Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yukarıdakı resimde -25 idim . ve hayatımda ilk kez tayt giyip çizme giymiştim. bacaklar tontiş olunca her botu çizmeyide giyemiyorum fermuar birleşmiyor.
Geçmiş olsun canım
Akkat canim cok gecmis olsun...
Teşekkürler kızlar

Korumayı nasıl yapacaksın canım aklında bişiler var mı
Yine 2 öğün beslenmeye devam edecem ....zaten normal aile duzenimiz hep oyle kizim haric onunki 3 öğün...) sabah sporum devam edecek
yazin haftada 1 dondurma yemek istiyorum...mesala esim hadi kunefe yiyelim dediginde yok demiyecem yiyecegim ama diger ogunu ona gore ayarliyacam ertesi gunu telafi icin ugrasirim
..
Musafirlige gittigimde tabagimdaki 1 tatliyi yerim .. suan arkadaslara kesinlikle bisey yapmayin diyorum....boyle düşünüyorum canim

Ayy ne kadar motive edici o sözleri duymak darısı başımaa yaaa
Hemde nasıl gaza geldim nasil mutlu oldum kiii tek sıkıntı bir alyansim disinda diger 3 alyansim artik coook geniş geliyor parmagimdan düşüyor....artık yeni alyans alacam
Birde kilo verdikce sutyenlerim coook geniş geliyor

Menüm
Sabah 7 buçuk
Tam buğday ekmeğinden 2 dilim ekmekten tost karışık
Öğlen 1 buçuk dışarıdaydım
5 adet karabuğday patlağı,,3 çiğköfte
Akşam 6
1 porsiyon haşlanmış tavuk 1 bardak ayran
Su sayamadım içebildiğim kadar içiyorum günü kapattım çok tatlı yiyesim var ama yemiyeceğim

LAydLiNe canim senden bisey rica edecem 1. Sayfamizdaki formun bir maddesine kurallari okudum kabul ediyorum ibaresi ekleyebilirsin ? Kabul eden uye evet kabul ediyorum diye yazsin..

Yeni uyeler boylece takim kurallarinida kabul etmiş olsun....
Son 3 gunde katilmak isteyen butun uyelerin hepsini çağırdım.... gelende oldu gelmeyende ama yeni gelen arkadaşlarımız bir ceeee deyip ortadan kayboluyorlar.....

anladım canım . Ben hala nefsimle nasıl mücadele edeceğim diye düşünüyorum
benim de ya hem alyansım hem çamaşırlar büyük oluyor
Afiyet olsun canım

Kahvaltı 10:00
2 yumurta 1 kk peynir ve maydanozla omlet
7 zeytin domates salatalık

14:00 2 avuç çekirdek
17:00 2 top Maraş dondurması (bu hafta ilk ve sondu) dayanamadım

Akşam 17:45
Fırınlanmış 1 kabak 3 kapya biber
3 yk yoğurt

2 lt su

Canim dondurma varsa 2 avuc cekirdek fazla olmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…