- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
ceyhan bize 35 dk biz merkez ilçede oturuyopruz veyhanda akrabalarım var abimde orada görev yaptı ama pek gitmeyiz. denizi güzel ama yazın çoook sıcak. hoş adananın sıcak olmayan uç ilçeleri serin sadece biz yazın yanıyoruz vallaOnlar ceyhandaydi biz yumurtalik diye bi yerde kaldik yazlıkları vardi deniz ayağımızın dilindeydi yazın yaşanacak yer değil çok sıcak ama kasim daki havası çok güzeldi denize ayaklarimizi soktuk kızım oydan suyla filanEki Görüntüle 2263797
adana mısın canımmBelki de yakınızdır
günaydın mı kaldım bacım öğlen oldu :)Günaydın kızlar
Yok K. Maraş lıyım ama abimin eşi adanalıadana mısın canımm
2.5 saatlik mesafedeyiz :)Yok K. Maraş lıyım ama abimin eşi adanalı
Adana kozanlı, oralarda nar ekşisi çok mu bulunuyor2.5 saatlik mesafedeyiz :)
evet aldığımız arkadaşımızın birisi kozanlı . bahçesi tarlası çok tarım alanı kozan, bende kadirliliyim kozana çok yakın köyümüz. ama adana ya da yakın ilçe haydi gidelim desek yarım saatte kozanda oluruz.Adana kozanlı, oralarda nar ekşisi çok mu bulunuyor
Coook gecmis olsun canim ..Günaydın kızlar
5 den beri ayaktayım oğlum uyandı baktım ki ateşi var. Bişiler yedirdim bi kaç lokma aynı anda geri çıkardı onunla uğraşıyorum hala
Çook şükür baş ağrım dindi. Ama bulantı hala vargünaydın canım nasıl oldun
Siz erkencisiniz doğru valla size öğlen oldugünaydın mı kaldım bacım öğlen oldu :)
2 aylık
Canım geçmiş olsun. Çok geriden oldu mesaj. KK son değişimden sonra alıntı yaptığın bilgisayardakileri saklıyor sadece. İş yerinde alıntıladıklarıma evden ya da cepten cevap veremiyorum çok komik oluyorÇok şükür ben iyim annem hastalandı ona gittim telefonda kızın elindeydi fırsat bulup giremedim
Çekirdek yememen lazım canımÇekirdek tuzsuz aslında ,çocuklar taktı kafayı aç diyorlar öyle olunca bende yiyorum
İzin yok canım kimseye. İzne ayrılan bir daha toparlayamıyor. Paylaşımlarını idare ederiz ama yediklerine dikkat etmen lazım.Kızlar sizleri çok özledim, lütfen kusuruma bakmayın bu ara hayatım o kadar zor ki. Son 10 gündür hep bir hastalık ve halsizlik. Bu hafta temizlik yapmam gerek, Ramazan’dan önceki son günlerim. Ama hiç halim yok. Ramazan’a kadar beni idare edin, çok sık gelemeyeceğim, ama ondan sonra yine burdayım.
Ama eğer listeyi sıkıntıya sokacaksam izine de çıkabilirim. Karar sizin.
LAydLiNe
Sadece suyun az olmuş. Bence menün de sağlıksız bir şey yok. Sadece kilona göre biraz az yemişsin. Beypazarı kurusun görmüyorum. Çünkü genelde hafif olmuş.29.4
10:00 1,5 yumurtadan omlet
1 parça peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
14:30
5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 Beypazarı kurusu
19:30
1 bardak kefir
1,5 lt su
Evde yemek de yoktu, meyve vs de. Ben hiç beğenmedim yediklerimi.
Kızartma ve saat 20:00 de yediklerin olmamış. Su az olmuş. Yürüyüş gayet güzel.günaydın kızlar...
dün menü girememiştim... saçma bir gündü zaten
9.00
1 muz, 1 elma, 5 badem
12.30
1 kepçe nohut
1 sk bulgur pilavı
yoğurt
18.00
1 sk karışık kızartma
2 dilim ekmek
1 kk peynir
20.00
4 çilek
3 bisküvi
45 dk yürüyüş
1.5 L su
LAydLiNe
Hayattaki en büyük problemim bu desemGunaydin kizlar sabah sabah yemek derdine düştüm ne yemek yapsam bi akıl verin
Geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önceGünaydın kızlar
5 den beri ayaktayım oğlum uyandı baktım ki ateşi var. Bişiler yedirdim bi kaç lokma aynı anda geri çıkardı onunla uğraşıyorum hala
yaaa ne güzel gelip görmüşsün :) bir daha geldğince haber ver mutkala ben gezdiririm misafir ederim .
merkezde oturuyoruz biz.
