Düşündükçe insan daha cok yoruluyor... benim bi ara aklimdaydi cok geriliyordum...
Kesinlikle
Aynen öyleKadinin geldiği günler kendini spora ver canim.... 2 gun dolu dolu spor sana cok iyi gelecek....
Bende aynı durumdayım gerçekten. Ben bir de hashimatoyum. O nedenle de çok zor kilo veriyorum.Masallah kiymetini bil canim... benim gibi hergun spor yapip nerdeyse kacamaksiz olan baska biri olsaydi coktan 56 olmustu... benimde metabolizma cok yavas anacim
Biraz once bir suru yazi okudum ve video izledim yilmadan sabirla kacamaksiz diyetinize devam edin mutlaka bi yerden sonra o zincir kirilip hizli bi sekilde kilo vereceksiniz deniliyor.....Bende aynı durumdayım gerçekten. Ben bir de hashimatoyum. O nedenle de çok zor kilo veriyorum.
düşünme düşünme bir uçtan gir başlaBaşlamak bitirmemin yarısıdır. En azından bir girişim var ben hala düşünme aşamasındayım
sağol canımKolay gelsin canim ....
Yine de başla bir yerden Ramazan gelmedenİşte tam da o gerilme aşamasındayımbugün balkonu yıkamaya niyetlendim. Sonra görümcem aradı yufka açıyorlarmış kalktım oraya gittim
Biraz once bir suru yazi okudum ve video izledim yilmadan sabirla kacamaksiz diyetinize devam edin mutlaka bi yerden sonra o zincir kirilip hizli bi sekilde kilo vereceksiniz deniliyor.....
düşünme düşünme bir uçtan gir başla
sağol canım
Yine de başla bir yerden Ramazan gelmeden
Açımmm demek ki yağlarım yanıyorrrr zayıflıyorummm diye düşünŞu an accuk açlıktan midem gurulduyor
Başlamadan derle topla rahatla kitabını okumanı şiddetle tavsiye ediyorum canım.Az önce yatak odasında iki çekmece düzenledim
Başlamadan derle topla rahatla kitabını okumanı şiddetle tavsiye ediyorum canım.
Tek başına mı yapacaksın.Aslında çok ihtiyacım var ama bi de onu okumaya kalkarsam benim temizlik seneye kalır
Kanat çok yağlı zinhar yeme bir daha sekerim8 tavuk kanat ve salata yedim gunu kapattım....kanatlar ufak ufakti...
Kanat ve adana soyleye bilirsin ama adanalar 100 gr oluyor bizim aldigimiz yerde.... eve getirip mutfak tartisinda tartmistumo yuzden 1.5 adana yiyorum...
Eger yakininda market var ise yulaf kepeği koy harika bir sey dukan ekmegini yapardim onla ben. 2 kasim gunde tuketmek gerekiyordu ekmek yada koftelere kiymalara ekliyordim galeta gibi kofteyi tutuyor genelde. Dogalsan marka her yerde var yulaf kepeğiKizlar kiymali kabak koftesi yapmak istiyorum illa içine un mu koymak gerek az yagda et koftesi gibi pisirsem pismez mi tutmaz mi ? Kabaklarin suyunu sıkarim yapan var mi ?
Ada da Adana’daydı sankiKanat çok yağlı zinhar yeme bir daha sekerimbacim adana da yiyince adana yi 1 porsiyon 130 gr bazi lokantalarda 140 i geçiyor.
Eger yakininda market var ise yulaf kepeği koy harika bir sey dukan ekmegini yapardim onla ben. 2 kasim gunde tuketmek gerekiyordu ekmek yada koftelere kiymalara ekliyordim galeta gibi kofteyi tutuyor genelde. Dogalsan marka her yerde var yulaf kepeği
Sağol canim yulaf kepegi aklima gelmemisti evde var... eskiden ondan masum pogacalar yapardimKanat çok yağlı zinhar yeme bir daha sekerimbacim adana da yiyince adana yi 1 porsiyon 130 gr bazi lokantalarda 140 i geçiyor.
Eger yakininda market var ise yulaf kepeği koy harika bir sey dukan ekmegini yapardim onla ben. 2 kasim gunde tuketmek gerekiyordu ekmek yada koftelere kiymalara ekliyordim galeta gibi kofteyi tutuyor genelde. Dogalsan marka her yerde var yulaf kepeği
Dun kanat yemistim...Ada da Adana’daydı sanki
Muhtemelen o çiğ ağırlıktır. Pişince düşüyor ağırlığı.Kanat çok yağlı zinhar yeme bir daha sekerimbacim adana da yiyince adana yi 1 porsiyon 130 gr bazi lokantalarda 140 i geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?