- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
HoşgediniZ aramızaKullanıcı Adı : @Uykucu melek
İsim (İsteğe Bağlı ):gülcan
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız 27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:manisa alaşehir
Boyunuz :1.58
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :hamilelik aşerme adı altında hominigırtlak yememden dolayı kilo aldım tadımlık falan değil doyumkukdan da fazla yedim çok pişmanım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çocuklarımla ilerde büyüdüklerinde gururla dolaşabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 3. Takımdaydım geçen sene 10kiloya yakın verdim sonra hamilelik nedeniyle ara verdim
Canım şuan yataktan kalkacak halim yok, biraz toparlanayım telafi edeceğim.Bugün ben
@asya_01
Akkat
@papatya1994
madamhd
@MrsParanoid
@merryangel
@zambak86
LAydLiNe
Yürüyüş veya Leslie cardio gibi sizi 1 saat yoracak spor bekliyorum yaptım diye etiketleyin beni + vereceğim
En az 3 artı yapan bu haftayı kurtarmış olur
Artısı az olanı devamlı tahrik edeceğim ona göre
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Üç gündür yine çok hastayım, bahar alerjim var, bu sene çok kötü oldum. Her tarafım şişti, gözlerimi açamıyorum, bütün gün kafamı kaldıramadan yatıyorum. Küçük kızım da sürekli öksürüyor, gece uykusu yok üç gecedir. Sanırım onun da alerjik bir durumu var. Bugün doktora gideceğiz.
Tamam canım, hiç aklıma gelmedi daha önce İbrahim Saraçoğlu. Bana nazar mı değdi ne, ne güzel istikrarlı gidiyordum.Çok geçmiş olsun canım
İbrahim saraçoğlu Bahar alerjisi için tere tavsiye ediyo birer tutam yenecekmiş okuyup denesene belki rahatlarsın
Ayy sonuca mutluyum nedenseCuma :70.4
Pazartesi: 70.8
Fark:0.4
https://www.profsaracoglu.com/saman-nezlesi-bahar-alerjisiTamam canım, hiç aklıma gelmedi daha önce İbrahim Saraçoğlu. Bana nazar mı değdi ne, ne güzel istikrarlı gidiyordum.
Evet canım, o lastik ile dengeli duruyor baskül.Kızlar ben dün 73 gelmiştim. Bu gün 73,4 geldim. Tartıda sorun var galiba diye pilini çıkardım taktım o sırada fark ettim ki tartının ayağındaki lastik çıkmışacaba onla mı alakalı ki ama elime 2 litrelik su şişesi aldım çıktım 75,4 geldim. Kafayı yicem yediğim içtiğim ortada neden gitmiyor
Ama evin her yerinde aynı çıkıyorum. Bilmiyorum bakalım yaa bi de komşuya çıkayım tartılmayaEvet canım, o lastik ile dengeli duruyor baskül.
Saol canım, uygulayacağım.https://www.profsaracoglu.com/saman-nezlesi-bahar-alerjisi
Alerjiye Karşı Direnç Nasıl Kazanılır? | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğlu
Alerjiye karşı direnç sağlanmasında Prof.Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun beyaz lahana kürü, ısırgan, keçiboynuzu ya da çekirdekli siyah kuru üzüm kürü yardımcı ve destekleyici olarak önerilmektedir.www.profsaracoglu.com
Tere dedim onu aradım ama o bronşları açar diyor sanırım yanlış hatırladım kusura bakma canım , attığım linkler doğru olanSaol canım, uygulayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?