Ben benGünaydın kızlar
Dün kimler spor yaptı artı koyacağım ona
Canim cok gecmis olsun bir ampul d vitamini hüplet... d vitamini vucudda azalinca bagisiklik cokuyormus bi netten arastir canim dr sor bi ampul d vitamini ic canim...Amin canım teşekkür ederim. Yakın zamanda kan tahlillerime bakıldı. İş sağlığı be güvenliği olaylarında senelik periyodik muayene yapılıyor hastanelerde. Sadece kanım düşük çıktı. Demir hapına devam etmeye başladım. Olmazsa benexolde alırım bi duruma göre. Bağışıklık düşünce oluyor genelde aft. Çok acı veriyor
Ben niye yokumBugün ben
asya_01
Akkat
papatya1994
madamhd
aypare ackerman
merryangel
zambak86
LAydLiNe
Yürüyüş veya Leslie cardio gibi sizi 1 saat yoracak spor bekliyorum yaptım diye etiketleyin beni + vereceğim
En az 3 artı yapan bu haftayı kurtarmış olur
Artısı az olanı devamlı tahrik edeceğim ona göre
Sen yaptın ya Çalışkan öğrenci onlar yapmadı ifşa ediyorum senin 2 artın var şuandaBen niye yokum
Bu sabah -400 ile uyandimSen yaptın ya Çalışkan öğrenci onlar yapmadı ifşa ediyorum senin 2 artın var şuanda
Ayy ben de +500 ile...hayret biseyBu sabah -400 ile uyandim
Canım öncelikle eşyan çoksa onları atman lazım. Sonra da yemek yaparken, ya da bulaşıktan sonra, işte fırsat bulduğun zamanlarda falan hemen bi dolap boşalt sil. Yağ bitti mesela yenisini koyarken hemen sil. Bardaklar makinede mesela yerleştirmeden altını sil. Bunu sürekli yapınca dolaplar hiç kirlenmiyor komple indirmeye gerek kalmıyor. Ayda 2 kere kapakları silsen yetiyor. Bazı markaların mutfak bezi veya zor kir bezi var. Onları kullanırsan deterjan kullanmana gerek kalmıyor. Zaten yağ vs olmuyor elin sürekli üzerinde olduğu için. En son beyaz sabunla yıkayıp asarsın bezi.Bi akraba var mutfağı yaparken çağırırım onu da geri kalanı parça parça yaparım ben inşallah.
Dolapları boşaltmaktan silmekten nefret ediyorum ya.
Ayy ben de +500 ile...hayret biseybirde gece midemin gurultusundan uyuyamadim
Canım öncelikle eşyan çoksa onları atman lazım. Sonra da yemek yaparken, ya da bulaşıktan sonra, işte fırsat bulduğun zamanlarda falan hemen bi dolap boşalt sil. Yağ bitti mesela yenisini koyarken hemen sil. Bardaklar makinede mesela yerleştirmeden altını sil. Bunu sürekli yapınca dolaplar hiç kirlenmiyor komple indirmeye gerek kalmıyor. Ayda 2 kere kapakları silsen yetiyor. Bazı markaların mutfak bezi veya zor kir bezi var. Onları kullanırsan deterjan kullanmana gerek kalmıyor. Zaten yağ vs olmuyor elin sürekli üzerinde olduğu için. En son beyaz sabunla yıkayıp asarsın bezi.
Örtü sıkntı evet ben kullanmıyorum. Kap kaçağı neden yokıyorsun tozlanacak kadar durduysa dolapta lazım değildir at gitsinCanım tartılma bence. Bak geçen haftayı ne güzel geçirdin
Örtü var mutfak dolaplarımda onları çıkarıp yıkayacam çıkarmışken kap kacağı da yıkayıp öyle yerleştirecem. Eşya atma kısmı pek sıkıntılı. Akşam iki çekmecemi düzenledim belki giyerim diye çoğunu geri koydumatılacak kadar eski değiller kıyamıyorum. Mesela önceden alttan çıtçıtlı atlet giyiyordum ama şimdi giymiyorum. Bir iki tane yeni duruyor belki giyerim dedim sakladım yine
Haftaya cumaya kadar tartilmicam yineCanım tartılma bence. Bak geçen haftayı ne güzel geçirdin
Örtü var mutfak dolaplarımda onları çıkarıp yıkayacam çıkarmışken kap kacağı da yıkayıp öyle yerleştirecem. Eşya atma kısmı pek sıkıntılı. Akşam iki çekmecemi düzenledim belki giyerim diye çoğunu geri koydumatılacak kadar eski değiller kıyamıyorum. Mesela önceden alttan çıtçıtlı atlet giyiyordum ama şimdi giymiyorum. Bir iki tane yeni duruyor belki giyerim dedim sakladım yine
Sabret biraz vazgeçme. Başlamışken bitir.Wc eğitiminde 3. Gün...
oğlum ısrarla altına yaptıktan sonra söylüyor
Ödemdir takılma. Hatta artık tartılmaAyy ben de +500 ile...hayret biseybirde gece midemin gurultusundan uyuyamadim
Ben yapacaktım benden önce davranmışsın seviyorum seni
Eki Görüntüle 2263000
asya_01 tebrik ederim canım bu hafta takımda 1. sensin.
Ve yaklaşık 80 kişi içinden de 5. oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?