ben kabakla patates ve havuçta katardım ama diyette sadece kabak yeterli olur un koymadan nasıl yapışacak ki yada kepçeyle krep gibi döksen illa köfte gibi mi olması gerekiyor yada kek kalıbına dök fırında pişir :)Kizlar kiymali kabak koftesi yapmak istiyorum illa içine un mu koymak gerek az yagda et koftesi gibi pisirsem pismez mi tutmaz mi ? Kabaklarin suyunu sıkarim yapan var mi ?
ne zaman geliyorsun Almanya’yaHaftaya ben de temizlik yapacağım. Çok mu zor oluyor ki?
Duvarları neyle siliyorsunuz?
vizemiz henüz çıkmadı canım, sorun olmazsa 9 Haziran’da.ben kabakla patates ve havuçta katardım ama diyette sadece kabak yeterli olur un koymadan nasıl yapışacak ki yada kepçeyle krep gibi döksen illa köfte gibi mi olması gerekiyor yada kek kalıbına dök fırında pişir :)
ne zaman geliyorsun Almanya’ya
ben 8800 adım attım.Günaydın kızlar
Dün kimler spor yaptı artı koyacağım ona
Tek başına mı yapacaksın.
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
İyileşemedim gitti ben. Ağzımın içinde aft çıkmış yine
Günaydın kızlar
İyileşemedim gitti ben. Ağzımın içinde aft çıkmış yine
Aslında 45 dkmlesliie veya tempolu yürüyüş daha iyi olur uapabilirmisinvizemiz henüz çıkmadı canım, sorun olmazsa 9 Haziran’da.
ben 8800 adım attım.
Yapınca beni etiketle tmmBi akraba var mutfağı yaparken çağırırım onu da geri kalanı parça parça yaparım ben inşallah.
Dolapları boşaltmaktan silmekten nefret ediyorum ya.
Benim bugün spor günüm. 3 mil lesli yapacağım inşallah. Ama dünde çarşıda falan dolaştım 8bine yakın adım attım.
Amin canım teşekkür ederim. Yakın zamanda kan tahlillerime bakıldı. İş sağlığı be güvenliği olaylarında senelik periyodik muayene yapılıyor hastanelerde. Sadece kanım düşük çıktı. Demir hapına devam etmeye başladım. Olmazsa benexolde alırım bi duruma göre. Bağışıklık düşünce oluyor genelde aft. Çok acı veriyorbeeen
ben aylarca çekmiştim ne dedilerse yaptım geçmemişti benexol mudur nedir bir vitamin var ya b12 ve bir çok vitamini bünyaseinde tutan sağlık ocağındaki dr ondan ayzdı 2, günü geçmişti. zeytin yağrağı bile çiğdedim kantron yağı ile ağzımı çalkaladım daha neler neler. çok zor vallahi cnm allah yardımcın olsun.
Yapıldı yapıldı tahlil mecbur kan verdik bütün hastaneKansızlık mı başladı ya da demirin falan mı düştü acaba. Bi tahlil yaptırsaydın keşke. Gerçi Hastaneye gitmek de çok zor senin için
ayy bende. Dün bitirdim ya sanki temizliğin yüzde 80 i bitti gibi hissediyorumBi akraba var mutfağı yaparken çağırırım onu da geri kalanı parça parça yaparım ben inşallah.
Dolapları boşaltmaktan silmekten nefret ediyorum ya.
Benim bugün spor günüm. 3 mil lesli yapacağım inşallah. Ama dünde çarşıda falan dolaştım 8bine yakın adım attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?