Canım hergun yiyor demedimki. Arada olurda denk geldiğinde yapıyor muş. Pilav veya sulu yemek 1 er tabak birer porsiyon yiyormuş
Kızlar mevsimden midir nedir bilmiyorum fibromiyaljim arttı bu ara, İnternette araştırma yaptım biraz un+şeker azaltmalı hatta mümkünse kesmeliymişim, yürüyüş pilates yapmalıymışım
Kımırdayacak halim yok sürekli uykum var gibi heryerim de ağrıyor
Bu hastalıktan olup da iyileşen var mı?
Evet emziriyorum mama falan kullanmıyorumEmziriyormusun
Geçmiş olsun ben ateş falan olunca iki ateş düşürücüyü dönüşümlü veriyorumGünaydın kızlar
5 den beri ayaktayım oğlum uyandı baktım ki ateşi var. Bişiler yedirdim bi kaç lokma aynı anda geri çıkardı onunla uğraşıyorum hala
Aaa bizde hergün tavuk var eşim sağolsun muhakkak etli bişey olcak bu ara tavuğa düşkün işime gelmiyo değil kendi pişiriyo en azındanAslinda dolapta ıspanak var hem yıkamasi gözümde buyuyor hemde canım ıspanaklı börek istiyor ben yiyememde evdekilere yapsam acaba bitirebilirlermi yada tavuk patases yemegi yapsam ama daha pazar günü yedik tavuk
sağol sardım , bide saçımı boyadım bekliyorumBende yarın yapicam bulgurlu.kolay gelsin canimmm
oructa diyet yapamam gibime geliyor en fazla sabit çıksam sukretcemnereyeeeee hayırrrrrrrrrrr anca beraber kanca beraber merak etme ramazan ayında kimse çook kilo veremiyor bütün takımlarda öyle.... ne verirsen kar o yüzden gitmek yoookkk
Yok sadece bulantı ve sersemlik var kaptanımGeçmiş olsun canım. Midenle ilgili bir problemin olabilir. Başka bir sıkıntın var mı? Mide bulantısından başka?
Afiyet olsun eline saglık canım.. hangi renge boyuyor sun?sağol sardım , bide saçımı boyadım bekliyorum
yarın kızımın yıl sonu gösterisi var oraya gideceğiz saçlarımıda boyayım dedim aradan çıktı
Nasıl oldu begendinmisağol sardım , bide saçımı boyadım bekliyorum
yarın kızımın yıl sonu gösterisi var oraya gideceğiz saçlarımıda boyayım dedim aradan çıktı
Tavuğun içine patetes soğan biber doğra az salça baharat falan karıştır sür fırına sulu olsun istersen az rengi dönünce eklekaldık gine tavuğa desene en pratik tencere yemeği yapayım ben gideyim de buzluktan tavuk cikarayim
kal canım ,iki hafta denersin baktım olmuyor ikinci hafta izin istersin , diyet yapsanda fazla bişey yenmiyor ki ramazanda bol su tüketiliyor ben en kötü 1,5-2 kilo veririm ramazanda.... bir kere 5 kilo vermiştim üstelik her iftarda sarelle pideye sürüp sürüp yemiştim nasıl verdim bende bilmiyorumoructa diyet yapamam gibime geliyor en fazla sabit çıksam sukretcemkalıyım o zaman bakalım kılo durumları ne olcak
Yok sadece bulantı ve sersemlik var kaptanım
yıkamadım henüz ama dip boyası yani saçım koyu renk yine koyu kahveye dipleri boyadımNasıl oldu begendinmi
ahhh şu tavuk beni kabız yapmasaa varya bende iki günde bir mutlaka yerim....Tavuğun içine patetes soğan biber doğra az salça baharat falan karıştır sür fırına sulu olsun istersen az rengi dönünce ekle
Ben normalde hem haşlayıp bide kızartıp öyle sürerim fırına ama diyete hiç uygun değil lezzetli ama kalorili
Güle güle kullan canım olsun o da güzel her yaşın bir güzelliği vardıryıkamadım henüz ama dip boyası yani saçım koyu renk yine koyu kahveye dipleri boyadım)) beyazlarım var yaaaa
Benide kabiz yapıyorahhh şu tavuk beni kabız yapmasaa varya bende iki günde bir mutlaka yerim....
bi kahve patlat kaptanımKızlar yaaaa iş yerindeyim ama acayip bir uyku hali var üzerimde nasıl uykum var anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?