Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ödemdir o, gider bence

Kızlar, karabuğday detoksu duydunuz mu? Bu tarz detokslara karşıyım ama aldığım kilolar yapışmadan bir detoks yapmam gerek. Arkadaşım önerdi.

Yorgunluktan uykusuzluktan ödem olmuştur canım telaş yapma.

Ayyy bende bugun 62.700 oldum arti 100 100 geliyor cok şaşkınim... cumaya sabit gelsem baska bisey istemiyorum.... bende bugun basliyorum temizliğe ayakta fazla kaldikca ödem mi tutuyoruz acaba.....

Günaydın kızlar

Çalışınca tatilden sonraki her gün pazartesi gibi geliyor insana ben de burayı açana kadar pazartesi gibi hissediyordum

Ayyy bende bugun 62.700 oldum arti 100 100 geliyor cok şaşkınim... cumaya sabit gelsem baska bisey istemiyorum.... bende bugun basliyorum temizliğe ayakta fazla kaldikca ödem mi tutuyoruz acaba.....
Şimdi kafaya taktıkça da inmez o kilo. Çok düşünme. Bol su iç. Bir de yediklerini azalt, ona göre sporunu da azalt. Dengele yani. Bir de şaşırtmak için azar azar 3 öğün yiyebilirsin. Ama kesinlikle kafanı rahatlat. Bu hafta veremezsen haftaya verirsin. Ama unutma, verilecek kilon azaldıkça kilo vermen zorlaşacak.

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyi geldi mi ilaçlar?

Ödemdir canım bi günde kilo olmaz biliyorsun suyunu iç bakalım gerisi kısmet

günaydın
kahvaltımı yapıyorum şimdi 2 yumurta beyazı (haşlanmış)
1 kaşık lor minik doğranmış domates salatalık yeşil biber ve yeşillikten salata yaptım üzerinde isot serptim biraz
1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kupa çay.
akşam yemekli bir toplamtım var dı ızgara olması sebebi ile toplamtıdan mutlu ayrıldım :)

ödemdir 1 günde 1 kilo olur mu?
maydanoz sapıda veyaz kiraz sapı da ödem güzeli attırıyor. ben şalgamı fazla kaçırımnca yada turşuyu aynısı oluyor hemen kiraz sapı kaynaıyorum

Anka ödemdir canım kaçamak yapmadıysan hiç üzülme biliyorsun birden gidecek o bir kilo. Keşke sadece cumadan cumaya tartılsanız ama beni dinlemiyorsunuz

Akkat sana izin yok canım hatta kimseye izin yok. İzne ayrılınca daha kötü oluyor. Hiç az kiloyla dönen olmadı. O yüzden ne yap ne et kendini toparla en fazla bir hafta listeyi kötü etkilersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…