Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar kiymali kabak koftesi yapmak istiyorum illa içine un mu koymak gerek az yagda et koftesi gibi pisirsem pismez mi tutmaz mi ? Kabaklarin suyunu sıkarim yapan var mi ?
ben kabakla patates ve havuçta katardım ama diyette sadece kabak yeterli olur un koymadan nasıl yapışacak ki yada kepçeyle krep gibi döksen illa köfte gibi mi olması gerekiyor yada kek kalıbına dök fırında pişir :)
Haftaya ben de temizlik yapacağım. Çok mu zor oluyor ki?
Duvarları neyle siliyorsunuz?
ne zaman geliyorsun Almanya’ya

vizemiz henüz çıkmadı canım, sorun olmazsa 9 Haziran’da.
Günaydın kızlar
Dün kimler spor yaptı artı koyacağım ona
ben 8800 adım attım.

Günaydın kızlar

İyileşemedim gitti ben. Ağzımın içinde aft çıkmış yine

Tek başına mı yapacaksın.

Bi akraba var mutfağı yaparken çağırırım onu da geri kalanı parça parça yaparım ben inşallah.

Dolapları boşaltmaktan silmekten nefret ediyorum ya.

Günaydın kızlar

Benim bugün spor günüm. 3 mil lesli yapacağım inşallah. Ama dünde çarşıda falan dolaştım 8bine yakın adım attım.

Dün tartılmayı unutup Demir ilacıyla birlikte koca bir bardak su içmiştim. Şimdi tartılacağım artık. Dün akşam saat 20:45 gibi koltukta uyuyakalmışım. Eşim kaldırdı kalk yatağa yat diye. Ellerim ayaklarım nasıl ödemden şiştiyse yattığım yerden hissettim. Çözemedim gitti şu ödem işini. Tuzlu yemeyende bir insanım

Günaydın kızlar

beeen

Günaydın kızlar

İyileşemedim gitti ben. Ağzımın içinde aft çıkmış yine

ben aylarca çekmiştim ne dedilerse yaptım geçmemişti benexol mudur nedir bir vitamin var ya b12 ve bir çok vitamini bünyaseinde tutan sağlık ocağındaki dr ondan ayzdı 2, günü geçmişti. zeytin yağrağı bile çiğdedim kantron yağı ile ağzımı çalkaladım daha neler neler. çok zor vallahi cnm allah yardımcın olsun.

günaydın demeden lafa atladım
71,8 geldşm tartıda anammm dünden bu güne 100 gr gitti
şimdi kahvaltı hazırlıyortum iş yerindeyim öğlen erken çıkıp saat 3 gibi evde 1 saat yürüyeceğim yine ardından lastikle daöbılşla spor yine

Yapınca beni etiketle tmm

Amin canım teşekkür ederim. Yakın zamanda kan tahlillerime bakıldı. İş sağlığı be güvenliği olaylarında senelik periyodik muayene yapılıyor hastanelerde. Sadece kanım düşük çıktı. Demir hapına devam etmeye başladım. Olmazsa benexolde alırım bi duruma göre. Bağışıklık düşünce oluyor genelde aft. Çok acı veriyor

Kansızlık mı başladı ya da demirin falan mı düştü acaba. Bi tahlil yaptırsaydın keşke. Gerçi Hastaneye gitmek de çok zor senin için
Yapıldı yapıldı tahlil mecbur kan verdik bütün hastane Kanım düşmüş yine. Koskoca sağlık kurulunda bi benim düşükmüş demirim

benim eskiden kanım düşüktü çok şükür diyetisyenle sağlıklı beslenmeyi öğrendim tüm tahlilllerim güzel çıktığı gibi lösemili yavrucuklar için kan ve beyaz kan destek grubumuz var gidip 4 ve 6 gün ara ile 3 kez beyaz kan verdim bu ay. ki o hastanede kanı almadan evvel 6 mini tüp kan alıp tahlillerimi yapıp öyle alıyor trombositi çok şükür gayet iyi çıkıyor değerlerim 2 aydır hemde zayıflıyorken böyle olması mükemmelll

ayy bende. Dün bitirdim ya sanki temizliğin yüzde 80 i bitti gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…