ada81
LAydLiNe
Kızlar 3.takım açılana kadar beni free listeye alır mısınız buraya menü paylaşırsam belki kendime hakim olmayı başarırım yoksa çok zor olcak başlamam şimdiden hamilelikde almadığım kiloyu aldım belki listeye de girmek isterim bilmiyorum dedim ya biyerden başlamam lazım tek başıma zor dahada şişmeden başlamalıyım
Herkese iyi aksamlar bu gün kuzenimizin yemekli bebek mevlid-i var idi ve sabah guzel kahvalti yapmistim yulaf kepekli sütlü yumurta birazda yagsiz biberli domatesli lor li kekikli menemen yapmistim ekmeksiz onu yemistim fakat mevlid icin gidinxe lahmacun yedim mecburen acliktan bayilacaktim yoksa. Ama aksam uzeri 4 gibi yedigim ixin aksam domates salatalik yedim söğüş dogradim. Ananaslo acai li yesil cay almıştım 1 buyuk kupa cay ictim. Suçluluk tavan yaoti sabah da 71.5 gelmistim tartida hatta gobek attim sevincten. Yürüyüş bu gunn spor olarak yapamadim fakat mevlidde bol bol çalıştım. Eve gelince ip atladim 3 tur 50 ser kez. Sabah 6 da yürüyüş yaparim ins yine. Herkese iyi geceler.
Bu işte bir sıkıntı var ama ben de çözemedim. Ayrıca çok az yiyorsun bence. Sadece abur cubur tatlıyı bıraktığın için bile kilo vermelisin. İlginç bir durum
Ben köftelerin ve hurmaların çok geldiğini düşünüyorum bakalım bu hafta kendi çapımda deneyeceğim. Ramazanda oruç tutmak için diyetisyenle anlaştım. O zaman daha kolay olacak inşallah herşey.
herkese selam arkadaşlar, bol motivasyon ve başarılar diliyorum hepimize
Kullanıcı Adı : melswonderland
Mesleginiz: Satın Alma Uzmanı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar (Evlilik hazırlığında)
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz : 167
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hiçbir zaman çok zayıf olmadım. Bir dönem kendi çabamla 12 kilo verdim. Daha sağlıklı ve daha mutlu hissettiğim çok güzel bir dönemdi ancak uzun sürmedi. 8 aylık bir iş arama sürecim oldu. Bu dönemde uyku ve yeme bozukluğu yaşadım. Evdeki herkes uyuduğunda kendimi mutfakta buldum hep. Tüm bunların yanında PCOS'luyum. Bu dönemde 73 kiloya çıktım. Şuan 71 kiloyum. 10 gündür ekmek tüketmeyip bol su içiyorum bu sayede 2 kg verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynalara mutsuz bakmamak, beğendiğim bir şeyden bedenime uymaması ya da kilo nedeniyle yakışmaması yüzünden vazgeçmek zorunda kalmamak, zarif bir gelin olmak ve daha sağlıklı yaşamak.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Ada81 arkadaşımın yardımsever-canayakın davranışlarının etkisi büyük olmakla birlikte 13 uğurlu sayım
Kullanıcı Adı : Poomcik
Mesleginiz: Özel bir kurumda öğretmen
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: Çanakkale
Boyunuz : 168
Kilonuz: 80
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : 17 yaşıma kadar çok kilolu bir gençtim. 18 yaşımda ise 81 kiloyu görünce kendimi durdurmanın vakti gelmişti. İki yıl boyunca düzenli beslenip 62 kiloya kadar düşmüştüm. Ancak daha sonra yaşam tarzımın değişmesi ile gece geç saatte yemekler yemeye ve paketlenmiş gıdalara verdim kendimi ve iki yıla kalmadı yine yavaş yavaş almaya başladım kilolarımı. Şu an 26 yaşındayım ve 80 kiloyum.
En son tartıldığım tarih : 21.04.2019
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kilo vermekten ziyade yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum. Daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Buna orantılı olarak da fit bir görüntüm olsun istiyorum. Bunların yanında eski zayıf olduğum zamanlarımı özledim ve istediğim kıyafeti rahatça giyebilmek istiyorum
Neden 13. Takım? : Ortamı çok güzelmiş dediler.
