Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok gecmis olsun bilirim gunlerce suren bi boğaz agrisi ozellikle aksamlari başlıyor.... bağışıklık direnci azaldiginda oluyormus kaptanim...

Teşekkür ederim canım. Sanırım farenjit gibi bir şey sadece boğazımda var ve sesim çok çıkmamaya başladı. Var mı bir önerin? Doktora gitmek istemiyorum. Not: Hastanede çalışıyor

Geldim ara verdim ; buyuk bardak su icerken sizlere bakayim dedim )) sanada kolay gelsin canim )
Hepimiz e kolay gelsin canimmm şu temizlik ler bitsede daha aktif olsak benimkisi genel rutin evi taşımaya yakın yaparım

asya_01 canim tartiliyormusun tarti ne diyor ? Bu hafta guzel eksiler gelecek senden
Yok baci tartilmadim en son pazartesi tartildim. Yarın tartilacam inşallah . Sıfır kaçamak dün eşimle oğlum yas pasta mısır çikolata ne buldularsa yediler elimi surmedim yarın eksi cikmazsam isyan cikaracam

30 dk 'lik sporuda aradan çıkardım titremeye başladım ara ogün yapıyorum. Akşam yemeği hazırlığına girisecem az soluklanayim. Oğlumu yikadim yatirdim. Siz napiyorsunuz.

Cok gecmis olsun bilirim gunlerce suren bi boğaz agrisi ozellikle aksamlari başlıyor.... bağışıklık direnci azaldiginda oluyormus kaptanim...

Teşekkür ederim canım. Sanırım farenjit gibi bir şey sadece boğazımda var ve sesim çok çıkmamaya başladı. Var mı bir önerin? Doktora gitmek istemiyorum. Not: Hastanede çalışıyor

Sorma canım yaaaa evde herkesin boğazı ağrıyor. Sanırım bulaşıcı bir şey.

aynen yemek yedikten sonra bende de oluyor tatlı ihtiyacı
Aldik canim.cok sükür Rabbim ihtiyaci olan herkese nasip etsin insallah.
çok sevindim en azından huysuz komşundan da kurtuldun allah güle güle sağlıkla oturmayı nasip etsin

Çok güzel olur canım ya benimde ihtiyacım var

Nasıl yani tatil derken beraber Türkiye ye mi geleceksiniz

Aldik canim.cok sükür Rabbim ihtiyaci olan herkese nasip etsin insallah.

Hayırlı olsun canım. Gülegüle oturun inşallah

Gonul83 yardımcı konusunda iyi düşünmüşsün canım. Ben de düşünüyorum öyle bir şey. Ama hafta içi her gün gelsin, yarım gün de olur, evi toparlasın, yemeği halletsin, küçük kız seneye ilk okula başlayacak onunla ilgilensin ben gelince de evine gitsin istiyorum.

Sorma canım yaaaa evde herkesin boğazı ağrıyor. Sanırım bulaşıcı bir şey.
aynen .. benim komşumda varda direk sesi kısıyo. 2 gün önce de uyandık ki benim çocuklar hasta .. sesleri garip çıkıyo genizleri dolu .. kahvaltı dan önce keçiboynuzu pekmezi verdim . Sağlam bi kahvaltı yaptılar . Arkasına soĞan suyu kaynattım şükür tam başlamadı . Sizde ıhlamur tüketebilirsiniz pekmez de olur . Tekrar geçmiş olsun

Bana göndersene yavrulardan bi tane

Keyfine de nasıl düşkün o öyle

Benim de eşimin allerjisi çıktı. Eve sahiplenmiştik bir tane yavru kedicik. Çok seviyoruz biz kedileri ailecek. Kedicik eve gelir gelmez eşim başladı aksırmaya tıksırmaya. Allerji oldum dedi önce. Ben yok yok grip olmuşsundur diye geçiştirdim ama belli allerji olduğu İkinci hafta iyice kötüleşti. Doktora gittik mecburen allerjeni uzaklaştırmanız lazım dedi ve maalesef aldığımız aileye geri vermek zorunda kaldık. Şimdi her gördüğümüzde içimiz gidiyor.

Kızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık 1 koz biber çay 5 zeytin 2 dil form ekmek

Saat 14.45
1 elma 1 havuç yeşil çay

Saat 17.00 da
5 kaşık kabak salata 1 bardak ayran 1 dil form ekmek

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…