Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
Geçmiş olsun canım
Ayy geçen bende öyle oldum bebek emziriyom diye bişey yapmak istemediler kavga ettik parol veedirdim serumunu
Benim başağrım hep mideme vurur çok zor olur bilirim yat dinlen atresden uzak dur

29 Nisan

Kahvaltı 09.30
1 simit

16.00
10 badem

17.30
4 yk barbunya
2 yağda yumurta
2 d tahıllı ekmek

21.00 gibi 1 bardak sütlü kahve içerim

Su 2,5 olur
8bine yakın adım attım.

Sabah çocukla uğraşmaktan kahvaltı yapamadım işte bir simit yedim. Yarım yetmezdi bana ki akşama kadar aç kaldım. Öğlen eve uğramadan çarşıya geçtim işlerimi hallettim yemek yicek vaktim olmadı dönüşte badem aldım bikaç tane attım ağzıma. Evde de yemek olmadığı için geçiştirdim.

Afiyet olsun canım

2 oğlum var cnm allah olmayanlara nasip etsin çalışıyorum annem bakiyor ya ona daha fazla yük olamam . Yoksa severim bebek ve hamileliklerim cok rahat gecti doguma is yerinden gittim o derece calistim ama mesela bakmak olunca

Aynı ben çok şükür çok rahat bi hamilelik geçirdim. Doğuma kadar araba da kullandım her yere de gittim. Hatta doğumdan (normal yaptım) bi gün önce abant gölüne gitmiştik 10 kere daha hamilelik geçiririm ama bakma kısmı bende de sıkıntılı

Afiyet olsun canım

1 simit heleki tazeyse bana da yetmezdi ama 1 simiti eritmek için 2 saaat aralıksız koşmak gerekiyomuş pratik altarnatif şeyler bulundur acil durumlar için iş yerinde çekmecende falan olsun

Evet canım biliyorum
Ama bir kilo dondurma yesem bıkmam
Veya herşeyi sınırsız yiyebilirim niye doymak bilmiyorum ve sürekli canım istiyor bilmiyorum ...
Canim uzun bi sure tatlilara veda etmek gerekiyor ki ataklar olmasin.... uzun sureden sonra bir gun yesende ikinci gun canin istemiyor...

Cok duzensiz olmus simitin yanina ayran veya süt ekleye bilirdin bazen boyle oluyor

Guzel menu canim afiyet olsun

Oglen ızgara tavuk yedim saat 14.30 gibi beyaz kan bağışına gidince isim oirada uzun surdu aksam uzetir eve geldim 50 dk yürüdüm
4 er kiloluk dambil lar ile basen calisyim 60 ip atladım 12 squat yaptim mekik cektim 10 tane nornal 10 tane lastikle lastikle bacak kaldirma hareketi derken canim cikti adana zaten 32 dereceydi bu gun alev topu oldum resmen Gonul83 Sporumu bence layiki ile yaptim.

Aksam da taze fasulye ve yogurt 1 dilim tam bugday ekmek yedim

2 oğlum var cnm allah olmayanlara nasip etsin çalışıyorum annem bakiyor ya ona daha fazla yük olamam . Yoksa severim bebek ve hamileliklerim cok rahat gecti doguma is yerinden gittim o derece calistim ama mesela bakmak olunca
Ayy bugun arkadaslarda bana dogur ha doğur dediler sanki kendileri bakacak.... tek cocukla kalmak büyük bir sucmus gibi cık cık yapiyorlar... niye eleştiriliyom anlamiyorum.. onlar doguruyor ben bisey demiyorum banane bakacak olan onlar....

Sabah olmamis canim simit yerine 1 yumurta haslayip hemen onu atsaydin agzina daha iyi olurdu...

Kızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
Gecmıs olsun caNım bendede migren var aksam ustu acile gıttım bulantı ve bas agrısı dan serum yedim geldim dukan birası yapmıstı m sadece 1 bardak ıctım onada bagladım bulantıyı kalanını doktum Bı daha ıcmem

Bugunku menum

10.00 1 kase nesfıt

12.00 yarım elma maydonoz suyu

18.00 1 fırın palamut bol salata ve Roka

Ardına 1 top dondurma midemi yatıstırır diye yedım

Cook gecmis olsun canim... tansiyon düşmüştür oda bas agrisi yapar...dukan birasi tansiyon düşürüyor...

Afiyet olsun canım

1 simit heleki tazeyse bana da yetmezdi ama 1 simiti eritmek için 2 saaat aralıksız koşmak gerekiyomuş pratik altarnatif şeyler bulundur acil durumlar için iş yerinde çekmecende falan olsun

Ben kahvaltı yapıyorum her sabah genelde erken kalkıyorum da bugün kız uğraştırdı biraz yapamadım. Çok nadir oluyor böyle.

Cok duzensiz olmus simitin yanina ayran veya süt ekleye bilirdin bazen boyle oluyor

Çay içtim yanında şekersiz içtiğim için yazmıyorum. Evden bişey alacak fırsatım olmadı.

Bende magnum canavariyim bogurtlenli favorim....

Bende magnum ve kornet yiyorum en çok.

Sabah olmamis canim simit yerine 1 yumurta haslayip hemen onu atsaydin agzina daha iyi olurdu...

1 yumurta da yetmezdi bana yine simiti yerdim bir iki hafta önce yumurta koydum ocağa sonra kızım uyandı tekrar uyutmaya gittim yumurtayı unuttum suyu bitti bomba gibi bir patladı tezgah falan berbat oldu. Daha yumurta koyup başka işe bakmıyorum

Aaaa cok gecmis olsun Allah korusun....

O bende de var o yemek yediğimdee karnım doyuyor ama nefsim doymuyor

Aaaa aynı bennn

Ya ben tam bi dondurma canavarıyım yazın hergün yerim bazen günde bikaç tane napcam bilmiyorum

Bende aynı öyleyim yaa. Ben kilomu koruyabileceğimi hüç sanmıyorum ne yazık ki ömrüm diyetle geçecek
+1 ...
Canim uzun bi sure tatlilara veda etmek gerekiyor ki ataklar olmasin.... uzun sureden sonra bir gun yesende ikinci gun canin istemiyor...
sayfayı olumsuzluklarla doldurmak istemiyorum ama fikrini bile yapamıyorum .
Bende magnum canavariyim bogurtlenli favorim....
Ben paketli dondurmaları yiyemiyorum şekeri çok Bayıyor ama gel gör ki Maraş dondurmasına başlayınca duramıyorum

+1 ...
sayfayı olumsuzluklarla doldurmak istemiyorum ama fikrini bile yapamıyorum .

Ben paketli dondurmaları yiyemiyorum şekeri çok Bayıyor ama gel gör ki Maraş dondurmasına başlayınca duramıyorum
Bende maraş dondurmasi hic yemem ...cikolata hastası olunca herşey yogun cikolatali olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…