- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Tansiyon 9a6ydı canmCook gecmis olsun canim... tansiyon düşmüştür oda bas agrisi yapar...dukan birasi tansiyon düşürüyor...
Cook düşmüş canim...ben bu tarz kurleri hergun yapamiyorum sadece persembe aksamlari maydanoz suyu yaparim o kadar...bir kur yapiyorsam o gun baska kür yapmam ... bende düşük tansiyonluyum..Tansiyon 9a6ydı canm
Strese bağlı diye düşünüyorum mideye vurms baş ağrısı da migren atağı dedi canımCoook gecmis olsun grip mi ? Dr ne dedi ?
Aynen öyle kendime yapıyorumYa gordunmu sıkıntıdan stresten bağışıklık sistemin düştü en ufak biseyde hasta oldun rabbim safi ismiyle sifa versin ins
3 kere ıstifra ettim bende. Çok geçmiş olsun canım sanada yaramıyor sa içme bir dahaGecmıs olsun caNımbendede migren var aksam ustu acile gıttım bulantı ve bas agrısı dan serum yedim geldim dukan birası yapmıstı m sadece 1 bardak ıctım onada bagladım bulantıyı kalanını doktum Bı daha ıcmem
Tamam canım en kısa zamanda ilk mesajımızı elden geçiriyorumLAydLiNe canim senden bisey rica edecem 1. Sayfamizdaki formun bir maddesine kurallari okudum kabul ediyorum ibaresi ekleyebilirsin ? Kabul eden uye evet kabul ediyorum diye yazsin..
Yeni uyeler boylece takim kurallarinida kabul etmiş olsun....
Son 3 gunde katilmak isteyen butun uyelerin hepsini çağırdım.... gelende oldu gelmeyende ama yeni gelen arkadaşlarımız bir ceeee deyip ortadan kayboluyorlar.....
Yok canım sana değil yeni gelen arkadaşa yazmıştım. Yanlış olmuş o zaman alıntıBunu bana mı yazdın aslında canım. Bana yazdığın kendi mesajını alıntılamışsın. Ben de hareketsizsem 4 çocukla yani
gayet iyi bence umarım tatlı yememişsindir spor yapmıyormusun suyunu 2 lt gayret et yeşil çay içmiyormusunMenüm
Sabah 7 buçuk
Tam buğday ekmeğinden 2 dilim ekmekten tost karışık
Öğlen 1 buçuk dışarıdaydım
5 adet karabuğday patlağı,,3 çiğköfte
Akşam 6
1 porsiyon haşlanmış tavuk 1 bardak ayran
Su sayamadım içebildiğim kadar içiyorum günü kapattım çok tatlı yiyesim var ama yemiyeceğim
dondurma masum geliyor aslında bana bu menüde ama çekirdeğin tuzu sende bayağ su tutar bol su ve yeşil çay içmen gerekecek sanırım evde çekirdek var onu mu bitirmeye çalışıyorsun yoksa özellikle mi gidip alıyorsunKahvaltı 10:00
2 yumurta 1 kk peynir ve maydanozla omlet
7 zeytin domates salatalık
14:00 2 avuç çekirdek
17:00 2 top Maraş dondurması(bu hafta ilk ve sondu) dayanamadım
Akşam 17:45
Fırınlanmış 1 kabak 3 kapya biber
3 yk yoğurt
2 lt su
yok hiç yapmadım evde kaçamak yapacak pek birşey yok bizim oğlanları bizim evin yakınında bir kreş var oraya yaZdırdık şimdi gittiği kreşten çok daha güzel ormanın içinde çok şirin ve elit bir yer alışması için ara ara gideceğiz oraya götürdüm ama mızıktı ben bunları tanımıyorum diyerek ağladı azıcık bizde çıktık markete gittik yağmurda yapıyordu hava mis gibi toprak kokuyordu yürüyüş yapmış oldum ha ayrıca evi topladım süpürdüm yardımcı arkadaş gelecek Çarşamba mutfağı dip köşe halledecek bir ara yürüyüşe kaçarım bende
oy oy oy kötü olmuş asyacım sen hastayken kim bakıyor çocuğuna geçmiş olsun üzüldümKızlar öyle hastayım ki.. hastaneden geldik şimdi serum iğne ayrı ayrı verdi dr. Bulantı kusma baş ağrısı çook kötüyum. Dinlenicem biraz toparlanmam lazım
bence çok çok iyi menü10.30 2 haşlanmış yimırta ve çay
13.30 karabuğdaylı salata
15.30 sade kahve 4küçük kuru kayısı 5adat yeşil erik
19.15 1dilim tb ekmek 1parça tost makinasında kızarmış tavuk fileto bol salata
Bu saatten sonra çay içerim şelersiz
Spor yok
LAydLiNe
Başka etiketlemem gereken varmı bilmiyorum da
allah bağışlasın bana da çok uzak bir fikir önceden derdim 4 tane falan olsun ama işin psikolojik boyutu bambaşka bende o yüzden daha istemiyorum bana göre değil çok çocuk bakmak kafam kaldırmıyor erken yaşta anne olsaydım olurdu ama 32 yaşında anne oldum2 oğlum var cnm allah olmayanlara nasip etsin çalışıyorum annem bakiyor ya ona daha fazla yük olamam . Yoksa severim bebek ve hamileliklerim cok rahat gecti doguma is yerinden gittim o derece calistim ama mesela bakmak olunca
hiç görmediğimiz değişik bir menü olmuş uzun listelerine alışmışız :) sana yarım artı koyayım29 Nisan
Kahvaltı 09.30
1 simit
16.00
10 badem
17.30
4 yk barbunya
2 yağda yumurta
2 d tahıllı ekmek
21.00 gibi 1 bardak sütlü kahve içerim
Su 2,5 olur
8bine yakın adım attım.
