- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
kolay gelsin.Kızlar temızlıkteyım buraya giremiyorum dıyete aynen devamdun sabah 7 den gece 12,ye kadar temızlıkteydım bugun aynen devam işler bitince gelirim inş
Aaaa ne güzel olmuş. Oğluşun nasıl? Alıştı mı Konya’ya? Dersleri nasıl? Amma soru sordum
Benim kızın da gösterisi var. Papatya dansı yapacaklar. Heyecandan çıldırıyor. Ben de topuz yapacağım saçlarını
Hebelee :)
Günaydın kızlarrr
Burada paskalya tatili idi kaç gündür şimdi maraton başlıyor oğlanı kahvaltı ettirip kreşe gider ben :)
Tatil diye heryer kapalı idi marketler dahil kedimin mamasını almayı unutmuşum arkadaştan aldım beğenmedi yemedi fır dönüyor etrafımda açlıktan yavrum
hedefimden 100 gr fazla gelsem mezun olmayacağım bu hafta olamaSam önümüzdeki hafta kapış benleTatlım senin şansın benim geziye gidişim oldu. Yoksa kafamda deli planlar vardı. Bu hafta mezun olacak mısın?
Maalesef pahalı mamaları seviyor ve sadece kuru mama yiyor arkadaşın kedisi sokak kedisi herşeye saldırıyor yiyor benimkisi cins britisch kurz haar diye geçiyor görmüşsündür zaten resmini yavruları 700 Euro’dan satılıyoryemek de mi seçiyor haspam...
bu kediler ne fena yawww
bizim kampüste de var bissürü
evde adamlara tavuk kaynatıp çorba yapmışlığım var
hiç de burun çevirmiyor gariplerim
eee, seninki ev kedisi... bizimkisi kampüs... öğrenci milleti yemek seçmez
hedefimden 100 gr fazla gelsem mezun olmayacağım bu hafta olamaSam önümüzdeki hafta kapış benle
Maalesef pahalı mamaları seviyor ve sadece kuru mama yiyor arkadaşın kedisi sokak kedisi herşeye saldırıyor yiyor benimkisi cins britisch kurz haar diye geçiyor görmüşsündür zaten resmini yavruları 700 Euro’dan satılıyordoğurtup doğurtup ticaretini yapacağım
çok tatlı çok güzel maşallahhedefimden 100 gr fazla gelsem mezun olmayacağım bu hafta olamaSam önümüzdeki hafta kapış benle
Maalesef pahalı mamaları seviyor ve sadece kuru mama yiyor arkadaşın kedisi sokak kedisi herşeye saldırıyor yiyor benimkisi cins britisch kurz haar diye geçiyor görmüşsündür zaten resmini yavruları 700 Euro’dan satılıyordoğurtup doğurtup ticaretini yapacağım
afiyet olsun bol eksiler olsun...Çook güzel bir kahvaltı yaptım şimdi kahvemi yapacam. Ev biribirinin içinde. Ancak evi halledeyim bugün. 30 dk spor ekleyebilursem bugün degmegin keyfime
Eşimin ödü patlıyordu ve kedileri hiç sevmiyordu Bana sürpriz yaptı Doğum günümde almış getirdi aklımı oynatıyordum o zaman bebekti ve uzun uzun araştırmış çocuklarla en iyi geçineni bulmuş çok uslu ağzı var dili yok acayip coolkorkutucu bir cinsmiş sizinki. evde gece birden karşıma çıksa kalpten giderim herhal.. nassı bakış o öyle
ticaret fikri gayet güzel
Şimdilik bu kadar mezuniyette daha iyileri geleceknirdeeeee
görmedim tabi
gostert tekrar, aratma beni şimdi iki saat, valla 5 dk sonra kalkacağım masadan
Çok güzel birşey çocuklara bu sevgiyi verebilmek gerçekten birlikte büyüyorlar ve çok faydasını görüyoruz bir çiçeği bile koparmaya kıyamıyor çocuklar ben öyle alıştırıyorum karıncaya böceğe bile asla zarar vermelerini istemem evde görsek hemen usulca incitmeden alıp bahçeye atıyoruz diyorum ki yolunu şaşırmış hemen onu evine götürelim yazık :)çok tatlı çok güzel maşallah
Bende bizim sitede elime doğan 4 yavru var yavru iken sabah akşam süt bırakırdık büyüdüler kuru mama alıyorum sabah evden çıkıp pisi pisi diyince benim oğluşlar koşup geliyorlar hoplayıp zıplıyolar. aman neyseki pahalı mama değil ne versem yiyirolar. carrefour da ödül maması satılıyor yardım için onlardan bagaja atıyorum karşımıza çıktıkca veriyoruz. ama eve alamam akşama dek yokum evde ve oğlumda allerjik astım var bu yüzden hayvan sevgisinden uzak kalmaması için sokaktaki kedi köpekleri besliyoruz :)
Şimdilik bu kadar mezuniyette daha iyileri gelecek
Çok güzel birşey çocuklara bu sevgiyi verebilmek gerçekten birlikte büyüyorlar ve çok faydasını görüyoruz bir çiçeği bile koparmaya kıyamıyor çocuklar ben öyle alıştırıyorum karıncaya böceğe bile asla zarar vermelerini istemem evde görsek hemen usulca incitmeden alıp bahçeye atıyoruz diyorum ki yolunu şaşırmış hemen onu evine götürelim yazık :)
Evet evde bile beslemesen sokaktaki kediyi usulca sevebilir insan sonra ellerini yıkamak şartıyla
Ben çocukkken ağız ağıza uyurduk bizim aileden geliyor annem babam hep kedici :)
Aslımda hiç yüzümü kapatma amacım yoktu tamamen tesadüf oldu o açıdan çektiğim için yanibaya incelmişsin, tebrik ederim
yalnız gözünün biri accuk görünüyor, olmaz öyle, iyice kapat
aman görmeyelim o yüzü
bu arada kedinin yavru hali çooookkk tatlışşş
ben de dokunamam kedilere, hoş hiçbir hayvana dokunmuşluğum yok
evde koku olmuyor mu, ben sırf bu yüzden hayvan besleyemem
bendeki burun değil koku radarı mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?