Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım

Sacma sapan Beslwndım ama yazayım

10.00 biraz sucuklu yumurta suzme peynir pişmiş biber 1 tk tahin pekmez,

14. 00 5 kaşık makarna 1 cıkolata 1 muzlu gofret

Baska da bısey yemedım akşam

Su cok cok azdı
Evde olmayınca diyet olmuyor

Şimdi menğ yazacağım ama sağlıksız demeyin Çünkü acıkmadım yesem kusarım inanın menüm
Sabah 9 buçuk
1 yumurta biraz sucuk, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, bir parça peynir

Akşam 3
Kısır yaklaşık 6 kaşık, 120 gr ton balığı
2ltsu

ada81
LAydLiNe
Kızlar 3.takım açılana kadar beni free listeye alır mısınız buraya menü paylaşırsam belki kendime hakim olmayı başarırım yoksa çok zor olcak başlamam şimdiden hamilelikde almadığım kiloyu aldım belki listeye de girmek isterim bilmiyorum dedim ya biyerden başlamam lazım tek başıma zor dahada şişmeden başlamalıyım

Hosgeldin canım , tek başına motivasyon yakalamak zor gerçekten tabii katil aramiza hergun menülerini paylaş yorumlayalim..

Herkese iyi aksamlar bu gün kuzenimizin yemekli bebek mevlid-i var idi ve sabah guzel kahvalti yapmistim yulaf kepekli sütlü yumurta birazda yagsiz biberli domatesli lor li kekikli menemen yapmistim ekmeksiz onu yemistim fakat mevlid icin gidinxe lahmacun yedim mecburen acliktan bayilacaktim yoksa. Ama aksam uzeri 4 gibi yedigim ixin aksam domates salatalik yedim söğüş dogradim. Ananaslo acai li yesil cay almıştım 1 buyuk kupa cay ictim. Suçluluk tavan yaoti sabah da 71.5 gelmistim tartida hatta gobek attim sevincten. Yürüyüş bu gunn spor olarak yapamadim fakat mevlidde bol bol çalıştım. Eve gelince ip atladim 3 tur 50 ser kez. Sabah 6 da yürüyüş yaparim ins yine. Herkese iyi geceler.

Kullanıcı Adı : Poomcik
Mesleginiz: Özel bir kurumda öğretmen
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: Çanakkale
Boyunuz : 168
Kilonuz: 80
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : 17 yaşıma kadar çok kilolu bir gençtim. 18 yaşımda ise 81 kiloyu görünce kendimi durdurmanın vakti gelmişti. İki yıl boyunca düzenli beslenip 62 kiloya kadar düşmüştüm. Ancak daha sonra yaşam tarzımın değişmesi ile gece geç saatte yemekler yemeye ve paketlenmiş gıdalara verdim kendimi ve iki yıla kalmadı yine yavaş yavaş almaya başladım kilolarımı. Şu an 26 yaşındayım ve 80 kiloyum.
En son tartıldığım tarih : 21.04.2019
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kilo vermekten ziyade yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum. Daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Buna orantılı olarak da fit bir görüntüm olsun istiyorum. Bunların yanında eski zayıf olduğum zamanlarımı özledim ve istediğim kıyafeti rahatça giyebilmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? :
Ortamı çok güzelmiş dediler.

iyi geceler. Sabah 4yk yulaf ve 1su bardağına süt (light) ile yulaf lapası yedim. Öğlen evde olamadığım için ve etrafımda sağlıklı herhangi bir besin olmadığı için proteinli laktozsuz yoğurt ve karabuğdaylı grissini yedim. Akşam ise tam tahıllı iki dilim ekmek üzerine avakado sosu ve salata yedim. Ara öğünlerde genellikle meyve ve iki tane kayısı/ceviz yiyorum. Her sabah mutlaka bir bardak limonlu su, her akşam da bir bardak yeşil çay tüketiyorum. Çalıştığım günler öğlenleri bir fincan siyah kahve. Her gün min. 2lt su içiyorum. Hareketsiz bir insan olduğum için kalori hesabını yapıp normalde almam gereken kaloriden 200kalori daha azını tutturmaya çalışıyorum.

Bu işte bir sıkıntı var ama ben de çözemedim. Ayrıca çok az yiyorsun bence. Sadece abur cubur tatlıyı bıraktığın için bile kilo vermelisin. İlginç bir durum

Orası kesin. Ben senin gibi spor yapsam sadece bir ayda manken gibi olurum. Ama bence artık metabolizman da düzelmeye başladı. Korumaya geçmeni sabırsızlıkla bekliyorum.

Motive yerlerde dünde dikkat etmedim daha sistim. Listeden çıkmayı bile düşünüyorum. Berbat haldeyim

En ufak bozuntu da hemen listeden çıkmayı düşünüyorum diyorsun. Listeden çıkarsan nolursun biliyorsun demi? Bir daha duymayacağım senden bu sözü anlaştık mı? Bu hafta çok güzel kilo verdin. Hiç mi motive etmedi bu seni?

Bu işte bir sıkıntı var ama ben de çözemedim. Ayrıca çok az yiyorsun bence. Sadece abur cubur tatlıyı bıraktığın için bile kilo vermelisin. İlginç bir durum
Ben köftelerin ve hurmaların çok geldiğini düşünüyorum bakalım bu hafta kendi çapımda deneyeceğim. Ramazanda oruç tutmak için diyetisyenle anlaştım. O zaman daha kolay olacak inşallah herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…