Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar olsun hayırlı güzel haftalar olsun inş.
dün 71,5 ile haftayı bitiren ben bu sabah 71,8 ile güne başladım eee dün yediğim lahmacunlardan sonra 72 yi geçer diye bekliyordum.
güne 2 bardakdan fazla su içerek başladım
şuanda hazırlıyorum kahvaltım:
1 yumurta haşlanmış
1 yumurtanın beyazı
domates salatlık nanane maydanoz yeşil biber.

dün ki koşmaca yprgunlukj sonrası
bu gün spor için uyanamadım ama erken çıkıp akşam üzeri yapacağım sporumu .
şimdi kahvaltıdan sonra beyaz kan bağışı yapmaya gideceğim gelince buralardayım canlar.

Dünki menümü de yazayım bütün gün dışardaydım biraz saçma bir menü oldu.

28 Nisan

Kahvaltı 09.15
1 yağda yumurta
4 yk lor
5 zeytin
1 d tahıllı ekmek

13.00
4-5 kaşık tavuklu pilav (mevlid pilavı)

15.00 (lokantada)
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
2 çatal patates kızartması
2 çatal pilav
2 d ekmek

18.00 (düğün yemeği)
5 köfte
1 d kızarmış ekmek
2 bardak ayran
1 kase sütlaç

2,5lt su
4bine yakın adım atmışım

Günaydınlar

Kilo bildirimi de yapayım.

Cuma = 83,4
Güncel = 83,9 (ödemim var sanırım sabah yüzüklerimi zor taktım)

HoşgediniZ aramıza

Günaydın kızlar. Üç gündür yine çok hastayım, bahar alerjim var, bu sene çok kötü oldum. Her tarafım şişti, gözlerimi açamıyorum, bütün gün kafamı kaldıramadan yatıyorum. Küçük kızım da sürekli öksürüyor, gece uykusu yok üç gecedir. Sanırım onun da alerjik bir durumu var. Bugün doktora gideceğiz.

Çok geçmiş olsun canım
İbrahim saraçoğlu Bahar alerjisi için tere tavsiye ediyo birer tutam yenecekmiş okuyup denesene belki rahatlarsın

Kızlar ben dün 73 gelmiştim. Bu gün 73,4 geldim. Tartıda sorun var galiba diye pilini çıkardım taktım o sırada fark ettim ki tartının ayağındaki lastik çıkmış acaba onla mı alakalı ki ama elime 2 litrelik su şişesi aldım çıktım 75,4 geldim. Kafayı yicem yediğim içtiğim ortada neden gitmiyor

Tamam canım, hiç aklıma gelmedi daha önce İbrahim Saraçoğlu. Bana nazar mı değdi ne, ne güzel istikrarlı gidiyordum.
https://www.profsaracoglu.com/saman-nezlesi-bahar-alerjisi

Evet canım, o lastik ile dengeli duruyor baskül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…