Canım var evet herkesin ayrı ayrı. Ama inan anlatabildigim kadarını biliyorsunuz. Herşeyi yoluna koymam gerek. Saçma sapan insanlar ın içindeyim eşim ayrı cins. Adapte olamıyorum.evet aynen dişimi sıkmam lazım ama belliki mezun olduktan kısa bir süre sonra yine buralara geleceğim eğer 60 olursam yine geleceğim zevk için kilo alacağım sırf sizi yalnız bırakmamak içim
Peki hiç açlık hissetmezsem yine de yoğurt yemelimiyim sence
hiç denemedim tavuklusunu bir bayan var Antepli çok güzel lahmacun kuru dolma içli köfte yapıyor ona yaptıracağım yine bu sefer tavuklu isteyeceğim ama peynirli lahmacun yemiştim
hoşgeldinnnnDağ kebabı da nedir hımm dağ keçisimi kesip yiyorsunuz gerçi keçi eti hiç yemedim nasıl acaba ama Erzurum’da dağlarda otlamış minik bir kuzu çevirmişlerdi böyle lezzetli et olamaz olağanüstüydü diyebilirim
Yahu Asya dayak istiyorsun he ne güzel geçen hafta kilo verdin motive oldun İnan herkesin başka sorunu var az bi kendine gel
Acıkmadıysam Boşu boşuna kalori almayım diyecektim ama içine zerdeçal atayımBence yoğurdu yemelisin canim... ilerleyen saatlerde tokluk verir hemde yogurt = yağ yakarsin))
Herşeyi yoluna koymayı düşün dur o sırada bir sürü kilo al gel benimde öyle takıntım var şu olsun bu olsun öyle başlayacağım rejime sonra baktım çok gecikiyorum baZı şeyler yoluna girmemişti ve ben Bi r şekilde başladım burası beni motive ettiCanım var evet herkesin ayrı ayrı. Ama inan anlatabildigim kadarını biliyorsunuz. Herşeyi yoluna koymam gerek. Saçma sapan insanlar ın içindeyim eşim ayrı cins. Adapte olamıyorum.
Haklısın...sonuna kadar haklısın. Herşeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum. Ama kafam hiç rahat değil verdiğim bir kiloyu gri aldım. Dünde bugünde bozdum. Ee listede olunca vicdan yapıyorum olmuyor ne yapsam bilmiyorum hani diyorsun ya gurbette olmak zor diye ben kardeşlerimin yanında yalnızım gurbette gibiyim. Eşim ayrı. Bilmiyorum ya kafa patlatiyorum ama adapte olamadımHerşeyi yoluna koymayı düşün dur o sırada bir sürü kilo al gel benimde öyle takıntım var şu olsun bu olsun öyle başlayacağım rejime sonra baktım çok gecikiyorum baZı şeyler yoluna girmemişti ve ben Bi r şekilde başladım burası beni motive etti
Harekete geçmek için hayatımızda herşyin mükemmel olmasını beklersek hayallerimizden uzaklaşırız sorunların bir tarafa zayıflama sürecin r tarafa dursun biliyorum zor oluyor ama buradan iki gün bile kopsan listeden çıkma gevşekliğiyle beler olur düşün
2 yk koydum canim... cok guzel oldu cok doyurucu oldu... arada aksamlari yaparim aksam ne pisirsem diye düşünüp duruyorum...ada81 3 4 yk daha fazla koyma yulafı abla biraz da karbonat ve süt at misss
Banada verin kızlar bu tarifiada81 3 4 yk daha fazla koyma yulafı abla biraz da karbonat ve süt at misss
Ben bugun soyle yaptim 2 yk kasigi yulafi blendara attim ustune bir yumurta kirdim... 3 dk cirptim.. iyice ezildi yulaf.... tavayi cok az yagladim ustune yulafli yumurta döktüm pisirdim... cook lezzetli oldu ve cokk tok tuttu ekmek vs hic ihtiyac duymadim...Banada verin kızlar bu tarifi
1 yumurta+3 yk yulaf+1 çimdik karbonat +1 yk süt iyice çırpılır az yağlı tavaya döküp üstünü kapat kısık ateşte pişir bu kadarBanada verin kızlar bu tarifi
Sutsuzde cok guzel oldu canim....ben sutu sevmiyorum1 yumurta+3 yk yulaf+1 çimdik karbonat +1 yk süt iyice çırpılır az yağlı tavaya döküp üstünü kapat kısık ateşte pişir bu kadar
Kahvaltı 08:15
1 haş yumurta
2 yk tulum peynir+7 zeytin
Domates salatalık
3 kuru kayısı +1 ceviz
11:45 1 elma 1 çk tarçın 1 avuç çekirdek
13:50 2 parça cevizli pekmez sucuğu
Akşam 19:00
2 Adana kebap
Köz patlıcan salatası
2 şişe maden suyu
1 lt yeşil çay+soda+limon
2 lt su
2 parca cevizli pekmezli sucuk dışında guzel menu canimKahvaltı 08:15
1 haş yumurta
2 yk tulum peynir+7 zeytin
Domates salatalık
3 kuru kayısı +1 ceviz
11:45 1 elma 1 çk tarçın 1 avuç çekirdek
13:50 2 parça cevizli pekmez sucuğu
Akşam 19:00
2 Adana kebap
Köz patlıcan salatası
2 şişe maden suyu
1 lt yeşil çay+soda+limon
2 lt su
Enn kısa zaman da denicem canım teşekkür ederimBen bugun soyle yaptim 2 yk kasigi yulafi blendara attim ustune bir yumurta kirdim... 3 dk cirptim.. iyice ezildi yulaf.... tavayi cok az yagladim ustune yulafli yumurta döktüm pisirdim... cook lezzetli oldu ve cokk tok tuttu ekmek vs hic ihtiyac duymadim...
Gun icerisinde saat 16.00 a kadar hic acikmadim.....
Ara ogun olarak sadece 3 adet kuru erik yedim wc icin....onuda zorla yedim yani hic ac değildim
onu da krize girince ağzıma attım tezgahta duruyordu2 parca cevizli pekmezli sucuk dışında guzel menu canim
onu da krize girince ağzıma attım tezgahta duruyordu
Kendimi aşırı tok ve şiş hissediyorum
İçimden bi ses yarın tartıda 76 kilo çıkacaksın diyo
Yok canim icindeki seseonu da krize girince ağzıma attım tezgahta duruyordu
Kendimi aşırı tok ve şiş hissediyorum
İçimden bi ses yarın tartıda 76 kilo çıkacaksın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?