tekrardan hoşgeldim canım aramıza , takımların en büyük faydası motivasyon.... biz yeni gelen tüm arkadaşlardan şunu rica ediyoruz takım ruhu için katılım şart... akşamları menü paylaşıyoruz birbirimizin menüsünü yorumluyoruz nerde hata yaptık farklı bakış açılardan değerlendiriyoruz...herkese selam arkadaşlar, bol motivasyon ve başarılar diliyorum hepimize
Kullanıcı Adı : melswonderland
Mesleginiz: Satın Alma Uzmanı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar (Evlilik hazırlığında)
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 167
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynalara mutsuz bakmamak, beğendiğim bir şeyden bedenime uymaması ya da kilo nedeniyle yakışmaması yüzünden vazgeçmek zorunda kalmamak, zarif bir gelin olmak ve daha sağlıklı yaşamak.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Ada81 arkadaşımın yardımsever-canayakın davranışlarının etkisi büyük olmakla birlikte 13 uğurlu sayım
herkese selam arkadaşlar, bol motivasyon ve başarılar diliyorum hepimize
Kullanıcı Adı : melswonderland
Mesleginiz: Satın Alma Uzmanı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar (Evlilik hazırlığında)
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 167
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hiçbir zaman çok zayıf olmadım. Bir dönem kendi çabamla 12 kilo verdim. Daha sağlıklı ve daha mutlu hissettiğim çok güzel bir dönemdi ancak uzun sürmedi. 8 aylık bir iş arama sürecim oldu. Bu dönemde uyku ve yeme bozukluğu yaşadım. Evdeki herkes uyuduğunda kendimi mutfakta buldum hep. Tüm bunların yanında PCOS'luyum. Tabi bu da ödemi artırıp kilo vermeyi malesef yavaşlatıyor. Bu dönemde 73 kiloya çıktım. Şuan 71 kiloyum. 10 gündür ekmek tüketmeyip bol su içiyorum bu sayede 2 kg verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynalara mutsuz bakmamak, beğendiğim bir şeyden bedenime uymaması ya da kilo nedeniyle yakışmaması yüzünden vazgeçmek zorunda kalmamak, zarif bir gelin olmak ve daha sağlıklı yaşamak.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Ada81 arkadaşımın yardımsever-canayakın davranışlarının etkisi büyük olmakla birlikte 13 uğurlu sayım
bugün hiç fırsatım olup hazırlayamadım yarın yapmaya karar verdim... sağol canımAsıl o olcak canım ben silme 2 yk attım . Yarım da limon suyu.
Az çıkarsa 1 limon koy
yeni gelen arkadaşlar lütfen katılım istiyoruz yoksa takıma girmenin kimseye bir faydası olmaz.....selam kızlar ben de geldim.60 kilo olana kadar da gitmeyi düşünmüyorum.
ben salata gibi yapıyorum yeşil mercimek de haşlıyorum salça soğan kavurmuyorum bol domates salatalık taze soğan yeşillik biraz turşu ve Mısır belki haşlanmış tavuk etiKısır yapsammi diye düşünüyorum
İyi oldu dediğin yarınki yemeğim belli oldu
Spor şuan yapamıyorum 1 ay içerisinde zumbaya başlamayı düşünüyorum inşallah onu da buradan paylaşırım. 73 kiloydum 10 gündür ekmek yemiyorum ve 3 lt su içmeye gayret ediyorum. 2 kg verdim. Ekmek ve pirinç pilav yemiyorum kesinlikle. Tatlıyı henüz tamamen kesemedim ancak azalttım. Yulaflı tarifler deniyorum rafine şekeri tamamen kesmeyi amaçlıyorum. Kahvaltı pek fazla sevdiğim bir öğün değil onu da sizlerle birlikte düzene sokmaya çalışacağım.tekrardan hoşgeldim canım aramıza , takımların en büyük faydası motivasyon.... biz yeni gelen tüm arkadaşlardan şunu rica ediyoruz takım ruhu için katılım şart... akşamları menü paylaşıyoruz birbirimizin menüsünü yorumluyoruz nerde hata yaptık farklı bakış açılardan değerlendiriyoruz...
inşallah hep birlikte keyifle kilo vermeye devam edeceğiz bu akşam menü yazmayı unutma artık takımdasın....
