Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neyse işi ciddiye döküyorum
Bu hafta mı yapalım haftaya mı oylayalım
İçimden geldi en çok kilo verene buradan makyaj malEmesi gibi birşey göndereceğim adresine kargo ücreti de benden olsun haydi
Bu hafta mı öbür hafta mı herkesi etiketlemek isterim ama işim var şimdi benim adıma kim yapar bu işi

Gönül bizi discoya götür

Sende coook eski adayi görüyorum... bende oyleydim cildirirdim ac kalirdim spor yapardim tartida fazla cikardim... endokrin uzmanina kadar gittim yok biseyin dediler.....nasil oldu anlamadim bu sefer gidiyor kilo bende saskinim...belki biraz zaman vermek lazim...

Ya ne yapın ne edin beni 53 yapı. Arkadaş yaa çok uzadı bir aydır bir ileri bi geri gidiyorum
Gonul gel cumaya kadar bir catal bile cis yok yapalim... veeee hergün 1 saat spor yapilacak daha fazlasida yapilabilir.. birbirimizi takip edelim varmisin ? Yanliz cis yiyen olursa affedilmeyecek haberin ola

Geçmiş olsun canım

Gonul gel cumaya kadar bir catal bile cis yok yapalim... veeee hergün 1 saat spor yapilacak daha fazlasida yapilabilir.. birbirimizi takip edelim varmisin ? Yanliz cis yiyen olursa affedilmeyecek haberin ola
Tamam arkadaşım hiç CIs yok spor okey

Tartı dengesiz durunca saçma sonuçlar gösteriyor. Dün bana 81 gösterdi (gerçek olaydı iyiydi)

Kilo bildirimi yapiyorum )
Gecen cuma : 62.900
Bugun : 62. 100 LAydLiNe

Oh oh maşallah. Bu hafta gönül kime makyaj malzemesi gönderecek belli oldu takımın en süslüsüne

En çok kilo verene hediye kampanyasına katılmak isteyenler
@hayallerimgercek

Bende katılıyım makyaj yapmıyorum ama neyse

Isin icinde makyaj malzemesi varsa 1 kilo daha veririm saka tabi yeterki verelim

canım sen nerelerdesin hiç görünmüyorsun bu aralar
Buralarda olmaya çalışıyorum kızdan fırsat bulduğum da ama yazamıyorum ya bişey diyecem bazen yazmak cok zor geliyor keşke ses kaydı atabilsek telin kalvyesi beni sinir ediyor sen bişey yazıyorsun o başka bişey yazıyor

Klavyenin sesle yazma özelliği var canım onu kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…