Ödemdir o, gider bence
Yorgunluktan uykusuzluktan ödem olmuştur canım telaş yapma.
Ayyy bende bugun 62.700 oldum arti 100 100 geliyor cok şaşkınim... cumaya sabit gelsem baska bisey istemiyorum.... bende bugun basliyorum temizliğe ayakta fazla kaldikca ödem mi tutuyoruz acaba.....
Ödemdir canım bi günde kilo olmaz biliyorsun suyunu iç bakalım gerisi kısmet
ödemdir 1 günde 1 kilo olur mu?
maydanoz sapıda veyaz kiraz sapı da ödem güzeli attırıyor. ben şalgamı fazla kaçırımnca yada turşuyu aynısı oluyor hemen kiraz sapı kaynaıyorum
Anka ödemdir canım kaçamak yapmadıysan hiç üzülme biliyorsun birden gidecek o bir kilo. Keşke sadece cumadan cumaya tartılsanız ama beni dinlemiyorsunuz
Akkat sana izin yok canım hatta kimseye izin yok. İzne ayrılınca daha kötü oluyor. Hiç az kiloyla dönen olmadı. O yüzden ne yap ne et kendini toparla en fazla bir hafta listeyi kötü etkilersin
Ben 11 sene oldu alışamadım gayet normaloğluşum pek iyi sayılmaz, konyaya hiiiiç alışamamış çünkü...
tek başına hayat sürdürmek kolay değil tabi
bi de antakyadan gidince, y,yecek birşey bulamıyormuş
fast food nereye kadar
dersleri çok kötü, arkadaş dibine kadar sayılacı olduğundan, tıp formatına giremiyor haliyle, cebelleşiyor bakalım
ama gece oğlumu gönderdim, kalbim de onunla gitti
artık hayırlısı olsun diyoruz
benim de az topuz yapmışlığım yok hani kızıma, eminim harika olmuştur
nasıl da güzel gösteriler yapıyorlar, bayılıyorum
bizim okul şenlik havasında yapıyor,
bir yandan gösteriler, danslar, şarkılar,
bir yandan kermes, yeme içme muhabbeti
dün gayet keyifliydi
nasıl geçti kuzunun gösterisi... papatya dansı çok hoş olmalı... bi de sarılar giydilerse, ohhh missss
afiyet olsun bol eksiler olsun...
öğle yemeği yedim . patlıcan tava yoğurt ekmeksiz olarak.Napiyorsunuz kızlar. Yeşil çay yaptım içerken bakım napiyorsunuz dedim de herkes temizliğe girişmiş. Çamaşır makinam bozuldu canım sıkıldı. Çamaşır i da yikamadi elimde yikadim serdim. Akşam a ne yemek yapıyorsunuz
Önceki gün yaptım patlıcan tava. Eşim kızartma yap dedi patates canavarı. Kendime ne hazirlayayim bilmiyorum. Afiyet olsun canım sanada ne güzel calismsna rağmen çok iyi uyguluyorsunöğle yemeği yedim . patlıcan tava yoğurt ekmeksiz olarak.
öğledensonra 4-5 çilek 4 kaşık yoğurt tarçın yapıp yiyceğim akşama bebek görmeye gidecez. neyseki gittimiz evdeki kuzenler de diyette :) aradım sakkın ha hiç birsey hazırlama çay kahve kafi dedim boşa emek etmiş olursun biliyorsun diyetteyizhep birlikte dedim.
