Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaparsın sen güveniyorum sana
teşekkür ederim desteğin için
27 beden kot pantolon kaç bedene denk geliyor?
bence 36 ben 27 giyiyorum ve 36 giyiyorum aynı zamanda
Gunaydın kızlar

Cumayla aynıyım sabıtım ben 66.7
sana artı verdim tarlada çalıştığın için canım ırgatlık ağır iş köye gitmiştim bende yapmıştım güneş sıcak :) ama çok keyifli bir de topraktan solucanlar çıkmasa
ne güEl böyle işlerde gönüllü olman canı gönülden tebrik ederim seni sporu yap beni etiketle lütfen Elifciğim
tmm sen raporlusun iyileşince fazladan spor yaparsın hastasın diye yemeni içmeni salma :) çok geçmiş olsun
Bence birden gidecek senin kilon tartıdan sa bilemiyorum ama bu kadar dikkat ediyorsun keşke birkaç gün erken uyumaya çalışsan çok faydasını göreceksin

Yahu arkadaş sen yeni gelmedin mi ne zamandır diyet yapıyorsun :) geçen hafta kaç kg verdin :) bunlar önemli tabi
şubattan beri diyet yapıyorum 78-79 aradı idim şuanda 71,8 im geçmişte 27 kilo vermişliğim var hatta izin varsa yüzümü kapatıp öncesi sonrası fotomu atabilrim :) hırslıyımdır

şubattan beri diyet yapıyorum 78-79 aradı idim şuanda 71,8 im geçmişte 27 kilo vermişliğim var hatta izin varsa yüzümü kapatıp öncesi sonrası fotomu atabilrim :) hırslıyımdır
Hırs benim göbek adım :)
Fena taşa denk geldin beni bilirler yeahhh yettim garii açılın

yukarıdakı resimde -25 idim . ve hayatımda ilk kez tayt giyip çizme giymiştim. bacaklar tontiş olunca her botu çizmeyide giyemiyorum fermuar birleşmiyor.

Tamam o zaman şöyle birşey yapalım
Kızlar ciddiyim Cuma günü en çok kilo verene ben Buradan makyaj malzemesi göndereceğim ihtiyacınızı bir ürün olmak üzere söyleyin marka bende saklı kalsın yada çok çok istediğiniz birşey olursa söyleyin Burada daha ucuz olabilir söz göndereceğim benden kaptan olsa ohoo her hafta r kampanya yapar birinci yaparım siZi :)))

Kaçtın kaç oldun süper bir fark gözlerim kamaştı 👁👁👁

başlangıç 91 toplam 27 vermiştim fakat bu resimde henüz 25 vermiştim sanırım. 4 yıl geçti üzerinden sonrasında hamile kaldım ki verdiğim kilolar sayesinde mucize olarak gebe kaldım. sonrası 24 ay emzrime süresinde yedim yedim ve aldım :)

Ne güzel ama bir bebek süprizi gelmiş çifte mutluluk desene çocuk defterini kapattın mı peki

Bugun arkadaslarla disarda kahve icmeyi planladik .... simdi evi toparlayip hazirlanacam ara ara gelirim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…