Sabah çocukla uğraşmaktan kahvaltı yapamadım işte bir simit yedim. Yarım yetmezdi bana ki akşama kadar aç kaldım. Öğlen eve uğramadan çarşıya geçtim işlerimi hallettim yemek yicek vaktim olmadı dönüşte badem aldım bikaç tane attım ağzıma. Evde de yemek olmadığı için geçiştirdim.
bende rahat geçirdim mide bulantısı şu bu yan. Etki orta etki hiçbirşey olmadı ama son günlerde namazda zorlanıyordum oturarak kılıyordum en son gün sabah namazı abdesti alırken sular foşş :)Aynı bençok şükür çok rahat bi hamilelik geçirdim. Doğuma kadar araba da kullandım her yere de gittim. Hatta doğumdan (normal yaptım) bi gün önce abant gölüne gitmiştik 10 kere daha hamilelik geçiririm ama bakma kısmı bende de sıkıntılı
sporunda iyimenün deOglen ızgara tavuk yedim saat 14.30 gibi beyaz kan bağışına gidince isim oirada uzun surdu aksam uzetir eve geldim 50 dk yürüdüm
4 er kiloluk dambil lar ile basen calisyim 60 ip atladım 12 squat yaptim mekik cektim 10 tane nornal 10 tane lastikle lastikle bacak kaldirma hareketi derken canim cikti adana zaten 32 dereceydi bu gun alev topu oldum resmenGonul83 Sporumu bence layiki ile yaptim.
Aksam da taze fasulye ve yogurt 1 dilim tam bugday ekmek yedim
pek beğenemedimBugunku menum
10.00 1 kase nesfıt
12.00 yarım elma maydonoz suyu
18.00 1 fırın palamut bol salata ve Roka
Ardına 1 top dondurma midemi yatıstırır diye yedım
Ben de açık dondurma seviyorum paketli dondurmadan magnumu seviyorum
+1 ...
sayfayı olumsuzluklarla doldurmak istemiyorum ama fikrini bile yapamıyorum .
