- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
kaldık gine tavuğa desene en pratik tencere yemeği yapayım ben gideyim de buzluktan tavuk cikarayimSebzeli tavuk haşlama
Günaydın
Tavuk patates havuç kereviz gibi şeyler haşla suyuna da pilav yap evdekiler yesin
Bizimkilerde öksürüyor boğazları ağrıyormışGünaydın kızlar
5 den beri ayaktayım oğlum uyandı baktım ki ateşi var. Bişiler yedirdim bi kaç lokma aynı anda geri çıkardı onunla uğraşıyorum hala
Yani tavuk yerine varsa kemikli kuzu eti de çok güzel olur ben yeşil mercimek salatası da Öneririmkaldık gine tavuğa desene en pratik tencere yemeği yapayım ben gideyim de buzluktan tavuk cikarayim
Kemal kükrer'in nar ekşisini de alabilirsin, marketlerde oluyor genellikleBide kızlar nar ekşisi almam lazım şimdiye kadar kardeşim seyahatlerinden getiriyodu artık ondan isteyemem (evlendi)bana oneribileceginiz ev yapımı olan bi site varmi
Günaydın kızlar nasılsınız.
Canım asıl sen nasılsın biz iyiyiz bıraktığın gibiGünaydın kızlar nasılsınız.
markette satılanların hemen hemen hepsinde glikoz var. bir ara nar ekşisi imalatında çalışan arkadaşımı ziyaret etmiştim yapılışını görünce şok oldum. bildiğiniz limon yuzunu kaynatıp karartıp içine glikoz karıştıtıp yapıyorlarmış. üzerinde de hakiki hatay nar ekşisi yazıyordu ... benim halam yapıyor birde ablamın arkadaşı kendi nar bahçeleri var onlar kaynatıyor ben oradan alıyorum 1 litresini 35-40 tl ye falan alıyorduk ama markettekiler gibi değil daha koyu ve salatalara 3- 5 damla ekleyince tadı harika oluyor... yakın olsaydık sana da alıp yollardımKemal kükrer'in nar ekşisini de alabilirsin, marketlerde oluyor genellikle
Ya onlar ordan kargo yapamazlar mi parayi da eft yaparım kargo bana aitmarkette satılanların hemen hemen hepsinde glikoz var. bir ara nar ekşisi imalatında çalışan arkadaşımı ziyaret etmiştim yapılışını görünce şok oldum. bildiğiniz limon yuzunu kaynatıp karartıp içine glikoz karıştıtıp yapıyorlarmış. üzerinde de hakiki hatay nar ekşisi yazıyordu ... benim halam yapıyor birde ablamın arkadaşı kendi nar bahçeleri var onlar kaynatıyor ben oradan alıyorum 1 litresini 35-40 tl ye falan alıyorduk ama markettekiler gibi değil daha koyu ve salatalara 3- 5 damla ekleyince tadı harika oluyor... yakın olsaydık sana da alıp yollardım
çok mu yüksek ateşi ilaç iciricem diye veriyosan verme ben direk veriyorum cok sukur bisey olmadi
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım
Gecmıs olsun caNımgulenyuzumsunsen
Sağolun kızlarBizimkilerde öksürüyor boğazları ağrıyormış
Okul göndermiyorum adaçayı bal öksürük şurubu öyle gidiyoruz bakalım hergün dondurma havaya aldandık
Size de geçmiş olsun
tamam sorayım elidne varsa elbette . ben geçen yıldan fazla almıştım hala yarım şişem var. akşam sorayım halama ve diğer aldığımız arkadaşımıza. ben kendim veririm kargoya yeterki olsun ellerindeki beni kırmazlar pekmezimizi nar ekşimizi hep onlardan aldığımız için.Ya onlar ordan kargo yapamazlar mi parayi da eft yaparım kargo bana ait
Ayy cok sagol arkadasim yasafigin yer adana olrak gozukuyor bizim gelinde adanalı temmuz ve kasım aylarında oradaydık düğün için çok güzel bu memleket gerçi hiç gezmedik ama kaldığımız yer ve gelinin annesinin evlerinin arası bile cok guzelditamam sorayım elidne varsa elbette . ben geçen yıldan fazla almıştım hala yarım şişem var. akşam sorayım halama ve diğer aldığımız arkadaşımıza. ben kendim veririm kargoya yeterki olsun ellerindeki beni kırmazlar pekmezimizi nar ekşimizi hep onlardan aldığımız için.
