Yaa amaan zaten yardıma biri gelmedimi cam perde duvar bitti. Günlük rutin işini yapsaydin çocuklu kadınsın. Bak sanki ne kadar oturacaklarmis. Kaç gündür helak ettin kendiniBi de komşularla gün. 9 gibi gelirler 12 gibi giderler. Tuvalete giren bile olmaz. Etrafı toplar yatarım yarın. Cuma sabah da süpürge tutarım. Bi daha niye temizlik yapayım. Yapmam galiba yaa sokma aklıma öyle şeyler
Benimde heryerım agrıyor.. Allah kolaylık versin canım.. Benim sadece yazlıkları utuleme kaldı onada birazdan başlarımGunaydin kizlar
Ayyy heryerim ağrıyor bugunde temizliğe devam...
Ohhh bitmiş canim senin gule gule otur... benim bugun oturma odasi mutfak antre yapilacak .... yarinda banyo tuvalet temizlenip komple ev temizlenecek yarin aksama biter...Benimde heryerım agrıyor.. Allah kolaylık versin canım.. Benim sadece yazlıkları utuleme kaldı onada birazdan başlarım
Bosver yapma heryerimiz ağrıyor 2 saat spor yapinca vucudumda tik yok bu temizlik cok yordu beni... parmaklarim şişmişGünaydın kızlarayy temizlik diyip durmayın ben yapamıyorum çatladım
Cok gecmis olsun bilirim gunlerce suren bi boğaz agrisi ozellikle aksamlari başlıyor.... bağışıklık direnci azaldiginda oluyormus kaptanim...Kızlar yaaaaa çok hastayım. Dün akşam eve gidince uyuyakalmışım direkt. Saçma sapan bir boğaz ağrısı var ve bütün vücudum ağrıyor.
Kızlar yaaaaa çok hastayım. Dün akşam eve gidince uyuyakalmışım direkt. Saçma sapan bir boğaz ağrısı var ve bütün vücudum ağrıyor.
Günaydın kızlarayy temizlik diyip durmayın ben yapamıyorum çatladım
Bahar çarptı seni de geçmiş olsun ne yapıyorsun iyileşmek icin akşam yememe devam ediyor mu hiç menü göremiyoruz zatiKızlar yaaaaa çok hastayım. Dün akşam eve gidince uyuyakalmışım direkt. Saçma sapan bir boğaz ağrısı var ve bütün vücudum ağrıyor.
geçmiş olsun kaptan , bu sene herkesde bi boğazdan başlıyor ağrıKızlar yaaaaa çok hastayım. Dün akşam eve gidince uyuyakalmışım direkt. Saçma sapan bir boğaz ağrısı var ve bütün vücudum ağrıyor.
benim de temizlik yapınca hep ellerim şişerBosver yapma heryerimiz ağrıyor 2 saat spor yapinca vucudumda tik yok bu temizlik cok yordu beni... parmaklarim şişmiş(
Aynen bende başlayacağım da havalar çok soğuk , bi de normal işi bile yapasım Yok ki napcam bilmiyom bendeGeçmiş olsun kaptan
Ay sorma ya bende aynı. Burda temizlik temizlik okudukça bende sağa sola bakıyom nerden başlasam ne zaman yapsam falan ama hiç cesaretim yok ya
Geçmiş olsun canımKızlar yaaaaa çok hastayım. Dün akşam eve gidince uyuyakalmışım direkt. Saçma sapan bir boğaz ağrısı var ve bütün vücudum ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?