Görmedim canım, nereye ekledin?
en yakın marketten mantar al 1-2 tavuk budu ile mis gibi sote yapabilirsin.Önceki gün yaptım patlıcan tava. Eşim kızartma yap dedi patates canavarı. Kendime ne hazirlayayim bilmiyorum. Afiyet olsun canım sanada ne güzel calismsna rağmen çok iyi uyguluyorsun
Bende çocukları uyutuyorumNapiyorsunuz kızlar. Yeşil çay yaptım içerken bakım napiyorsunuz dedim de herkes temizliğe girişmiş. Çamaşır makinam bozuldu canım sıkıldı. Çamaşır i da yikamadi elimde yikadim serdim. Akşam a ne yemek yapıyorsunuz
aynen öyle dünya da çok kötü insanlar var maalesef rabbbim bizi sevdiklerimizi korusun kötü insanlardan aminevet iyi kalpli çocuklar yetiştirmek boynumuuzn borcu çünki dünya üzerinde öyle çok kötü kalpli insan var ki onları ancak iyiliklerle yok edebiliriz. balkona gelen 1 arap bülbülü var balkona elma bırakıyoruz öyle güzel didikliyor ki 3 günde 1 elme yiyor. onu düşünüyoruız ve onlarında böyle hevesli olmasını seviyorum. sokak kedisi köpeği olunca onlarda hemen ellerini yıkıyor biliyorlar. ve markete giden çocuklar çikolata ya göfrete koşarken benimkiler kedi köpek maması dolduruyor sepete. kayın babamda bahçeli evde oturuyor onunda kedileri var bahçede kızlarrr diye seslenince hepsi aynı anda koşup zıplıyor
bir iki sayfa geride benim mesajlarıma gel görürsün valla iki kere paylaştımGörmedim canım, nereye ekledin?
2 gün üst üste yedim tavuk. Kabak yapmaya karar verdim yanına salata bolca. Bugün sebze günü yapmak lazımen yakın marketten mantar al 1-2 tavuk budu ile mis gibi sote yapabilirsin.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin annecigine. Anne baba gibi var mı hiç.bende tavuk kıyma yaptım içine sarımdak soğan az domates köri salça koydum köfte yaptım buzluğa attıydım annemiarayacağım onu çıkaracak.
bu arada benim 2 oğlana annem bakıyor akşam işden çıkıp doğru anneme gidiyoruz yemek yiyip çocukları alıp eve geçiyoruz :)
yaa aynen neyseki yakınız sabah 6 dk lık bir araba yolculuğu ile annemdeyiz. çocukları bırakıp işe dönüyorum annem-ev-iş bermuda şeytan üçgeni gibi 5 6 dk lık mesafedeler. benim büyük avantajım eşimden 1 saat bazen 1,5 saatten evvel çıkıp eve varıp spor yapıp eşim gelince beni alıp annemlere gidebiliyor olmamız. çalıştığımız yerde aile şirketi çünki esnek çalışma saatleri sebebi ile erken çıkmam mümkün oluyor.Allah sağlıklı uzun ömürler versin annecigine. Anne baba gibi var mı hiç.
Çok iyi. Allah kolaylık versin canım. Bazen mecburiyetten oluyor herşey hayat çok pahalı yetişmiyor. Allah yardım etsin herkeseyaa aynen neyseki yakınız sabah 6 dk lık bir araba yolculuğu ile annemdeyiz. çocukları bırakıp işe dönüyorum annem-ev-iş bermuda şeytan üçgeni gibi 5 6 dk lık mesafedeler. benim büyük avantajım eşimden 1 saat bazen 1,5 saatten evvel çıkıp eve varıp spor yapıp eşim gelince beni alıp annemlere gidebiliyor olmamız. çalıştığımız yerde aile şirketi çünki esnek çalışma saatleri sebebi ile erken çıkmam mümkün oluyor.
Yemeğimi yaptım koydum bende. Benim yemek hazır eşimin gelmesine yakın kızartma yi da yaprim sıcak sıcak yesin. Temizlik yemek derken bugün bittisabah 1 yeşil çay içtim ne özlemişim ama var ya . sonrasında da roseman dan aldığım herby skınny çay var ödem attırıyor güzel bir çay onu içtim. canım sıcak birseyler sitiyor bir ıhmalur içerim şimdi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?