Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Darısı başıma darısı başıma
Böyle ďyincede tarık akanın filmi aklıma geliyo onlar çocuk sallıyodu bende telefonu

Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
Salatalik
Yeşillik
2 yk patlican salatasi
1 kızarmış form ekmek

Ara
3 kuru erik
1 sade türk kahvesi

Aksam 17.40
10 yk kuru fasulye
Salata
1 kase yoğurt

2 lt su içildi LAydLiNe

Sabah
60 dk eliptik yapıldı
45 dk cardio yürüyüş yapildi..

Poomcik ve melswonderland
Yeni gelen arkadaşlar gercekten takimla kilo vermek motivasyon almak istiyormusunuz ? Aramiza yeni katildiniz ama takima ugramiyorsunuz ?
Sadece menu yazmak cikmak motivasyon sağlamiyor... birbirimizin menulerini yorumlamak gerekiyor bu sadece 13. Takim kurallari degil hangi takima gitseniz katilim sarti ve kurallari var...

Kızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
Ya gordunmu sıkıntıdan stresten bağışıklık sistemin düştü en ufak biseyde hasta oldun rabbim safi ismiyle sifa versin ins

10.30 2 haşlanmış yimırta ve çay

13.30 karabuğdaylı salata

15.30 sade kahve 4küçük kuru kayısı 5adat yeşil erik

19.15 1dilim tb ekmek 1parça tost makinasında kızarmış tavuk fileto bol salata

Bu saatten sonra çay içerim şelersiz
Spor yok
LAydLiNe

Başka etiketlemem gereken varmı bilmiyorum da

Ya ben tam bi dondurma canavarıyım yazın hergün yerim bazen günde bikaç tane napcam bilmiyorum

Evet canım biliyorum
Ama bir kilo dondurma yesem bıkmam
Veya herşeyi sınırsız yiyebilirim niye doymak bilmiyorum ve sürekli canım istiyor bilmiyorum ...

Bende aynı öyleyim yaa. Ben kilomu koruyabileceğimi hüç sanmıyorum ne yazık ki ömrüm diyetle geçecek

Ne güzel ama bir bebek süprizi gelmiş çifte mutluluk desene çocuk defterini kapattın mı peki
2 oğlum var cnm allah olmayanlara nasip etsin çalışıyorum annem bakiyor ya ona daha fazla yük olamam . Yoksa severim bebek ve hamileliklerim cok rahat gecti doguma is yerinden gittim o derece calistim ama mesela bakmak olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…