Tamam canım. SaolTere dedim onu aradım ama o bronşları açar diyor sanırım yanlış hatırladım kusura bakma canım , attığım linkler doğru olan
teşekkür ederim desteğin için
bence 36 ben 27 giyiyorum ve 36 giyiyorum aynı zamanda
sana artı verdim tarlada çalıştığın için canım ırgatlık ağır iş köye gitmiştim bende yapmıştım güneş sıcak :) ama çok keyifli bir de topraktan solucanlar çıkmasa
ne güEl böyle işlerde gönüllü olman canı gönülden tebrik ederim seni sporu yap beni etiketle lütfen Elifciğim
tmm sen raporlusun iyileşince fazladan spor yaparsın hastasın diye yemeni içmeni salma :) çok geçmiş olsun
Bence birden gidecek senin kilon tartıdan sa bilemiyorum ama bu kadar dikkat ediyorsun keşke birkaç gün erken uyumaya çalışsan çok faydasını göreceksin
yukarıdakı resimde -25 idim . ve hayatımda ilk kez tayt giyip çizme giymiştim. bacaklar tontiş olunca her botu çizmeyide giyemiyorum fermuar birleşmiyor.
Geçmiş olsun canım
Teşekkürler kızlarAkkat canim cok gecmis olsun...
Yok canım aksine çok içiyor yani 1 lt ye yakın içiyorBen de sabahtan beri 4 eşofman batırdı sonra çıkardım donsuz dolaşıyor
Şimdi uyudu bakalım bizimki saatte 2-3 kere çiş yapıyor 5 saatte bir çiş yapıyorsa az su içiyor demek ki
Oo güle güle giy şimdiki bedenin kaçGonul83 27 beden pantolon sipariş ettim modeli harika darpaça değil mom jean deniliyor siyah renk
30umşuanOo güle güle giy şimdiki bedenin kaç
Bende seviyorum o pantolonları eski 80 ler geri döndü :)
2beden küçülmem lazım30umşuan
Yarina eksi gelirsin canim...
Ayy ne kadar motive edici o sözleri duymak darısı başımaa yaaaArkadaşlarla kahve keyfi yaptik herkes nasil zayiflamissin cok hos olmussum dediler... hatta artik daha verme korumaya gec dedilerama 58 olacam
Korumayı nasıl yapacaksın canım aklında bişiler var mıArkadaşlarla kahve keyfi yaptik herkes nasil zayiflamissin cok hos olmussum dediler... hatta artik daha verme korumaya gec dedilerama 58 olacam
Yine 2 öğün beslenmeye devam edecem ....zaten normal aile duzenimiz hep oyle kizim haric onunki 3 öğün...Korumayı nasıl yapacaksın canım aklında bişiler var mı
Hemde nasıl gaza geldim nasil mutlu oldum kiiiAyy ne kadar motive edici o sözleri duymak darısı başımaa yaaa
anladım canım . Ben hala nefsimle nasıl mücadele edeceğim diye düşünüyorumYine 2 öğün beslenmeye devam edecem ....zaten normal aile duzenimiz hep oyle kizim haric onunki 3 öğün...) sabah sporum devam edecek
yazin haftada 1 dondurma yemek istiyorum...mesala esim hadi kunefe yiyelim dediginde yok demiyecem yiyecegim ama diger ogunu ona gore ayarliyacam ertesi gunu telafi icin ugrasirim
..
Musafirlige gittigimde tabagimdaki 1 tatliyi yerim .. suan arkadaslara kesinlikle bisey yapmayin diyorum....boyle düşünüyorum canim
benim de yaHemde nasıl gaza geldim nasil mutlu oldum kiiitek sıkıntı bir alyansim disinda diger 3 alyansim artik coook geniş geliyor parmagimdan düşüyor....artık yeni alyans alacam
Birde kilo verdikce sutyenlerim coook geniş geliyor
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 7 buçuk
Tam buğday ekmeğinden 2 dilim ekmekten tost karışık
Öğlen 1 buçuk dışarıdaydım
5 adet karabuğday patlağı,,3 çiğköfte
Akşam 6
1 porsiyon haşlanmış tavuk 1 bardak ayran
Su sayamadım içebildiğim kadar içiyorum günü kapattım çok tatlı yiyesim var ama yemiyeceğim
Bana mı sordun canımCanım kendi mi yapıyon yoksa diyetisyen esligindemi
Canim dondurma varsa 2 avuc cekirdek fazla olmus...Kahvaltı 10:00
2 yumurta 1 kk peynir ve maydanozla omlet
7 zeytin domates salatalık
14:00 2 avuç çekirdek
17:00 2 top Maraş dondurması(bu hafta ilk ve sondu) dayanamadım
Akşam 17:45
Fırınlanmış 1 kabak 3 kapya biber
3 yk yoğurt
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?