaz yapıcaz diye yine altına yapıyo götürsem de yapmıyor, geçen gün 4 saat yapmadı . Aradan çıksa iyi olur aslında
Ben gruptan çıkıyorum kızlar belki engel alcam biliom ama canım çok skkn beni kabul ettğinz için saolun Allah a emanet olun.
Herkese iyi akşamlar, benim diyet falan kalmadı ortada....herkesten özür dilerim, bu haftalık bana müddet tanıyın I bu haftadan sonra düzelteceğim
Kızlar, ben geldim. Çok hasta bir şekilde.. o ne soğuktu anlatamam. Küçük kız da hasta ben de hastayım.
bağırsak kurdu olmasın o
Ver mutlaka. Ben de Demir’i unutuyordum, şimdi sürekli Demir ilacı vermek zorunda kaldım Kıza. Demir depoları hep boş, ondan mı acaba diye kendimi hep suçluyorum.
Kızlar geldim ama suçlu geldim. ben gezide dün ve bugün çok kötü beslendim. Yarın tartılacağım ama çok ümitli değilim. Bu hafta izine ayrılıp Ramazan’a kadar kilomu toparlayıp geleyim diyorum.
Yani yine burda olacağım ama listeden çıkmam gerek.
Beypazarı güveci(pirinçli pilavmış), ev baklavası, tarhana çorbası, Beypazarı kurusu, sarma kuruyemiş, tandır ekmeği, saç kavurma..
Utanarak yazıyorum, miktarlar çok değildi ama hepsinden yedim
Yazarken bile utandım, dünyayı yemişim..
Dışarda olduğum için çok su da içemedim
LAydLiNe
2 günde yediğimi 10 günde toplarım diye ümit ediyorum.Hayırdır canım kötü bişey yoktur inşallah. Gruptan niye çıkıyorsun ki kafanı toplayınca gelirsin
Sınav zamanı olur canım yapacak bişey yok sen yine kendini çok salmamaya dikkat et toplaması zor olmasın
Geçmiş olsun canım.
D vit unutuyorum hep ya aklıma gelmişken verdim şimdi. Kan ilacı 3 aylıkken bikaç gün kullandım kıza kabız yaptı daha vermedim. Geçen hafta kan değerlerine baktırdık demiri de kanı da gayet iyi. Yani senin vermemenle alakalı olduğunu sanmıyorum canım
Hey maşallahbu cumadan sonra ramazana bir cuma kalıyor hangi ara toplayıp dönecen listeye
2 günde yediğimi 10 günde toplarım diye ümit ediyorum.
Hmm bunu bilmiyordum. Yarın bir tartılayım bakalımBir haftalığına izne çıkamazsın canım. İzne çıkınca en az iki hafta listeye dönemiyorsun. Birde sene de iki defa izin hakkı var.
Ben de katılmak istiyordum ama bu haftalık şehirdışında olmamdan dolayı katılamadım.madamhd canim bence spor puanlari icin kendini yorma kimse pek istekli değil... cok az kisi spor yapiyor bi tadi kalmiyor rakiplik yok... belki ramazan sonrasi bi istek olur...
madamhd canim bence spor puanlari icin kendini yorma kimse pek istekli değil... cok az kisi spor yapiyor bi tadi kalmiyor rakiplik yok... belki ramazan sonrasi bi istek olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?