Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gel tabii ki canım. Bir şekilde kontrol sağlamazsak gidiyor kilolar sonra durduramıyoruz kendimizi.

Lahmacun yiyebilirsin canım sıkıntı yok. Ama miktarı iki taneyi geçmemeli. Suçluluk duymana gerek yok bence.

Bu işte bir sıkıntı var ama ben de çözemedim. Ayrıca çok az yiyorsun bence. Sadece abur cubur tatlıyı bıraktığın için bile kilo vermelisin. İlginç bir durum

Hareketsiz diyerek zaten işin püf noktasını kendin söylemişsin. Hayatımızda hareket şart olmazsa olmuyor. Yediklerimizle hareketlerimizi dengelemeliyiz ama kilo verme sürecinde hareket olmadan olmuyor. Senin şuan uyguladığın yöntem koruma dönemine geçtiğin zaman yapman gereken bir yöntem. O yüzden hayatını biraz hareketlendirmelisin.

Ben köftelerin ve hurmaların çok geldiğini düşünüyorum bakalım bu hafta kendi çapımda deneyeceğim. Ramazanda oruç tutmak için diyetisyenle anlaştım. O zaman daha kolay olacak inşallah herşey.

Hadi bakalım inşallah bu kez olur. Aslında sen bu işi biliyorsun diyetisyene de gerek olmadığını düşünüyorum ama tabii ki yine de sen en iyisini bilirsin kendin için

Kızlar hoş geldiniz aramıza. Ben Ebru. İnşallah burada bizimle birlikte hedefinize en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız. @ada81 cim zaten size güzel tavsiyelerde bulunmuş. Motivasyon için bol paylaşım şart. O yüzden mümkün olduğunca takımda olursanız hepimiz için çok iyi olur

Bunu bana mı yazdın aslında canım. Bana yazdığın kendi mesajını alıntılamışsın. Ben de hareketsizsem 4 çocukla yani

iyi geceler kızlar, sabah 1 muz 1 bardak laktozsuz süt ve 2 ceviz içi yedim. öğlen çiğköfte dürüm yedim akşam ise dağ kebabı (içinde patates vs oluyor yalnızca etlerini) ve 1 kase yoğurt yedim. Su hedefim 1.5 lt de kaldı umarım yarın daha motive bir gün olur

Gel tabii ki canım. Bir şekilde kontrol sağlamazsak gidiyor kilolar sonra durduramıyoruz kendimizi.
Aynen canım bide bana bebek için misafir geliyo ikramlaar falan bide atık canımın çektiğiçeşit şeyleri yapıyom hızla büyüyo göbüş yarın menümü yazarım
Buraya yazarken utanmamak için yemem en azından

Kullanıcı Adı : sleepy angel
İsim (İsteğe Bağlı ):gülcan
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız 27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:manisa alaşehir
Boyunuz :1.58
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :hamilelik aşerme adı altında hominigırtlak yememden dolayı kilo aldım tadımlık falan değil doyumkukdan da fazla yedim çok pişmanım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çocuklarımla ilerde büyüdüklerinde gururla dolaşabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 3. Takımdaydım geçen sene 10kiloya yakın verdim sonra hamilelik nedeniyle ara verdim

Canim menulerini saatli bir sekilde alt alta yazarsan daha iyi olur bizlerin menulerinden ornek alabilirsin

Tekrar hosgeldin canim keyifle kilo vermeler.insallah hep birlikte hedefimize ulaşırız..

Hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…