ben 2 öğün yiyemem acıkırım elim ayağım titrer sabah namaza uyanıp uzanıp geri 7 de kalkıyorum hazırlanıp evden çıkıyorum çocukları okula anneme bırakıp işe gidiyorum bazı zamanlarda eşim bırakıyor ben doğru işe... hemen kahvaltı hazırlıyorum acıkırsam midem bulanıyor. benim gibi sabah ezanla kalksın öğlen 11 e kadar aç dursun da görem o elticiğini canım :) biz şimdi öğlen yemeklerimizin siparşini veriyoruz düşün :) millet hala kahvaltı sofrasında desene .
benim kuzenimin eşi de kahvaltı yapıp akşama dek bie yemiyordu patates haşlayıp yumurta haşlayarak yapılan diyet yahu ben midem boşaldıkça istiyor diye ramazanda oruc tutarken sahurda yanlız kahve veya çay içiyorum su içip yatıyorum ki yerdem midem sabaha daha da ister kötü olurum diye. millet nasıl böyle besleniyor şaşkınım
Kahvaltı 11 çok geç onun dışında iki öğün sağlıklı olan zaten. Bunun kocası çocukları kahvaltı yapmıyor muKızlar hani size diyordum yaa eltim öyle zayıflamış ki erimisdiye. Dün bana uğradı arkadasimda o sıra bendeydi sen önce kiloluydun nasıl böyle zayifladin dedi. Ben burnu havalı diye sormam hiç. 2 ogün yedim dedi kahvaltı mi 11 gibi yapıyorum dedi ancak çocuklar i gönderiyorum okula hazırlayana kadar 11 i buluyor dedi. Sonra ev işi zaten durmuyor ınsan dedi akşam ne yemek yapıyorsam 1 er tabak yiyorum 6 gibi. Sadece ekmek yemiyorum dedi. Makarnada pilavda herşeyden yiyorum dedi. Zaten pintidir öyle para harcamaz bogazi bile olsa. 3 ayda incecik oldum dedi. Gerçekten de öyle. Geçen gittik 1 tabak dolusu sarma bide salata yedi. Çok rahat kendimle kiyasladigimda ben çok fazla düşünüyorum o yapması gerekeni yapmış akışına bırakmış
gel yine beklerim şekerimm misafir ederim seve seve adanalıları tanımışsındır havamız da sıcak kanımız da :) nerede çalıştın adana da memur musun
Kaptanım tartı geldiiiiiii
bak işte o iş bende benim eşim adana araplarından duymuşsundur adananun büyük kısmı arap. işleri güçleri kebap mangal... kayınbabam bazen çağırır pazar sabahı ciğerle başlarız akşama dek pişir pişir ye :) mutlaka gelirsen beklerimCanımsın yaaaaa çok severim adanalıları. 4 yıl kaldım. Adana Numune Eğitim Araştırma hastanesindeydim. Sağlık memuruyum canım. Çok arkadaşım var Adanalı. Hala görüşürüz. Gelirsem mutlaka sana da uğrarım. TanışırızVee Adanaya sırf kebap yemeye geleceğim.
Aynen arkadaşım yaa. Bende öyle düşünüyorum karatay boşa demiyor kalori hesabı değil sağlıklı şeyler 'den doyana kadar yiyin diye. 2 ogune devam sağlıklı şeyler pişirmeye çalışıyorum zaten bende ne yemek yapıyorsam normal bir porsiyon yiyip kalkacam. Aslında burda benim dikkatimi başka bisey daha çekti. Diyorki ne pisirsem 1 tabak yiyorum pilavda yeri gelse makarna da ama ondan sonra daha lokma yemiyorum. Porsiyon kontrol u de çok önemli. Bu şekilde denicem bir süre. 2 ogune alıştım çok şükür. Ama ben çabuk sonuç istiyorum sabır edecemAsyam ben hep diyorum 2 öğün can canbiraz erken kalk evini hızlı hizli toparla cocuktan firsat olursa 2 mil lesli patlat sadece 30 dakika sonra mis gibi kahvalti yap dolu dolu
Bak sen çalışıyorsun çok erken başlıyorsun güne sende 3 ana ogun yapabilirsin. Bende aslında eltim gibiyim bu konuda oğlanın uyanmasini bekliyorum kahvaltı geçe kalıyor.ama bildiğim birşey varki 80 vardı su an 60 falan dir ıncecik olmuş.ben 2 öğün yiyemem acıkırım elim ayağım titrer sabah namaza uyanıp uzanıp geri 7 de kalkıyorum hazırlanıp evden çıkıyorum çocukları okula anneme bırakıp işe gidiyorum bazı zamanlarda eşim bırakıyor ben doğru işe... hemen kahvaltı hazırlıyorum acıkırsam midem bulanıyor. benim gibi sabah ezanla kalksın öğlen 11 e kadar aç dursun da görem o elticiğini canım :) biz şimdi öğlen yemeklerimizin siparşini veriyoruz düşün :) millet hala kahvaltı sofrasında desene .
