ben netten araştırdım bazı bünyelerden alerjik durummuş kabız yapabilirmiş... yoksa çok pratik bir yemek benim için haftada bir tüketiyorum tükettiğim günde çoook dikkat ediyorum yediklerime ki kabız olmayayım....Benide kabiz yapıyorneden acaba
bi kahve patlat kaptanım
Emiyor sadeceAaaaaa çok küçükmüş canım. MaşallahDiyet için bence erken bir dönem ama tabii biz burada sadece diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Emiyor mu?
Her bünye bir değil görümcem benden fazla yer ama kilo almaz aksine verirKızlar hani size diyordum yaa eltim öyle zayıflamış ki erimisdiye. Dün bana uğradı arkadasimda o sıra bendeydi sen önce kiloluydun nasıl böyle zayifladin dedi. Ben burnu havalı diye sormam hiç. 2 ogün yedim dedi kahvaltı mi 11 gibi yapıyorum dedi ancak çocuklar i gönderiyorum okula hazırlayana kadar 11 i buluyor dedi. Sonra ev işi zaten durmuyor ınsan dedi akşam ne yemek yapıyorsam 1 er tabak yiyorum 6 gibi. Sadece ekmek yemiyorum dedi. Makarnada pilavda herşeyden yiyorum dedi. Zaten pintidir öyle para harcamaz bogazi bile olsa. 3 ayda incecik oldum dedi. Gerçekten de öyle. Geçen gittik 1 tabak dolusu sarma bide salata yedi. Çok rahat kendimle kiyasladigimda ben çok fazla düşünüyorum o yapması gerekeni yapmış akışına bırakmış
Bidaki gittiğimde sorayım hiç o aklıma gelmemiştiEmzirirken benim doktorum da diyetisyenlerim de izin vermedi. Sordun mu sen?
Ne kadara aldın? Hangi marka aldın? Dene bi bakalım eğer sağlıklı bir şeyse yani doğru sayıyorsa ben de almak istiyorum. İllaki saat olmasına gerek yok aslında. Çünkü her daim telefon yanımda olmuyor. Diğerini bir takarım yatana kadar çıkartmam iyi olur. Adım saymak çok önemli çünkü.
evetttt diyesisyenimden ilk kez kocaman bir tebrik aldım 1,51 kilo yağdan vermişim kasımda eksilme yok fakat 900 gram ödemyapmışım ki sabah yüzüklerimi takarken ayakkabımı giyerken fark ettim. zihanda da çıktı ödemim yzni uzun lafın kısası şubattan bu yana aldığım en harika sonuç olduğu için ödül verdi ama kabul etmedim ama bu sonuç size yani 13, cuma zayıflama grubuna da borçluyum. ramazan listemide aldım ve bu hafta için protein depolayalım diye özel liste verdi bu hafta proteine yüklenelim ramazan da kas kaybı olmasın diye şimdi paylaşacağım tavsiyeleri kızlar.diyetisyen sonucunu bekliyorummm
kocaman tebikler canım çok sevindim inşallah bundan sonra güzel sonuçlar alırsınMİ band 3 aldım. adım atarasak saydım arada 2 3 adım fark ediyor ki o kadar kusur kadı kızında da olur.
alarmı var hava durumu var renkli kayışınıda aldım. hepsiburada indirimi de vardı oradan aldım . valla memnun kaldım telefona bağlayınca mesajlarda falan titriyor. uyku spor hepsi var. ben beğendim zarif hemde kaba değil turuncu kayış aldım siyahtan çıkardım turuncuya taktım kıyafete göre değiştiririm sanırım
evetttt diyesisyenimden ilk kez kocaman bir tebrik aldım 1,51 kilo yağdan vermişim kasımda eksilme yok fakat 900 gram ödemyapmışım ki sabah yüzüklerimi takarken ayakkabımı giyerken fark ettim. zihanda da çıktı ödemim yzni uzun lafın kısası şubattan bu yana aldığım en harika sonuç olduğu için ödül verdi ama kabul etmedim ama bu sonuç size yani 13, cuma zayıflama grubuna da borçluyum. ramazan listemide aldım ve bu hafta için protein depolayalım diye özel liste verdi bu hafta proteine yüklenelim ramazan da kas kaybı olmasın diye şimdi paylaşacağım tavsiyeleri kızlar.
Çok sağol bilmiyodum ben hiçsleepy angel canım zamanında bende sormuştum dr yeşil çay kiii maalesef bende süt olmadı emziremedim kızımı
kesinlikle yeşil çay emzirme sürecinde içme demişti ... içinde kafein var çocuğun uyumaz dedi... 2. metabolizma çalıştırdığı için bebeğin kilo alamaz gelişimi durur demişti... emziren annlerin bilgisi olsun....
Eşim kızartmanın üstüne ince ince kızartıyo bide domates sos çok sevdik bizahhh şu tavuk beni kabız yapmasaa varya bende iki günde bir mutlaka yerim....
Napcan yaaa tavuk mu kaldı piyasadaahhh şu tavuk beni kabız yapmasaa varya bende iki günde bir mutlaka yerim....
Sahur çok az geldi gözüme benimramazan diyetini de yazayım fikir olur şimdiden...
sahur için
1. seçenek
çay şekersiz
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta yada 1 tatlı kaşığı yağda yapılmış omlet
5-6 adet zeytin ki omlet yaparsak zeytin yemiyoruz
domates salatalık yeşillik serbest
iftar
1 kepçe çorba içip 10-15 dk ara verecez
3 köfte kadar 100 gr kadar yani et balık tavuk hangisi olur ise
4 yemek kaşığı zeytin yağlı sebze
( ama diyelim ki fırına sebzeli tavuk koydun sebze ve eti aynı anda iyi olur dedi
1 dilim ekmek yada 3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran veya 1 kase scacık
salata (1 tatlı kaşığı zeytin yağ eklenecek) limon baharat serbest
iftardan 2 saat sonra 1 bardak kefir
hafif yürüşüş yapacaksak iftardan 2 3 saat sonra fazla yormadan su kaybetmeden ki iftar ve sagur arası bol bol su alıyoruz.
heyecanla beklityuz bakalım...
bana çok bile ben hiç yemem iftardan iftara yerim.Sahur çok az geldi gözüme benim
Ben de iftarda yiyemem tıkanırım. Su yeter. Ama bebek emziriyorum mecbur yiyeceğim bu sene zorlabu arada ben çocuk yaştan bu yana sahurda 1 bardak çay içerim su içerim dişlerimi fırçalar yatarım eğer birşeyler yersem sabah acıkırım midem kazınır. bu gün çok direndim sahurda birşeyler yemeyeyim beni mahveder dedimse de yemem için ısrar etti kas kaybın olur vucut kilitler kendini dedi.
sabah erken kalkıyorum acıkıyorum diyordun.bana çok bile ben hiç yemem iftardan iftara yerim.
oruç tuttuğumda o psikoloji ile gün biraz sorun oluyor sonrası iyiyim . bazen annemin ısrarı ile sahurda yerdim sabah kalktıktan 2 3 saat sonra mdemden gelen sesler beni utandırıyordu . sonrası elim ayağım titrerdi halsiz kalırdım.sabah erken kalkıyorum acıkıyorum diyordun.
emzirirken oruç tutmadım ben sonra tuttum borcumu. ilk 2 3 günden sonra süt azalıyor günler uzun su içmek lazım . gerçi bebeğin kaç aylık yada kaç yaşında bilmiyorum ama .Ben de iftarda yiyemem tıkanırım. Su yeter. Ama bebek emziriyorum mecbur yiyeceğim bu sene zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?