vayy süper Pazartesi güzel bir rakam gelecek deseneBu sabah -400 ile uyandim
ben birgün denedim şuan askıya aldım hazır olmadığına kanaat getirdimWc eğitiminde 3. Gün...
oğlum ısrarla altına yaptıktan sonra söylüyor
bende Pazartesi tartılacağım ve sonra Cuma’ya kadar tartılmayacağım fazla bir rakam görürüm diye korkuyorum moralim bozulmasınHaftaya cumaya kadar tartilmicam yine
nasıl öğreniyorsun onuEki Görüntüle 2263000
asya_01 tebrik ederim canım bu hafta takımda 1. sensin.
Ve yaklaşık 80 kişi içinden de 5. oldun
Kah tempolu kah normal yürü ama yürü 1 saati tamamla bence yapailirsin sen dağ bayır gezen sportif bir insansın senin bunu demen beni şaşırttı haniBugün akşama kesin yürüyeceğimGonul83 ama bana bir saat çok gelebilir bir süredir yürümüyorum çünkü
Anka ne alaka pardon
o bezler hangisi canım ?Canım öncelikle eşyan çoksa onları atman lazım. Sonra da yemek yaparken, ya da bulaşıktan sonra, işte fırsat bulduğun zamanlarda falan hemen bi dolap boşalt sil. Yağ bitti mesela yenisini koyarken hemen sil. Bardaklar makinede mesela yerleştirmeden altını sil. Bunu sürekli yapınca dolaplar hiç kirlenmiyor komple indirmeye gerek kalmıyor. Ayda 2 kere kapakları silsen yetiyor. Bazı markaların mutfak bezi veya zor kir bezi var. Onları kullanırsan deterjan kullanmana gerek kalmıyor. Zaten yağ vs olmuyor elin sürekli üzerinde olduğu için. En son beyaz sabunla yıkayıp asarsın bezi.
ben dün mutfak dolabımdan salladım bişileriÖrtü sıkntı evet ben kullanmıyorum. Kap kaçağı neden yokıyorsun tozlanacak kadar durduysa dolapta lazım değildir at gitsin
Atsam mı dursa mı diye emin olamadıklarını ayır başka yere dolabında durmasın. Sezon boyunca kullanmdıysan at gitsin. Atmaya başladıktan sonra fetahladıkça yıllarca yapmadığına pişman olacaksın.
Eki Görüntüle 2263000
yok pes etmeyeceğim inşallah . 2 buçuk yaşında soru cevap şeklinde konuşmayı da biliyor bitsin istiyorum bakalım .Sabret biraz vazgeçme. Başlamışken bitir.
Ben etmeyeceğim inşallah hiç umut yok ama bilmiyorum 10 gün kesin deneyeceğim. Halılar Yıkamaya gitmeden bitsin diyorumvayy süper Pazartesi güzel bir rakam gelecek desene
ben birgün denedim şuan askıya aldım hazır olmadığına kanaat getirdim
bende Pazartesi tartılacağım ve sonra Cuma’ya kadar tartılmayacağım fazla bir rakam görürüm diye korkuyorum moralim bozulmasın
nasıl öğreniyorsun onu
Bir ben adımı yazdıramadım altın harflerle şuraya
asya_01 gerçekten emek verdin hak ettin tebrik ederim :)
Kah tempolu kah normal yürü ama yürü 1 saati tamamla bence yapailirsin sen dağ bayır gezen sportif bir insansın senin bunu demen beni şaşırttı haniAnka dese neyse :)
Evet canım aynen bende öyle yapacam. Motivasyon daha artar hemvayy süper Pazartesi güzel bir rakam gelecek desene
ben birgün denedim şuan askıya aldım hazır olmadığına kanaat getirdim
bende Pazartesi tartılacağım ve sonra Cuma’ya kadar tartılmayacağım fazla bir rakam görürüm diye korkuyorum moralim bozulmasın
nasıl öğreniyorsun onu
Bir ben adımı yazdıramadım altın harflerle şuraya
asya_01 gerçekten emek verdin hak ettin tebrik ederim :)
Kah tempolu kah normal yürü ama yürü 1 saati tamamla bence yapailirsin sen dağ bayır gezen sportif bir insansın senin bunu demen beni şaşırttı haniAnka dese neyse :)
YuppppyyyyyyyEki Görüntüle 2263000
o bezler hangisi canım ?
ben dün mutfak dolabımdan salladım bişileri
asya_01 tebrik ederim canım
yok pes etmeyeceğim inşallah . 2 buçuk yaşında soru cevap şeklinde konuşmayı da biliyor bitsin istiyorum bakalım .