yaaa ne güzel gelip görmüşsün :) bir daha geldğince haber ver mutkala ben gezdiririm misafir ederim .Ayy cok sagol arkadasim yasafigin yer adana olrak gozukuyor bizim gelinde adanalı temmuz ve kasım aylarında oradaydık düğün için çok güzel bu memleket gerçi hiç gelmedik ama kaldığımız yer ve gelinin annesinin evlerinin arası bile cok guzeldi
Ben bakıyorum canımgayet iyi bence umarım tatlı yememişsindir spor yapmıyormusun suyunu 2 lt gayret et yeşil çay içmiyormusun
dondurma masum geliyor aslında bana bu menüde ama çekirdeğin tuzu sende bayağ su tutar bol su ve yeşil çay içmen gerekecek sanırım evde çekirdek var onu mu bitirmeye çalışıyorsun yoksa özellikle mi gidip alıyorsun
yok hiç yapmadım evde kaçamak yapacak pek birşey yok bizim oğlanları bizim evin yakınında bir kreş var oraya yaZdırdık şimdi gittiği kreşten çok daha güzel ormanın içinde çok şirin ve elit bir yer alışması için ara ara gideceğiz oraya götürdüm ama mızıktı ben bunları tanımıyorum diyerek ağladı azıcık bizde çıktık markete gittik yağmurda yapıyordu hava mis gibi toprak kokuyordu yürüyüş yapmış oldum ha ayrıca evi topladım süpürdüm yardımcı arkadaş gelecek Çarşamba mutfağı dip köşe halledecek bir ara yürüyüşe kaçarım bende
oy oy oy kötü olmuş asyacım sen hastayken kim bakıyor çocuğuna geçmiş olsun üzüldüm
bence çok çok iyi menü
Yeşil çay içmiyormusun
Ben siyah çayı terk ettim içine bisküvi batıramadıktan sonra neydim çayı :)
allah bağışlasın bana da çok uzak bir fikir önceden derdim 4 tane falan olsun ama işin psikolojik boyutu bambaşka bende o yüzden daha istemiyorum bana göre değil çok çocuk bakmak kafam kaldırmıyor erken yaşta anne olsaydım olurdu ama 32 yaşında anne oldum
hiç görmediğimiz değişik bir menü olmuş uzun listelerine alışmışız :) sana yarım artı koyayım
bende rahat geçirdim mide bulantısı şu bu yan. Etki orta etki hiçbirşey olmadı ama son günlerde namazda zorlanıyordum oturarak kılıyordum en son gün sabah namazı abdesti alırken sular foşş :)
Eşime diyorum ki AA ben altıma yaptım heralde
sporunda iyimenün de
pek beğenemedim
Ben de açık dondurma seviyorum paketli dondurmadan magnumu seviyorum @ada81 gibi böğürtlenli
günaydın canım nasıl oldunGünaydın kızlar
Belki de yakınızdırmarkette satılanların hemen hemen hepsinde glikoz var. bir ara nar ekşisi imalatında çalışan arkadaşımı ziyaret etmiştim yapılışını görünce şok oldum. bildiğiniz limon yuzunu kaynatıp karartıp içine glikoz karıştıtıp yapıyorlarmış. üzerinde de hakiki hatay nar ekşisi yazıyordu ... benim halam yapıyor birde ablamın arkadaşı kendi nar bahçeleri var onlar kaynatıyor ben oradan alıyorum 1 litresini 35-40 tl ye falan alıyorduk ama markettekiler gibi değil daha koyu ve salatalara 3- 5 damla ekleyince tadı harika oluyor... yakın olsaydık sana da alıp yollardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?