Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese selam arkadaşlar, bol motivasyon ve başarılar diliyorum hepimize
Kullanıcı Adı : melswonderland
Mesleginiz: Satın Alma Uzmanı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar (Evlilik hazırlığında)
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 167
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hiçbir zaman çok zayıf olmadım. Bir dönem kendi çabamla 12 kilo verdim. Daha sağlıklı ve daha mutlu hissettiğim çok güzel bir dönemdi ancak uzun sürmedi. 8 aylık bir iş arama sürecim oldu. Bu dönemde uyku ve yeme bozukluğu yaşadım. Evdeki herkes uyuduğunda kendimi mutfakta buldum hep. Tüm bunların yanında PCOS'luyum. Bu dönemde 73 kiloya çıktım. Şuan 71 kiloyum. 10 gündür ekmek tüketmeyip bol su içiyorum bu sayede 2 kg verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynalara mutsuz bakmamak, beğendiğim bir şeyden bedenime uymaması ya da kilo nedeniyle yakışmaması yüzünden vazgeçmek zorunda kalmamak, zarif bir gelin olmak ve daha sağlıklı yaşamak.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? :
Ada81 arkadaşımın yardımsever-canayakın davranışlarının etkisi büyük olmakla birlikte 13 uğurlu sayım

tekrardan hoşgeldim canım aramıza , takımların en büyük faydası motivasyon.... biz yeni gelen tüm arkadaşlardan şunu rica ediyoruz takım ruhu için katılım şart... akşamları menü paylaşıyoruz birbirimizin menüsünü yorumluyoruz nerde hata yaptık farklı bakış açılardan değerlendiriyoruz...
inşallah hep birlikte keyifle kilo vermeye devam edeceğiz bu akşam menü yazmayı unutma artık takımdasın....
nasıl besleniyorsun ? spor yapıyormusun biraz bahsedermisin canım ?
bende 38 yaşında 1 kız annesiyim )

Spor şuan yapamıyorum 1 ay içerisinde zumbaya başlamayı düşünüyorum inşallah onu da buradan paylaşırım. 73 kiloydum 10 gündür ekmek yemiyorum ve 3 lt su içmeye gayret ediyorum. 2 kg verdim. Ekmek ve pirinç pilav yemiyorum kesinlikle. Tatlıyı henüz tamamen kesemedim ancak azalttım. Yulaflı tarifler deniyorum rafine şekeri tamamen kesmeyi amaçlıyorum. Kahvaltı pek fazla sevdiğim bir öğün değil onu da sizlerle birlikte düzene sokmaya çalışacağım.

Leslie olmaz zaten sana o başlangıç için iyi. Daha bölgesel çalışman lazım bence artık.
evet twist yapıyorum hergün , pilates şart bana .... daha önce spor salonuna yazıldım pilates için ama mide yanması çok yaşadım çok ama çok hasas midem var pilates yaparken sıkıştırıyorum midemi hemen yanmaya başlıyor hocayada söyledim bir kaç kez denedim aynı sorunla karşılaşınca hoca sen yapma cardio yap demişti.... mekikde sabah aç karnına çektim çektim yoksa daha sonra çekince yine midem yanmaya başlıyor...

çok güzel canım , sporla birlikte birazda şekere elveda diyerek eminim çok kolay veda edeceksin kilolarına.... ben 2 şubatta 72,5 ile başladım diyetime uzun süre şekerli şeyler yemedim şuan kilom 62,900 hatta bu sabah 62,400 idi ))

Temizliğe vurdum kendimi bugün cam kapı perde girdim.bide tasinacam zaten çıkmaya yakın yaparım diyordum kirkladim her yeri. Mis gibi oldu efil efil. Şimdi bir yorgunluk kahvesiyle taclandiracam
ayyy taşınacan zaten asyam çok yorma kendini bence

ah süpermiş çok tebrik ederimmm. geçmiş mesajlarından biraz öğünlerim için kopya çekeceğim öyleyse

ah süpermiş çok tebrik ederimmm. geçmiş mesajlarından biraz öğünlerim için kopya çekeceğim öyleyse
iki ana öğün bir minik ara yaptım canım porsiyonlarımı özellikle akşamları kaşık hesabı yaptım ama ben çook spor yaptım benim metabolizma çok yavaş benim yaptığım sporu başkası yapsa çoktan 56 olmuştu

akşamı yoğurtla geçir canım daha kocaman 5 gün var halledersin ama dişini sık bu 5 gün hiç ama hiç cısa dokunmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…