Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ceyhan bize 35 dk biz merkez ilçede oturuyopruz veyhanda akrabalarım var abimde orada görev yaptı ama pek gitmeyiz. denizi güzel ama yazın çoook sıcak. hoş adananın sıcak olmayan uç ilçeleri serin sadece biz yazın yanıyoruz valla

Adana kozanlı, oralarda nar ekşisi çok mu bulunuyor
evet aldığımız arkadaşımızın birisi kozanlı . bahçesi tarlası çok tarım alanı kozan, bende kadirliliyim kozana çok yakın köyümüz. ama adana ya da yakın ilçe haydi gidelim desek yarım saatte kozanda oluruz.

bu arada 1 litreye yakın suyumu içtimmm
1 kupada ananaslı açai li yeşil çayımı içtim ki bu tad harika ananaslı olması beni çok sevindirdi tadı kokusu möeyve isteğimi azaltıyor.
bergamotlusunu da aldım birazdan da onu deyeceğim. oda güzel kokuyor

haydi su için bacılar gitsin yağlar

Çok şükür ben iyim annem hastalandı ona gittim telefonda kızın elindeydi fırsat bulup giremedim
Canım geçmiş olsun. Çok geriden oldu mesaj. KK son değişimden sonra alıntı yaptığın bilgisayardakileri saklıyor sadece. İş yerinde alıntıladıklarıma evden ya da cepten cevap veremiyorum çok komik oluyor
Çekirdek tuzsuz aslında ,çocuklar taktı kafayı aç diyorlar öyle olunca bende yiyorum
Çekirdek yememen lazım canım
İzin yok canım kimseye. İzne ayrılan bir daha toparlayamıyor. Paylaşımlarını idare ederiz ama yediklerine dikkat etmen lazım.
29.4
10:00 1,5 yumurtadan omlet
1 parça peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek

14:30
5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 Beypazarı kurusu

19:30
1 bardak kefir

1,5 lt su

Evde yemek de yoktu, meyve vs de. Ben hiç beğenmedim yediklerimi.
Sadece suyun az olmuş. Bence menün de sağlıksız bir şey yok. Sadece kilona göre biraz az yemişsin. Beypazarı kurusun görmüyorum. Çünkü genelde hafif olmuş.
Kızartma ve saat 20:00 de yediklerin olmamış. Su az olmuş. Yürüyüş gayet güzel.
Gunaydin kizlar sabah sabah yemek derdine düştüm ne yemek yapsam bi akıl verin
Hayattaki en büyük problemim bu desem
Günaydın kızlar
5 den beri ayaktayım oğlum uyandı baktım ki ateşi var. Bişiler yedirdim bi kaç lokma aynı anda geri çıkardı onunla uğraşıyorum hala
Geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önce

Kızlar hani size diyordum yaa eltim öyle zayıflamış ki erimisdiye. Dün bana uğradı arkadasimda o sıra bendeydi sen önce kiloluydun nasıl böyle zayifladin dedi. Ben burnu havalı diye sormam hiç. 2 ogün yedim dedi kahvaltı mi 11 gibi yapıyorum dedi ancak çocuklar i gönderiyorum okula hazırlayana kadar 11 i buluyor dedi. Sonra ev işi zaten durmuyor ınsan dedi akşam ne yemek yapıyorsam 1 er tabak yiyorum 6 gibi. Sadece ekmek yemiyorum dedi. Makarnada pilavda herşeyden yiyorum dedi. Zaten pintidir öyle para harcamaz bogazi bile olsa. 3 ayda incecik oldum dedi. Gerçekten de öyle. Geçen gittik 1 tabak dolusu sarma bide salata yedi. Çok rahat kendimle kiyasladigimda ben çok fazla düşünüyorum o yapması gerekeni yapmış akışına bırakmış

Herkesin metabolizması bir değil biliyorsun. Ayrıca o kilo vermeden önce kim bilir nasıl besleniyordu. Bunlar önemli şeyler. Mesela gece yemek yiyen bir insan akşam yemeğini erkene çekerse o bile kilo verdirir. Ama tabii ki burada sadece kilo vermek için uğraşmıyoruz biz. Sağlıklı beslenmek ana amacımız olmalı.

Asyam ben hep diyorum 2 öğün can can biraz erken kalk evini hızlı hizli toparla cocuktan firsat olursa 2 mil lesli patlat sadece 30 dakika sonra mis gibi kahvalti yap dolu dolu

ben 2 öğün yiyemem acıkırım elim ayağım titrer sabah namaza uyanıp uzanıp geri 7 de kalkıyorum hazırlanıp evden çıkıyorum çocukları okula anneme bırakıp işe gidiyorum bazı zamanlarda eşim bırakıyor ben doğru işe... hemen kahvaltı hazırlıyorum acıkırsam midem bulanıyor. benim gibi sabah ezanla kalksın öğlen 11 e kadar aç dursun da görem o elticiğini canım :) biz şimdi öğlen yemeklerimizin siparşini veriyoruz düşün :) millet hala kahvaltı sofrasında desene .

benim kuzenimin eşi de kahvaltı yapıp akşama dek bie yemiyordu patates haşlayıp yumurta haşlayarak yapılan diyet yahu ben midem boşaldıkça istiyor diye ramazanda oruc tutarken sahurda yanlız kahve veya çay içiyorum su içip yatıyorum ki yerdem midem sabaha daha da ister kötü olurum diye. millet nasıl böyle besleniyor şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…