Gönül bizi discoya götürTamam o zaman şöyle birşey yapalım
Kızlar ciddiyim Cuma günü en çok kilo verene ben Buradan makyaj malzemesi göndereceğim ihtiyacınızı bir ürün olmak üzere söyleyin marka bende saklı kalsın yada çok çok istediğiniz birşey olursa söyleyin Burada daha ucuz olabilir söz göndereceğim benden kaptan olsa ohoo her hafta r kampanya yapar birinci yaparım siZi :)))
Sende coook eski adayi görüyorum... bende oyleydim cildirirdim ac kalirdim spor yapardim tartida fazla cikardim... endokrin uzmanina kadar gittim yok biseyin dediler.....nasil oldu anlamadim bu sefer gidiyor kilo bende saskinim...belki biraz zaman vermek lazim...Kızlar ben dün 73 gelmiştim. Bu gün 73,4 geldim. Tartıda sorun var galiba diye pilini çıkardım taktım o sırada fark ettim ki tartının ayağındaki lastik çıkmışacaba onla mı alakalı ki ama elime 2 litrelik su şişesi aldım çıktım 75,4 geldim. Kafayı yicem yediğim içtiğim ortada neden gitmiyor
Gonul gel cumaya kadar bir catal bile cis yok yapalim... veeee hergün 1 saat spor yapilacak daha fazlasida yapilabilir.. birbirimizi takip edelim varmisin ? Yanliz cis yiyen olursa affedilmeyecek haberin olaYa ne yapın ne edin beni 53 yapı. Arkadaş yaa çok uzadı bir aydır bir ileri bi geri gidiyorum
Günaydın kızlar. Üç gündür yine çok hastayım, bahar alerjim var, bu sene çok kötü oldum. Her tarafım şişti, gözlerimi açamıyorum, bütün gün kafamı kaldıramadan yatıyorum. Küçük kızım da sürekli öksürüyor, gece uykusu yok üç gecedir. Sanırım onun da alerjik bir durumu var. Bugün doktora gideceğiz.
Tamam arkadaşım hiç CIs yok spor okeyGonul gel cumaya kadar bir catal bile cis yok yapalim... veeee hergün 1 saat spor yapilacak daha fazlasida yapilabilir.. birbirimizi takip edelim varmisin ? Yanliz cis yiyen olursa affedilmeyecek haberin ola
Harika simdi gidip hemen buyuk bir bardakta su iciyoruzTamam arkadaşım hiç CIs yok spor okey
Kızlar ben dün 73 gelmiştim. Bu gün 73,4 geldim. Tartıda sorun var galiba diye pilini çıkardım taktım o sırada fark ettim ki tartının ayağındaki lastik çıkmışacaba onla mı alakalı ki ama elime 2 litrelik su şişesi aldım çıktım 75,4 geldim. Kafayı yicem yediğim içtiğim ortada neden gitmiyor
En çok kilo verene hediye kampanyasına katılmak isteyenler
@hayallerimgercek
Isin icinde makyaj malzemesi varsa 1 kilo daha veririmTartı dengesiz durunca saçma sonuçlar gösteriyor. Dün bana 81 gösterdi(gerçek olaydı iyiydi)
Oh oh maşallah. Bu hafta gönül kime makyaj malzemesi gönderecek belli oldutakımın en süslüsüne
Bende katılıyım makyaj yapmıyorum ama neyse
Tesekkurler canim gecen cuma artiydim ... arti 400 idi bu hafta telafi edecem insallah..
İnşallah canımTesekkurler canim gecen cuma artiydim ... arti 400 idi bu hafta telafi edecem insallah..
Aynen verelim onemlı olan rekabetIsin icinde makyaj malzemesi varsa 1 kilo daha veririmsaka tabi yeterki verelim
Buralarda olmaya çalışıyorum kızdan fırsat bulduğum da ama yazamıyorum ya bişey diyecem bazen yazmak cok zor geliyorcanım sen nerelerdesin hiç görünmüyorsun bu aralar
Klavyenin sesle yazma özelliği var canım onu kullanBuralarda olmaya çalışıyorum kızdan fırsat bulduğum da ama yazamıyorum ya bişey diyecem bazen yazmak cok zor geliyorkeşke ses kaydı atabilsek telin kalvyesi beni sinir ediyor sen bişey yazıyorsun o başka bişey yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?