Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınn
şuanda kahvaltımı yapoyorum bu gün diyetisyen kontrol günüm ssat 13,00 de gideceğiz bakalım eşime ve ben ne yapmışız 2 haftada . dün ki spor da nasıl zorlamışsam tv karşısıdnaa benim minik oğlale erik yiyorduk uyumuş kalmışım :)

kahvaltımm
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim yağsız peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık yeşillik
1 kupa çay

Günaydın kızlar
5 den beri ayaktayım oğlum uyandı baktım ki ateşi var. Bişiler yedirdim bi kaç lokma aynı anda geri çıkardı onunla uğraşıyorum hala
Bizimkilerde öksürüyor boğazları ağrıyormış
Okul göndermiyorum adaçayı bal öksürük şurubu öyle gidiyoruz bakalım hergün dondurma havaya aldandık
Size de geçmiş olsun

Kemal kükrer'in nar ekşisini de alabilirsin, marketlerde oluyor genellikle
markette satılanların hemen hemen hepsinde glikoz var. bir ara nar ekşisi imalatında çalışan arkadaşımı ziyaret etmiştim yapılışını görünce şok oldum. bildiğiniz limon yuzunu kaynatıp karartıp içine glikoz karıştıtıp yapıyorlarmış. üzerinde de hakiki hatay nar ekşisi yazıyordu ... benim halam yapıyor birde ablamın arkadaşı kendi nar bahçeleri var onlar kaynatıyor ben oradan alıyorum 1 litresini 35-40 tl ye falan alıyorduk ama markettekiler gibi değil daha koyu ve salatalara 3- 5 damla ekleyince tadı harika oluyor... yakın olsaydık sana da alıp yollardım

Ya onlar ordan kargo yapamazlar mi parayi da eft yaparım kargo bana ait

çok mu yüksek ateşi ilaç iciricem diye veriyosan verme ben direk veriyorum cok sukur bisey olmadi
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım
Bizimkilerde öksürüyor boğazları ağrıyormış
Okul göndermiyorum adaçayı bal öksürük şurubu öyle gidiyoruz bakalım hergün dondurma havaya aldandık
Size de geçmiş olsun
Sağolun kızlar
Öksürük burun akıntısı vs bişi yok ateşten başka bişi yok bakalım nolcak

Ya onlar ordan kargo yapamazlar mi parayi da eft yaparım kargo bana ait
tamam sorayım elidne varsa elbette . ben geçen yıldan fazla almıştım hala yarım şişem var. akşam sorayım halama ve diğer aldığımız arkadaşımıza. ben kendim veririm kargoya yeterki olsun ellerindeki beni kırmazlar pekmezimizi nar ekşimizi hep onlardan aldığımız için.

Ayy cok sagol arkadasim yasafigin yer adana olrak gozukuyor bizim gelinde adanalı temmuz ve kasım aylarında oradaydık düğün için çok güzel bu memleket gerçi hiç gezmedik ama kaldığımız yer ve gelinin annesinin evlerinin arası bile cok guzeldi

yaaa ne güzel gelip görmüşsün :) bir daha geldğince haber ver mutkala ben gezdiririm misafir ederim .
merkezde oturuyoruz biz.

Ben bakıyorum canım

Onlar ceyhandaydi biz yumurtalik diye bi yerde kaldik yazlıkları vardi deniz ayağımızın dilindeydi yazın yaşanacak yer değil çok sıcak ama kasim daki havası çok güzeldi denize ayaklarimizi soktuk kızım oydan suyla filan

Belki de yakınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…