Kızlar hani size diyordum yaa eltim öyle zayıflamış ki erimisdiye. Dün bana uğradı arkadasimda o sıra bendeydi sen önce kiloluydun nasıl böyle zayifladin dedi. Ben burnu havalı diye sormam hiç. 2 ogün yedim dedi kahvaltı mi 11 gibi yapıyorum dedi ancak çocuklar i gönderiyorum okula hazırlayana kadar 11 i buluyor dedi. Sonra ev işi zaten durmuyor ınsan dedi akşam ne yemek yapıyorsam 1 er tabak yiyorum 6 gibi. Sadece ekmek yemiyorum dedi. Makarnada pilavda herşeyden yiyorum dedi. Zaten pintidir öyle para harcamaz bogazi bile olsa. 3 ayda incecik oldum dedi. Gerçekten de öyle. Geçen gittik 1 tabak dolusu sarma bide salata yedi. Çok rahat kendimle kiyasladigimda ben çok fazla düşünüyorum o yapması gerekeni yapmış akışına bırakmış
Asyam ben hep diyorum 2 öğün can canKızlar hani size diyordum yaa eltim öyle zayıflamış ki erimisdiye. Dün bana uğradı arkadasimda o sıra bendeydi sen önce kiloluydun nasıl böyle zayifladin dedi. Ben burnu havalı diye sormam hiç. 2 ogün yedim dedi kahvaltı mi 11 gibi yapıyorum dedi ancak çocuklar i gönderiyorum okula hazırlayana kadar 11 i buluyor dedi. Sonra ev işi zaten durmuyor ınsan dedi akşam ne yemek yapıyorsam 1 er tabak yiyorum 6 gibi. Sadece ekmek yemiyorum dedi. Makarnada pilavda herşeyden yiyorum dedi. Zaten pintidir öyle para harcamaz bogazi bile olsa. 3 ayda incecik oldum dedi. Gerçekten de öyle. Geçen gittik 1 tabak dolusu sarma bide salata yedi. Çok rahat kendimle kiyasladigimda ben çok fazla düşünüyorum o yapması gerekeni yapmış akışına bırakmış
ben 2 öğün yiyemem acıkırım elim ayağım titrer sabah namaza uyanıp uzanıp geri 7 de kalkıyorum hazırlanıp evden çıkıyorum çocukları okula anneme bırakıp işe gidiyorum bazı zamanlarda eşim bırakıyor ben doğru işe... hemen kahvaltı hazırlıyorum acıkırsam midem bulanıyor. benim gibi sabah ezanla kalksın öğlen 11 e kadar aç dursun da görem o elticiğini canım :) biz şimdi öğlen yemeklerimizin siparşini veriyoruz düşün :) millet hala kahvaltı sofrasında desene .Kızlar hani size diyordum yaa eltim öyle zayıflamış ki erimisdiye. Dün bana uğradı arkadasimda o sıra bendeydi sen önce kiloluydun nasıl böyle zayifladin dedi. Ben burnu havalı diye sormam hiç. 2 ogün yedim dedi kahvaltı mi 11 gibi yapıyorum dedi ancak çocuklar i gönderiyorum okula hazırlayana kadar 11 i buluyor dedi. Sonra ev işi zaten durmuyor ınsan dedi akşam ne yemek yapıyorsam 1 er tabak yiyorum 6 gibi. Sadece ekmek yemiyorum dedi. Makarnada pilavda herşeyden yiyorum dedi. Zaten pintidir öyle para harcamaz bogazi bile olsa. 3 ayda incecik oldum dedi. Gerçekten de öyle. Geçen gittik 1 tabak dolusu sarma bide salata yedi. Çok rahat kendimle kiyasladigimda ben çok fazla düşünüyorum o yapması gerekeni yapmış akışına bırakmış
Emzirirken benim doktorum da diyetisyenlerim de izin vermedi. Sordun mu sen?Yeşil çay severim de bu ara yok daha dışarı da yeni yeni çıkıyom doğumdan beri almak aklıma gelmemiş
gel yine beklerim şekerimm misafir ederim seve seve adanalıları tanımışsındır havamız da sıcak kanımız da :) nerede çalıştın adana da memur musunİlk tayin yerim Adana. Çok severim Adanayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?