Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım var evet herkesin ayrı ayrı. Ama inan anlatabildigim kadarını biliyorsunuz. Herşeyi yoluna koymam gerek. Saçma sapan insanlar ın içindeyim eşim ayrı cins. Adapte olamıyorum.

Canım var evet herkesin ayrı ayrı. Ama inan anlatabildigim kadarını biliyorsunuz. Herşeyi yoluna koymam gerek. Saçma sapan insanlar ın içindeyim eşim ayrı cins. Adapte olamıyorum.
Herşeyi yoluna koymayı düşün dur o sırada bir sürü kilo al gel benimde öyle takıntım var şu olsun bu olsun öyle başlayacağım rejime sonra baktım çok gecikiyorum baZı şeyler yoluna girmemişti ve ben Bi r şekilde başladım burası beni motive etti
Harekete geçmek için hayatımızda herşyin mükemmel olmasını beklersek hayallerimizden uzaklaşırız sorunların bir tarafa zayıflama sürecin r tarafa dursun biliyorum zor oluyor ama buradan iki gün bile kopsan listeden çıkma gevşekliğiyle beler olur düşün

Haklısın...sonuna kadar haklısın. Herşeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum. Ama kafam hiç rahat değil verdiğim bir kiloyu gri aldım. Dünde bugünde bozdum. Ee listede olunca vicdan yapıyorum olmuyor ne yapsam bilmiyorum hani diyorsun ya gurbette olmak zor diye ben kardeşlerimin yanında yalnızım gurbette gibiyim. Eşim ayrı. Bilmiyorum ya kafa patlatiyorum ama adapte olamadım

Banada verin kızlar bu tarifi
Ben bugun soyle yaptim 2 yk kasigi yulafi blendara attim ustune bir yumurta kirdim... 3 dk cirptim.. iyice ezildi yulaf.... tavayi cok az yagladim ustune yulafli yumurta döktüm pisirdim... cook lezzetli oldu ve cokk tok tuttu ekmek vs hic ihtiyac duymadim...
Gun icerisinde saat 16.00 a kadar hic acikmadim.....
Ara ogun olarak sadece 3 adet kuru erik yedim wc icin....onuda zorla yedim yani hic ac değildim

Kahvaltı 08:15
1 haş yumurta
2 yk tulum peynir+7 zeytin
Domates salatalık
3 kuru kayısı +1 ceviz

11:45 1 elma 1 çk tarçın 1 avuç çekirdek
13:50 2 parça cevizli pekmez sucuğu

Akşam 19:00
2 Adana kebap
Köz patlıcan salatası
2 şişe maden suyu

1 lt yeşil çay+soda+limon
2 lt su

Bugün menu
Sabah 10.20
2 yk yulafli omlet
1 parca peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik

Ara
3 adet kuru erik ( wc icin yedim )

Aksam 16.45
2 lahmacun
Boool yeşillik
1 sade soda

2 lt su içildi . LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk cardio yürüyüş yapildi
3 saat temizlik yapıldı....

2 parca cevizli pekmezli sucuk dışında guzel menu canim

Enn kısa zaman da denicem canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…