Ama aldıklarım oluyor üstüme çok ilginç. Sadece alt taraf biraz dar ama darlıkta kişiden kişiye değişiyor. Bana göre normal ama başkalarına dar gelebilir. Ben bol giymeyi çok sevemiyorumÇok güzel kilo verdin bu ara canım arada durması normal. Birde kilo verdikçe yedikleri azaltmak lazım. 72 kiloyken de aynı besleniyordun galiba dimi
Oo çok iddialı
Sen de görmek istediğim buydu işte şimdi olduPazar akşam komşu kakaolu ıslak kurabiye yapmış getirmiş. Tezgaha koydum eşim yer diye dün yemiş bikaç tane gerisi duruyordu. Kurabiye bana bakıyor ben kurabiyeye en son dayanamadım ve naptımtabi ki yemedim ve kurabiyeleri buzluğa attım diyeti bozduğum birgün yerim
aferin aferin devam et böyle10:00 pasta
Sirkeli limonlu tarçınlı su
16:45 fırında kıymalı sebze yemeği az kaşarlı
Akşam double sütlü Türk kahvesi
2,5 lt su
Kanama Yok canım ama diş etlerim kıpkırmızıDis etlerin sis mi canim benimde belli kısım şiş ve cok kaniyor seninde oyle oluyor mu ? Dağ Kekik suyu ile gargara yapiyorum biraz iyi geldi tavsiye ederim..
oy oy oy ben de Türkiye’de yaşıyor olsaydım zor zayıflardım gelen giden misafir dışarısı zaten heryer restaurant pastane ben pastanelere bayılırım. Yani sizin işiniz benden daha zor etrafımda restaurant pastane pek yok gelenim gidenim de çok yok göz görmeyince gönül istemiyorİrmik helvasının hastasıyız dedeeee
Ben canım tatlı isterdi kalkar irmik helvası yapardım canım ister yaş pasta yapardım arada basit bişey olsun diye tavuk göğsü yapardım eşim bir dilim alırdı gerisini ben gider gelir yerdim. Bu kilolar kolay gelmedi
bizim çocuk doktorumuz adını unut d vit vermeyi unutma derdi Almanya zaten güneşsiz memleket ama Türkiye’ye gittiğinde yazın vermene gerek yok demişti tabi bu 2 yaşına kadar olan süreçteCanim kizinkini ihmal etme ben hergun vermistim kizima cok önemliymiş...
Kızlar, ben geldim. Çok hasta bir şekilde.. o ne soğuktu anlatamam. Küçük kız da hasta ben de hastayım.
geçmiş olsun Bolu sizi çarptı heralde bu havalar çok tehlikeli adamı yerden yere vurur aldanmayınKızlar geldim ama suçlu geldim. ben gezide dün ve bugün çok kötü beslendim. Yarın tartılacağım ama çok ümitli değilim. Bu hafta izine ayrılıp Ramazan’a kadar kilomu toparlayıp geleyim diyorum.
Yani yine burda olacağım ama listeden çıkmam gerek.
Beypazarı güveci(pirinçli pilavmış), ev baklavası, tarhana çorbası, Beypazarı kurusu, sarma kuruyemiş, tandır ekmeği, saç kavurma..
Utanarak yazıyorum, miktarlar çok değildi ama hepsinden yedim
Yazarken bile utandım, dünyayı yemişim..
Dışarda olduğum için çok su da içemedim
LAydLiNe
ben matematik ve İngilizce sınavlarında bir gece önceden ağlamaya başlardım :) nasıl yapacağım diye dersi iyi arkadaşlarım çalıştırırdı sa öyle kıl payı geçerdim onum dışındaki tüm derslerim çok iyiydi ama gÜEl oluyordu sınav haftaları deli gibi not toplamalar sabahlamalar :)Allah kolaylık versin canım, mezun olalı 17 sene oldu hala rüyalarımda ya sınava çalışıyorum, ya geç kalıyorum.
edepli seninki :) benimki bando takımı ile giriyor oyuncaklar abisi ben hep birlikte banyodayızBenim kız çok zorladı beni, inşallah öyle olmaz. Meğer yalnız kalmak istiyormuş. Yanında biri olunca hala yapmıyor.
Slm iyi geceler kizlar
3 gündür rahatsizzim
Dün acile gidip 1 iyne
Bide hava verdiler
İlaçta antibiyotik verdi
500 ml
12 sat arayla ancak ayakta öyle durabiliyorum
Kizin okulda gösterisi vardi ona gitim mecbur yanliz birakma olmazdi onun mutlu günde
Sat 9.30 dan evden ciktik eve girdimizde sat 12 kiydi
Ayakta öyle halsiz kalmişimki oturdumyerde uyya kalmişim kaltim biraz ev toplamaya çaliştim
Ve yarin işvar iyi gecelerLAydLiNe
Damla var aslında çocuğa da vermem lazım ama hep unutuyorum
Onun bir kandırma lafı olduğunu beynim biliyor bende işe yaramıyor
geçmiş olsun canım.Slm iyi geceler kizlar
3 gündür rahatsizzim
Dün acile gidip 1 iyne
Bide hava verdiler
İlaçta antibiyotik verdi
500 ml
12 sat arayla ancak ayakta öyle durabiliyorum
Kizin okulda gösterisi vardi ona gitim mecbur yanliz birakma olmazdi onun mutlu günde
Sat 9.30 dan evden ciktik eve girdimizde sat 12 kiydi
Ayakta öyle halsiz kalmişimki oturdumyerde uyya kalmişim kaltim biraz ev toplamaya çaliştim
Ve yarin işvar iyi gecelerLAydLiNe
Saol canım, sana daAkkat gecmis olsun canim
Tatlım senin şansın benim geziye gidişim oldu. Yoksa kafamda deli planlar vardı. Bu hafta mezun olacak mısın?oy oy oy ben de Türkiye’de yaşıyor olsaydım zor zayıflardım gelen giden misafir dışarısı zaten heryer restaurant pastane ben pastanelere bayılırım. Yani sizin işiniz benden daha zor etrafımda restaurant pastane pek yok gelenim gidenim de çok yok göz görmeyince gönül istemiyor
bizim çocuk doktorumuz adını unut d vit vermeyi unutma derdi Almanya zaten güneşsiz memleket ama Türkiye’ye gittiğinde yazın vermene gerek yok demişti tabi bu 2 yaşına kadar olan süreçte
geçmiş olsun Bolu sizi çarptı heralde bu havalar çok tehlikeli adamı yerden yere vurur aldanmayın
Sana demiştim benle rakip olma diye ama benle mücadele edemeden çekildin olmadı
ben matematik ve İngilizce sınavlarında bir gece önceden ağlamaya başlardım :) nasıl yapacağım diye dersi iyi arkadaşlarım çalıştırırdı sa öyle kıl payı geçerdim onum dışındaki tüm derslerim çok iyiydi ama gÜEl oluyordu sınav haftaları deli gibi not toplamalar sabahlamalar :)
Sen merede hangi bölüm okudun
edepli seninki :) benimki bando takımı ile giriyor oyuncaklar abisi ben hep birlikte banyodayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?