Ben paketli dondurmaları yiyemiyorum şekeri çok Bayıyor ama gel gör ki Maraş dondurmasına başlayınca duramıyorum
Yeşil çay severim de bu ara yok daha dışarı da yeni yeni çıkıyom doğumdan beri almak aklıma gelmemişgayet iyi bence umarım tatlı yememişsindir spor yapmıyormusun suyunu 2 lt gayret et yeşil çay içmiyormusun
dondurma masum geliyor aslında bana bu menüde ama çekirdeğin tuzu sende bayağ su tutar bol su ve yeşil çay içmen gerekecek sanırım evde çekirdek var onu mu bitirmeye çalışıyorsun yoksa özellikle mi gidip alıyorsun
yok hiç yapmadım evde kaçamak yapacak pek birşey yok bizim oğlanları bizim evin yakınında bir kreş var oraya yaZdırdık şimdi gittiği kreşten çok daha güzel ormanın içinde çok şirin ve elit bir yer alışması için ara ara gideceğiz oraya götürdüm ama mızıktı ben bunları tanımıyorum diyerek ağladı azıcık bizde çıktık markete gittik yağmurda yapıyordu hava mis gibi toprak kokuyordu yürüyüş yapmış oldum ha ayrıca evi topladım süpürdüm yardımcı arkadaş gelecek Çarşamba mutfağı dip köşe halledecek bir ara yürüyüşe kaçarım bende
oy oy oy kötü olmuş asyacım sen hastayken kim bakıyor çocuğuna geçmiş olsun üzüldüm
bence çok çok iyi menü
Yeşil çay içmiyormusun
Ben siyah çayı terk ettim içine bisküvi batıramadıktan sonra neydim çayı :)
allah bağışlasın bana da çok uzak bir fikir önceden derdim 4 tane falan olsun ama işin psikolojik boyutu bambaşka bende o yüzden daha istemiyorum bana göre değil çok çocuk bakmak kafam kaldırmıyor erken yaşta anne olsaydım olurdu ama 32 yaşında anne oldum
hiç görmediğimiz değişik bir menü olmuş uzun listelerine alışmışız :) sana yarım artı koyayım
bende rahat geçirdim mide bulantısı şu bu yan. Etki orta etki hiçbirşey olmadı ama son günlerde namazda zorlanıyordum oturarak kılıyordum en son gün sabah namazı abdesti alırken sular foşş :)
Eşime diyorum ki AA ben altıma yaptım heralde
sporunda iyimenün de
pek beğenemedim
Ben de açık dondurma seviyorum paketli dondurmadan magnumu seviyorumada81 gibi böğürtlenli
Sanada helalinden bir artıİyi akşamlar herkese
Sabah çok erken çıktık evden Kızılcahamam’a gittik. Size haber vermeyi unuttum dünden. Arabada hareket halindeyken cep telefonu kullanamıyorum, vertigom var.Hemen başım dönüyor, midem bulanıyor. Gittiğimiz yerde dağ başı olduğu için telefon çekmiyor. Yemek yerken birkaç fotoğraf yükledim. Sonra da eve gelmek için yola çıktık. Evdeyim şimdi ama ölüyorum yorgunluktan
Ne kadarlık bebeğinYeşil çay severim de bu ara yok daha dışarı da yeni yeni çıkıyom doğumdan beri almak aklıma gelmemiş
Çekirdek tuzsuz aslında ,çocuklar taktı kafayı aç diyorlar öyle olunca bende yiyorumgayet iyi bence umarım tatlı yememişsindir spor yapmıyormusun suyunu 2 lt gayret et yeşil çay içmiyormusun
dondurma masum geliyor aslında bana bu menüde ama çekirdeğin tuzu sende bayağ su tutar bol su ve yeşil çay içmen gerekecek sanırım evde çekirdek var onu mu bitirmeye çalışıyorsun yoksa özellikle mi gidip alıyorsun
oy oy oy kötü olmuş asyacım sen hastayken kim bakıyor çocuğuna geçmiş olsun üzüldüm
bence çok çok iyi menü
Yeşil çay içmiyormusun
Ben siyah çayı terk ettim içine bisküvi batıramadıktan sonra neydim çayı :)
allah bağışlasın bana da çok uzak bir fikir önceden derdim 4 tane falan olsun ama işin psikolojik boyutu bambaşka bende o yüzden daha istemiyorum bana göre değil çok çocuk bakmak kafam kaldırmıyor erken yaşta anne olsaydım olurdu ama 32 yaşında anne oldum
hiç görmediğimiz değişik bir menü olmuş uzun listelerine alışmışız :) sana yarım artı koyayım
bende rahat geçirdim mide bulantısı şu bu yan. Etki orta etki hiçbirşey olmadı ama son günlerde namazda zorlanıyordum oturarak kılıyordum en son gün sabah namazı abdesti alırken sular foşş :)
Eşime diyorum ki AA ben altıma yaptım heralde
sporunda iyimenün de
pek beğenemedim
Ben de açık dondurma seviyorum paketli dondurmadan magnumu seviyorumada81 gibi böğürtlenli
Bizde de Antep fıstığı öyle aç diyorlar açıyorum arada bende götürüyorum çekirdeğe bir ara dadandılar ayıklanmış aldık çözdük işiÇekirdek tuzsuz aslında ,çocuklar taktı kafayı aç diyorlar öyle olunca bende yiyorum
Yooo çok kötü değil aslımda ama gözüm bulgur pilavının yanında et görmek isterdi o zaman tam olurdu bence29.4
10:00 1,5 yumurtadan omlet
1 parça peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
14:30
5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 Beypazarı kurusu
19:30
1 bardak kefir
1,5 lt su
Evde yemek de yoktu, meyve vs de. Ben hiç beğenmedim yediklerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?