Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaaaa çok küçükmüş canım. Maşallah Diyet için bence erken bir dönem ama tabii biz burada sadece diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Emiyor mu?
Emiyor sadece
Çok çabuk kilo aldım boğazım durmuyo emdikçe bebek ben acıkıyorum yemenin de önünü alamadım kilo veremesem de sağlıklı beslensem iyi olcak

Her bünye bir değil görümcem benden fazla yer ama kilo almaz aksine verir

Mİ band 3 aldım. adım atarasak saydım arada 2 3 adım fark ediyor ki o kadar kusur kadı kızında da olur.
alarmı var hava durumu var renkli kayışınıda aldım. hepsiburada indirimi de vardı oradan aldım . valla memnun kaldım telefona bağlayınca mesajlarda falan titriyor. uyku spor hepsi var. ben beğendim zarif hemde kaba değil turuncu kayış aldım siyahtan çıkardım turuncuya taktım kıyafete göre değiştiririm sanırım
diyetisyen sonucunu bekliyorummm
evetttt diyesisyenimden ilk kez kocaman bir tebrik aldım 1,51 kilo yağdan vermişim kasımda eksilme yok fakat 900 gram ödemyapmışım ki sabah yüzüklerimi takarken ayakkabımı giyerken fark ettim. zihanda da çıktı ödemim yzni uzun lafın kısası şubattan bu yana aldığım en harika sonuç olduğu için ödül verdi ama kabul etmedim ama bu sonuç size yani 13, cuma zayıflama grubuna da borçluyum. ramazan listemide aldım ve bu hafta için protein depolayalım diye özel liste verdi bu hafta proteine yüklenelim ramazan da kas kaybı olmasın diye şimdi paylaşacağım tavsiyeleri kızlar.

kocaman tebikler canım çok sevindim inşallah bundan sonra güzel sonuçlar alırsın

Çok sağol bilmiyodum ben hiç

bu hafta için kahvaltıda 2 yemek kaşığı lor yada / 1 dilim beyaz peynir
1 tüm haşlanmış yumurta+ 1 haşlanmış yumurtanın beyazı
2 dilim tam buğday yada tam tahıl veya çavdarlı ekmek
domates salatalık mevsim yeşillikleri serbest

kahvaktıdan sonra ara öğün yok (çünki ramazana haızrlık öğün azalıyoruz)

öğlen 3 köfte kadar yani 100 gram et/balık/tavuk et yada köfte veya 6 kaşık kuru baklagil yemeği
salata yağsız olmak şartı ile sınırsız

ara öğün 16,00-16,30 arası
2 ceviz için 1 avuç leblebi

akşam
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim tahıl ekmek veya 2 dilim etimek
yağsız salata

başka ara öğün yok

öğlen ve akşam yer değişebilir en az 2 litre su ve haftada 3-4 gün 45 dk dan az olmamak kaydı ile yürüyüş yada walk at home

bu haftayı bu programa göre uygulayacağım

ahhh şu tavuk beni kabız yapmasaa varya bende iki günde bir mutlaka yerim....
Eşim kızartmanın üstüne ince ince kızartıyo bide domates sos çok sevdik biz
Ama bundan sonra ven tost makinasında yaparım kendime

Bugünde adanalar yemekler konuşuluyo sabrım zorlanıyo asıl sınav akşam ikramlar yapcam misafir gelcek şans dileyin korkuyorum

ramazan diyetini de yazayım fikir olur şimdiden...

sahur için
1. seçenek
çay şekersiz
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta yada 1 tatlı kaşığı yağda yapılmış omlet
5-6 adet zeytin ki omlet yaparsak zeytin yemiyoruz
domates salatalık yeşillik serbest

iftar
1 kepçe çorba içip 10-15 dk ara verecez

3 köfte kadar 100 gr kadar yani et balık tavuk hangisi olur ise
4 yemek kaşığı zeytin yağlı sebze
( ama diyelim ki fırına sebzeli tavuk koydun sebze ve eti aynı anda iyi olur dedi
1 dilim ekmek yada 3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran veya 1 kase scacık
salata (1 tatlı kaşığı zeytin yağ eklenecek) limon baharat serbest

iftardan 2 saat sonra 1 bardak kefir

hafif yürüşüş yapacaksak iftardan 2 3 saat sonra fazla yormadan su kaybetmeden ki iftar ve sagur arası bol bol su alıyoruz.

heyecanla beklityuz bakalım...

Sahur çok az geldi gözüme benim

bu arada ben çocuk yaştan bu yana sahurda 1 bardak çay içerim su içerim dişlerimi fırçalar yatarım eğer birşeyler yersem sabah acıkırım midem kazınır. bu gün çok direndim sahurda birşeyler yemeyeyim beni mahveder dedimse de yemem için ısrar etti kas kaybın olur vucut kilitler kendini dedi.

Ben de iftarda yiyemem tıkanırım. Su yeter. Ama bebek emziriyorum mecbur yiyeceğim bu sene zorla

sabah erken kalkıyorum acıkıyorum diyordun.
oruç tuttuğumda o psikoloji ile gün biraz sorun oluyor sonrası iyiyim . bazen annemin ısrarı ile sahurda yerdim sabah kalktıktan 2 3 saat sonra mdemden gelen sesler beni utandırıyordu . sonrası elim ayağım titrerdi halsiz kalırdım.

ama oruç değilken sabah kalkar kalkmaz el yüz yıka 2 bardak limonlu su içiyorum hali ile mideye birşeyler gidince öyle bekleyemem birşeyler yemem lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…