Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu sabah -400 ile uyandim
vayy süper Pazartesi güzel bir rakam gelecek desene
Wc eğitiminde 3. Gün...
oğlum ısrarla altına yaptıktan sonra söylüyor
ben birgün denedim şuan askıya aldım hazır olmadığına kanaat getirdim
Haftaya cumaya kadar tartilmicam yine
bende Pazartesi tartılacağım ve sonra Cuma’ya kadar tartılmayacağım fazla bir rakam görürüm diye korkuyorum moralim bozulmasın
Eki Görüntüle 2263000

asya_01 tebrik ederim canım bu hafta takımda 1. sensin.
Ve yaklaşık 80 kişi içinden de 5. oldun
nasıl öğreniyorsun onu
Bir ben adımı yazdıramadım altın harflerle şuraya
asya_01 gerçekten emek verdin hak ettin tebrik ederim :)
Bugün akşama kesin yürüyeceğim Gonul83 ama bana bir saat çok gelebilir bir süredir yürümüyorum çünkü
Kah tempolu kah normal yürü ama yürü 1 saati tamamla bence yapailirsin sen dağ bayır gezen sportif bir insansın senin bunu demen beni şaşırttı hani Anka dese neyse :)

nasıl öğreniyorsun onu
Bir ben adımı yazdıramadım altın harflerle şuraya
asya_01 asya_01 gerçekten emek verdin hak ettin tebrik ederim :)

Dün sonuç listelerini ben hazırladım. Üçüncü sandım başta sonra başkası varmış sonra başkası varmış derken 5. oldu
Kah tempolu kah normal yürü ama yürü 1 saati tamamla bence yapailirsin sen dağ bayır gezen sportif bir insansın senin bunu demen beni şaşırttı hani Anka Anka dese neyse :)
Anka ne alaka pardon

o bezler hangisi canım ?
ben dün mutfak dolabımdan salladım bişileri
Eki Görüntüle 2263000

asya_01 tebrik ederim canım bu hafta takımda 1. sensin.
Ve yaklaşık 80 kişi içinden de 5. oldun

asya_01 tebrik ederim canım
Sabret biraz vazgeçme. Başlamışken bitir.
yok pes etmeyeceğim inşallah . 2 buçuk yaşında soru cevap şeklinde konuşmayı da biliyor bitsin istiyorum bakalım .
Ben etmeyeceğim inşallah hiç umut yok ama bilmiyorum 10 gün kesin deneyeceğim. Halılar Yıkamaya gitmeden bitsin diyorum

Evet canım aynen bende öyle yapacam. Motivasyon daha artar hem

Bir süre siteye giremedim hiçbir bildirimi de gelmedi. Anca girebildim. Migren ağrım var Bogazim ağrıyor su bile icemiyorum. Bugün spor yapamıyorum kızlar telafi edecem ama inşallah

Mesela mutfak dolabının en üst uzanılmayan raflarından birinde kahvaltı takımının çay fincanları ve yumurtalıkları var onları kullanmıyorum ama takımın oldukları için de atamıyorum. Yine yüksek rafların birinde servis için (çok kalabalık misafirde) kullandığım bikaç büyük borcam var. Dolayısıyla bunlar tozlu atamam da

yok ben anladım bu atma işi bana göre değil

Dün sonuç listelerini ben hazırladım. Üçüncü sandım başta sonra başkası varmış sonra başkası varmış derken 5. oldu

Anka ne alaka pardon
Hani tempolu yürü diyorum ya Ebru’ya oda yürüyemem diyor ya bende senin dışarıda yürüyüş veya Leslie yapma imkanın yok ya hani o yüzden seni örnek gösterdim Anka yapamıyorum dese anlarım demek istedim burda aslında spora teşvik için hafif bir rekabet koyuyorum ortaya umarım anlatabildim

Hımmm değişik

Yani herkes minimalist olacak diye bişey yok seni rahatsız etmiyorsa onlar kalsın zaten. Bana batıyor benim de tupperware kaplarım var azcık fazla. Ama ben kullanıyorum hiç kullanmasam arada çıkarıp sevip koyuyorum

Bir süre siteye giremedim hiçbir bildirimi de gelmedi. Anca girebildim. Migren ağrım var Bogazim ağrıyor su bile icemiyorum. Bugün spor yapamıyorum kızlar telafi edecem ama inşallah
Canım migren bu kadar sık gelmemesi lazım.
Yediklerini takip et bakalım birisi tetikliyor demek ki. Ya da banyodan sonra ıslak mı kalıyor saçın. Banyodan çıkarken dizlerinden aşağı 2 dakika falan soğuk su tut sünnettir zaten. Baş ağrısına iyi geldiğini söylemiş peygamber efendimiz.

Dün tartıştık eşimle o yüzden ankam. Uyurken ağlayarak uyudum o yüzden büyük ihtimalle. Sık baş ağrısı çekiyorum stresli bir hayatım cins bir eşim var cunku

Dün tartıştık eşimle o yüzden ankam. Uyurken ağlayarak uyudum o yüzden büyük ihtimalle. Sık baş ağrısı çekiyorum stresli bir hayatım cins bir eşim var cunku
Herkesin eşi cins canım. İdare etmeyi, tolore etmeyi öğreniyoruz zamanla. Sen de çok takmasan kendi haline bıraksan olacak. Sen kendini değiştirmeden kimsenin değişmesini bekleme. Kendinle ilgilen önemseme fazla

Herkesin eşi cins canım. İdare etmeyi, tolore etmeyi öğreniyoruz zamanla. Sen de çok takmasan kendi haline bıraksan olacak. Sen kendini değiştirmeden kimsenin değişmesini bekleme. Kendinle ilgilen önemseme fazla
Tolere etmeye çalışıyorum ama tahrik ediyor beni. Kendi ailesiyle ılgili herşeyin ustune kapatıyor. Bizimkileri de meselâ burdan çıkalım daha kötü olacak yengelerin abilerinle daha arani açacak herşey daha kötü olacak diye göz dağı veriyor. Kardeşim insanlar istemiyor oturmamizi zaten şimdide görmüyor um kimseyi. Kendi rahat kimseyi görmüyor sabah gidip akşam geliyor herkes ın suratını cazini ben çekiyorum yazık banada yaa acimiyormusun itibarsizlasiyorum burda oturdukca. Bıktım baci ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…