- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Gecmis olsun kaptanım.. Mevsim gecışlerı etkiliyor insanı malesefKızlar yaaaaa çok hastayım. Dün akşam eve gidince uyuyakalmışım direkt. Saçma sapan bir boğaz ağrısı var ve bütün vücudum ağrıyor.
1 lt tamamlamak üzereyim gidip gelip içiyorum iş yaptıkçahaydi 2 şer bardak su içelim kızlarrrrrrrr
Ben içtiiiimhaydi 2 şer bardak su içelim kızlarrrrrrrr
Evet ya Sessiz bırakmayın buralarıKız iş yaptıkça girin arada bir mesaj bırakıp çıkınbende yapıyorum cam sildim sandalyelerim i sildim evi supurdum. Dee hayde arada bakın
aldınız mı ev ?zor iş şu taşınma işi kolaylıklar diliyorum canım darısı tüm kiracılara inşallahGünaydin kizlar ,masallah herkes temizlige girismis ne güzel,bende tasinmayi bekliyorum 3 4 ayim var daha,kisliklari kaldirirken kartonluyorum 2 is olmasin diye
1 lt bitti bitecek benimhaydi 2 şer bardak su içelim kızlarrrrrrrr
Geçmiş olsun kaptanimGecmis olsun kaptanım.. Mevsim gecışlerı etkiliyor insanı malesef
Geldim ara verdim ;Kız iş yaptıkça girin arada bir mesaj bırakıp çıkınbende yapıyorum cam sildim sandalyelerim i sildim evi supurdum. Dee hayde arada bakın
Ayyy ne guzel senin icin cok iyi olur...benimde imkan olsa her pazartesi temizliğe alirim... ayda 4 gun yeter.... ben spor yaparim suslenirim otururumBende eve yardımcı bir bayan alacağım yani her işimi halledecek çocuk bakımından ev temizliğine ve dışarıdaki işlerime dahil öğleden sonra görüşeceğiz bakalım kadını işten çıkartacağız kabul ederse
İnşallah olur çünkü eşim yetişemiyor bize çok yoğun bende çok bunalıyorum yakınımda yokki ablam annem kv yani hiçbir alternatifim kalmadı bende ev işi çocuk bakımı içinde sıkıştım kaldım artık birkaç gündür gelip gidiyor. Zaten tanıyoruz artık bugün adını koyacağız
Bugün sabah sporu yapamadim kalkamadim yataktan her yerim dökülüyordu....yarinda yapamam cumartesi baslarim insallah....günaydın bayanlarrr
sabah 6 da kalktım 45 dk yürüyüş yaptım sonrasında biraz squat plank yat kalk twis sonra duş hoop koşturmacam başlaıyor akşama erken gidip yeniden 45 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak. salı günü kontrolüm var birşeyler yapmam lazım şaşırtayım biraz vucudumu
Ayyy ne guzel senin icin cok iyi olur...benimde imkan olsa her pazartesi temizliğe alirim... ayda 4 gun yeter.... ben spor yaparim suslenirim otururum
gerçekten çok iyi olacak ama artık benimkisi ihtiyaç Türkiye’de yaşıyor olsaydım böyle ihtiyaç duymazdım sadece temizlik için gelirdi belkiAyyy ne guzel senin icin cok iyi olur...benimde imkan olsa her pazartesi temizliğe alirim... ayda 4 gun yeter.... ben spor yaparim suslenirim otururum
Aşureye çok şeker konmadıysa masum geliyor banabende geldimm oğlanı okuldan alıp anneme bıraktım geldim... şimdi taze fasülye ve yoğurt yiyeceğim ekmeksiz olarak. ama 1 minik kasede aşure yiyeceğim canım çoook çekti
gerçekten çok iyi olacak ama artık benimkisi ihtiyaç Türkiye’de yaşıyor olsaydım böyle ihtiyaç duymazdım sadece temizlik için gelirdi belki
Aşureye çok şeker konmadıysa masum geliyor bana
Aldik canim.cok sükür Rabbim ihtiyaci olan herkese nasip etsin insallah.aldınız mı ev ?zor iş şu taşınma işi kolaylıklar diliyorum canım darısı tüm kiracılara inşallah
1 lt bitti bitecek benim
güle güle oturun ağız tadı ile sağlıcakla.Aldik canim.cok sükür Rabbim ihtiyaci olan herkese nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?