Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağolun kızlar düş aldım şimdi baş ağrım geçmedi beynim tavana vuruyor hala. Oğlan yattığı gibi sessiz isiksiz güzel bir uyku cekecem dinsin artık şu baş ağrısı.öldürdü beni

3 kere ıstifra ettim bende. Çok geçmiş olsun canım sanada yaramıyor sa içme bir daha

İyi akşamlar herkese

Sabah çok erken çıktık evden Kızılcahamam’a gittik. Size haber vermeyi unuttum dünden. Arabada hareket halindeyken cep telefonu kullanamıyorum, vertigom var.Hemen başım dönüyor, midem bulanıyor. Gittiğimiz yerde dağ başı olduğu için telefon çekmiyor. Yemek yerken birkaç fotoğraf yükledim. Sonra da eve gelmek için yola çıktık. Evdeyim şimdi ama ölüyorum yorgunluktan

Tamam canım en kısa zamanda ilk mesajımızı elden geçiriyorum

gayet iyi bence umarım tatlı yememişsindir spor yapmıyormusun suyunu 2 lt gayret et yeşil çay içmiyormusun
dondurma masum geliyor aslında bana bu menüde ama çekirdeğin tuzu sende bayağ su tutar bol su ve yeşil çay içmen gerekecek sanırım evde çekirdek var onu mu bitirmeye çalışıyorsun yoksa özellikle mi gidip alıyorsun
Gonul83 canim nerdesin nasil gecti gunun kacamak yok değil mi ?
yok hiç yapmadım evde kaçamak yapacak pek birşey yok bizim oğlanları bizim evin yakınında bir kreş var oraya yaZdırdık şimdi gittiği kreşten çok daha güzel ormanın içinde çok şirin ve elit bir yer alışması için ara ara gideceğiz oraya götürdüm ama mızıktı ben bunları tanımıyorum diyerek ağladı azıcık bizde çıktık markete gittik yağmurda yapıyordu hava mis gibi toprak kokuyordu yürüyüş yapmış oldum ha ayrıca evi topladım süpürdüm yardımcı arkadaş gelecek Çarşamba mutfağı dip köşe halledecek bir ara yürüyüşe kaçarım bende
Kızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
oy oy oy kötü olmuş asyacım sen hastayken kim bakıyor çocuğuna geçmiş olsun üzüldüm
bence çok çok iyi menü
Yeşil çay içmiyormusun
Ben siyah çayı terk ettim içine bisküvi batıramadıktan sonra neydim çayı :)
2 oğlum var cnm allah olmayanlara nasip etsin çalışıyorum annem bakiyor ya ona daha fazla yük olamam . Yoksa severim bebek ve hamileliklerim cok rahat gecti doguma is yerinden gittim o derece calistim ama mesela bakmak olunca
allah bağışlasın bana da çok uzak bir fikir önceden derdim 4 tane falan olsun ama işin psikolojik boyutu bambaşka bende o yüzden daha istemiyorum bana göre değil çok çocuk bakmak kafam kaldırmıyor erken yaşta anne olsaydım olurdu ama 32 yaşında anne oldum
hiç görmediğimiz değişik bir menü olmuş uzun listelerine alışmışız :) sana yarım artı koyayım
bende rahat geçirdim mide bulantısı şu bu yan. Etki orta etki hiçbirşey olmadı ama son günlerde namazda zorlanıyordum oturarak kılıyordum en son gün sabah namazı abdesti alırken sular foşş :)
Eşime diyorum ki AA ben altıma yaptım heralde
sporunda iyimenün de
Bugunku menum

10.00 1 kase nesfıt

12.00 yarım elma maydonoz suyu

18.00 1 fırın palamut bol salata ve Roka

Ardına 1 top dondurma midemi yatıstırır diye yedım
pek beğenemedim

+1 ...
sayfayı olumsuzluklarla doldurmak istemiyorum ama fikrini bile yapamıyorum .

Ben paketli dondurmaları yiyemiyorum şekeri çok Bayıyor ama gel gör ki Maraş dondurmasına başlayınca duramıyorum
Ben de açık dondurma seviyorum paketli dondurmadan magnumu seviyorum ada81 gibi böğürtlenli

Yeşil çay severim de bu ara yok daha dışarı da yeni yeni çıkıyom doğumdan beri almak aklıma gelmemiş

Sanada helalinden bir artı

Çekirdek tuzsuz aslında ,çocuklar taktı kafayı aç diyorlar öyle olunca bende yiyorum

İyi akşamlar kızlar iş yoğunluğundan buraya bugün çok vakit ayıramadım...
sabah 07.30
2 dilim tam buğday ekmek
2 dilim hindi füme
1 bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta

öğlen 1 muz ve birkaç çilekle geçiştirdim yemek yiyemedim, 1 fincan orta şekerli kahve içtim

akşam 19.00
buğdaylı yayla çorbası ve 1 kase yoğurt.

Mesajlarınızı geriye dönerek okumaya çalışacağım

Kızlar sizleri çok özledim, lütfen kusuruma bakmayın bu ara hayatım o kadar zor ki. Son 10 gündür hep bir hastalık ve halsizlik. Bu hafta temizlik yapmam gerek, Ramazan’dan önceki son günlerim. Ama hiç halim yok. Ramazan’a kadar beni idare edin, çok sık gelemeyeceğim, ama ondan sonra yine burdayım.
Ama eğer listeyi sıkıntıya sokacaksam izine de çıkabilirim. Karar sizin.
LAydLiNe

29.4
10:00 1,5 yumurtadan omlet
1 parça peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek

14:30
5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 Beypazarı kurusu

19:30
1 bardak kefir

1,5 lt su

Evde yemek de yoktu, meyve vs de. Ben hiç beğenmedim yediklerimi.
Yooo çok kötü değil aslımda ama gözüm bulgur pilavının yanında et görmek isterdi o zaman tam olurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…