Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8 tavuk kanat ve salata yedim gunu kapattım....kanatlar ufak ufakti...
Kanat ve adana soyleye bilirsin ama adanalar 100 gr oluyor bizim aldigimiz yerde.... eve getirip mutfak tartisinda tartmistum o yuzden 1.5 adana yiyorum...
Hımmm adana olabilir bakayım teşekkür ederim

Kızlar menum Sabah 10.20
2 has yum Az peynir salatalık domates 6 zeytin çay 2 dilim form ekmek

Saat 15 de
1 elma 1 kuru incir sade sütlü kahve ile

Saat 17.30
5 kaşık taşlık Salata 1 dil pide
Ayran

Su 2 lt
Spor yok ama adım 5678

Afiyet olsun canim ...

Bugun menü
Sabah 10.20
2 yumurta yağda
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 salatalik
1 kızarmış form ekmek

Ara
4 yk yoğurt zerdacalli ve zencefilli
2 kuru erik (wc icin yedim)

Aksam 17.40
8 tavuk kanat
Booool salata

2 lt su icildi... LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik
30 dk cardio yürüyüş

Saat 3 gibi esim geldi aldi carsiya gittik gezdik bayağı yürüdüm...

Ben çoktan mezun olmuştum çooookkkk kaçamak yapıyorum ama Allah’a şükür metabolizmam iyi çalışıyor duramıyorum yemeden duramıyorum arkadaş

Ben çoktan mezun olmuştum çooookkkk kaçamak yapıyorum ama Allah’a şükür metabolizmam iyi çalışıyor duramıyorum yemeden duramıyorum arkadaş
Masallah kiymetini bil canim... benim gibi hergun spor yapip nerdeyse kacamaksiz olan baska biri olsaydi coktan 56 olmustu... benimde metabolizma cok yavas anacim

Masallah kiymetini bil canim... benim gibi hergun spor yapip nerdeyse kacamaksiz olan baska biri olsaydi coktan 56 olmustu... benimde metabolizma cok yavas anacim
Sende ki azim bende olsa aslında yapmak istiyorum spor ama çocuklar fırsat vermiyor

Mutfak dolaplarının içini ve buzdolabını temizleyerek temizlik işine ucundan başlamış oldum .
Önce dolap içlerini yapacağım
sonra da cam perde duvar devam edeceğim inşallah
ama yoruldumm

Başlamak bitirmemin yarısıdır. En azından bir girişim var ben hala düşünme aşamasındayım

Sevgili evren 3 mayis cuma günü 61.900 olmak istiyorum lutfen sesimi duuuyyy....ramazan oncesi 61li rakam gormek beni cok mutlu edecek...
Cok sey istediğimi düşünmüyorum yani uyuyup uyanip 1 kilo gitsin demiyorum ki...

Kizlar kiymali kabak koftesi yapmak istiyorum illa içine un mu koymak gerek az yagda et koftesi gibi pisirsem pismez mi tutmaz mi ? Kabaklarin suyunu sıkarim yapan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…