Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu bir haftadır sureklı mıdem bulanıyodu bu ıkı gundur de daha fena dun acile gıttım biliyorsunuz.. Suan yine hamıle kadınlar gibi bir bulantı varki cok kotu bısey sizce neden kaynaklanıyor olabilir? (hamilelik ihtimali yok)

geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin ....yada bazen vücüdda bir virüs giriyor onu atıncaya kadar bulantı kusma olabiliyor...

diyetisyen sonucunu bekliyorummm

çalışan bayanlar için 2 öğün çok zor... bend eçalışsam 3 öğün beslenirim... evet güne çok erken başlıyorum ama yinede evdeki o rahatlık başka ...

Emzirirken benim doktorum da diyetisyenlerim de izin vermedi. Sordun mu sen?
sleepy angel canım zamanında bende sormuştum dr yeşil çay kiii maalesef bende süt olmadı emziremedim kızımı
kesinlikle yeşil çay emzirme sürecinde içme demişti ... içinde kafein var çocuğun uyumaz dedi... 2. metabolizma çalıştırdığı için bebeğin kilo alamaz gelişimi durur demişti... emziren annlerin bilgisi olsun....

Senin yaptığın doğru zaten canım. Güne erken başlamak lazım. Ben iki öğüne karşı bir insanım. Üç ana öğün mutlaka olmalı.
bence bu durum kişiden kişiye değişiyor kaptanım.... kişinin yaşantısıyla alakalı ... banada 3 öğün hiç ama hiç yaramıyor...

mersinde de çok arap var benimde çok arkadaşım var ... yemekleri harika oluyor bol baharatlı ve çok lezzetli

sabır sadece canım önce yavaş yavaş gidiyor sonra birden gitmeye başlıyor çünkü vücüda cıs almayınca ister istemez kilolar gitmeye başlıyor....

Canım hergun yiyor demedimki. Arada olurda denk geldiğinde yapıyor muş. Pilav veya sulu yemek 1 er tabak birer porsiyon yiyormuş

sabır sadece canım önce yavaş yavaş gidiyor sonra birden gitmeye başlıyor çünkü vücüda cıs almayınca ister istemez kilolar gitmeye başlıyor....
Aynen. Ben üzerime düşeni yapıp zamana birakacam. Herşeyi diyete adapte edincede sıkılıyor olabilirim. Daha rahat olmaya calisacam

Geçmiş olsun canım. Midenle ilgili bir problemin olabilir. Başka bir sıkıntın var mı? Mide bulantısından başka?

bence bu durum kişiden kişiye değişiyor kaptanım.... kişinin yaşantısıyla alakalı ... banada 3 öğün hiç ama hiç yaramıyor...
Sende ki alışkanlık canım bence. Vücudunu öyle alıştırmışsın. Evde olduğun içinde rahatsın biraz ama dediğin gibi çalışsan ve gün boyu dışarıda olsan durum daha farklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…