teşekkür ederim desteğin içinYaparsın sen güveniyorum sana
bence 36 ben 27 giyiyorum ve 36 giyiyorum aynı zamanda27 beden kot pantolon kaç bedene denk geliyor?
sana artı verdim tarlada çalıştığın için canım ırgatlık ağır iş köye gitmiştim bende yapmıştım güneş sıcak :) ama çok keyifli bir de topraktan solucanlar çıkmasaGunaydın kızlar
Cumayla aynıyım sabıtım ben 66.7
ne güEl böyle işlerde gönüllü olman canı gönülden tebrik ederim seni sporu yap beni etiketle lütfen Elifciğimgünaydınlar olsun hayırlı güzel haftalar olsun inş.
dün 71,5 ile haftayı bitiren ben bu sabah 71,8 ile güne başladım eee dün yediğim lahmacunlardan sonra 72 yi geçer diye bekliyordum.
güne 2 bardakdan fazla su içerek başladım
şuanda hazırlıyorum kahvaltım:
1 yumurta haşlanmış
1 yumurtanın beyazı
domates salatlık nanane maydanoz yeşil biber.
dün ki koşmaca yprgunlukj sonrası
bu gün spor için uyanamadım ama erken çıkıp akşam üzeri yapacağım sporumu .
şimdi kahvaltıdan sonra beyaz kan bağışı yapmaya gideceğim gelince buralardayım canlar.
tmm sen raporlusun iyileşince fazladan spor yaparsın hastasın diye yemeni içmeni salma :) çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Üç gündür yine çok hastayım, bahar alerjim var, bu sene çok kötü oldum. Her tarafım şişti, gözlerimi açamıyorum, bütün gün kafamı kaldıramadan yatıyorum. Küçük kızım da sürekli öksürüyor, gece uykusu yok üç gecedir. Sanırım onun da alerjik bir durumu var. Bugün doktora gideceğiz.
Bence birden gidecek senin kilon tartıdan sa bilemiyorum ama bu kadar dikkat ediyorsun keşke birkaç gün erken uyumaya çalışsan çok faydasını göreceksinKızlar ben dün 73 gelmiştim. Bu gün 73,4 geldim. Tartıda sorun var galiba diye pilini çıkardım taktım o sırada fark ettim ki tartının ayağındaki lastik çıkmışacaba onla mı alakalı ki ama elime 2 litrelik su şişesi aldım çıktım 75,4 geldim. Kafayı yicem yediğim içtiğim ortada neden gitmiyor
baaak pişman olursun 1 değil 2 kilo veririrm sonraEksi gelen kimse yok mu alnından öpeceğim bu hafta 1 kg ve üstü verene makyaj malzemesi göndereceğim haydi bakalım rekabet kızışsın biraz
Yahu arkadaş sen yeni gelmedin mi ne zamandır diyet yapıyorsun :) geçen hafta kaç kg verdin :) bunlar önemli tabibaaak pişman olursun 1 değil 2 kilo veririrm sonra
şubattan beri diyet yapıyorum 78-79 aradı idim şuanda 71,8 im geçmişte 27 kilo vermişliğim var hatta izin varsa yüzümü kapatıp öncesi sonrası fotomu atabilrim :) hırslıyımdırYahu arkadaş sen yeni gelmedin mi ne zamandır diyet yapıyorsun :) geçen hafta kaç kg verdin :) bunlar önemli tabi
Hırs benim göbek adım :)şubattan beri diyet yapıyorum 78-79 aradı idim şuanda 71,8 im geçmişte 27 kilo vermişliğim var hatta izin varsa yüzümü kapatıp öncesi sonrası fotomu atabilrim :) hırslıyımdır
Kaçtın kaç oldun süper bir fark gözlerim kamaştıyukarıdakı resimde -25 idim . ve hayatımda ilk kez tayt giyip çizme giymiştim. bacaklar tontiş olunca her botu çizmeyide giyemiyorum fermuar birleşmiyor.
Kaçtın kaç oldun süper bir fark gözlerim kamaştı👁👁👁
Ne güzel ama bir bebek süprizi gelmiş çifte mutluluk desene çocuk defterini kapattın mı pekibaşlangıç 91 toplam 27 vermiştim fakat bu resimde henüz 25 vermiştim sanırım. 4 yıl geçti üzerinden sonrasında hamile kaldım ki verdiğim kilolar sayesinde mucize olarak gebe kaldım. sonrası 24 ay emzrime süresinde yedim yedim ve aldım :)
Ooo çok havalı tebrik ediyorum gel öpeceğim seni
Sağol canim evrene msj gönder sende ise yariyorOoo çok havalı tebrik ediyorum gel öpeceğim seni
Nasil olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?