Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün 70.3 kilo ayakkabı ve kıyafetle gelmiştim bu arada gerçek kilom daha azdır diye düşünüyorum evet kaçamaklar oldu ama 3 buçuk kilo almamışımdır bir haftada

Dün 70.3 kilo ayakkabı ve kıyafetle gelmiştim bu arada gerçek kilom daha azdır diye düşünüyorum evet kaçamaklar oldu ama 3 buçuk kilo almamışımdır bir haftada
Bide tok karnina elbette o kadar kilo almamissindir.... merakla bekliyorum kilonu

Listeden cikarsan artik gic kontrol etmezsin canım eminmisin ?
Ada'm çok sorunlarım var bir türlü duzelmiyor motive olamıyorum. Benim önce başka şeyleri yoluna koymam gerek saçma sapan insanlar la muhatap oluyorum. Günüm saçma sapan geçiyor. Size burda bir kısmını anlatabiliyorum. Tasininca birşeyleri yoluna koyup öyle gelirim böyle vicdan yapıyorum listede olunca

Anliyorum seni o zaman listeden ciksan bile bizimle kal emi... kontrol saglarsin

akşamı yoğurtla geçir canım daha kocaman 5 gün var halledersin ama dişini sık bu 5 gün hiç ama hiç cısa dokunmaaaaa
evet aynen dişimi sıkmam lazım ama belliki mezun olduktan kısa bir süre sonra yine buralara geleceğim eğer 60 olursam yine geleceğim zevk için kilo alacağım sırf sizi yalnız bırakmamak içim
Peki hiç açlık hissetmezsem yine de yoğurt yemelimiyim sence
bizim her pazar olduğu gibi lahmacun vardı klasik ... bu sefer tavuklu lahmacundu )
hiç denemedim tavuklusunu bir bayan var Antepli çok güzel lahmacun kuru dolma içli köfte yapıyor ona yaptıracağım yine bu sefer tavuklu isteyeceğim ama peynirli lahmacun yemiştim
akşam yemeği için dağ kebabı yiyeceğim. tabii sadece etlerini
hoşgeldinnnn Dağ kebabı da nedir hımm dağ keçisimi kesip yiyorsunuz gerçi keçi eti hiç yemedim nasıl acaba ama Erzurum’da dağlarda otlamış minik bir kuzu çevirmişlerdi böyle lezzetli et olamaz olağanüstüydü diyebilirim
Motive yerlerde dünde dikkat etmedim daha sistim. Listeden çıkmayı bile düşünüyorum. Berbat haldeyim
Yahu Asya dayak istiyorsun he ne güzel geçen hafta kilo verdin motive oldun İnan herkesin başka sorunu var az bi kendine gel

Bence yoğurdu yemelisin canim... ilerleyen saatlerde tokluk verir hemde yogurt = yağ yakarsin ))

Bugun ilk defa sabah yulaf ezmeli yumurta yaptim nasil guzel oldu nasil tok tuttu anlatamam ... yulaf ezmesi kilo aldirir mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…