Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ödemdir o, gider bence
Yorgunluktan uykusuzluktan ödem olmuştur canım telaş yapma.
Ayyy bende bugun 62.700 oldum arti 100 100 geliyor cok şaşkınim... cumaya sabit gelsem baska bisey istemiyorum.... bende bugun basliyorum temizliğe ayakta fazla kaldikca ödem mi tutuyoruz acaba.....
Ödemdir canım bi günde kilo olmaz biliyorsun suyunu iç bakalım gerisi kısmet
ödemdir 1 günde 1 kilo olur mu?
maydanoz sapıda veyaz kiraz sapı da ödem güzeli attırıyor. ben şalgamı fazla kaçırımnca yada turşuyu aynısı oluyor hemen kiraz sapı kaynaıyorum

İnşallah öyledir ama bu gün de çok işim var oturacak vaktim yok yarın gün var zaten gece 12 den sonra kalkar misafirler etraf topla derken dinlenip ödem atma imkanın olmayacak. Emzirdiğim için kiraz sapı falan içemiyorum
@laydline ben sadece burada takılmıyorum ki şimdi hava atıyordum herkese eksiyim diye cuma şak artıyla gelirsem nolcak şimdi susarım artık sessiz sesszi yenilirim
Ay benim bu artıyla aşure de geçmez boğazımdan
Ben 11 sene oldu alışamadım gayet normal
Bize gelsin yemeğe dicem ama benim yemekleri de beğenmez kesin o

Napiyorsunuz kızlar. Yeşil çay yaptım içerken bakım napiyorsunuz dedim de herkes temizliğe girişmiş. Çamaşır makinam bozuldu canım sıkıldı. Çamaşır i da yikamadi elimde yikadim serdim. Akşam a ne yemek yapıyorsunuz

öğle yemeği yedim . patlıcan tava yoğurt ekmeksiz olarak.
öğledensonra 4-5 çilek 4 kaşık yoğurt tarçın yapıp yiyceğim akşama bebek görmeye gidecez. neyseki gittimiz evdeki kuzenler de diyette :) aradım sakkın ha hiç birsey hazırlama çay kahve kafi dedim boşa emek etmiş olursun biliyorsun diyetteyiz hep birlikte dedim.

Önceki gün yaptım patlıcan tava. Eşim kızartma yap dedi patates canavarı. Kendime ne hazirlayayim bilmiyorum. Afiyet olsun canım sanada ne güzel calismsna rağmen çok iyi uyguluyorsun

Bende çocukları uyutuyorum
Birini uyuttum yatırdım
Diğerini uyuttum yatırırken öbür uyuyan kalktı tekrar onu sallıyorum .
Akşama da ne yapacağım hiç bilmiyorum .
Kendime bi göğüs Eti çıkardım da eşime bilmiyorum .

Bende çocuk eğlendiriyorum evde hemde evi topluyorum makinaya çamaşır attım
Kötü olmuş bozulduğu bazen makina tıkanabiliyor ben bi kere tamir etmiştim makinanın altında bir küçük kapak var onu açıyorum düğme oyuncak şu bu birşey tıkanabiliyor internetten bulup o kapak nasıl açılıyor bakabilirsin
Yemek kendime kıymalı kereviz şapı yaptım
Dünden kıymalı sulu patates var havuçlu falan pirinç pilavı şimdide çocuklara Bulgurlu etli yoğurtç çorbası gibi birşey yapacağım adını unuttum şimdi

Kahvaltıda büyük bi kase peynirli salata yedim 9 buçukta şimdi hala bişi yemedim ,
1,5 lt su içtim .
Akşam yemeğine kadar bişi yememeyi düşünüyorum.
Pazartesi 71 dim şu an kaçım hiç bilmiyorum ama resmen aldığım 1,5 kiloyu 5 kilo gibi hissediyorum vücudumda
Alırken ne kolay keşke verirken de böyle olsa

aynen öyle dünya da çok kötü insanlar var maalesef rabbbim bizi sevdiklerimizi korusun kötü insanlardan amin
Görmedim canım, nereye ekledin?
bir iki sayfa geride benim mesajlarıma gel görürsün valla iki kere paylaştım

bende tavuk kıyma yaptım içine sarımdak soğan az domates köri salça koydum köfte yaptım buzluğa attıydım annemiarayacağım onu çıkaracak.

bu arada benim 2 oğlana annem bakıyor akşam işden çıkıp doğru anneme gidiyoruz yemek yiyip çocukları alıp eve geçiyoruz :)

Allah sağlıklı uzun ömürler versin annecigine. Anne baba gibi var mı hiç.

Allah sağlıklı uzun ömürler versin annecigine. Anne baba gibi var mı hiç.
yaa aynen neyseki yakınız sabah 6 dk lık bir araba yolculuğu ile annemdeyiz. çocukları bırakıp işe dönüyorum annem-ev-iş bermuda şeytan üçgeni gibi 5 6 dk lık mesafedeler. benim büyük avantajım eşimden 1 saat bazen 1,5 saatten evvel çıkıp eve varıp spor yapıp eşim gelince beni alıp annemlere gidebiliyor olmamız. çalıştığımız yerde aile şirketi çünki esnek çalışma saatleri sebebi ile erken çıkmam mümkün oluyor.

sabah 1 yeşil çay içtim ne özlemişim ama var ya . sonrasında da roseman dan aldığım herby skınny çay var ödem attırıyor güzel bir çay onu içtim. canım sıcak birseyler sitiyor bir ıhmalur içerim şimdi. :)

Çok iyi. Allah kolaylık versin canım. Bazen mecburiyetten oluyor herşey hayat çok pahalı yetişmiyor. Allah yardım etsin herkese

Yemeğimi yaptım koydum bende. Benim yemek hazır eşimin gelmesine yakın kızartma yi da yaprim sıcak sıcak yesin. Temizlik yemek derken bugün bitti

bende akşam için bazı eksikler vardı şimdi 35-40 dk ya avm ye gideceğim. ordan eve geçer 1 saat yürür spor yaparım mis gibi diyorum. elimde biraz iş var onları halledip hoop kaçaacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…