Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oğluşum pek iyi sayılmaz, konyaya hiiiiç alışamamış çünkü...
tek başına hayat sürdürmek kolay değil tabi
bi de antakyadan gidince, y,yecek birşey bulamıyormuş
fast food nereye kadar
dersleri çok kötü, arkadaş dibine kadar sayılacı olduğundan, tıp formatına giremiyor haliyle, cebelleşiyor bakalım
ama gece oğlumu gönderdim, kalbim de onunla gitti
artık hayırlısı olsun diyoruz

benim de az topuz yapmışlığım yok hani kızıma, eminim harika olmuştur
nasıl da güzel gösteriler yapıyorlar, bayılıyorum
bizim okul şenlik havasında yapıyor,
bir yandan gösteriler, danslar, şarkılar,
bir yandan kermes, yeme içme muhabbeti
dün gayet keyifliydi

nasıl geçti kuzunun gösterisi... papatya dansı çok hoş olmalı... bi de sarılar giydilerse, ohhh missss

yemek de mi seçiyor haspam...
bu kediler ne fena yawww
bizim kampüste de var bissürü
evde adamlara tavuk kaynatıp çorba yapmışlığım var
hiç de burun çevirmiyor gariplerim
eee, seninki ev kedisi... bizimkisi kampüs... öğrenci milleti yemek seçmez

Tatlım senin şansın benim geziye gidişim oldu. Yoksa kafamda deli planlar vardı. Bu hafta mezun olacak mısın?
hedefimden 100 gr fazla gelsem mezun olmayacağım bu hafta olamaSam önümüzdeki hafta kapış benle
Maalesef pahalı mamaları seviyor ve sadece kuru mama yiyor arkadaşın kedisi sokak kedisi herşeye saldırıyor yiyor benimkisi cins britisch kurz haar diye geçiyor görmüşsündür zaten resmini yavruları 700 Euro’dan satılıyor doğurtup doğurtup ticaretini yapacağım

Eklentiler

• D2079574-8597-43F0-BAF8-22CDE31C19C9.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 37238BCF-1ECC-4078-962B-9C2DE8A461AD.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 36

korkutucu bir cinsmiş sizinki. evde gece birden karşıma çıksa kalpten giderim herhal.. nassı bakış o öyle
ticaret fikri gayet güzel

çok tatlı çok güzel maşallah
Bende bizim sitede elime doğan 4 yavru var yavru iken sabah akşam süt bırakırdık büyüdüler kuru mama alıyorum sabah evden çıkıp pisi pisi diyince benim oğluşlar koşup geliyorlar hoplayıp zıplıyolar. aman neyseki pahalı mama değil ne versem yiyirolar. carrefour da ödül maması satılıyor yardım için onlardan bagaja atıyorum karşımıza çıktıkca veriyoruz. ama eve alamam akşama dek yokum evde ve oğlumda allerjik astım var bu yüzden hayvan sevgisinden uzak kalmaması için sokaktaki kedi köpekleri besliyoruz :)

korkutucu bir cinsmiş sizinki. evde gece birden karşıma çıksa kalpten giderim herhal.. nassı bakış o öyle
ticaret fikri gayet güzel
Eşimin ödü patlıyordu ve kedileri hiç sevmiyordu Bana sürpriz yaptı Doğum günümde almış getirdi aklımı oynatıyordum o zaman bebekti ve uzun uzun araştırmış çocuklarla en iyi geçineni bulmuş çok uslu ağzı var dili yok acayip cool bir kedi
Şimdi eşim alıştı çok seviyor o yürürken ayaklarını omzuna alıp gezecekti
Ben Türkiye’de çantamda kedi mamasıyla gezen birisiyim nerde görsem veriyorum yaşlı teyzeler gibi :)

Eklentiler

• 16FF075B-CDE9-44EE-8BBA-170D07B865AF.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 305ED9A5-58AD-42D6-8F72-23E0B27AE98E.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 28B960AF-224C-4918-A370-7BD61D7F46F4.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 47
Çok güzel birşey çocuklara bu sevgiyi verebilmek gerçekten birlikte büyüyorlar ve çok faydasını görüyoruz bir çiçeği bile koparmaya kıyamıyor çocuklar ben öyle alıştırıyorum karıncaya böceğe bile asla zarar vermelerini istemem evde görsek hemen usulca incitmeden alıp bahçeye atıyoruz diyorum ki yolunu şaşırmış hemen onu evine götürelim yazık :)
Evet evde bile beslemesen sokaktaki kediyi usulca sevebilir insan sonra ellerini yıkamak şartıyla
Ben çocukkken ağız ağıza uyurduk bizim aileden geliyor annem babam hep kedici :)

Şimdilik bu kadar mezuniyette daha iyileri gelecek

baya incelmişsin, tebrik ederim
yalnız gözünün biri accuk görünüyor, olmaz öyle, iyice kapat
aman görmeyelim o yüzü
bu arada kedinin yavru hali çooookkk tatlışşş
ben de dokunamam kedilere, hoş hiçbir hayvana dokunmuşluğum yok
evde koku olmuyor mu, ben sırf bu yüzden hayvan besleyemem
bendeki burun değil koku radarı mübarek

evet iyi kalpli çocuklar yetiştirmek boynumuuzn borcu çünki dünya üzerinde öyle çok kötü kalpli insan var ki onları ancak iyiliklerle yok edebiliriz. balkona gelen 1 arap bülbülü var balkona elma bırakıyoruz öyle güzel didikliyor ki 3 günde 1 elme yiyor. onu düşünüyoruız ve onlarında böyle hevesli olmasını seviyorum. sokak kedisi köpeği olunca onlarda hemen ellerini yıkıyor biliyorlar. ve markete giden çocuklar çikolata ya göfrete koşarken benimkiler kedi köpek maması dolduruyor sepete. kayın babamda bahçeli evde oturuyor onunda kedileri var bahçede kızlarrr diye seslenince hepsi aynı anda koşup zıplıyor

Aslımda hiç yüzümü kapatma amacım yoktu tamamen tesadüf oldu o açıdan çektiğim için yani
Avatarıma bakarsan görünüyorum zaten görmüyormuşum üzgün tavşan gibi çıkmışım
Evde pek koku olmuyor sık sık temizliyorum. Kumunu köpek gibi değil o çok kokuyor Bahçeli müstakil evim olursa eğer bahçeye alacağım bir köpek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…