Ödemdir o, gider benceKızlarrrrr bacacıklarımmmm ağrıyorrrrr
Tartıda 73 çıktım
Bir lokma bile kaçamak yapmadım. Parmağıma bulaşanı bile yemiyorum. Nerden çıktı bu kilo 1 günde.Temizlik de bitmedi dün yatak odası bana kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum
Lahana suyu içiyorum şimdi inşallah gider Cumaya
Teşekürler cnmAkkat gecmis olsun canim
Kızlarrrrr bacacıklarımmmm ağrıyorrrrr
Tartıda 73 çıktım
Bir lokma bile kaçamak yapmadım. Parmağıma bulaşanı bile yemiyorum. Nerden çıktı bu kilo 1 günde.Temizlik de bitmedi dün yatak odası bana kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum
Ayyy bende bugun 62.700 oldum arti 100 100 geliyor cok şaşkınim... cumaya sabit gelsem baska bisey istemiyorum.... bende bugun basliyorum temizliğe ayakta fazla kaldikca ödem mi tutuyoruz acaba.....Kızlarrrrr bacacıklarımmmm ağrıyorrrrr
Tartıda 73 çıktım
Şimdi kafaya taktıkça da inmez o kilo. Çok düşünme. Bol su iç. Bir de yediklerini azalt, ona göre sporunu da azalt. Dengele yani. Bir de şaşırtmak için azar azar 3 öğün yiyebilirsin. Ama kesinlikle kafanı rahatlat. Bu hafta veremezsen haftaya verirsin. Ama unutma, verilecek kilon azaldıkça kilo vermen zorlaşacak.Ayyy bende bugun 62.700 oldum arti 100 100 geliyor cok şaşkınim... cumaya sabit gelsem baska bisey istemiyorum.... bende bugun basliyorum temizliğe ayakta fazla kaldikca ödem mi tutuyoruz acaba.....
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyi geldi mi ilaçlar?Slm iyi geceler kizlar
3 gündür rahatsizzim
Dün acile gidip 1 iyne
Bide hava verdiler
İlaçta antibiyotik verdi
500 ml
12 sat arayla ancak ayakta öyle durabiliyorum
Kizin okulda gösterisi vardi ona gitim mecbur yanliz birakma olmazdi onun mutlu günde
Sat 9.30 dan evden ciktik eve girdimizde sat 12 kiydi
Ayakta öyle halsiz kalmişimki oturdumyerde uyya kalmişim kaltim biraz ev toplamaya çaliştim
Ve yarin işvar iyi gecelerLAydLiNe
Ödemdir canım bi günde kilo olmaz biliyorsun suyunu iç bakalım gerisi kısmetKızlarrrrr bacacıklarımmmm ağrıyorrrrr
Tartıda 73 çıktım
Çok ğeçmiş olsun cnmKanama Yok canım ama diş etlerim kıpkırmızı
Evet iyi geldi şimdi daha iyimGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın iyi geldi mi ilaçlar?
Sağol canımÇok ğeçmiş olsun cnm
Evet yaa ama yemedimof ben de hiç üşenmem öyle tatlıya pastaya, keşke hiçbirşey yapamasaydım mutfakta.
Mısırı seviyorsun dimi? Geçen gün Mısırla kaçamak yapacağım demiştin de
ödemdir 1 günde 1 kilo olur mu?Kızlarrrrr bacacıklarımmmm ağrıyorrrrr
Tartıda 73 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?