Ben etmeyeceğim inşallah hiç umut yok ama bilmiyorum 10 gün kesin deneyeceğim. Halılar Yıkamaya gitmeden bitsin diyorum
Evet ne zaman taşlık yesem veya tavuk hem kabızlık yaşıyorum hem tartı da arti görüyorum. Perşembe 'leri mutlaka sebze günü yapacamÖdemdir takılma. Hatta artık tartılma
Örtü sıkntı evet ben kullanmıyorum. Kap kaçağı neden yokıyorsun tozlanacak kadar durduysa dolapta lazım değildir at gitsin
Atsam mı dursa mı diye emin olamadıklarını ayır başka yere dolabında durmasın. Sezon boyunca kullanmdıysan at gitsin. Atmaya başladıktan sonra fetahladıkça yıllarca yapmadığına pişman olacaksın.
Hani tempolu yürü diyorum ya Ebru’ya oda yürüyemem diyor ya bende senin dışarıda yürüyüş veya Leslie yapma imkanın yok ya hani o yüzden seni örnek gösterdim Anka yapamıyorum dese anlarım demek istedim burda aslında spora teşvik için hafif bir rekabet koyuyorum ortaya umarım anlatabildimDün sonuç listelerini ben hazırladım. Üçüncü sandım başta sonra başkası varmış sonra başkası varmış derken 5. oldu
Anka ne alaka pardon
Hımmm değişikHani tempolu yürü diyorum ya Ebru’ya oda yürüyemem diyor ya bende senin dışarıda yürüyüş veya Leslie yapma imkanın yok ya hani o yüzden seni örnek gösterdim Anka yapamıyorum dese anlarım demek istedim burda aslında spora teşvik için hafif bir rekabet koyuyorum ortaya umarım anlatabildim
Hadi bu hafta daha güzel sonuçlar görelim motivasyon olsun bu sanaYuppppyyyyyyy
Yani herkes minimalist olacak diye bişey yok seni rahatsız etmiyorsa onlar kalsın zaten. Bana batıyorMesela mutfak dolabının en üst uzanılmayan raflarından birinde kahvaltı takımının çay fincanları ve yumurtalıkları var onları kullanmıyorum ama takımın oldukları için de atamıyorum. Yine yüksek rafların birinde servis için (çok kalabalık misafirde) kullandığım bikaç büyük borcam var. Dolayısıyla bunlar tozlu atamam da
yok ben anladım bu atma işi bana göre değil
Canım migren bu kadar sık gelmemesi lazım.Bir süre siteye giremedim hiçbir bildirimi de gelmedi. Anca girebildim. Migren ağrım var Bogazim ağrıyor su bile icemiyorum. Bugün spor yapamıyorum kızlar telafi edecem ama inşallah
InşallahHadi bu hafta daha güzel sonuçlar görelim motivasyon olsun bu sana
Dün tartıştık eşimle o yüzden ankam. Uyurken ağlayarak uyudum o yüzden büyük ihtimalle. Sık baş ağrısı çekiyorum stresli bir hayatım cins bir eşim var cunkuCanım migren bu kadar sık gelmemesi lazım.
Yediklerini takip et bakalım birisi tetikliyor demek ki. Ya da banyodan sonra ıslak mı kalıyor saçın. Banyodan çıkarken dizlerinden aşağı 2 dakika falan soğuk su tut sünnettir zaten. Baş ağrısına iyi geldiğini söylemiş peygamber efendimiz.
Herkesin eşi cins canım. İdare etmeyi, tolore etmeyi öğreniyoruz zamanla. Sen de çok takmasan kendi haline bıraksan olacak. Sen kendini değiştirmeden kimsenin değişmesini bekleme. Kendinle ilgilen önemseme fazlaDün tartıştık eşimle o yüzden ankam. Uyurken ağlayarak uyudum o yüzden büyük ihtimalle. Sık baş ağrısı çekiyorum stresli bir hayatım cins bir eşim var cunku
Kiloluyuz zaten yoksa burda ne işimiz varInşallahneden bilmiyorum ama kendimi o kadar kilolu hissediyorum ki su an aynaya bakmak istemiyorum 5 kilo verim öyle bakarım diyorum
Tolere etmeye çalışıyorum ama tahrik ediyor beni. Kendi ailesiyle ılgili herşeyin ustune kapatıyor. Bizimkileri de meselâ burdan çıkalım daha kötü olacak yengelerin abilerinle daha arani açacak herşey daha kötü olacak diye göz dağı veriyor. Kardeşim insanlar istemiyor oturmamizi zaten şimdide görmüyor um kimseyi. Kendi rahat kimseyi görmüyor sabah gidip akşam geliyor herkes ın suratını cazini ben çekiyorum yazık banada yaa acimiyormusun itibarsizlasiyorum burda oturdukca. Bıktım baci yaHerkesin eşi cins canım. İdare etmeyi, tolore etmeyi öğreniyoruz zamanla. Sen de çok takmasan kendi haline bıraksan olacak. Sen kendini değiştirmeden kimsenin değişmesini bekleme. Kendinle ilgilen önemseme fazla
Kiloluyuz zaten yoksa burda ne işimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?