Amin canim.insallah Allah razi olsumgüle güle oturun ağız tadı ile sağlıcakla.
Cok gecmis olsun bilirim gunlerce suren bi boğaz agrisi ozellikle aksamlari başlıyor.... bağışıklık direnci azaldiginda oluyormus kaptanim...
Hepimiz e kolay gelsin canimmmGeldim ara verdim ;buyuk bardak su icerken sizlere bakayim dedim )) sanada kolay gelsin canim )
Yok baci tartilmadim en son pazartesi tartildim. Yarın tartilacam inşallah . Sıfır kaçamak dün eşimle oğlum yas pasta mısır çikolata ne buldularsa yediler elimi surmedim yarın eksi cikmazsam isyan cikaracam
Cok gecmis olsun bilirim gunlerce suren bi boğaz agrisi ozellikle aksamlari başlıyor.... bağışıklık direnci azaldiginda oluyormus kaptanim...
Geçmiş olsun kaptan
Ay sorma ya bende aynı. Burda temizlik temizlik okudukça bende sağa sola bakıyom nerden başlasam ne zaman yapsam falan ama hiç cesaretim yok ya
geçmiş olsun kaptan , bu sene herkesde bi boğazdan başlıyor ağrı
benim de temizlik yapınca hep ellerim şişer
Aynen bende başlayacağım da havalar çok soğuk , bi de normal işi bile yapasım Yok ki napcam bilmiyom bende
aynen yemek yedikten sonra bende de oluyor tatlı ihtiyacıdiyetisyenimde aynısı diyordu üzerine muhakkak 1 türk kahvesi iç 35-40 dk sonra diye. ben ekmek yemedik pilav çorba hiç birini yemeden 6 7 kaşık taze fasülyenin yanında 1 kase salata 3 4 kasık yoğurt ve azıcık aşure yedim huyum kurusun yemeğin üzerine hemen sonrasında tatlı şeyler istiyor cabnım özellikle regl iken
çok sevindim en azından huysuz komşundan da kurtuldun allah güle güle sağlıkla oturmayı nasip etsinAldik canim.cok sükür Rabbim ihtiyaci olan herkese nasip etsin insallah.
Bende eve yardımcı bir bayan alacağım yani her işimi halledecek çocuk bakımından ev temizliğine ve dışarıdaki işlerime dahil öğleden sonra görüşeceğiz bakalım kadını işten çıkartacağız kabul ederse
İnşallah olur çünkü eşim yetişemiyor bize çok yoğun bende çok bunalıyorum yakınımda yokki ablam annem kv yani hiçbir alternatifim kalmadı bende ev işi çocuk bakımı içinde sıkıştım kaldım artık birkaç gündür gelip gidiyor. Zaten tanıyoruz artık bugün adını koyacağız
Ve eğer kabul ederse bu yaz tatilini birlikte yapmayı teklif edeceğim omunda küçük kızı var çocuklarla ilgilenir biraz bende tatilimden birşey anlarım geçen sene çok zorlanmıştık popom yer görmedi diyebilirim
Aldik canim.cok sükür Rabbim ihtiyaci olan herkese nasip etsin insallah.
30 dk 'lik sporuda aradan çıkardım titremeye başladım ara ogün yapıyorum. Akşam yemeği hazırlığına girisecem az soluklanayim. Oğlumu yikadim yatirdim. Siz napiyorsunuz.
Teşekkür ederim canım. Sanırım farenjit gibi bir şey sadece boğazımda var ve sesim çok çıkmamaya başladı. Var mı bir önerin? Doktora gitmek istemiyorum. Not: Hastanede çalışıyor
aynen .. benim komşumda varda direk sesi kısıyo. 2 gün önce de uyandık ki benim çocuklar hasta .. sesleri garip çıkıyo genizleri dolu .. kahvaltı dan önce keçiboynuzu pekmezi verdim . Sağlam bi kahvaltı yaptılar . Arkasına soĞan suyu kaynattım şükür tam başlamadı . Sizde ıhlamur tüketebilirsiniz pekmez de olur . Tekrar geçmiş olsunSorma canım yaaaa evde herkesin boğazı ağrıyor. Sanırım bulaşıcı bir şey.
hedefimden 100 gr fazla gelsem mezun olmayacağım bu hafta olamaSam önümüzdeki hafta kapış benle
Maalesef pahalı mamaları seviyor ve sadece kuru mama yiyor arkadaşın kedisi sokak kedisi herşeye saldırıyor yiyor benimkisi cins britisch kurz haar diye geçiyor görmüşsündür zaten resmini yavruları 700 Euro’dan satılıyordoğurtup doğurtup ticaretini yapacağım
niye ki acepKızlar perşembeleri spor yapmayın olur mu? Daha önce söylemeyi unuttum ben size galiba.
çok tatlı çok güzel maşallah
Bende bizim sitede elime doğan 4 yavru var yavru iken sabah akşam süt bırakırdık büyüdüler kuru mama alıyorum sabah evden çıkıp pisi pisi diyince benim oğluşlar koşup geliyorlar hoplayıp zıplıyolar. aman neyseki pahalı mama değil ne versem yiyirolar. carrefour da ödül maması satılıyor yardım için onlardan bagaja atıyorum karşımıza çıktıkca veriyoruz. ama eve alamam akşama dek yokum evde ve oğlumda allerjik astım var bu yüzden hayvan sevgisinden uzak kalmaması için sokaktaki kedi köpekleri besliyoruz :)
Çok hirpalamadim canım kendimi kas sismesin diye. Oğlumu koydum arabaya şöyle bir turladim geldimBugün spor yapmasaydın keşke. Perşembeleri yapmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?