- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Geçmiş olsun canımKızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
Salatalik
Yeşillik
2 yk patlican salatasi
1 kızarmış form ekmek
Ara
3 kuru erik
1 sade türk kahvesi
Aksam 17.40
10 yk kuru fasulye
Salata
1 kase yoğurt
2 lt su içildiLAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
45 dk cardio yürüyüş yapildi..
2 oğlum var cnm allah olmayanlara nasip etsin çalışıyorum annem bakiyor ya ona daha fazla yük olamam . Yoksa severim bebek ve hamileliklerim cok rahat gecti doguma is yerinden gittim o derece calistim ama mesela bakmak olunca
Afiyet olsun canım29 Nisan
Kahvaltı 09.30
1 simit
16.00
10 badem
17.30
4 yk barbunya
2 yağda yumurta
2 d tahıllı ekmek
09.00 gibi 1 bardak sütlü kahve içerim
Su 2,5 olur
8bine yakın adım attım.
Sabah çocukla uğraşmaktan kahvaltı yapamadım işte bir simit yedim. Yarım yetmezdi bana ki akşama kadar aç kaldım. Öğlen eve uğramadan çarşıya geçtim işlerimi hallettim yemek yicek vaktim olmadı dönüşte badem aldım bikaç tane attım ağzıma. Evde de yemek olmadığı için geçiştirdim.
Canim uzun bi sure tatlilara veda etmek gerekiyor ki ataklar olmasin.... uzun sureden sonra bir gun yesende ikinci gun canin istemiyor...Evet canım biliyorum
Ama bir kilo dondurma yesem bıkmam
Veya herşeyi sınırsız yiyebilirim niye doymak bilmiyorum ve sürekli canım istiyor bilmiyorum ...
Cok duzensiz olmus simitin yanina ayran veya süt ekleye bilirdin bazen boyle oluyor29 Nisan
Kahvaltı 09.30
1 simit
16.00
10 badem
17.30
4 yk barbunya
2 yağda yumurta
2 d tahıllı ekmek
09.00 gibi 1 bardak sütlü kahve içerim
Su 2,5 olur
8bine yakın adım attım.
Sabah çocukla uğraşmaktan kahvaltı yapamadım işte bir simit yedim. Yarım yetmezdi bana ki akşama kadar aç kaldım. Öğlen eve uğramadan çarşıya geçtim işlerimi hallettim yemek yicek vaktim olmadı dönüşte badem aldım bikaç tane attım ağzıma. Evde de yemek olmadığı için geçiştirdim.
Guzel menu canim afiyet olsun10.30 2 haşlanmış yimırta ve çay
13.30 karabuğdaylı salata
15.30 sade kahve 4küçük kuru kayısı 5adat yeşil erik
19.15 1dilim tb ekmek 1parça tost makinasında kızarmış tavuk fileto bol salata
Bu saatten sonra çay içerim şelersiz
Spor yok
LAydLiNe
Başka etiketlemem gereken varmı bilmiyorum da
Bende magnum canavariyim bogurtlenli favorim....Ya ben tam bi dondurma canavarıyım yazın hergün yerim bazen günde bikaç tanenapcam bilmiyorum
Bende aynı öyleyim yaa. Ben kilomu koruyabileceğimi hüç sanmıyorum ne yazık ki ömrüm diyetle geçecek
Ayy bugun arkadaslarda bana dogur ha doğur dediler sanki kendileri bakacak.... tek cocukla kalmak büyük bir sucmus gibi cık cık yapiyorlar... niye eleştiriliyom anlamiyorum.. onlar doguruyor ben bisey demiyorum banane bakacak olan onlar....2 oğlum var cnm allah olmayanlara nasip etsin çalışıyorum annem bakiyor ya ona daha fazla yük olamam . Yoksa severim bebek ve hamileliklerim cok rahat gecti doguma is yerinden gittim o derece calistim ama mesela bakmak olunca
Sabah olmamis canim simit yerine 1 yumurta haslayip hemen onu atsaydin agzina daha iyi olurdu...29 Nisan
Kahvaltı 09.30
1 simit
16.00
10 badem
17.30
4 yk barbunya
2 yağda yumurta
2 d tahıllı ekmek
21.00 gibi 1 bardak sütlü kahve içerim
Su 2,5 olur
8bine yakın adım attım.
Gecmıs olsun caNımKızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
Cook gecmis olsun canim... tansiyon düşmüştür oda bas agrisi yapar...dukan birasi tansiyon düşürüyor...Gecmıs olsun caNımbendede migren var aksam ustu acile gıttım bulantı ve bas agrısı dan serum yedim geldim dukan birası yapmıstı m sadece 1 bardak ıctım onada bagladım bulantıyı kalanını doktum Bı daha ıcmem
Oooo hem maydanoz suyu hemde dukan birasi fena carpar canim aman dikkat edin....Bugunku menum
10.00 1 kase nesfıt
12.00 yarım elma maydonoz suyu
18.00 1 fırın palamut bol salata ve Roka
Ardına 1 top dondurma midemi yatıstırır diye yedım
Afiyet olsun canım
1 simit heleki tazeyse bana da yetmezdi ama 1 simiti eritmek için 2 saaat aralıksız koşmak gerekiyomuş pratik altarnatif şeyler bulundur acil durumlar için iş yerinde çekmecende falan olsun
Cok duzensiz olmus simitin yanina ayran veya süt ekleye bilirdin bazen boyle oluyor
Bende magnum canavariyim bogurtlenli favorim....
Sabah olmamis canim simit yerine 1 yumurta haslayip hemen onu atsaydin agzina daha iyi olurdu...
Aaaa cok gecmis olsun Allah korusun....Ben kahvaltı yapıyorum her sabah genelde erken kalkıyorum da bugün kız uğraştırdı biraz yapamadım. Çok nadir oluyor böyle.
Çay içtim yanında şekersiz içtiğim için yazmıyorum. Evden bişey alacak fırsatım olmadı.
Bende magnum ve kornet yiyorum en çok.
1 yumurta da yetmezdi bana yine simiti yerdimbir iki hafta önce yumurta koydum ocağa sonra kızım uyandı tekrar uyutmaya gittim yumurtayı unuttum suyu bitti bomba gibi bir patladı tezgah falan berbat oldu. Daha yumurta koyup başka işe bakmıyorum
O bende de var o yemek yediğimdee karnım doyuyor ama nefsim doymuyor
Aaaa aynı bennn
+1 ...Ya ben tam bi dondurma canavarıyım yazın hergün yerim bazen günde bikaç tanenapcam bilmiyorum
Bende aynı öyleyim yaa. Ben kilomu koruyabileceğimi hüç sanmıyorum ne yazık ki ömrüm diyetle geçecek
sayfayı olumsuzluklarla doldurmak istemiyorum ama fikrini bile yapamıyorum .Canim uzun bi sure tatlilara veda etmek gerekiyor ki ataklar olmasin.... uzun sureden sonra bir gun yesende ikinci gun canin istemiyor...
Ben paketli dondurmaları yiyemiyorum şekeri çok Bayıyor ama gel gör ki Maraş dondurmasına başlayınca duramıyorumBende magnum canavariyim bogurtlenli favorim....
Bende maraş dondurmasi hic yemem ...cikolata hastası olunca herşey yogun cikolatali olsun istiyorum
+1 ...
sayfayı olumsuzluklarla doldurmak istemiyorum ama fikrini bile yapamıyorum .
Ben paketli dondurmaları yiyemiyorum şekeri çok Bayıyor ama gel gör ki Maraş dondurmasına başlayınca duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?