- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin ....yada bazen vücüdda bir virüs giriyor onu atıncaya kadar bulantı kusma olabiliyor...Kızlar bu bir haftadır sureklı mıdem bulanıyodu bu ıkı gundur de daha fenadun acile gıttım biliyorsunuz.. Suan yine hamıle kadınlar gibi bir bulantı varki cok kotu bısey sizce neden kaynaklanıyor olabilir? (hamilelik ihtimali yok)
nereyeeeee hayırrrrrrrrrrr anca beraber kanca beraber merak etme ramazan ayında kimse çook kilo veremiyor bütün takımlarda öyle.... ne verirsen kar o yüzden gitmek yoookkkKaptanım oructa izne ayrılabılıyormuyuz?LAydLiNe
diyetisyen sonucunu bekliyorummmbu arada 1 litreye yakın suyumu içtimmm
1 kupada ananaslı açai li yeşil çayımı içtim ki bu tad harika ananaslı olması beni çok sevindirdi tadı kokusu möeyve isteğimi azaltıyor.
bergamotlusunu da aldım birazdan da onu deyeceğim. oda güzel kokuyor
haydi su için bacılar gitsin yağlar
ben bi sevemedim bi türlü yıllarca mersinde yaşadık ailemle... ne zaman adanaya gitsem boğuluyor gibi hissediyordum ... mersinden çoook daha sıcak oluyor adana.....İlk tayin yerim Adana. Çok severim Adanayı
çalışan bayanlar için 2 öğün çok zor... bend eçalışsam 3 öğün beslenirim... evet güne çok erken başlıyorum ama yinede evdeki o rahatlık başka ...ben 2 öğün yiyemem acıkırım elim ayağım titrer sabah namaza uyanıp uzanıp geri 7 de kalkıyorum hazırlanıp evden çıkıyorum çocukları okula anneme bırakıp işe gidiyorum bazı zamanlarda eşim bırakıyor ben doğru işe... hemen kahvaltı hazırlıyorum acıkırsam midem bulanıyor. benim gibi sabah ezanla kalksın öğlen 11 e kadar aç dursun da görem o elticiğini canım :) biz şimdi öğlen yemeklerimizin siparşini veriyoruz düşün :) millet hala kahvaltı sofrasında desene .
benim kuzenimin eşi de kahvaltı yapıp akşama dek bie yemiyordu patates haşlayıp yumurta haşlayarak yapılan diyet yahu ben midem boşaldıkça istiyor diye ramazanda oruc tutarken sahurda yanlız kahve veya çay içiyorum su içip yatıyorum ki yerdem midem sabaha daha da ister kötü olurum diye. millet nasıl böyle besleniyor şaşkınım
Emzirirken benim doktorum da diyetisyenlerim de izin vermedi. Sordun mu sen?
Nasıl oldunBen bakıyorum canım
bence bu durum kişiden kişiye değişiyor kaptanım.... kişinin yaşantısıyla alakalı ... banada 3 öğün hiç ama hiç yaramıyor...Senin yaptığın doğru zaten canım. Güne erken başlamak lazım. Ben iki öğüne karşı bir insanım. Üç ana öğün mutlaka olmalı.
mersinde de çok arap var benimde çok arkadaşım var ... yemekleri harika oluyor bol baharatlı ve çok lezzetlibak işte o iş bende benim eşim adana araplarından duymuşsundur adananun büyük kısmı arap. işleri güçleri kebap mangal... kayınbabam bazen çağırır pazar sabahı ciğerle başlarız akşama dek pişir pişir ye :) mutlaka gelirsen beklerim
eee bu kiloları boşa almadık yiye yiye su içsem yarıyor diyenelrden değiliz :)
sabır sadece canım önce yavaş yavaş gidiyor sonra birden gitmeye başlıyor çünkü vücüda cıs almayınca ister istemez kilolar gitmeye başlıyor....Aynen arkadaşım yaa. Bende öyle düşünüyorum karatay boşa demiyor kalori hesabı değil sağlıklı şeyler 'den doyana kadar yiyin diye. 2 ogune devam sağlıklı şeyler pişirmeye çalışıyorum zaten bende ne yemek yapıyorsam normal bir porsiyon yiyip kalkacam. Aslında burda benim dikkatimi başka bisey daha çekti. Diyorki ne pisirsem 1 tabak yiyorum pilavda yeri gelse makarna da ama ondan sonra daha lokma yemiyorum. Porsiyon kontrol u de çok önemli. Bu şekilde denicem bir süre. 2 ogune alıştım çok şükür. Ama ben çabuk sonuç istiyorum sabır edecem
Canım hergun yiyor demedimki. Arada olurda denk geldiğinde yapıyor muş. Pilav veya sulu yemek 1 er tabak birer porsiyon yiyormuşKilo verme aşamasında doğru değil ama ne pişirisem bir tabak yiyorum olayı. Her gün bir tabak makarna ye bakalım kilo verebilecek misin? Yanlış bir düşünce. Bir tabak yiyin ama sağlıklı yiyeceklerden yiyin. Ama koruma aşamasında geçtiğinde diğer yasaklılardan yiyebilirsin ama tabii ki bu kez miktar önemli. Dengelemek önemli.
Bende yarın yapicam bulgurlu.kolay gelsin canimmmbugün dolma yapacam bulgurlu sadece içini hazırladım herşeyi hazırladım biraz size bakayım gidip dolduracam)
Midem hâlâ bulanıyor. Baş agrim başladı dr un verdiği ağrı kesici yi içtim. Bu migren beni mahvediyorNasıl oldun
Aynen. Ben üzerime düşeni yapıp zamana birakacam. Herşeyi diyete adapte edincede sıkılıyor olabilirim. Daha rahat olmaya calisacamsabır sadece canım önce yavaş yavaş gidiyor sonra birden gitmeye başlıyor çünkü vücüda cıs almayınca ister istemez kilolar gitmeye başlıyor....
Kaptanım oructa izne ayrılabılıyormuyuz?LAydLiNe
Kızlar bu bir haftadır sureklı mıdem bulanıyodu bu ıkı gundur de daha fenadun acile gıttım biliyorsunuz.. Suan yine hamıle kadınlar gibi bir bulantı varki cok kotu bısey sizce neden kaynaklanıyor olabilir? (hamilelik ihtimali yok)
Sende ki alışkanlık canım bence. Vücudunu öyle alıştırmışsın. Evde olduğun içinde rahatsın biraz ama dediğin gibi çalışsan ve gün boyu dışarıda olsan durum daha farklı olur.bence bu durum kişiden kişiye değişiyor kaptanım.... kişinin yaşantısıyla alakalı ... banada 3 öğün hiç ama hiç yaramıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?