Hımmm adana olabilir bakayım teşekkür ederim8 tavuk kanat ve salata yedim gunu kapattım....kanatlar ufak ufakti...
Kanat ve adana soyleye bilirsin ama adanalar 100 gr oluyor bizim aldigimiz yerde.... eve getirip mutfak tartisinda tartmistumo yuzden 1.5 adana yiyorum...
Afiyet olsun canim ...Kızlar menum Sabah 10.20
2 has yum Az peynir salatalık domates 6 zeytin çay 2 dilim form ekmek
Saat 15 de
1 elma 1 kuru incir sade sütlü kahve ile
Saat 17.30
5 kaşık taşlık Salata 1 dil pide
Ayran
Su 2 lt
Spor yok ama adım 5678
o ne demek
Kaçıncı olduk acep
Masallah kiymetini bil canim... benim gibi hergun spor yapip nerdeyse kacamaksiz olan baska biri olsaydi coktan 56 olmustu... benimde metabolizma cok yavas anacimBen çoktan mezun olmuştum çooookkkk kaçamak yapıyorum ama Allah’a şükür metabolizmam iyi çalışıyor duramıyorum yemeden duramıyorum arkadaş
Sende ki azim bende olsa aslında yapmak istiyorum spor ama çocuklar fırsat vermiyorMasallah kiymetini bil canim... benim gibi hergun spor yapip nerdeyse kacamaksiz olan baska biri olsaydi coktan 56 olmustu... benimde metabolizma cok yavas anacim
Afiyet olsun canim ...
Kadinin geldiği günler kendini spora ver canim.... 2 gun dolu dolu spor sana cok iyi gelecek....Sende ki azim bende olsa aslında yapmak istiyorum spor ama çocuklar fırsat vermiyor
Mutfak dolaplarının içini ve buzdolabını temizleyerek temizlik işine ucundan başlamış oldum .
Önce dolap içlerini yapacağım
sonra da cam perde duvar devam edeceğim inşallah
ama yoruldumm
Kolay gelsin canim ....Mutfak dolaplarının içini ve buzdolabını temizleyerek temizlik işine ucundan başlamış oldum .
Önce dolap içlerini yapacağım
sonra da cam perde duvar devam edeceğim inşallah
ama yoruldumm
Düşündükçe insan daha cok yoruluyor... benim bi ara aklimdaydi cok geriliyordum...Başlamak bitirmemin yarısıdır. En azından bir girişim var ben hala düşünme aşamasındayım
KesinlikleDüşündükçe insan daha cok yoruluyor... benim bi ara aklimdaydi cok geriliyordum...
Hosgeldiniz 1. Sayfadaki kurallarimizi okuyup formu doldurursaniz sizi daha iyi taniriz...Slm bende katılmak istiyorum 13. Takıma
1.62 boyunda 77 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?