Bunu bana mı yazdın aslında canım. Bana yazdığın kendi mesajını alıntılamışsın. Ben de hareketsizsem 4 çocukla yaniHareketsiz diyerek zaten işin püf noktasını kendin söylemişsin. Hayatımızda hareket şart olmazsa olmuyor. Yediklerimizle hareketlerimizi dengelemeliyiz ama kilo verme sürecinde hareket olmadan olmuyor. Senin şuan uyguladığın yöntem koruma dönemine geçtiğin zaman yapman gereken bir yöntem. O yüzden hayatını biraz hareketlendirmelisin.
Aynen canım bide bana bebek için misafir geliyo ikramlaar falan bide atık canımın çektiğiçeşit şeyleri yapıyom hızla büyüyo göbüş yarın menümü yazarımGel tabii ki canım. Bir şekilde kontrol sağlamazsak gidiyor kilolar sonra durduramıyoruz kendimizi.
Canim menulerini saatli bir sekilde alt alta yazarsan daha iyi olur bizlerin menulerinden ornek alabilirsiniyi geceler kızlar, sabah 1 muz 1 bardak laktozsuz süt ve 2 ceviz içi yedim. öğlen çiğköfte dürüm yedimakşam ise dağ kebabı (içinde patates vs oluyor yalnızca etlerini) ve 1 kase yoğurt yedim. Su hedefim 1.5 lt de kaldı umarım yarın daha motive bir gün olur
Tekrar hosgeldin canim keyifle kilo vermeler.insallah hep birlikte hedefimize ulaşırız..Kullanıcı Adı :sleepy angel
İsim (İsteğe Bağlı ):gülcan
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız 27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:manisa alaşehir
Boyunuz :1.58
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :hamilelik aşerme adı altında hominigırtlak yememden dolayı kilo aldım tadımlık falan değil doyumkukdan da fazla yedim çok pişmanım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çocuklarımla ilerde büyüdüklerinde gururla dolaşabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 3. Takımdaydım geçen sene 10kiloya yakın verdim sonra hamilelik nedeniyle ara verdim
Yaparsın sen güveniyorum sanaGünaydın kızlar
Cuma günü 53,8
Pazartesi 54,6 +800
Tabi artıyım. yedim pastaları hak ettim ama Cuma’ya kadar kendime ve size söz veriyorum yemeyeceğim
Kullanıcı Adı : Poomcik
Mesleginiz: Özel bir kurumda öğretmen
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: Çanakkale
Boyunuz : 168
Kilonuz: 80
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : 17 yaşıma kadar çok kilolu bir gençtim. 18 yaşımda ise 81 kiloyu görünce kendimi durdurmanın vakti gelmişti. İki yıl boyunca düzenli beslenip 62 kiloya kadar düşmüştüm. Ancak daha sonra yaşam tarzımın değişmesi ile gece geç saatte yemekler yemeye ve paketlenmiş gıdalara verdim kendimi ve iki yıla kalmadı yine yavaş yavaş almaya başladım kilolarımı. Şu an 26 yaşındayım ve 80 kiloyum.
En son tartıldığım tarih : 21.04.2019
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kilo vermekten ziyade yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum. Daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Buna orantılı olarak da fit bir görüntüm olsun istiyorum. Bunların yanında eski zayıf olduğum zamanlarımı özledim ve istediğim kıyafeti rahatça giyebilmek istiyorum
Neden 13. Takım? : Ortamı çok güzelmiş dediler.
Kullanıcı Adı :sleepy angel
İsim (İsteğe Bağlı ):gülcan
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız 27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:manisa alaşehir
Boyunuz :1.58
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :hamilelik aşerme adı altında hominigırtlak yememden dolayı kilo aldım tadımlık falan değil doyumkukdan da fazla yedim çok pişmanım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çocuklarımla ilerde büyüdüklerinde gururla dolaşabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 3. Takımdaydım geçen sene 10kiloya yakın verdim sonra hamilelik nedeniyle ara verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?