benim kuzenimin eşi de kahvaltı yapıp akşama dek bie yemiyordu patates haşlayıp yumurta haşlayarak yapılan diyet yahu ben midem boşaldıkça istiyor diye ramazanda oruc tutarken sahurda yanlız kahve veya çay içiyorum su içip yatıyorum ki yerdem midem sabaha daha da ister kötü olurum diye. millet nasıl böyle besleniyor şaşkınım
Çabuk sonuç isteyip sonuç alamayınca yemeğe döndüğümüz için zaten en büyük hatamız. Ama mesela ocaktan beri ayda 2 kilo versen 8 kilo gitmiş olacaktı.Aynen arkadaşım yaa. Bende öyle düşünüyorum karatay boşa demiyor kalori hesabı değil sağlıklı şeyler 'den doyana kadar yiyin diye. 2 ogune devam sağlıklı şeyler pişirmeye çalışıyorum zaten bende ne yemek yapıyorsam normal bir porsiyon yiyip kalkacam. Aslında burda benim dikkatimi başka bisey daha çekti. Diyorki ne pisirsem 1 tabak yiyorum pilavda yeri gelse makarna da ama ondan sonra daha lokma yemiyorum. Porsiyon kontrol u de çok önemli. Bu şekilde denicem bir süre. 2 ogune alıştım çok şükür. Ama ben çabuk sonuç istiyorum sabır edecem
Kocası ise gidiyor 2 çocuğu okula gönderiyor 8 buçukta evi topluyor ki diğer 2 si uyanana kadar. Sonra kahvaltı hazirliyor saat 11 de yapıyor. Çok denk geldim ben.Kahvaltı 11 çok geç onun dışında iki öğün sağlıklı olan zaten. Bunun kocası çocukları kahvaltı yapmıyor mu
bak işte o iş bende benim eşim adana araplarından duymuşsundur adananun büyük kısmı arap. işleri güçleri kebap mangal... kayınbabam bazen çağırır pazar sabahı ciğerle başlarız akşama dek pişir pişir ye :) mutlaka gelirsen beklerim
eee bu kiloları boşa almadık yiye yiye su içsem yarıyor diyenelrden değiliz :)
canım ben kadirliliyim ya biz 7 öğün yemeden yatmayanlardanız :) yufka ekmek kavurma yı severiz :) iş öyle olunca yedik yedik oturduk şiştik.Ben adanada yiyip yiyip kilo almıyordum ki sen nasıl aldın?
AyyneeenÇabuk sonuç isteyip sonuç alamayınca yemeğe döndüğümüz için zaten en büyük hatamız. Ama mesela ocaktan beri ayda 2 kilo versen 8 kilo gitmiş olacaktı.
Ay benim de aklım kebapta kaldı Yiyemedim ya ondandır sağ olsun gelinin annesi çok güzel şeyler yapmıştı ama kebap başka bir şeyCanımsın yaaaaa çok severim adanalıları. 4 yıl kaldım. Adana Numune Eğitim Araştırma hastanesindeydim. Sağlık memuruyum canım. Çok arkadaşım var Adanalı. Hala görüşürüz. Gelirsem mutlaka sana da uğrarım. TanışırızVee Adanaya sırf kebap yemeye geleceğim.
Aynen arkadaşım yaa. Bende öyle düşünüyorum karatay boşa demiyor kalori hesabı değil sağlıklı şeyler 'den doyana kadar yiyin diye. 2 ogune devam sağlıklı şeyler pişirmeye çalışıyorum zaten bende ne yemek yapıyorsam normal bir porsiyon yiyip kalkacam. Aslında burda benim dikkatimi başka bisey daha çekti. Diyorki ne pisirsem 1 tabak yiyorum pilavda yeri gelse makarna da ama ondan sonra daha lokma yemiyorum. Porsiyon kontrol u de çok önemli. Bu şekilde denicem bir süre. 2 ogune alıştım çok şükür. Ama ben çabuk sonuç istiyorum sabır edecem
Ay benim de aklım kebapta kaldı Yiyemedim ya ondandır sağ olsun gelinin annesi çok güzel şeyler yapmıştı ama kebap başka bir şey
ayy bende adımsayarlı saat aldım bu gün teslim alacağım acaip gaz veriyor şu adam sayaç işi bana . haftasonu araştırdım öyle pahalı birşeye ihtiyacım yok diye tesadüf arkadaşımın önerdiği model de nette indirimde imiş. aldım :) çocuklar gibi heyecanlıyım . saat 13,00deki kontlümü de merak ediyorum listem nasıl değişecek onu merak ediyorum ama en çok ne kadar vermişim onu merak ediyorum
canım ben kadirliliyim ya biz 7 öğün yemeden yatmayanlardanız :) yufka ekmek kavurma yı severiz :) iş öyle olunca yedik yedik oturduk şiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?