Annen cennetlik kadın direk “yani inşallah “ 2 küçük çocuk yaşlı kadın tebrik ediyorum ben işe gitsem kesinlikle daha az yorulurumbende tavuk kıyma yaptım içine sarımdak soğan az domates köri salça koydum köfte yaptım buzluğa attıydım annemiarayacağım onu çıkaracak.
bu arada benim 2 oğlana annem bakıyor akşam işden çıkıp doğru anneme gidiyoruz yemek yiyip çocukları alıp eve geçiyoruz :)
Ne guzel valla bu anneden bende isterimbende tavuk kıyma yaptım içine sarımdak soğan az domates köri salça koydum köfte yaptım buzluğa attıydım annemiarayacağım onu çıkaracak.
bu arada benim 2 oğlana annem bakıyor akşam işden çıkıp doğru anneme gidiyoruz yemek yiyip çocukları alıp eve geçiyoruz :)
ben de dokunamam uzaktan severim hayvanları. Çok tatlış birşey bu. Oğluşunla ne güzel çıkmışlar.hedefimden 100 gr fazla gelsem mezun olmayacağım bu hafta olamaSam önümüzdeki hafta kapış benle
Maalesef pahalı mamaları seviyor ve sadece kuru mama yiyor arkadaşın kedisi sokak kedisi herşeye saldırıyor yiyor benimkisi cins britisch kurz haar diye geçiyor görmüşsündür zaten resmini yavruları 700 Euro’dan satılıyordoğurtup doğurtup ticaretini yapacağım
gördüm canım, belin ne kadar incelmiş son fotona göre. Zaten diğer yerlerde fazlalık yok.Şimdilik bu kadar mezuniyette daha iyileri gelecek
gördüm gördümaynen öyle dünya da çok kötü insanlar var maalesef rabbbim bizi sevdiklerimizi korusun kötü insanlardan amin
bir iki sayfa geride benim mesajlarıma gel görürsün valla iki kere paylaştım
Bugun benimde oyle ayy havalardan mi nedir diyet süresince ilk defa bu kadar kendimi tatliya meyilli hissediyorum....Canım çok aşırı tatlı istiyor
Evet her zaman diyorim Allah anacigimdan razi olsun. Büyük oğlum erken doğdu kuvezdr kaldi 35 gun hastaneden cikinca aldim rve geldim 1800 gr 33 cm cocuk ben buna nasil bakacam diye agla agla icim cikti . Cunki her gun yika yagla masaj yap cok sık uyanıyor cok sık emmek istiyor yorgunluk cabasi. Her gun attim arabaya anneme gittim annem ona bakarken uyuyordum biraz dogum iznim bitene kadsr böyle devam ettik. Sonrasi zaten hep aksam yemekleri ordayiz annemde alisti ben artik evimiz de yiyrlim diyorim ya bizi yanliz mi birakacaksiniz diye gözleri doluyor. Eee 2. Ye hamile kaldim büyük şok yasadim cunki ilki 5 yikda tedavi ile olmuştu annem sakin aldiririm deme ben ona da bakarim dedi valla saolsun aldirmazdim elbette rabbimin hediyesi oldu kuzum ama evde ben baksam kafayi yerdim sanirim. 2.5 yaş ara ile 2 cocukNe guzel valla bu anneden bende isterim) benim annem torunlari severim bakamam der
... olaki 2 saat baksin kizima ayyy cok yoruldum oldum bittim der ;(
Benimde başıma vurdu şakaklarımdan bi Ağrı girdi ama Türk kahvesiyle idare edeceğim. Bi lokma dahi yemeyeceğim . İnşallah Cuma günü eksi göreceğimBugun benimde oyle ayy havalardan mi nedir diyet süresince ilk defa bu kadar kendimi tatliya meyilli hissediyorum....
Yeme canım yemeyelimBenim de istiyor ama yemedim bakalım yemem bu saatten sonra inşallah sabah eksiye geçmiş görürüm kendimi
benımkı 5+1Ev 2+1 olunca. Akşama kadar oturmadm yok yemek yok çocugu yıka bi ara yürürken ayaklarımı hissetmiodm
Afiyet olsun canım cok guzelKahvaltı 09:30
Marul-maydanoz-domates-salatalık-7 zeytin ve 2 kk peynirle salata
Akşam 16:30
1 fırınlanmış tavuk göğsü
Booool salata
1 bardak ayran
18:15 Türk kahvesi
20:30sütlü tarçınlı Türk kahvesi
2,5 lt su
Evet belim göbeğim sırtımın yağları bacaklarım kollarım heryerden zayıfladımben de dokunamam uzaktan severim hayvanları. Çok tatlış birşey bu. Oğluşunla ne güzel çıkmışlar.
gördüm canım, belin ne kadar incelmiş son fotona göre. Zaten diğer yerlerde fazlalık yok.
gördüm gördüm
Kahvaltı 09:30
Marul-maydanoz-domates-salatalık-7 zeytin ve 2 kk peynirle salata
Akşam 16:30
1 fırınlanmış tavuk göğsü
Booool salata
1 bardak ayran
18:15 Türk kahvesi
20:30sütlü tarçınlı Türk kahvesi
2,5 lt su
Bugunku menum
9.00 sucuklu yumurta kibrit kutusu suzme peynir 4,zeytın 1 salatalık
18.00 1 kase mercimek corba bol salata 1 kase yogurt
Su 2 litre aralarda yesılcay turk kahvesi
Sabah 7 den aksam 7 yekadar temizlik
Dunku menum
9.00 3 halka sucuklu yumurta az bısey peynir pişmiş biber 1 salatalık
18.00 1 tabak kıymalı sebze turlusu yarım kase dovme corbası
2 litre su sabah 7 den gece 12,yekadar temizlik
menülerin çok sağlıklı oldu canım afiyet olsunBugunku menum
9.00 sucuklu yumurta kibrit kutusu suzme peynir 4,zeytın 1 salatalık
18.00 1 kase mercimek corba bol salata 1 kase yogurt
Su 2 litre aralarda yesılcay turk kahvesi
Sabah 7 den aksam 7 yekadar temizlik
Aynen bugün iştahım yoktu bende yemek istemedimSenin menülerine göre bu biraz az olmuş ama kendini alıştırmaya çalışıyosun sanırım.
Bu kadar yemekle nasıl enerji bulup temizlik yapıyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?