nasıl besleniyorsun ? spor yapıyormusun biraz bahsedermisin canım ?
bende 38 yaşında 1 kız annesiyim)
evet twist yapıyorum hergün , pilates şart bana .... daha önce spor salonuna yazıldım pilates için ama mide yanması çok yaşadım çok ama çok hasas midem var pilates yaparken sıkıştırıyorum midemi hemen yanmaya başlıyor hocayada söyledim bir kaç kez denedim aynı sorunla karşılaşınca hoca sen yapma cardio yap demişti.... mekikde sabah aç karnına çektim çektim yoksa daha sonra çekince yine midem yanmaya başlıyor...Leslie olmaz zaten sana o başlangıç için iyi. Daha bölgesel çalışman lazım bence artık.
çok güzel canım , sporla birlikte birazda şekere elveda diyerek eminim çok kolay veda edeceksin kilolarına.... ben 2 şubatta 72,5 ile başladım diyetime uzun süre şekerli şeyler yemedim şuan kilom 62,900 hatta bu sabah 62,400 idiSpor şuan yapamıyorum 1 ay içerisinde zumbaya başlamayı düşünüyorum inşallah onu da buradan paylaşırım. 73 kiloydum 10 gündür ekmek yemiyorum ve 3 lt su içmeye gayret ediyorum. 2 kg verdim. Ekmek ve pirinç pilav yemiyorum kesinlikle. Tatlıyı henüz tamamen kesemedim ancak azalttım. Yulaflı tarifler deniyorum rafine şekeri tamamen kesmeyi amaçlıyorum. Kahvaltı pek fazla sevdiğim bir öğün değil onu da sizlerle birlikte düzene sokmaya çalışacağım.
canım sen nerelerdesin hiç görünmüyorsun bu aralarBende bu sefer zor veriyorum geçen sene daha kolay vermistim
ayyy taşınacan zaten asyam çok yorma kendini benceTemizliğe vurdum kendimi bugün cam kapı perde girdim.bide tasinacam zaten çıkmaya yakın yaparım diyordum kirkladim her yeri. Mis gibi oldu efil efil. Şimdi bir yorgunluk kahvesiyle taclandiracam
ah süpermiş çok tebrik ederimmm. geçmiş mesajlarından biraz öğünlerim için kopya çekeceğim öyleyseçok güzel canım , sporla birlikte birazda şekere elveda diyerek eminim çok kolay veda edeceksin kilolarına.... ben 2 şubatta 72,5 ile başladım diyetime uzun süre şekerli şeyler yemedim şuan kilom 62,900 hatta bu sabah 62,400 idi))
bende de iştah kapatır biraz da başımı döndürür...Tam tersi iştahımı kapatıyor
iki ana öğün bir minik ara yaptım canım porsiyonlarımı özellikle akşamları kaşık hesabı yaptımah süpermiş çok tebrik ederimmm. geçmiş mesajlarından biraz öğünlerim için kopya çekeceğim öyleyse
bende elma yiyince fena oluyorum çok acıkıyorumBende tarçın ağzıma surmuyorum yoksa bir saat içinde içimden canavar çıkıyor
beni elma acıktırır canım belki senide o acıktırdı..Sabah kahvaltı yaptım
Ara da tarçınlı elma yedim
Tarçında tükettim yani .
akşamı yoğurtla geçir canım daha kocaman 5 gün var halledersin ama dişini sık bu 5 gün hiç ama hiç cısa dokunmaaaaaÇok mutsuzum ya pasta yedim dün bugün ve zehir yemişim gibi yerken bile pişman oldum ama yedim huyum kurusun görmesem kendim pasta yapmam ama işte evde olunca yada başka yerde görsem ucundan bakıyorum ama evde olursa kahvaltı yerine onu yiyorum bir haftada r kilo için sizce şansım var mı halaucundan azıcık yemedim epey yedim yani karnımı doyurdum akşama kadar hiçbirşey yemeyeceğim belki birwz yoğurt o kadar
bizim her pazar olduğu gibi lahmacun vardı klasik ... bu sefer tavuklu lahmacunduOyyy öyle yoruldum kiiiikoltuğa yigildim...akşam a ne yemek yapıyorsunuz kızlar acil bir fikir verin
şişkinlik yapar ama günlerden pazar olabilirKısır yapsammi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?