Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel kilo verdin bu ara canım arada durması normal. Birde kilo verdikçe yedikleri azaltmak lazım. 72 kiloyken de aynı besleniyordun galiba dimi

Oo çok iddialı
Ama aldıklarım oluyor üstüme çok ilginç. Sadece alt taraf biraz dar ama darlıkta kişiden kişiye değişiyor. Bana göre normal ama başkalarına dar gelebilir. Ben bol giymeyi çok sevemiyorum

Kızlar yaaaa 23 Nisan etkinliklerinden anca gelebildim buraya. Yoğun bir gündü. Umarım herkes iyidir

Sen de görmek istediğim buydu işte şimdi oldu

10:00 pasta
Sirkeli limonlu tarçınlı su

16:45 fırında kıymalı sebze yemeği az kaşarlı

Akşam double sütlü Türk kahvesi

2,5 lt su

Slm iyi geceler kizlar
3 gündür rahatsizzim
Dün acile gidip 1 iyne
Bide hava verdiler
İlaçta antibiyotik verdi
500 ml
12 sat arayla ancak ayakta öyle durabiliyorum
Kizin okulda gösterisi vardi ona gitim mecbur yanliz birakma olmazdi onun mutlu günde
Sat 9.30 dan evden ciktik eve girdimizde sat 12 kiydi
Ayakta öyle halsiz kalmişimki oturdumyerde uyya kalmişim kaltim biraz ev toplamaya çaliştim
Ve yarin işvar iyi geceler LAydLiNe

oy oy oy ben de Türkiye’de yaşıyor olsaydım zor zayıflardım gelen giden misafir dışarısı zaten heryer restaurant pastane ben pastanelere bayılırım. Yani sizin işiniz benden daha zor etrafımda restaurant pastane pek yok gelenim gidenim de çok yok göz görmeyince gönül istemiyor
Canim kizinkini ihmal etme ben hergun vermistim kizima cok önemliymiş...
bizim çocuk doktorumuz adını unut d vit vermeyi unutma derdi Almanya zaten güneşsiz memleket ama Türkiye’ye gittiğinde yazın vermene gerek yok demişti tabi bu 2 yaşına kadar olan süreçte
Kızlar, ben geldim. Çok hasta bir şekilde.. o ne soğuktu anlatamam. Küçük kız da hasta ben de hastayım.
geçmiş olsun Bolu sizi çarptı heralde bu havalar çok tehlikeli adamı yerden yere vurur aldanmayın
Sana demiştim benle rakip olma diye ama benle mücadele edemeden çekildin olmadı
Allah kolaylık versin canım, mezun olalı 17 sene oldu hala rüyalarımda ya sınava çalışıyorum, ya geç kalıyorum.
ben matematik ve İngilizce sınavlarında bir gece önceden ağlamaya başlardım :) nasıl yapacağım diye dersi iyi arkadaşlarım çalıştırırdı sa öyle kıl payı geçerdim onum dışındaki tüm derslerim çok iyiydi ama gÜEl oluyordu sınav haftaları deli gibi not toplamalar sabahlamalar :)
Sen merede hangi bölüm okudun
Benim kız çok zorladı beni, inşallah öyle olmaz. Meğer yalnız kalmak istiyormuş. Yanında biri olunca hala yapmıyor.
edepli seninki :) benimki bando takımı ile giriyor oyuncaklar abisi ben hep birlikte banyodayız

Ha birde akşam arkadaş geldi yine kızı bize bıraktı bende 1 saat tempolu yürüyüş yaptım oda çocuklarla ilgilendi Ebru duydun mu

Yine bir salmışlık var üstümüzde aman diyorum ipin ucu kaçacak gibi görünüyor kızlar son 2 gün yine sonuncu olmayalım yaz geliyor yapmayın az sıkı tutun şu diyet işini bakın bana sabah çikolatalı pasta yedim üstüne yürüyüş ve şuan açlıktan ölüyom :)

Menüm
Sat 8 30
4 zeytin
1 dilim peynir
1 tatli kaşi bal
2 dilim ekmek

Sat 12
Yarim simit
Yarim lavas
Tere
Salata
Domates

Akşam
Sat 8 30
1 but
Haşlama
Su
1lt
Çok az
Bol çay içtim için
Su içme ihdiyaci
Duymadim
3948 adim
LAydLiNe

Geçmiş olsun

MuMu85 sana da geçmiş olsun canım. Bende yakın zamanda dişçiye gitmiştim ağzımı yırtacaktı nerdeyse ertesi gün ağzımın kenarında birleşim yerinde yara çıkmıştı iki hafta geçmemişti. Çok can sıkıcı. Sakın ufaklığı öpme bulaşmasın canım bunun virüsü tehlikeli derler

Kızlarrrrr bacacıklarımmmm ağrıyorrrrr
Tartıda 73 çıktım
Bir lokma bile kaçamak yapmadım. Parmağıma bulaşanı bile yemiyorum. Nerden çıktı bu kilo 1 günde. Temizlik de bitmedi dün yatak odası bana kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum
Lahana suyu içiyorum şimdi inşallah gider Cumaya

Damla var aslında çocuğa da vermem lazım ama hep unutuyorum

Onun bir kandırma lafı olduğunu beynim biliyor bende işe yaramıyor
geçmiş olsun canım.
Saol canım, sana da

Tatlım senin şansın benim geziye gidişim oldu. Yoksa kafamda deli planlar vardı. Bu hafta mezun olacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…