Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen annem halının üstünde tartılmış 57 çıkmış 75 normalde
Birde sürekli tartılınca tartının beynimi karışıyo ne geçensene benimde oldu her çıkışımda farklı çıktı koşa koşa yenisini almaya gittim şimdi 2tartım var
Kapat aç 5lik su koy onu doğru tartarsa doğrudur

Doğru diyon benim tartida ilk tartilinca akşamki tartiyi gosteriyor

Az yiyince de başım ağrıyo geçendede böyle olunca hastanelik oldum öyle başladı yeöe macerası zaten şu ilk bikaç hafta zorlancam sonra alışırım heralde

Selam kızlar. Bi gaza gelip oğlanın bezini çıkardım bu gün bakalım ne zaman öğreniriz
Bende gaza gelip çıkardım halıları yıkamaya göndermeden öğretiyim diye, bugün 6.gün yanlış hatırlamıyorsam ,
Kızımda 1 saatte 4 kez wc şeklinde gidiyorduk her seferinde de yapıyordu , bunda da aynı şeyi uygulamaya çalıştım gidiyoruz gidiyoruz yok anacım çiş falan yapmıyor
Meğer erkek çocukları kız gibi olmazmış.
Çocuk wc ye gitmekten ben kıyafet giydirmekten helak oldum ama şu anda işi kaptım

Henüz tuvalete yapmayı beceremese de vaktini öğrendim ki kakayı Sabah kahvaltısından sonra yapıyor ,
bugün de altına yaptı..yarın her işi bırakıp kahvaltıdan sonra wc ye götürcem .

5 saat arayla da çiş yapıyor .
Çok kolay oldu .
Bi kalkınca bi yatarken bir de gün içinde gidiyor .
Ben vakti gelince soruyorum onun dışında sormuyorum.çocuk da bende sıkılmıyoruz , gidiyoruz yapıyor..
tabi alkış Komfeti Islık tebrikler havada uçuşuyor

Yatarken de bağlamıyorum bez.
Sadece kaka aşaması kaldı .
Henüz kendi söylemiyor ama alışınca onu da yapacak inşallah

Allah yardımcın olsun canım
İlk iki gün gözlemle saat aralıklarına falan bak ,
ona göre düzen oturt kafanda .
yoksa benim başta yaptığım gibi yapıp,
sürekli götürürsen bebeği bırakıp bırakıp gitmek hem seni hem onu yorar.

İki gün baya pijama ıslattık ama sonra geçiyor inşallah seninki daha kolay olur

Ben de sabahtan beri 4 eşofman batırdı sonra çıkardım donsuz dolaşıyor
Şimdi uyudu bakalım bizimki saatte 2-3 kere çiş yapıyor 5 saatte bir çiş yapıyorsa az su içiyor demek ki

Sanada nemlendirici falan filan birşey bulurum ben
Gonul83 eğer ben kazanırsam makyaj malzemesi değil ama benim yerime löseve bağış yapmanı isteyebilirim
vuu bizim takım çok güzel bir grup gerçekten :) söz kız sen birinci ol löseve bağışta yapacağım muhtar adayı gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…