Hoşgeldin canımherkese selam arkadaşlar, bol motivasyon ve başarılar diliyorum hepimize
Kullanıcı Adı : melswonderland
Mesleginiz: Satın Alma Uzmanı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar (Evlilik hazırlığında)
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 167
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hiçbir zaman çok zayıf olmadım. Bir dönem kendi çabamla 12 kilo verdim. Daha sağlıklı ve daha mutlu hissettiğim çok güzel bir dönemdi ancak uzun sürmedi. 8 aylık bir iş arama sürecim oldu. Bu dönemde uyku ve yeme bozukluğu yaşadım. Evdeki herkes uyuduğunda kendimi mutfakta buldum hep. Tüm bunların yanında PCOS'luyum. Bu dönemde 73 kiloya çıktım. Şuan 71 kiloyum. 10 gündür ekmek tüketmeyip bol su içiyorum bu sayede 2 kg verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynalara mutsuz bakmamak, beğendiğim bir şeyden bedenime uymaması ya da kilo nedeniyle yakışmaması yüzünden vazgeçmek zorunda kalmamak, zarif bir gelin olmak ve daha sağlıklı yaşamak.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Ada81 arkadaşımın yardımsever-canayakın davranışlarının etkisi büyük olmakla birlikte 13 uğurlu sayım
Hafta sonu köyde ydım canım net cekmıyor orda fazla giremedim o yüzden
Haklısın...sonuna kadar haklısın. Herşeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum. Ama kafam hiç rahat değil verdiğim bir kiloyu gri aldım. Dünde bugünde bozdum. Ee listede olunca vicdan yapıyorum olmuyor ne yapsam bilmiyorum hani diyorsun ya gurbette olmak zor diye ben kardeşlerimin yanında yalnızım gurbette gibiyim. Eşim ayrı. Bilmiyorum ya kafa patlatiyorum ama adapte olamadım
Hosgeldin canım , tek başına motivasyon yakalamak zor gerçekten tabii katil aramiza hergun menülerini paylaş yorumlayalim..ada81
LAydLiNe
Kızlar 3.takım açılana kadar beni free listeye alır mısınız buraya menü paylaşırsam belki kendime hakim olmayı başarırım yoksa çok zor olcak başlamam şimdiden hamilelikde almadığım kiloyu aldım belki listeye de girmek isterim bilmiyorum dedim ya biyerden başlamam lazım tek başıma zor dahada şişmeden başlamalıyım
Canım geçen sefer emziriyordun sen.metabolizman daha hızlıydı. Ben de emziriyorum karnım guruldaya guruldaya sabahlıyorum. Aşure yiyene kadar hiç kaçamak yapmadım. Artı gelmek çok saçma. Bu uymadı sana listeni değiştirelim demiyor bana. Aynı programla X 3 kilo verdi Y 4 kilo verdi dedi. Sağolun dedim bu çok iyi oldu iyice başarısız hissettim kendimi. Benim X ten Y den farkım olmalı 4 çocuk var gece uyku yok. Bebeği en küçük olan benim. Çok sinirlendim sabah sabahtamam 2 kilo vermeyeyim haftada ama 2 haftadır eksiye geçemedim
Yeşil çay içince acıkan var mı
Şu an içim sıyrılıyor
iki ana öğün bir minik ara yaptım canım porsiyonlarımı özellikle akşamları kaşık hesabı yaptımama ben çook spor yaptım benim metabolizma çok yavaş benim yaptığım sporu başkası yapsa çoktan 56 olmuştu
Motive yerlerde dünde dikkat etmedim daha sistim. Listeden çıkmayı bile düşünüyorum. Berbat haldeyim
Ben köftelerin ve hurmaların çok geldiğini düşünüyorum bakalım bu hafta kendi çapımda deneyeceğim. Ramazanda oruç tutmak için diyetisyenle anlaştım. O zaman daha kolay olacak inşallah herşey.Bu işte bir sıkıntı var ama ben de çözemedim. Ayrıca çok az yiyorsun bence. Sadece abur cubur tatlıyı bıraktığın için bile kilo vermelisin. İlginç bir durum
Bugun ilk defa sabah yulaf ezmeli yumurta yaptim nasil guzel oldu nasil tok tuttu anlatamam ... yulaf ezmesi kilo aldirir mi ???
Dukandaki yulaf kepeğiAldırmaz canım hatta dukan amca çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?