Et de yoktu canım evdeYooo çok kötü değil aslımda ama gözüm bulgur pilavının yanında et görmek isterdi o zaman tam olurdu bence
2 aylıkNe kadarlık bebeğin
Emziriyormusun2 aylık
Gunaydın canım.. Kelin ilacı olsa basına surermışGunaydin kizlar sabah sabah yemek derdine düştüm ne yemek yapsam bi akıl verin
çok mu yüksek ateşi ilaç iciricem diye veriyosan verme ben direk veriyorum cok sukur bisey olmadiGünaydın kızlar
5 den beri ayaktayım oğlum uyandı baktım ki ateşi var. Bişiler yedirdim bi kaç lokma aynı anda geri çıkardı onunla uğraşıyorum hala
Aslinda dolapta ıspanak var hem yıkamasi gözümde buyuyor hemde canım ıspanaklı börek istiyor ben yiyememde evdekilere yapsam acaba bitirebilirlermi yada tavuk patases yemegi yapsam ama daha pazar günü yedik tavukGunaydın canım.. Kelin ilacı olsa basına surermış
Hepımızın ortak problemi bu yemek
Bende hıc bilmiyorum ne yapsam
Bugün karar vermedim ama dün patlıcan kebabı +tarhana çorbası yapmıştım ondan önceki gün güveç+cacık yapmıştım belki fikir olurGunaydin kizlar sabah sabah yemek derdine düştüm ne yemek yapsam bi akıl verin
Günaydın kızlar
5 den beri ayaktayım oğlum uyandı baktım ki ateşi var. Bişiler yedirdim bi kaç lokma aynı anda geri çıkardı onunla uğraşıyorum hala
Bu güveçte ne var yani içindeBugün karar vermedim ama dün patlıcan kebabı +tarhana çorbası yapmıştım ondan önceki gün güveç+cacık yapmıştım belki fikir olur
Sebzeli tavuk haşlamaGunaydin kizlar sabah sabah yemek derdine düştüm ne yemek yapsam bi akıl verin
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
İstediğin sebzeyi koyabilirsin, ben patlıcan, patates, et, domates, biber, soğan koydumBu güveçte ne var yani içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?