Darısı başıma darısı başımaHemde nasıl gaza geldim nasil mutlu oldum kiiitek sıkıntı bir alyansim disinda diger 3 alyansim artik coook geniş geliyor parmagimdan düşüyor....artık yeni alyans alacam
Birde kilo verdikce sutyenlerim coook geniş geliyor
Afiyet olsun canımKahvaltı 10:00
2 yumurta 1 kk peynir ve maydanozla omlet
7 zeytin domates salatalık
14:00 2 avuç çekirdek
17:00 2 top Maraş dondurması(bu hafta ilk ve sondu) dayanamadım
Akşam 17:45
Fırınlanmış 1 kabak 3 kapya biber
3 yk yoğurt
2 lt su
Insallah canim en kısa zamanda istedigin kiloya düşersinDarısı başıma darısı başıma
Böyle ďyincede tarık akanın filmi aklıma geliyo onlar çocuk sallıyodu bende telefonu
Amin inşallahInsallah canim en kısa zamanda istedigin kiloya düşersin
Coook gecmis olsun grip mi ? Dr ne dedi ?Kızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
Ya gordunmu sıkıntıdan stresten bağışıklık sistemin düştü en ufak biseyde hasta oldun rabbim safi ismiyle sifa versin insKızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
Evet canım biliyorumCanim dondurma varsa 2 avuc cekirdek fazla olmus...
O bende de var o yemek yediğimdee karnım doyuyor ama nefsim doymuyorEvet canım biliyorum
Ama bir kilo dondurma yesem bıkmam
Veya herşeyi sınırsız yiyebilirim niye doymak bilmiyorum ve sürekli canım istiyor bilmiyorum ...
Kızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
Aaaa aynı bennnEvet canım biliyorum
Veya herşeyi sınırsız yiyebilirim niye doymak bilmiyorum ve sürekli canım istiyor bilmiyorum ...
Yine 2 öğün beslenmeye devam edecem ....zaten normal aile duzenimiz hep oyle kizim haric onunki 3 öğün...) sabah sporum devam edecek
yazin haftada 1 dondurma yemek istiyorum...mesala esim hadi kunefe yiyelim dediginde yok demiyecem yiyecegim ama diger ogunu ona gore ayarliyacam ertesi gunu telafi icin ugrasirim
..
Musafirlige gittigimde tabagimdaki 1 tatliyi yerim .. suan arkadaslara kesinlikle bisey yapmayin diyorum....boyle düşünüyorum canim
Evet canım biliyorum
2 oğlum var cnm allah olmayanlara nasip etsin çalışıyorum annem bakiyor ya ona daha fazla yük olamam . Yoksa severim bebek ve hamileliklerim cok rahat gecti doguma is yerinden gittim o derece calistim ama mesela bakmak oluncaNe güzel ama bir bebek süprizi gelmiş çifte mutluluk desene çocuk defterini kapattın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?