Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar mevsimden midir nedir bilmiyorum fibromiyaljim arttı bu ara, İnternette araştırma yaptım biraz un+şeker azaltmalı hatta mümkünse kesmeliymişim, yürüyüş pilates yapmalıymışım
Kımırdayacak halim yok sürekli uykum var gibi heryerim de ağrıyor
Bu hastalıktan olup da iyileşen var mı?

Canım dikkat et onun sonu kötü oluyor. Bende de vardı fibromiyalji. Şimdi boyun fıtığı çıktı bir seviyede.

Aslinda dolapta ıspanak var hem yıkamasi gözümde buyuyor hemde canım ıspanaklı börek istiyor ben yiyememde evdekilere yapsam acaba bitirebilirlermi yada tavuk patases yemegi yapsam ama daha pazar günü yedik tavuk
Aaa bizde hergün tavuk var eşim sağolsun muhakkak etli bişey olcak bu ara tavuğa düşkün işime gelmiyo değil kendi pişiriyo en azından

nereyeeeee hayırrrrrrrrrrr anca beraber kanca beraber merak etme ramazan ayında kimse çook kilo veremiyor bütün takımlarda öyle.... ne verirsen kar o yüzden gitmek yoookkk
oructa diyet yapamam gibime geliyor en fazla sabit çıksam sukretcem kalıyım o zaman bakalım kılo durumları ne olcak
Geçmiş olsun canım. Midenle ilgili bir problemin olabilir. Başka bir sıkıntın var mı? Mide bulantısından başka?
Yok sadece bulantı ve sersemlik var kaptanım

kaldık gine tavuğa desene en pratik tencere yemeği yapayım ben gideyim de buzluktan tavuk cikarayim
Tavuğun içine patetes soğan biber doğra az salça baharat falan karıştır sür fırına sulu olsun istersen az rengi dönünce ekle

Ben normalde hem haşlayıp bide kızartıp öyle sürerim fırına ama diyete hiç uygun değil lezzetli ama kalorili

oructa diyet yapamam gibime geliyor en fazla sabit çıksam sukretcem kalıyım o zaman bakalım kılo durumları ne olcak

Yok sadece bulantı ve sersemlik var kaptanım
kal canım ,iki hafta denersin baktım olmuyor ikinci hafta izin istersin , diyet yapsanda fazla bişey yenmiyor ki ramazanda bol su tüketiliyor ben en kötü 1,5-2 kilo veririm ramazanda.... bir kere 5 kilo vermiştim üstelik her iftarda sarelle pideye sürüp sürüp yemiştim nasıl verdim bende bilmiyorum.. ben sahursuz tutuyorum

ahhh şu tavuk beni kabız yapmasaa varya bende iki günde bir mutlaka yerim....

Kızlar yaaaa iş yerindeyim ama acayip bir uyku hali var üzerimde nasıl uykum var anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…