Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Masallah kiymetini bil canim... benim gibi hergun spor yapip nerdeyse kacamaksiz olan baska biri olsaydi coktan 56 olmustu... benimde metabolizma cok yavas anacim
Bende aynı durumdayım gerçekten. Ben bir de hashimatoyum. O nedenle de çok zor kilo veriyorum.

Bende aynı durumdayım gerçekten. Ben bir de hashimatoyum. O nedenle de çok zor kilo veriyorum.
Biraz once bir suru yazi okudum ve video izledim yilmadan sabirla kacamaksiz diyetinize devam edin mutlaka bi yerden sonra o zincir kirilip hizli bi sekilde kilo vereceksiniz deniliyor.....

Son düzenleme:
Başlamak bitirmemin yarısıdır. En azından bir girişim var ben hala düşünme aşamasındayım
düşünme düşünme bir uçtan gir başla
Kolay gelsin canim ....
sağol canım
İşte tam da o gerilme aşamasındayım bugün balkonu yıkamaya niyetlendim. Sonra görümcem aradı yufka açıyorlarmış kalktım oraya gittim
Yine de başla bir yerden Ramazan gelmeden

Biraz once bir suru yazi okudum ve video izledim yilmadan sabirla kacamaksiz diyetinize devam edin mutlaka bi yerden sonra o zincir kirilip hizli bi sekilde kilo vereceksiniz deniliyor.....

Tıpkı senin yaşadığın gibi

düşünme düşünme bir uçtan gir başla
sağol canım

Yine de başla bir yerden Ramazan gelmeden

Az önce yatak odasında iki çekmece düzenledim

26.4 menüm
09:30
1 yk karabuğday
1 kase yoğurt
2 salatalık

13:30
3 yk bulgur pilavı
1 avuç içi kadar et haşlama

18:00
2 tavuk baget
1 dilim ekmek
Sebze garnitür

2 lt su

8842 adım

8 tavuk kanat ve salata yedim gunu kapattım....kanatlar ufak ufakti...
Kanat ve adana soyleye bilirsin ama adanalar 100 gr oluyor bizim aldigimiz yerde.... eve getirip mutfak tartisinda tartmistum o yuzden 1.5 adana yiyorum...
Kanat çok yağlı zinhar yeme bir daha sekerim bacim adana da yiyince adana yi 1 porsiyon 130 gr bazi lokantalarda 140 i geçiyor.

Kizlar kiymali kabak koftesi yapmak istiyorum illa içine un mu koymak gerek az yagda et koftesi gibi pisirsem pismez mi tutmaz mi ? Kabaklarin suyunu sıkarim yapan var mi ?
Eger yakininda market var ise yulaf kepeği koy harika bir sey dukan ekmegini yapardim onla ben. 2 kasim gunde tuketmek gerekiyordu ekmek yada koftelere kiymalara ekliyordim galeta gibi kofteyi tutuyor genelde. Dogalsan marka her yerde var yulaf kepeği

Ada da Adana’daydı sanki

Sağol canim yulaf kepegi aklima gelmemisti evde var... eskiden ondan masum pogacalar yapardim

Muhtemelen o çiğ ağırlıktır. Pişince düşüyor ağırlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…