Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim cok gecmis olsun bir ampul d vitamini hüplet... d vitamini vucudda azalinca bagisiklik cokuyormus bi netten arastir canim dr sor bi ampul d vitamini ic canim...

Sabah sporu yapıldı
45 dk cardio yürüyüş yapildi
60 dk eliptik yapıldı ...

Birazdan pazara , carsiya ve avm ye gideriz.... hava kapali guzek olsaydi kizimi parka götürurdum parktada basketbol oynuyorum...

Kahvaltılı mi yaptım kahvemi içiyorum modum çok düşük. Evi toparlamam lazım o bile gelmiyor içimden

Bi akraba var mutfağı yaparken çağırırım onu da geri kalanı parça parça yaparım ben inşallah.

Dolapları boşaltmaktan silmekten nefret ediyorum ya.
Canım öncelikle eşyan çoksa onları atman lazım. Sonra da yemek yaparken, ya da bulaşıktan sonra, işte fırsat bulduğun zamanlarda falan hemen bi dolap boşalt sil. Yağ bitti mesela yenisini koyarken hemen sil. Bardaklar makinede mesela yerleştirmeden altını sil. Bunu sürekli yapınca dolaplar hiç kirlenmiyor komple indirmeye gerek kalmıyor. Ayda 2 kere kapakları silsen yetiyor. Bazı markaların mutfak bezi veya zor kir bezi var. Onları kullanırsan deterjan kullanmana gerek kalmıyor. Zaten yağ vs olmuyor elin sürekli üzerinde olduğu için. En son beyaz sabunla yıkayıp asarsın bezi.

Ayy ben de +500 ile...hayret bisey birde gece midemin gurultusundan uyuyamadim

Canım tartılma bence. Bak geçen haftayı ne güzel geçirdin

Örtü var mutfak dolaplarımda onları çıkarıp yıkayacam çıkarmışken kap kacağı da yıkayıp öyle yerleştirecem. Eşya atma kısmı pek sıkıntılı. Akşam iki çekmecemi düzenledim belki giyerim diye çoğunu geri koydum atılacak kadar eski değiller kıyamıyorum. Mesela önceden alttan çıtçıtlı atlet giyiyordum ama şimdi giymiyorum. Bir iki tane yeni duruyor belki giyerim dedim sakladım yine

Örtü sıkntı evet ben kullanmıyorum. Kap kaçağı neden yokıyorsun tozlanacak kadar durduysa dolapta lazım değildir at gitsin

Atsam mı dursa mı diye emin olamadıklarını ayır başka yere dolabında durmasın. Sezon boyunca kullanmdıysan at gitsin. Atmaya başladıktan sonra fetahladıkça yıllarca yapmadığına pişman olacaksın.

Haftaya cumaya kadar tartilmicam yine

Bugün akşama kesin yürüyeceğim Gonul83 ama bana bir saat çok gelebilir bir süredir yürümüyorum çünkü

Saat 13:00 te küçük kızın jimnastik antrenmanı var şimdi onu hazırlayıp çıkacağım evden. Gelince görüşürüz. Maşallah havalar düzeldikçe takım kıpır kıpır olmaya başladı
Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…