Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Annen cennetlik kadın direk “yani inşallah “ 2 küçük çocuk yaşlı kadın tebrik ediyorum ben işe gitsem kesinlikle daha az yorulurum

Ne guzel valla bu anneden bende isterim ) benim annem torunlari severim bakamam der
... olaki 2 saat baksin kizima ayyy cok yoruldum oldum bittim der ;(

ben de dokunamam uzaktan severim hayvanları. Çok tatlış birşey bu. Oğluşunla ne güzel çıkmışlar.
Şimdilik bu kadar mezuniyette daha iyileri gelecek
gördüm canım, belin ne kadar incelmiş son fotona göre. Zaten diğer yerlerde fazlalık yok.
aynen öyle dünya da çok kötü insanlar var maalesef rabbbim bizi sevdiklerimizi korusun kötü insanlardan amin
bir iki sayfa geride benim mesajlarıma gel görürsün valla iki kere paylaştım
gördüm gördüm

Kızlar benim de annemle anneannem memleketten geldi. Havaalanı yaklaşık 100 km uzakta, gidip onları aldım . Burnum bildiğin Musluk gibi akıyor. Birşeyler yiyoruz şimdi, Eve gidince bir geçmiş yapacağım.

Ne guzel valla bu anneden bende isterim ) benim annem torunlari severim bakamam der
... olaki 2 saat baksin kizima ayyy cok yoruldum oldum bittim der ;(
Evet her zaman diyorim Allah anacigimdan razi olsun. Büyük oğlum erken doğdu kuvezdr kaldi 35 gun hastaneden cikinca aldim rve geldim 1800 gr 33 cm cocuk ben buna nasil bakacam diye agla agla icim cikti . Cunki her gun yika yagla masaj yap cok sık uyanıyor cok sık emmek istiyor yorgunluk cabasi. Her gun attim arabaya anneme gittim annem ona bakarken uyuyordum biraz dogum iznim bitene kadsr böyle devam ettik. Sonrasi zaten hep aksam yemekleri ordayiz annemde alisti ben artik evimiz de yiyrlim diyorim ya bizi yanliz mi birakacaksiniz diye gözleri doluyor. Eee 2. Ye hamile kaldim büyük şok yasadim cunki ilki 5 yikda tedavi ile olmuştu annem sakin aldiririm deme ben ona da bakarim dedi valla saolsun aldirmazdim elbette rabbimin hediyesi oldu kuzum ama evde ben baksam kafayi yerdim sanirim. 2.5 yaş ara ile 2 cocuk

Ev 2+1 olunca. Akşama kadar oturmadm yok yemek yok çocugu yıka bi ara yürürken ayaklarımı hissetmiodm
benımkı 5+1
Afiyet olsun canım cok guzel

Dunku menum

9.00 3 halka sucuklu yumurta az bısey peynir pişmiş biber 1 salatalık

18.00 1 tabak kıymalı sebze turlusu yarım kase dovme corbası

2 litre su sabah 7 den gece 12,yekadar temizlik

Bugunku menum

9.00 sucuklu yumurta kibrit kutusu suzme peynir 4,zeytın 1 salatalık

18.00 1 kase mercimek corba bol salata 1 kase yogurt

Su 2 litre aralarda yesılcay turk kahvesi
Sabah 7 den aksam 7 yekadar temizlik

Ayaklarım sızlıyor ellerimi hissetmiyorum ve acayip odem oldu yorgunluktan inşallah cumaya kadar iner oglen bende gidip geldim tatlı yemek ıcın yorgunluktan canım istedi ama yemedım sukur bu hafta kacamaksız gectı temizlik ıcın odem olmasa iyi sonuç yakaladım ama şuan İcin tartı ıyı bakmıyor bana

Evet belim göbeğim sırtımın yağları bacaklarım kollarım heryerden zayıfladım

Senin menülerine göre bu biraz az olmuş ama kendini alıştırmaya çalışıyosun sanırım.

Bugunku menum

Bu kadar yemekle nasıl enerji bulup temizlik yapıyosun ki

24 Nisan

Kahvaltı 08.00
2 yağda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates- salatalık
2 d tahıllı ekmek

Ara 11.00
1 bardak süt
1 türk kahvesi (şekersiz)
1 küçük kare bitter

Öğle 13.30
6 yk kabuska
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek

Ara 16.30
6 fındık
1 armut

Akşam 18.45
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
3 yk musakka
1 küçük parça haşlanmış tavuk göğsü
1 d tahıllı ekmek

Ara 21.00
1 bardak sütlü kahve

Su 2,5lt yi geçer
Baya ev işi yaptım bugün

Dunku menum

9.00 3 halka sucuklu yumurta az bısey peynir pişmiş biber 1 salatalık

18.00 1 tabak kıymalı sebze turlusu yarım kase dovme corbası

2 litre su sabah 7 den gece 12,yekadar temizlik
Bugunku menum

menülerin çok sağlıklı oldu canım afiyet olsun
Senin menülerine göre bu biraz az olmuş ama kendini alıştırmaya çalışıyosun sanırım.

Bu kadar yemekle nasıl enerji bulup temizlik yapıyosun ki
Aynen bugün iştahım yoktu bende yemek istemedim
bazen oluyor durmadan atıştırmak istiyorum ama bugün öyle olmadı keşke hep böyle olsam dünyaları yemesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…